| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 10:57
- Nahlásit
cernej caj
ty jo olej nemyslím, to by ty vlasy zmastilo. Ale ten oplach co píše, by mohl pomoci. Mě spíš jde o to, že jestli to málo pění, bude se to hůř mejt ty dlouhý vlasy. a hůř oplachovat. No uvidíme, není to kdovíjaká investice, takže žádný velký ztráty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:00
- Nahlásit
cernej caj
soptík je pěknej, tak snad to bude jen zanícený zub a nebo dáseň
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:01
- Nahlásit
PetraK
mě se právě zdálo, že to pění celkem hezky, ale spíš míň než běžný šampony, co z nich máš pěnu fakt všude. Bych se bála asi hlavně toho rozčesávání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:02
- Nahlásit
PetraK
no ten šampon s kofeinem co mám taky blbě pění, musím toho dát víc a postupně na celý vlasy, ne jako u normálního šapmonu že to kydnu najeednou na hlavu a pak tu pěnu roztahám takže to asi až takový problém nebude, jen tím budeš muset víc šmirgrlovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:19
- Nahlásit
cernej caj
mě se právě zdálo, že to pění celkem hezky, ale spíš míň než běžný šampony, co z nich máš pěnu fakt všude. Bych se bála asi hlavně toho rozčesávání
tak supr. jsem se už i kvůli tomu přihlásila na fleur , nemají ho teď v nabídce, tak musím počkat.
Maya
, jen tím budeš muset víc šmirgrlovat
až si vodšmirgluju fšécky vlasy a proto si rovnou koupim i ten pivní, ten je proti padání vlasůch
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:28
- Nahlásit
PetraK
Pivní šampon? Už tě vidím jak ho aplikuješ vnitřně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:34
- Nahlásit
PetraK
paní tam má ještě 2 jiný, tak třeba by tě zaujal některý z nich?
Maya
jojo, asi víc šmirglovat. Sem tím párkrát přejela po hlavě a po vlasech zvlášť.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:45
- Nahlásit
cernej caj
Držím moc pěsti. Určitě to nebude nic vážného, neboj děvče
PetraK
To video je úžasný. A ty už jsi cit autora krásně popsala. Palec nahoru.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 11:51
- Nahlásit
tak na to video sem zapoměla, ale je fakt, že je nádherný, úplně sem si přála, aby to takhle dopadlo
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
no právě si možná rovnou obědnám i ten pivní plus nějaký to mýdlo - třebaas měsíčkový, nebo tak.
grimmh
já si vždycky preventivně před koukáním na tohodle borce omotám krk igelitkou - místo bryndáku, abych se neposlintala Obdivuju, jakou mají ty divoký zvířata k němu důvěru a jak si užívají kontaktu s ním. Moc hezky se mi na to kouká.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:05
- Nahlásit
Bylo to lepší nez hraný film. Až zase nějaké video tohoto autora objevíš, šup sem s ním, ať si taky té harmonie užijeme.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:06
- Nahlásit
Ono je ftip u tohodle člověka, že je v situaci, kdy si nemůže dovolit moc chybovat, to není jako se psy, kteří nám odpustí milion chyb. On musí vědět a musí si umět vybudovat důvěru, autoritu - tu pravou. A bez jakýchkoliv hovadin typu elektriky aj. A když už chybu udělá, tak ví, že pak začíná od začátku a je to jen na něm, jestli to to zvíře vezme.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:12
- Nahlásit
PetraK
mýdlo sem si objednala taky, kastilský, ale to sem ještě nezkoušela.
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:17
- Nahlásit
PetraK
A když už chybu udělá, tak ví, že pak začíná od začátku
to je jasný....nevíš jak dlouho se tomu věnuje?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:26
- Nahlásit
platena taska si nejakou objednam, pac sem si vsimla,ze moje platenka, co mam, tak ji napadlo to same, co moje saty, tak jsem ji vyhodila... a chtela sem si ve farmarskym obchode koupit novou a bylo to na ni taky...
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:29
- Nahlásit
cernej caj
podařilo se ti zjistit co to bylo za potvory co se pustily do toho oblečení? Jestli nějaké brebery nebo plíseň?
Hlavně zjistit příčinu a zajistit likvidaci nebo postupně můžeš přijít i o další věci - nedej bože o ty na svatbu....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:36
- Nahlásit
cernej caj
taška pěkná, ale já teda nosím jen ty eko tašky, protože mi v normální kabele nezabíraj místo
ty potvory tam teda musíš mít pěkně rozlezlý, to by fakt chtělo nějak zlikvidovat, neporadila by nějaká deratizérská firma třeba co je to zač?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:40
- Nahlásit
no píšu, že to bylo v obchodě, odkud mám tu první tašku, tak to tam na těch taškách měli v tom obchodě - ta moje taška je z toho stejného obchodu, koupila sem ji tam loni... takže to evidentně je něco, co napadá přírodní bavlnu, ale je možný, že to je problém látky jako takové, když to normoš prodávaj jako výrobek i s těma černejma tečkama...
grimmh
myslím, že za ten týden už se jim nic stát nemůže
jinak sem prozkoumala oblečení a všechno vypadá normálně.
Maya
jaký eko tašky?
já zas tuhle zamotám, omotám uchem a strčím do boční kapsy batůžku a je dycky po ruce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:47
- Nahlásit
cernej caj
to bylo v obchodě, odkud mám tu první tašku
no jestli sis to teda nedotáhla domů od nich
jaký eko tašky?
normálka takový ty jak všude prodávají, co jsou obr velký a složí se do jahůdky nebo tak něčeho
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 12:51
- Nahlásit
Maya
tak to vůbec nevím, o čem to mluvíš.
no v každým případě o víkendu musít ozkoušet podprsenku, a kdyžtak ju mít bez ramínek ale zas nechcu mít prsa na pupku tak nevim
|
grimmh
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:04
- Nahlásit
cernej caj
myslím, že za ten týden už se jim nic stát nemůže
Jeden myslel a víš co se mu stalo .........
kontrolovat
kontrolovat
kontrolovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:07
- Nahlásit
grimmh
to jo, ale předtím jsem je měla doma asi 3-4 měsíců, někdy od listopadu a pamatuju si, že ta vada v látce už byla, neznatelná, ale byla.
Tyhle vypadají, že jsou vyprané, látka je světlejší, takže paní asi nekoupila nebělenou bavlnu, ale už upravenou a navíc je v pořádku. U mě průser vypukl až po těch pár měsících, protože v lednu jsem je ještě zkoušela a byli dobrý jen s tím občas tečkou, co jsem myslela, že je prostě zachycenej bordel. Takže za ty 3 týdny doma se fakt nebojím.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:26
- Nahlásit
cernej caj
tak to vůbec nevím, o čem to mluvíš
myšleno tohle, u nás to mívají normálka v drogerce, mám jich různých už asi 5, obvykle jsou s karabinou, aby se daly někam připnout
http://www.darkyla.cz/jahudkova-nakupni-taska?utm_ source=sklik&utm_medium=cpc&utm_campaign=jahudkova taska
a jak to hledám, najdu tohle, maj i psa, to je taky super
http://www.hogofogoshop.cz/produkty/hot-dot/eco-ta sky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:28
- Nahlásit
Maya
tak jahudkova taska je bozi teda, to se asi nekde mrknu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 13:56
- Nahlásit
cernej caj
tak jahudkova taska je bozi teda, to se asi nekde mrknu
v drogerce, u nás hlavně u rossmanna a i v supermarketech před kasou obvykle to mívaj, nejen jahůdky, ale i jiný ovoce zeleniny a nebo jen čtverečkatý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:05
- Nahlásit
Maya
tak to je dost zajímavý, a jak se ta taška nosí? i když je těžká
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:19
- Nahlásit
cernej caj
myslím, že za ten týden už se jim nic stát nemůž
tvoe! To letí!! už za tejden??
nechcu mít prsa na pupku
na to máš dost času
jsem vznesla dotaz k tý plátěnce - ešivá neumějí taky vižlí tašku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:22
- Nahlásit
cernej caj
jak se ta taška nosí
mě dobře, protože má široký ucha, tak neřeže to do rukou a některý maj ty ucha delší, tak jdou hodit i přes rameno
tak ale s tou tvojí plátěnou srovnání nemám, já dřív měla akorát igelitky a ty teda byly mnohem horší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:23
- Nahlásit
PetraK
no letí to děsně, když sme to dávali "za rok" znělo to jako fajn nápad, teď si říkám,že sme mohli fakt dát i ten podzim
tak su zvědavá, snad vižlí taška bude. Taky sem si říkala, že špicí by byla špica
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2014 14:23
- Nahlásit
nevíte někdo kam jsem si tak mohla dát neoprenový pouzdro od deštníku? se mi rozbil ten deštník, včera konečně se mi vrátil opravenej a zase nemůžu najít to pouzdro
|