| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:18
- Nahlásit
Fifi
Ja se nebojim, ja uz to vidim!
a taky moc blbá!!
jsem zapomněla napsat, jak byla Bára ráda, že nás po těch pár letech vidí. Vyrůstali spolu s Ešusem, jezdili k nám na chalupu. Když pak měli páníčci děti, dlouho jsme se neviděli, tak čtyři-pět let. A ona si pamatovala . Už je z ní důstojná paní
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:18
- Nahlásit
Fifi jo vsa mu rikam porad blbeckovi, ze zhruba za pul roku zmeni nazor . Skoda ze papriku nemas rada ja vozim madarskou ze slovace fakt super. Borsc jsem delala jsou to asik 2 mesice a je fakt mnamozni. A lzici zakysanky jsem dycky flakla do talire, krasne ho zjemni a hodne cerveny repy. Mnaaam .
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:23
- Nahlásit
Jak pises o te Bare, oni maji fakt pamatovaka neuveritelnyho...my meli ma slovaci krizence spice-u prababicky (jmenoval se Sarik jak jjinak ). Videl me ani ne jednou za rok a dycky si me pamatoval, mela jsem jako dite z toho obrovskou radost
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:24
- Nahlásit
birma
takhle rozšířit hlav
kosti.koiusání kostí.
(i když třeba tady je trochu vyplesklej, kde se to octnul, ale rozdíl tam taky je)
mi přijde spíš pozornej, než vyplesknutej
Fifi
Amy vs. Erdelata
jéé pipííí. No to on teda ale takovouhle trpělivost nikdá neměl, on vzal vždycky kramle. Ač sám potrhlej, tak potrhlý štěňata mít ve svý blízkosti teda rozhodně nechtěl
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:26
- Nahlásit
birma
Jak se může psovi v dospělosti takhle rozšířit hlava
Jak? ze se mu nasvali, bo konecne zacal pouzivat celisti k tomu ukonu, ke kterymu byly urceny, tedy ke kousani, zvykani a ohlodavani, kosti a tak.
Navic ta barva co mel, vybzinkla, to je videt, jak mu maso svedci.
týýýjo ta je zlatá
Ma sve svetle stranky, kdo myslis, ze ji tam leze do huby?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:30
- Nahlásit
denyk
, oni maji fakt pamatovaka neuveritelnyho
ano. Murphyho kamarádka, kterou vychovával. Fenka józefpšíka Pupina nám zmizela z dosahu, když náš kamarád, kterýmu patřila umřel. Na hodně let. Pak jsme po těch iks letech Pupinu potkali na stejný veterině, bylo jí už hodně a bylo jí zle. Ale když mě viděla a poznala, bylo to neuvěřitelný. Brečela jsem jako bláízen a pak musela odejít, měla jsem strach, že jí to setkání ještě přitíží.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:32
- Nahlásit
PetraK
mi přijde spíš pozornej, než vyplesknutej
bych neřekla, na to má moc staženou hubu dopředu, ale třeba se pletu
Fifi
Navic ta barva co mel, vybzinkla, to je videt, jak mu maso svedci.
tak to může (a nemusí) bejt i fotkama, ale o tom, jak mu maso svědčí, není pochyb
kdo myslis, ze ji tam leze do huby?
žeby Bajítko?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:44
- Nahlásit
birma
žeby Bajítko?
Jak jinak. Cuza jedna, a dela to dodnes, dupe po ni, zere ji hlavu, vohlodavaj se neskutecne.
denyk
oni maji fakt pamatovaka neuveritelnyho.
Naprosto. I kdyz, jak kterej pef. Rtw teda fest, onehda se znamych hovadko 7lety potkalo se svou chovatelkou, kterou nevidel dobrych 6 let - a to bylo tornado Louuuuuuu, masakr vitaci!
PetraK
Ač sám potrhlej, tak potrhlý štěňata mít ve svý blízkosti teda rozhodně nechtěl
Kremyl nemel uniku, teda kdyby se xichtila, tak mela, ale fakt si tohle tetickovsky obdobi moc uzivala.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:48
- Nahlásit
PetraK
Ač sám potrhlej, tak potrhlý štěňata mít ve svý blízkosti teda rozhodně nechtěl
Adam štěňata vůbec nedává - buď se tváří, že tam nejsou (a klidně je překračuje u toho), nebo je z nich nešťastnej a varuje, když nejdou ignorovat
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:50
- Nahlásit
birma
jak mu maso svědčí, není pochyb
aby ne, však Blanka je taky důkaz nad důkazy, stará bábrdle, převedená na maso - bez potíží přešla - a jakou má krásnou srst, zlepšila se obecně. Prostě logicky maso musí psu svědčit mnohem víc, než zaječí bobek.
Fifi
ale fakt si tohle tetickovsky obdobi moc uzivala.
to je vidět
no mi to vždycky přišlo "líto", že měl Ešus tenhle přístup, páč sám byl švihlej neskutečně, takže by byl štěndům rovnoceným partnerem .
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:50
- Nahlásit
birma
buď se tváří, že tam nejsou (a klidně je překračuje u toho), nebo je z nich nešťastnej a varuje, když nejdou ignorovat
jojo, a v případě že to přeženou, dostanou jednu rychlou výchovnou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:52
- Nahlásit
PetraK
Prostě logicky maso musí psu svědčit mnohem víc, než zaječí bobek.
No jasně!
sám byl švihlej neskutečně
Po kom on to asi měl?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 21:53
- Nahlásit
PetraK
v případě že to přeženou, dostanou jednu rychlou výchovnou
my radši odcházíme, protože pro Adama přehnání je občas už to, že se to hemží směrem k němu a chce si to k němu čuchnout. Vypadá, že vůbec nechápe, co to je jako za tvora.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:04
- Nahlásit
PetraK
kosti.koiusání kostí.
A to si jako myslíš, že Cir žere co? vývary? No i když, podle tlamy asi jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:15
- Nahlásit
birma
fakt pěkný fotky, to ti ten novej mobil fotí super, můj mobil je na fotky na nic
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:20
- Nahlásit
birma
Po kom on to asi měl?
vůbec netušim
protože pro Adama přehnání je občas už to, že se to hemží směrem k němu a chce si to k němu čuchnout.
tak to ne, to jemu se třeba líbilo, když se mu štěně umělo kořit a neslo nad hlavou transparent -pane jste bůh , ale když to po něm hupsalo a hupsalo a nehodlalo přestat ani když mu 6x řekl, že už jako dost, tak mu to zdůraznil
kachna_
že Cir žere co?
cir je ale skalára převlečená za péf hele to je jako s Brtnikem, ten taky nikdy nepřibere prostě. A žere jak prokopnutej. no.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:28
- Nahlásit
Maya
to ti ten novej mobil fotí super
jojo, jsem za něj moc ráda. Akorát když ho připojim ke kompu, tak komp začne selhávat a pozastavovat činnost
PetraK
to jemu se třeba líbilo, když se mu štěně umělo kořit a neslo nad hlavou transparent -pane jste bůh
pro Adama jsou štěňata prostě naprosto divný a nepochopitelný tvorové, rozhodně ne psi. Trochu ho děsej
skalára převlečená za péf
blbá
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:39
- Nahlásit
birma
fotky jsou mobilový?? No fííha! dost dobrý teda
Adama jsou štěňata prostě naprosto divný a nepochopitelný tvorové, rozhodně ne psi
no asi jich moc za svůj život neviděl :-ú
já jsem si teď vybavila moment, kdy si Ešus hrál se štěňátkem staforda, takovej štucel to byl, tehdy ještě Ešus štěňata bral jako dobrej důvod si zablbnout. Asi čtyři mu byly?? A ten můj vůl zrzavej si stoupnul na hlavu a udělal přes to mrnítko kotoul měla jsem strach že z něj vyrobil plakát
blbá
vim. je to prej diagnóza
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:54
- Nahlásit
PetraK
fotky jsou mobilový??
jj ježíšek donesl
no asi jich moc za svůj život neviděl
jj tim to bude určitě, ale jeho socializaci na štěňata považuju trochu za hazard, tak na to peču
měla jsem strach že z něj vyrobil plakát
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 22:58
- Nahlásit
birma
jj ježíšek donesl
velmi šikovnej jéžšišek teda!! skvělý, že člověk nemusí tahat nějaký velký dělo, co?
jj tim to bude určitě, ale jeho socializaci na štěňata považuju trochu za hazard, tak na to peču
no to je jasný, však on postupem času stejně všechno pozná, až se naučí komunikovat po psím s ostatníma, zas to bude jiný.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 23:26
- Nahlásit
PetraK
až se naučí komunikovat po psím s ostatníma, zas to bude jiný.
což nevim, jestli se mnou k tomu dojde, když já se stranim většiny majitelů psů v okolí, páč to tu u nás vypadá jak u Cimrmanů ve škole
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 23:35
- Nahlásit
birma
což nevim, jestli se mnou k tomu dojde, když já se stranim většiny majitelů psů v okolí, páč to tu u nás vypadá jak u Cimrmanů ve škole
no jo tohle je těžký, když se lidi chovaj jako idioti.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 23:44
- Nahlásit
PetraK
tohle je těžký, když se lidi chovaj jako idioti
já už došla k tomu, že mi stačí, že Adam ty psy nebude žrát na potkání (což se vede častějc než dřív) a občas si pohraje, ale holt se musí smířit s tím, že úplně často to nebude, protože když už má někdo fenu a v okolí neni zrovna žádnej pes a ani nemá moc odkud se vynořit, tak je většinou ten člověk tak blbej, že mám problém s nim setrvat na jednom místě v nějaký základně slušný konverzaci
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 00:13
- Nahlásit
birma
já už došla k tomu,
jo jo, to naprosto chápu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 11:43
- Nahlásit
Tak jak jsem si tu včera stěžovala, tak dneska na konci procházky jsme na psím hřišti narazili na dvě haskounky. Adam si krásně pohrál a choval se k nim velice vzorně Moc mě potěšil chlapeček. Navíc když vezmu, že zpočátku mu utekla i kamarádčina buldočka a dneska po cca 2 ujitých a 2 uběhnutých neměla šanci haski, tak mě to moc potěšilo
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 11:49
- Nahlásit
a ještě dokumentační foto mizerné kvality
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 12:55
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
bolí mě v kérku, tak se budem dneska váleti, Blanička prej souhlasí, zalezla si do budniku a vyrábí tam - podle zvuků - zásoby dříví na zimu
birma
ááá panáček mě haréma
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 13:05
- Nahlásit
PetraK
ááá panáček mě haréma
no byl z nich chvílema dost rozpačitej, že maj přesilu baby
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 13:43
- Nahlásit
birma
byl z nich chvílema dost rozpačitej, že maj přesilu baby
znám. Ešus byl vždycky zpočátku nadšenej, že má k dispozici víc jak jednu babu, ale po nějaký době, byl tak jako kapáánek zdrženlivější, když mu dávaly moc čočku
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 5 Led 2014 18:37
- Nahlásit
tak nějaký slibovaný fota - ovšem nevalné kvality
holky na výletě I.
holky na výletě II.
Brtnik má fraucimór
holky spolu asi nemluvěj
BLanickej rytíř už se vydal před skálu
Pak že ten pánik k ničemu nejni :
fšade dobře, u pánika nejlípjejc
Blaninka potřebuje manikůrku
Hledejte pejska:
jo a slíbila jsem foto černýmu čaji, co chtěl vidět, jak to vypadá, když se "oblíknu" , ale kvalita na prt, no
|