Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 15:37
- Nahlásit

birma
Sama sobě ten vejlet závidim!
tři protivný psi a dvě protivný děti. UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Maya
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 18:44
- Nahlásit

kachna_
vyměním protivný děti za uječený děti, nejsou moje, tak ti dám klidně 3 za 2
musím říct, že sluchátka jsou někdy geniální vynález

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 18:59
- Nahlásit

Tak jsme doma z výletu. Bylo fajn. Blanka a Bára cajk, potkali jsme cestou několik vižlíkůch a vižliček - z čehož jeden dvouletý byl přesně typ Ešusa - nádhernej, velkej, svalnatej a tmavej, srdce mi zaplesalo. Bylo fajn, sluníčko sice nebylo, ale nebylo vlezlo, nefoukalo, kamarád měl velmi dobře vybavený batůžek.... neboli.... velikou termosku s vynikajícím grůčkem. Oba malý vandrovníci statečně šlapali - hlavně ten malej dvou a půl letej, překvapil. I jsme spolu běhali a dělali závody. Závěrečná opět v hospůdce s vynikajícím jídlem, zázvorovou limoškou (musím říct, ale, že zázvorovej čaj je mnohem lepší, než limoška) a vynikající kávičkou. Dobře bylo, dobře. Brtník s Blankou vytuhli, já vyrábím zeleninovo houbový rizoto, neb o vánočkách masa bylo habakůk, tak můžem trochu zavegetariánit. Když opominu teda ten kýbl hovězího vývaru, co mi klokotá na plotně . Vyrobím z něj pseudoboršč. A kyne mi těsto na pizzu.

Vero
ty vole drzáááááá, už je zase v kondici

zatím jen zlehýnka, aby se nerozplynula

do jakýho Srbska?

Srbsko na Berounsku. Byli jsme tam minulý pondělí na výletě k Bubovickým vodopádům, teď jsme tam vzali ty kamarády a ty jejich dva malý čudliky, páč se nám tam líbilo. A jim taky.

birma
to je super, že si to uměj spolu užít

to jo, Blanka je tam hrozně ráda -stejně jako tam byl rád Murphy -ale pro něj to bylo v podstatě skoro jako původní doma, kde vyrůstal, ještě když jsme bydleli v Horno Počo, než jsem se s ním odstěhovala k Brtnikoj. Ešusák tam bez nás být nechtěl, radši byl klidně doma sám, ale ve svým. A Blanka si to tam fakt na max uživá,

co pak taky se zrzavejma chlupatcema
no hlavně co já s nima, že jo

je, že dneska jsem nasadila klid, páč ho ten včerejšek porazil nějak mnohem víc, než jsem čekala, přitom to nebyl žádnej extrém...
to ne, ale už je to podle mě dlouhá řada vejletů-jestli to bylo u vás o vánočkách jako u nás. Dneska už Blanka taky po příchodu do hospody odpadla a teď taky, vytuhla a běhá tu ze spaní.

to viděla naživo!! Sama sobě ten vejlet závidim

jdu se na to pořádně podívat, fakt to tam vypadá dost výborně.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:01
- Nahlásit

kachna_
tři protivný psi a dvě protivný děti. UÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Maya

vyměním protivný děti za uječený děti, nejsou moje, tak ti dám klidně 3 za 2
musím říct, že sluchátka jsou někdy geniální vynález

kámošů kluci se na nás upíchli a užívali si, že jsou s někým jiným, než s rodičema. Rodiče si mohli taky užívat, že děti nejsou výjimečně upíchnutý na ně . Ale domů si je odvezli

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:26
- Nahlásit

Bry kacer, zlobiva ditka obratem zaslete k denykovi na prevychovu. Kdysi tak strasili rodice brasku (o 12 let mladsiho) od myho bejvalyho a melo to ucinek . U nas zasejc nejak fucaakuje. Zapomnela jsem dnes dopo. vzit prasatkum do lesa kosti z ovaru a hnusny skvarky co nechtel jist ani pes. A varila jsem luksusni svickovou ze srnciho. Masicko se upa rozpada a ta vune...Jsem zvedava taky na Birmici foto, ale v mobilu to jaksi moc nejde tak musim az v pondeli f praci. Taky jsem si rikala, ze se jen tak zbalite a jedete do Srbska . Kdyby nefucalo tak je to krasna breznova sobota...ale trochu uz mi to vadi ze neni ta opravdova zima snih a mraz k lednu proste patri. Ani ptici neprijedou kdyz bude teplo .

cernej caj
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:32
- Nahlásit

birma
ty fotky sou UZASNYYYYY, sou fakt dokonaly

doctu vas snad zitra...

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:33
- Nahlásit

birma

a tahle!!

a tuhleta!!

hmmmmm

krááása

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:34
- Nahlásit

denyk
Taky jsem si rikala, ze se jen tak zbalite a jedete do Srbska

a co by ne, že jo ? od tama je navíc jen kousek do Ameriky

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 19:41
- Nahlásit

co f Amerisee? Tam jsou stejne diuny lidi...to radeji ta Khanadee. Tak jsem jsi rikala jestli vecer nekam vyrazim. Nakonec se mi nechce, pujdu jen s hafiky udelam si doma zazvorovej cajicek (a hlava blbaaa nema citron) a pujdu kuken na tv. Mam jeste domaci praci tak na 4hodiny tak to chci dnes dodelat.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:12
- Nahlásit

denyk
jen s hafiky

čkej jak s hafiky?? co mi utíklo? ses rozrostla?

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:18
- Nahlásit

cernej caj
ty fotky sou UZASNYYYYY, sou fakt dokonaly
jojo mobil potěšil brala jsem sebou foťák, ale nakonec jsem ho vytáhla jen jednou a zbytek cesty byl v batohu. Mělo to jeden velice příjemný následek - nebolí mě vůbec záda. Takže na delší trasy holt bude zůstávat foťák doma. Přecijen něco váží a mít ho celej den na krku je zátěž dost velká.

PetraK
na tý první by člověk nevěřil, že je z ledna z Čech a ne z léta u moře, což?

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:23
- Nahlásit

Ne jen s jednim hafiky . Ale kamosku mame novou NKO tmave hnedou. Zatim to porad vypada, ze kamosit se moc nebude-zrzavyho myslim. Vsak jsem si uz tady na nej stezovala...ikdyz on za to nemuze. Je to zarlivka moje. Venku fakt funi a jsem si predstavovala, ze mi na ksicht prilitne plech z nejaky strechy a udela mi posmrtnou masku , ikdyz ona by to vlastne uplne tak posmrtna nebyla. A ten muj orli ratafak ten plech prorazi a bude tam jen dira, muheheee.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:37
- Nahlásit

Pekny podvecir.
denyk
Venku fakt funi a jsem si predstavovala, ze mi na ksicht prilitne plech z nejaky strechy a udela mi posmrtnou masku
Blba.
PetraK
Když opominu teda ten kýbl hovězího vývaru, co mi klokotá na plotně . Vyrobím z něj pseudoboršč.
V cem spociva recepis?
birma
Jak tak koukam na adamitu, rikam si, najdi 5 rozdilu (teda esli z estranek bude foto fungat).

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:39
- Nahlásit

birma
na tý první by člověk nevěřil, že je z ledna z Čech a ne z léta u moře, což?

přesně, někde mezi dunama fakt moc hezký, a foftky jsou krásně čistý, ostrý, jako by tam člověk byl.

denyk
Ne jen s jednim hafiky

a táák. já myslela, že jsem něco propásla.

NKO jsou taky moc hezký - teď v pondělí jsme taky jednu potkali, byla moc krásná, tichá taková, ladná. jsme se zrovna bavili s Brtníkem, že toho bychom taky mohli - vižlu, drátovižlu, fouska a NKO - to by byla dobrá smečka. jen kde jí ubytovat, jak jí uživit a kde vzít na všechny čas , ale bylo by to dobrý složení.

kamosit se moc nebude-zrzavyho myslim
dej tomu čas, jemu dej hranice, aby to nepřeháněl. Ešus taky štěnda moc nemusel , když jsme byli ve smečce mrňousů, byl znechucen, blízko zvracení a chtěl odtama rychle pryč

a zde tuhle miluju - říkám jí blízká setkání třetího druhu

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:40
- Nahlásit

a ještě chlubivá - dneska si ten chlapeček, co si vůbec neuměl hrát, natož vzít něco do huby, našel klacík a sám si ho kus cesty nesl a měl z toho děsnou radost

Fifi
najdi 5 rozdilu
zešedivěl ze mě

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:42
- Nahlásit

PetraK
vižlu, drátovižlu, fouska a NKO
jéééé pořiďte si drátovižlu nebo vouska, ty vousatý bradičky sou tak úžasný

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:44
- Nahlásit

PetraK
když jsme byli ve smečce mrňousů, byl znechucen, blízko zvracení a chtěl odtama rychle pryč
Neco jak ja a deti....
birma
zešedivěl ze mě
Jisteee!

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:44
- Nahlásit

Fifi
denyk
Venku fakt funi a jsem si predstavovala, ze mi na ksicht prilitne plech z nejaky strechy a udela mi posmrtnou masku
Blba.

ano souhlasím, velmi blbá

V cem spociva recepis?

hovězí kosti s masem (krásná koupě kilo za sedum kaček!!! ) dát vařit, sůl, kmín, pepř, bobek list, majoránka, libeček, tři oškrábaný brambory vcelku, červená řepa v celku, kus zelný hlávky, mrkev a co prostě za zeleninu je- přidala jsem zbytek květáka. Uvařit do měkka hásky pospolu všechno. Zeleninu vyndat, nakrájet na kousky, maso obrat, vývar uvést do varu - je krásně červenej, rozšmrdlat v hrnku vajíčko, osolit, přidat trochu mléka, zahustit moukou, nakydat vidličkou do vroucího vývaru, vrátit nakrájenou zeleninu, maso a vkydnout kysanou smetanu, dosolit, dochutit, podávat, vynikající.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:47 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
je krásně červenej, rozšmrdlat v hrnku vajíčko, osolit, přidat trochu mléka, zahustit moukou, nakydat vidličkou do vroucího vývaru, vrátit nakrájenou zeleninu, maso a vkydnout kysanou smetanu, dosolit, dochutit, podávat, vynikající.
Dikec, nekdy prubnu, ja sem polivkova a uz mi dochazej inspirace obcas. Jen edit, ta cervena repa oloupana?

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:52
- Nahlásit

Fifi
Neco jak ja a deti....

ano, rozumím mu, teda ehm, rozuměla jsem mu. Uměl štěně ale i srovnat, když bylo moc drzý. Tady ale ne, tady se bál bylo jich moc a všecko, všecko to byly báby, byly v přesile byl roztomilej.

birma
sám si ho kus cesty nesl a měl z toho děsnou radost

si drátovižlu nebo vouska,
jo jsou, i když já se víc upíchla na ty hlaďáky. líbí se mi, že je vidět všechny grimasy

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:55
- Nahlásit

Fifi
Dikec, nekdy prubnu, ja sem polivkova a uz mi dochazej inspirace obcas. Jen edit, ta cervena repa oloupana?

jojo, oloupaná a vcelku. Ty brambory - neboj, nerozvaří se, jsou suprově promaštěný a drží pohromadě, už roky vařím vždycky pár brambor ve vývaru s ostatní zeleninou.. Stejně jako to zelí, prostě vezmu kus hlávky a mrsknu to do vody k masu a ostatnímu. Polívka je fakt moc dobrá - tu zavářku klidně můžeš vynechat, když budeš mít hodně zeleniny a brambor. Kdybys jí dělala a měla trochek bylinek (petržel nebo třeba šnytlik, je supr to nasekat a vmíchat to do toho)

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 20:56
- Nahlásit

Rozdily v Adamitovi jsou patrne-hlavne nema ten bojacny vyraz phpik jeden a taky jak jsi sem minule davala ty fota k porovnani tak ma hezci srst a je svalnatejsi.... . Co se tyce fousku a drataku, mne se teda taky libej ale asik by mi chybela ta sametove hebka srst. Ja vim ze Bukis potrabuje cas, on je v hodne vecech po mne . A minuly vikend jsme byli s vymarackou zrzavym a malou hnedou, to bylo super, jak byli barevne sladeny .....vlastne Bukis vi proc tak zarli pac ja bych mu urco nejakou kamosku pritahla . Jj ty Esusovi fota se stenaty si pamatuju, vypada fakf jak kdyz se ma kazdou chvili poblinkat

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:01 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
bylo jich moc a všecko, všecko to byly báby, byly v přesile byl roztomilej.
Mi pripomina Kremyla a perdeli prevahu, taky byla roztomila a mela s nima svatou trpelivost, na to jak je sibla.

denyk
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:03
- Nahlásit

Fifi ja ti slibila recepis na tu slovensku kapustnicu a nic, ze . Neni na tom nic tezkyho klido vyvar z kolene, nebo z bucku (podle toho jestli ti neva to klusty ) nakrajis tam klobas, cesnek, cibuli, fajn koreni -bobkac, kmin, pepr, papriku hlavne atd, houby suseny, v pulce tam vrazis sklenku kysaneho zeli. Ja nezahustuju radeji tam dam min vody. Zeli davam i s lakem mam rada kdyz je kyselejsi .

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:07
- Nahlásit

PetraK
neboj,
Ja se nebojim, ja uz to vidim! Dle myho ma ve spravny polifce stat varecka! tak to nekdy spacham, kysana smetana by me nenapadla.
denyk
-hlavne nema ten bojacny vyraz
Vid! Ty vytresteny kukadla, do dali.. a pak klidnej pohled, spokojenej.
vlastne Bukis vi proc tak zarli pac ja bych mu urco nejakou kamosku pritahla
Ona az by mu prvne zaharala, pod nosem v byte, by se smiril.

Fifi
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:09
- Nahlásit

denyk
ja ti slibila recepis na tu slovensku kapustnicu a nic, ze
Pamatuje si, paninka! Dik. Papriku nesnasim, takze bez ni to bude jiste dobry taky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:11
- Nahlásit

denyk
Ja vim ze Bukis potrabuje cas, on je v hodne vecech po mne

je důležitý umět vyhodnotit co doopravdy dělá a proč,

vypada fakf jak kdyz se ma kazdou chvili poblinkat
a v reálu to bylo ještě horší

PetraK
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:13
- Nahlásit

Fifi
Dle myho ma ve spravny polifce stat varecka! tak to nekdy spacham, kysana smetana by me nenapadla.

je to skvělá - hlavně zimní - poblifka, umí zasytit. máme ji fšici moc rádi.

Ona az by mu prvne zaharala, pod nosem v byte, by se smiril

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:17
- Nahlásit

Fifi
rikam si, najdi 5 rozdilu
ale víš co nechápu? Jak se může psovi v dospělosti takhle rozšířit hlava
On teda místama vypadá fakt jako jinej pes, než co jsem si vzala (i když třeba tady je trochu vyplesklej, kde se to octnul, ale rozdíl tam taky je)

Mi pripomina Kremyla a perdeli prevahu, taky byla roztomila a mela s nima svatou trpelivost, na to jak je sibla.
týýýjo ta je zlatá

birma
Člen
# Zasláno: 4 Led 2014 21:18
- Nahlásit

denyk
hlavne nema ten bojacny vyraz phpik jeden a taky jak jsi sem minule davala ty fota k porovnani tak ma hezci srst a je svalnatejsi....
děkujéééém
svalnatější je určitě, však nabral neskutečnejch kil a to mu jsou při pohybu furt lehce vidět žebra

<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání