| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 10:33 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Něco o hubnutí a nejen o něm...
Líbí se mi jak tam píše, že se starým rokem odpouští lidem...
od Cajthamlové
Taky mám prá kil nahoře a necítím se dobře, takže
jdu do teho
http://ona.idnes.cz/katerina-cajthamlova-radi-jak- zacit-hubnout-feh-/zdravi.aspx?c=A140102_105938_zd ravi_pet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 10:46
- Nahlásit
Vero
OK
denyk
já se taky necítím dobře, ale nevím, čemu bych to měla přisoudit? psychice? váze? nevím
nicméně já bych chtěla spíš fakt začít cvičit, než cokoli jinýho. Akorát se mi moc samotný nechce a potřebovala bych bič. ani doma do toho cvičení co nic nepotřebuju, kromě trochu místa, se nedokopu.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:15
- Nahlásit
denyk
cernej caj
já se taky necítím dobře a váhou to není
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:20
- Nahlásit
Vero
no právě ono pak když člověk upravuje to, co nemusí, protože neví, odkud to de, tak si třeba ani moc nepomůže a ještě bude v depresi, že mu to třeba nejde. Páč určitě pokud někdo má 120kg a zdravá váha je 70-80, tak mu to třeba na 100 půjde snáz, než když někdo váží 70 a zdravou váhu má na 70 -80 a myslí si, že potřebuje 65, a) aby zhubl bude pro něj děsná dřina a hazard se zdravím, aby vůbec dosáhl minimálních výsledků
b) bude navíc víc rozloženej, že mu to nejde, když se tak snaží
c)pokud se mu to podaří, nijak mu to nepomůže
já třeba ty rezervy mám, mám dost pupek a tam je prostě ten nebezpečnej tuk ale můžu se uklidnovat, ze tuk na zadku a stehnech chrani zenu pred ruznyma nemocema,takze ten si asi chcu nechat a za to bricho mi to taky asi nestoji se kvuli tomu lopotit, kdyz pravdepodobnost toho, ze kdyz zhubnu kilo nebo dve a budu tim spokojenejsi je dost miziva, spis nulova...
ale otazka zni, cim to teda je?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:37
- Nahlásit
cernej caj
váze?
no tak ty určitě né
okej tak to uvedu na správnou míru, prostě se cejtím líp
když mám o pár kilo míň, u mě to fakt není psychikou
Vero
a váhou to není
tákže tě někdo sére?
u nás dnes krásně a dokonce i tepló
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:50
- Nahlásit
denyk
no jo, já vím, žes to už psala, že bys ráda o něco míň, což takto chápu.
(až přijedu, ukážu ti třeba to co cvičím podle netu, že by se ti to taky mohlo líbit a mohla bys to občas zkusit?
Já ale právě nevím, čím to je, ale otázka zní, jak to zjistit?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:52
- Nahlásit
cernej caj
ze kdyz zhubnu kilo nebo dve a budu tim spokojenejsi je dost miziva, spis nulova
taky si myslím, pokud je čék štíhlej, tak hubnutí určitě není cesta, jak se cítit líp.
ale otazka zni, cim to teda je?
ono to může bejt hodně i prostě počasím, tělo by čekalo zimu a ne tohleto... a tím, jak ses pořád kvůli někomu někam hodila a vyšťavila se a nestihla dobít energi... a nebo se někdy něco ptá, co a jak dál a proč vlastně a nemá odpověď... to bejvá hodně různý.
denyk
tákže tě někdo sére?
to ani ne, respektive teď má každý celkem snadný, aby mě sral
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:54
- Nahlásit
cernej caj
ale otázka zní, jak to zjistit?
těšíš se na tu svatbu? nemáš nějaký nepřipuštěný obavy, co vlastně bude pak? nechybí ti cíl?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:57
- Nahlásit
jinak fšici ještě jednou od nás...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 11:58
- Nahlásit
cernej caj
já mám dvd Kynychovou-i na páteř, power jógu a milijón dalších
cvičeníček, ale doma mě to prostě neba a ikdyž se budu snažit vyrýsovat svaly, tak pod vrstvou sádla stejně nebudou vidět
a když tak koukám teď na to supr počásko, tak mám strach, že jaro bude sněhové až do konce dubna
Vero
teď má každý celkem snadný, aby mě sral
huš mlčím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:00
- Nahlásit
Vero
dobra otazka, pac vcera sem zrovna rikala muzi, ze se na ni ani moc netesim, a on, ze ji muzem odlozit... ale ono to neni tim, ze bych se na ni netesila. Je to tim, ze ackoli se dobre citim ve spolecnosti blizkych, porad nemam rada akce o vice nez cca 6-10 lidech a 40 je proste neco, co me trochu desi... ale stahnout to o 10 (vyskrtnout vsechny kamarady), tim bych si samozrejme nepomohla, ze...
ale asi tak nejak obecne vsechno. Nejak me to dusi doma (vsude tuna kramu, haraburdi, kdyz si nepreju, at mi to tam hromadi tak je jen rev a stejne se to hromadi), tak se snazim ted dat aspon ostruvek jmenem koupelna do souladu k me spokojenosti... to pocasi je taky hrozny, to je fakt.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:00
- Nahlásit
denyk
huš mlčím
nemusíš, zas tak zlý to není
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:01
- Nahlásit
cernej caj
tak myslím, že sis sama odpověděla, čím to je.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:02
- Nahlásit
Vero
supr foto
denyk
uvedom si, ze cvicenim muzes neco spalit a u hiit se rika, ze spalujes az 24h pote. takze vlastne premenis vrstvy a cim vic svalu, tim vetsi spalovani, teoreticky.
hele, ty dvd kynychovy by me zajimaly
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:03
- Nahlásit
a čajdo, už jsi byla v té denykovic prdelajz? nebo to ještě plánujete?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:07
- Nahlásit
Vero
nebyla, pac na planovany vikend nakonec denyk razila k rodine na slovac, cimz byla akce odlozena na letosek, jenze sem si rikala, ze duben by treba byl supr ale mam strach co pocasi, jak to bude...
nj, asi je to proste vsim. su rada, ze se aspon od muze teta vyjadrila, ze na ubytovani tam nemaji penize (200kc os a sou 4) a ze aby jeli vecer dom, tak by stryc nemohl chlastat a svatba bez chlastu ani nestoji za to na ni jezdit... prej ze kdyby to bylo v jihlave, tak prijdou... tak se aspon par z lidi, co tam nechcu, vysachovalo samo. taky dobre
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:09
- Nahlásit
hele, ty dvd kynychovy by me zajimaly
řeknu kámošovi na páteř tam má přesně cviky které mě
učila fyzioterpeutka
Vero
čaj f prdelajz ešče nebyl páč jsem si furt něco vymýšlela
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:09
- Nahlásit
cernej caj
ze duben by treba byl supr ale mam strach co pocasi
takže příští víkend?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:12
- Nahlásit
denyk
akorat nevim, jak to pojmout, pac na podzim je zas uz docela pozde, ale to jaro je nevyzpytatelny, duben by treba sel, ale co pocasi? a v kvetnu bude snad s muzem dovca, coz nevim? zeptam se mozna teda muze, treba bych misto dovci mohla prijet
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:12
- Nahlásit
denyk
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:18
- Nahlásit
denyk
páč jsem si furt něco vymýšlela
vzpomínám na ty úžasný fotky, je to lákadlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:23
- Nahlásit
Vero
tak pojedem spolu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:26
- Nahlásit
cernej caj
tak pojedem spolu
to není vůbec špatnej nápad. pokud bych sehnala hlídání a pokud nehodláte spát venku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:30
- Nahlásit
Fšak píšu furt, přijeďte klíďo fšici
Hele a kdyby nás bylo hodně dalo by se sem:
http://www.rs-tomasov.cz/
mám tam známýho, hrozně fajný chlápek, jen letní měsíce je obsazeno kvůli táborům, ale je tam klídek, je to oplocené
dá se s čoklísama, z Prdelajz cca hoďka cesty pěšo...
mrkněte na foto, ubytko ve vytápěných chatkách, (k dispozici tak jeden srub)
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
Vero
no to nehodlame
a pohlida muzik, ne? to by 3 nebo 4 dny zvladl
|
denyk
Člen |
- Nahlásit
Vero
pokud nehodláte spát venku
tak čaj může klíďo spát na balkóně, aby mu nebylo vědro
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:34
- Nahlásit
cernej caj
pohlida muzik, ne?
musím to skombinovat s máti, páč mužík chodí na 12ky a to psák nemůže tak dlouho být bez venčení. takže tím je to u nás kapku složitější. ale pokud bude máti zdráva, mělo by to jít
denykčaj může klíďo spát na balkóně, aby mu nebylo vědro
tak hlavně když to není povinný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:37
- Nahlásit
Vero
tak to by bylo supr, kdybysme se nekdy domluvili jenze s takovym dubnem se moc ohledne pocasi neda pocitat, ze by nam hral do karet. ale nejhur zari/rijen bych urcite chtela
denyk
dik
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:51
- Nahlásit
Vero
tak hlavně když to není povinný
né u mě se v poho vyspí 5 lidí + jeden čaj na balkóně
cernej caj
jenze s takovym dubnem
ale jo, poručíme, větru, dešti
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 12:58
- Nahlásit
cernej caj
enze s takovym dubnem se moc ohledne pocasi neda pocitat
tak můžem to naplánovat aji narychlo, pokud to bude koncem týdne, tak jsem relativně flexibilní... a ty si můžeš vzít dovču nějak narychlo? a pěknej by byl i květen, kdyby mužík neměl volno nebo tak něco. uvidíme. ty jo, dlouho jsem nikde nebyla vlakem bez "rodiny" a vlastně mi to chybí
|