| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:34
- Nahlásit
Fifi
dobra vilo, vytahni to!
na to si často vzpomenu, jak jsi říkala. Blanka tedy v tomto případku nečeká a běží za mnou. S hovňousem kývajícím se u zadnice . Zjistila jsem, že s ní musím počkat, až se dovyprázdní, jinak je schopná za mnou běžet v půlce činnosti, abych jí asi neutekla
teda rameno ne, to byl jeden blbej pohyb a nakej zaneticek z namozeni.
a jak dneska? Už lepší?
tak stastny babickovsky obdobi
pardon, ty vole to nemůžeš takto psát"!! Já si hnedle představila Brůtici jako klasickou babičku jehehéé
Vero
skvělé číst, jak se Bláně skvěle daří a jaká je akční
jo ona je takovej malej sasrak zrzavej. A spratek někdy příšernej.
|Tuhle se po sto letech zapomněla a hrabošila v otevřeným koši - vyhrabošila kost z kachny (kachna promine ), to jsem hulákala mocně, páč jsem jí u toho zrovinka drapla. Tak jsme si pak daly cvičeníčko na téma, Chodí Blanka okolo, nedívá se do toho
žádné novinky, ani špatné, buch buch do dřeva.
to je dobře, držím palce, ať je to tak dál
Maya
sežrat jabko a pomeranč a pak x hodin bejt o hladu
Nejsem x hodin o hladu, jím to v průběhu dopolka. A na oběd jsem dneska nějak ani neměla chuť. Dílem z přežranosti, dílem asi z nervozity
z kanclu jak by mě kručelo v břiše
mi taky kručelo, se neboj. Nový šéf hovořil a já mu do toho "kecala"
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:36
- Nahlásit
birma
se taky zasek
no vida ho, vida!! Už má základy, tak budete moci přidat nějakej ten metr vodítka
Jste nejlepčí baby jedny!
no nebylo to hned z první, musela jsem opakovat, ale úspěch u ní byl, že poslechla a zastavila se. teď nemám kočky kde trénovati
brut
Se těším na novou roli
koupíme Ti jehlice a pletení?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:39
- Nahlásit
PetraK
no vida ho, vida!! Už má základy, tak budete moci přidat nějakej ten metr vodítka
to si nemyslim, nebyli jsme na zajíčkách dlouho předlouho, tak z radosti přestal žrát pamlsky už ve chvíli, kdy mu došlo, že tam jdem Ten zásek byl nejspíš z toho, že nevěřil vlastním očím ale stejně mě potěšilo, že nevyrazil jak hovád
no nebylo to hned z první, musela jsem opakovat, ale úspěch u ní byl, že poslechla a zastavila se. teď nemám kočky kde trénovati
přesně tohle se nám povedlo 26. na pejsky, měla jsem z toho druhý Vánoce, protože ho evidentně zajímali
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:41 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
PetraK
visela tam jak přilípnutá a já čekala, kdy se zřítí dolů, byla to akce bleskovka, byla jsem rychlejší než rychlá
jen prej místo MÁCHALE!!
Huf, este, ze oni nemuseli rvat "Spadlo ti to, Machale!"
nožka mi vylétla a doprovázelo to zařvání VYPADNI! Nehodlám zkoumat, s čím čokl přichází, když mám svýho starýho psa třetinový velikosti u sebe.
Nedivim se. Spravna reakce. Kor starenky se musej opatrovati!
Nikdy se nevleče někde za mnou, nebo u mě (pokud teda nepáčí odměny ) je furt o kus napřed.
Musi toho hoodne dohaneti.
Maya
Hele, sem jeste zpetne dumala, proc pri vypadku elektriny, co postihla Vlkovic, nemuzete splachovat wc? Co ma hajzlik a elektrina spolecnyho?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:45
- Nahlásit
Fifi
Co ma hajzlik a elektrina spolecnyho?
čerpadlo na vodu?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 20:54 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
birma
To me taky napadlo. Edit - jen fakt neznam uz moc domacnosti, co by nemely vodovod verejnej, jen cerpadlo ze studny..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 21:00
- Nahlásit
Fifi
jen fakt neznam uz moc domacnosti, co by nemely vodovod verejnej, jen cerpadlo ze studny..
My taky měli jenom čerpadlo (ono taky dělat ve vsi se 100 stálýma obyvatelema vodovod je dost zbytečnost )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 21:04
- Nahlásit
Fifi
Huf, este, ze oni nemuseli rvat "Spadlo ti to, Machale!"
no to by mě šlehlo. Ona je trochu Lady Adrenalin. O dva dny předtím uďála nadšeně a vesele hoplá ze stráně, ale nevyšlo jí to úplně a padla chudera na držku . Jenže ona je taková statečná, nikdy nekníkne, nelituje se. Postavila se na čtyři, oklepala se a zas jela dál prostorem. Ovšem na stehně má modřinu jak kráva, blběnka.
Kor starenky se musej opatrovati
přesně, nehodlám zkoumat co pes chtěl, a pak plakat nad potrhanou bábrdlinkou. Nic.
Musi toho hoodne dohaneti
že jo? taky si říkám. Máma furt hudrá, že jí honím, že si musím uvědomit, že to není Ešus, ale nehoním jí, furt jí monitoruju, kdyby cokoliv, tak házím zpátečku, ale ona je venku prostě nadšená, nechápu, jak to dělá, ale jede prostě jako motorová myš.Tak si říkám, že jí to dopřeju. Přece s ní nebudu chodit kolem baráku, když má takovýho elánu a užívá si to.
Vidíš to stejně?
co by nemely vodovod verejnej, jen cerpadlo ze studny..
my na chalupě třebas.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 21:14
- Nahlásit
PetraK
Vidíš to stejně?
Naprosto. Jestli nepajda, nestrada, naopak se nasvaluje a je happy, jen tak dal.
Jenže ona je taková statečná, nikdy nekníkne, nelituje se. Postavila se na čtyři, oklepala se a zas jela dál prostorem. Ovšem na stehně má modřinu jak kráva, blběnka.
Je to frajerka!!!
my na chalupě třebas.
ono taky dělat ve vsi se 100 stálýma obyvatelema vodovod je dost zbytečnost )
Njn, pak jiz chapu, ale chalupa a mala vesnice...tez nejsme obr, lec vodovod zde je.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 21:46
- Nahlásit
Fifi
Naprosto. Jestli nepajda, nestrada, naopak se nasvaluje a je happy, jen tak dal.
myslela jsem si to. Nepajda a nestrádá. Kupodivu ani po těch kotrmelcích. Dokonce už SAMA!!! vyskočí do kufru auta. Prostě myslím, že když pes šupajdí i ke konci procházky prostorem a zkoumá co je za tímhle pařezem a co by mohlo bejt támdle vpravo.... že není zničenej a strhanej. A radši ať to s ní flákne v cvalu,když je ščastná, než aby se povalovala jen tak na pelechu a dělala starou psí babičku - což by jí teda nebavilo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:12
- Nahlásit
PetraK
A radši ať to s ní flákne v cvalu,když je ščastná, než aby se povalovala jen tak na pelechu a dělala starou psí babičku
To si rikam dnes a denne, kdyz vidim tu svoji starnouci smecku. Ted jsou teda moc hodny a jen do me zduchnou, esli bude prdel naka? Kdyz reknu, ze nebude, tak si hrajou na stary psi babicky a hibernujou, jsou to empaticky.
Dokonce už SAMA!!! vyskočí do kufru auta.
Je to frajerka!
Jdu spolknout prasek a dobre noci preji, vyletnicim i tem s novou stolici.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:13
- Nahlásit
Fifi
Jdu spolknout prasek a dobre noci preji, vyletnicim i tem s novou stolici
tobě též. Já jdu vzbudit bábrdli, co tady zrovinka ze sna mocně haxnama hýbala a půjdem ven a pak taky už do péři.
tak ať je ráno lípějc.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Rumštáááájn
PetraK
Máma furt hudrá, že jí honím, že si musím uvědomit, že to není Ešus
no, mně mamči Milča nabídla podání packy. Hlavně, že cvičit s ní moc nesmim, protože "je už stará a nebaví jí to"
Sice to nabídla, když jsem po ní chtěla lehni, ale já nebazíruju na nepodstatnostech
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:18
- Nahlásit
kachna_
Mrzel me dnesek, akvarko se libilo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:21
- Nahlásit
Fifino, a co ty máš se hřbetem? jsem nepostřehla.
A brtník na pohotovosti?
nechci nic říkat, ale mně na vánoce taky křuplo, když jsem umývala psovi nohy. rovnám to doteď...
u mě to ale sedací následek je.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:24
- Nahlásit
Fifi
my sme pidivesnice, takže birma to uhodla nevim teda jak jinde, ale tady kolem je takovejch pidivesnic mraky
tady bohdá vodovod, kanalizace, topení, chodníky a podobný civilizační vymoženosti nikdá nebudou, letos se snad můžem těšit, že nám udělají světlo na autobusovou zastávku, takže sice budu chodit na bus dál potmě, ale čekat už budu za světla, doufám teda
PetraK
co bylo Brtníkoj? kost v krku? doufám, že nic vážnějšího
na omezování starejch psů taky nejsem, podle mě to člověk pozná když má pes dost, dá to najevo, však s Kimem to mám furt, ale trénink dělá asi hodně, tak jak přes svátky chodíme každej den, tak je mnohem lepší, bohužel až půjdu do práce, tak už to tak nestíhám
brut
musíš vědět, jaký tvoje čtečka umí formáty a ty si hledat na ulozto a stahovat a je to no problem
a nebo případně to převádět na webu a nebo v calibře
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 22:45
- Nahlásit
Fifi
My jsme to pak celý přeorganizovali na jindy (jestli stihnu většinou zkoušek do 15. tak pojedu za odměnu do Týniště nad Orlicí na speciálku rexů a zajedu tam přitom)
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 23:25
- Nahlásit
Maya
Tak to my měli i chodník - vede asi 50 metrůch od krámu k návsi, taky tam je myslim veřejný osvětlení, který v 10 večer zhasíná
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 06:49
- Nahlásit
Mórgen,
konečně pátek večer pršálo dnes jse čekala ledofku, ale gút....á koukám, že tu v podvečer byla vzácná náfštěva, . Mám to tak často, že když na někoho intenzivněji pomyslím, tak se vokáže
Jsem ráda, že je Blaňucha takovej akčňák
Ty problémy se páteří má téměř každej já ale musím zaťukat, měla jsem to dřív-blokla se mi dycky krční páteř a nemohla jsem se otáčet...
Pro rejpaly-ano celá jsem se otáčet mohla
A několik let už mám klid, vlastně myslím, že to bylo hodně ze stresu, některé věci (nad kterýma bych dnes mávla rukou) jsem si dost brala.
Stres se mi pak přesunul do břicha
A včéra jsem našla paragán vod těch Salomonů-5.9.2013 jsem je kupovala levá bota u malíčku prasklá a pravá načatá. Cena 2650ká a to mi ještě dal 10% slevu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 07:11
- Nahlásit
doctu vas v praci. dnes maj prednost odbery....
vero
vyfotim ti to. hrnky sou pekny, 1 pouzivam, akorat muz chce 2 asi pro kamarada, tak bybyl jen jeden. je to ten 0,4l.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 07:24
- Nahlásit
petrak
supr, ze novy misto libi a blanicka musela byt moc roztomila a s tema vyletama to je supr.
maya
zalezi, v jakym formatu to mas na dvd. pokud avi, tak jen zkopirujes. pokud takovy ty video_ts jak maj klasika dvd z obchodu filmovy, tak na to sou softy na prevod do avi.
zigul jest po kastraci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 07:48
- Nahlásit
fifi
brzo se uzdrav!
maya
jestli chces dietku pro sebe, muzes se pidivat na stobklub.cz, zapisovat si jidelnicek a nastavit hubnouci rezim a krasne uvidis, kde mas mezery (bud jis nalo, nebo moc, nebo spatne nebo kombinovane). z jidelnicku petrak bych zdechla hlady. a nebo pohyb. 3x tydne si doma dej cviceni s jillian michaels (30 days shred) a uvidis. on je zaklad jist kvalitni veci, je rozdil kdyz si das k obedu svickovou s knedlem nebo prirodni platek s ryzi. hodne pit a taky zeleninu vydatne.
birma
adamek se zajochem je taky bourec
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 08:56
- Nahlásit
derave kravy radim az po jidle
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 09:11
- Nahlásit
cernej caj
derave kravy radim az po jidle
panebože.... my jsme fakt ...nevím co napsat
a děje se dalších tisíc sviňáren, o kterých nemáme ani tucha
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 09:31
- Nahlásit
denyk
jojo, presne tak...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 09:51
- Nahlásit
cernej caj
kravy
je mi zle.
s tim hrnkem se ani nemusíš fotit. nechtěla bych se zlacením, které sežere myčka, nebo nějaký ornament se srdíčkama (u tet je možný cokoli ), jinak beru cokoliv, hrnků je ted málo a skleniček ještě míň.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 09:59
- Nahlásit
Vero
ok, zlaty tam neni nic a srdicka tam taky nejsou tak supr, pristi stredu je brontocajka, pokud se ti to casove hodi kolem 15.30 nebo 19.00. ty sklinky sou takovy maly. Teta moc penez nema, takze u ni ani zlaceni a tak nehrozi, ale je hodne prakticka a chce, abysme ze vseho meli uzitek. Problem je v tom, kdyz nemas kuchyn ale tamhle dostanes sadu se dzbanem, tamhle druhou, tamhle sklenicky na vino, tamhle na aperitiv, tamhle od muze kamarada 6x pullitr s kozlem a jine... no proste je potreba to zasadne redukovat a nechat si jen to, o cem vim, ze v budoucnu fakt vyuziju...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 10:08
- Nahlásit
cernej caj
ale není blbý, aby ses s tím táhla v tašce? neměla bych raši někdy znásilnit mužíka na nějakej odvoz? sice hrnek a pár skleniček není asi váha, ale zas ideál taky ne, což?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 10:10
- Nahlásit
Vero
ve stredu by me mel hodit muz, takze to neni problem dat do auta prave. pripadne muzes kdykoli v tom case proste jen nakouknout do cajovny, my tam budem, ze bych ti to jen skocila dat z auta
ono totiz u nas je to hodne divoky a na navstevy to uplne neni
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 10:27
- Nahlásit
cernej caj
takze to neni problem dat do auta prave
tak to jo to můžu vzít, ale nechtěla jsem, abys to vezla nějak v báglu... někdy v ty časy se určitě domluvíme.
|