| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 13:10
- Nahlásit
Hezkýho silvestra holky
Tady zatím relativně klid, ale když už něco práskne, tak je to rána jak z děla, tak radši dřepíme doma.
Kdybyste někam razily, tak si to moc užijte, hodně štěstí do nového roku a ať ten ssilvestr pejsci dobře zvládnou
|
brut
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 14:48
- Nahlásit
Milé dámy a pánové,
přeji Vám všem do příštího ruku hodně zdraví, pohody, štěstí, klidu, ustálení všech nerovnováh, bolestí a pracovních potíží. Chlupáčům hodně zdraví, spoustu energie a chuti do blbostí.
Zároveň držím všem chlupáčům palce, aby dnešní zbytek dne a večer přežili ve zdraví a hlavně v pohodě!
Brůtice, Vilém, harantíííí a plesnifcííííí se Svinííííí
Jinak hlásím, že jsem si těsně před svátkama odrovnala záda natolik, že i obyčejné sezení u pc a psaní mi dělalo problémy. Po injekcích a festovním klidovém režimu už mohu trochu fungovat a dokonce jsem včera po dlouhé době byla na procházce s plesnifcema a to rovnou v chatě Asi si dovedete představit, jak moc jsem si vše užívala a jak moc mě to pohladilo po srdíčku a dušičce.
Doufám, že teď už to půjde jen k lepšímu a konečně se mi podaří dostát všem slibům, které jsem Vám dala
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 15:03
- Nahlásit
taky se připojuju k přání a ať jste všechny a všichni zdraví!!!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 19:10
- Nahlásit
taky všem hezkýho silvestra!!
cernej caj
tema darkama si delascsrandu, ne?
bohužel ne, u vobouch prostě špatný baterky a vysvětlování, proč se dárky od ježíška vracej do krámu bylo moc pěkný
jinak telku mě napadlo restartovat a od tý doby celkem fungá, tak teď mám dilema, jestli to nechat na ten bezdrát když maximálně se dostanu na 3 čárky z 5 a nebo se otravovat s kabelem, to prej by šlo táhnout přes půdu, ale byla by to dýlka minimálně 30 m, tak nevím, jestli pak taky ten signál není slabší a byl by to vopruz to natahovat, ale zase by to bylo možná i na filmy, no budu asi nějakej čásek rozmejšlet
Vero
bunda moc pěkná, mě by byla asi malá, ale tak takovou pěknou snad udáš
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 19:13
- Nahlásit
Pěkně si užijte Silvestra, a ať se vám všem v příštím roce daří. Speciálně Blaničce přeju, ať si užívá ten svůj důchod v plnym zdraví a síle co nejdýl.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 19:16
- Nahlásit
jo a konečně mám fotku toho nalezenýho psa, podle mě asi kříženec ohaře a NO, ale útulek ho na stránkách nemá, tak si ho nejspíš někdo vyzvedl
jo a na Chomutovsku se předevčírem ztratil vlčí špic se zlatou retrívřicí, tak kdybyste se někdo doslechl, tak dejte vědět
více tady https://www.facebook.com/olga.kirsina?fref=ts
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 20:05
- Nahlásit
cernej caj
znáš?
https://archive.org/details/consolelivingroom
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 09:36
- Nahlásit
janiii
krasna fotka
brut
tak hlavne dobry zdravi do novyho roku
maya
30m kabwl si myslim, ze neni moc dlouhej, toho bych se asi nebala. nehlede na to ze wifi bude mit tak 50mbit/s a utp 100, takze teoreticky I tak tbys to mohla mit rychlejsi, ale ta wifia ti nestaci?
denyk
huz vim, proc rikas kolbenkaaaaaaaa! :-D
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 1 Led 2014 18:58
- Nahlásit
špic už se našel
cernej caj
e ta wifia ti nestaci?
na filmy a videa to nestačí, i když ten routr šoupnu před jednu zeď, tak to má víc jen o čárku, teda 3 z 5 a i youtube se seká
laicky předpokládám, že kdybych to připojila kabelem, mělo by to rychlost minimálně jako mám teď na pc, což už by stačilo
ale nějak mě to nepálí, takže to pořeším nějak časem
jinak už jsem to vykoumala, telka nejde a vlastně asi vůbec ten bezdrát, protože jsme to zkoušeli i s bráchovým mobilem a taky v tu dobu nejde, když se pustí mámy pc, když se pustí můj nebo jsou oba vypnutý, tak to jde, proto mi to připadalo, že někdy mi to jde a někdy ne
jakože nechápu tyhle záhady techniky, ale je to tak, přitom připojený současně můžu mít 3 zařízení, což splňuju, tak nechápu, čím je ten mámy pc tak výjimečnej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:16
- Nahlásit
Maya
tak to je dobře.
nj, tak kabelem si urcite pomuzes, hlavne treba nebudes mit vyssi latenci coz u wifi mit muzes (pocet carek by mohla byt spis stabilita signalu, ale i na tu rychlost to muze mit asi vliv)
hm, to je fakt divny ale s tou wifi, ten mamy pc de na wifi taky nebo je kabelem? me se to stavalo na vs, kdyz sem na prednasce mela wifi, tak sem obcas nebyla schopna se pripojit a zjistila sem, ze v okamziku, kdy se pripojil jeden borec se svym notasem, tak me to proste klekloa nic s tim neslo delat az dokud se on neodpojil nebo neodesel
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:35 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Dobré ranko z kolbenky (čajíku )
v první řadě bych Vám všem chtěla popřát spokojený rok 2014
hodně zdravíčka všem, které máte rádi, taky pár zlaťáčků a zdravých psích čumáčků
Měla jsem se gútově, Silvestr v oblíbené hospůdce, dělala jsem tataráček, počítali jsme, že tam bude cca 20 lidijů a vono jich tam bylo cca 50 ...pouštěli jsme staré desky, plkali o hovadinách, nasmáli se...a po půlnoci jsme si všichni přáli, až mně bylo trošku líto, že se k sobě lidi takhle nechovají celý rok...
Na Silvestra jsem si s Bukí udělala tří hodinovou procházku na "Poustevník" stojí tam nově vysvěcený kříž, pak přes malou vísku (kde je jen kozí farma a asik 6 baráků) domů....
Včera jsem si s kámošem vyšlápla na Tanečnici, bohužel krásná dřvěná restaurace je zavřená a chátrá, takže jsme museli níž na Tomášov, kde bylo otevřeno, přišlo tam asik milijón turistůf z ČR i NDR a všici se super náladou.
Vyšli jsme v 9, domů v 16, Bukís kdyby nemusel večer čůrat, tak se snad ani nevzbudil
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:52
- Nahlásit
Janiii
haskíí PFko - a ty výrazy "týraných" psů mě drtí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 07:56
- Nahlásit
denyk
tatarááááček sme se zrovna na silvestra na vycházce s kamarádkou bavili, že musíme nějak na dobrý tatarák
ale užili ste si to dobře, to su ráda. Já byla klasika s mými nejbližšími (s kamarády), akorát muž zvučil mimo zase a bylo to fajn. Bylo to stejně fajn jako jakýkoli naše setkání v téhle sestavě a prostě to miluju. I když se vlastně různě scházíme v jiných počtech... nechci být hrubá nebo tak, ale mám prostě pocit, že tohle jsou moji nejbližší... a rodiče sou samozřejmě rodiče, který mám ráda. Su divná? doufám, že moc ne...
týjo, 3h procházečka to ste si hezky užili. Už se tam k vám těším
a hlásím, že s přítelem paralenem se mi už spí dobře a v krku už mě bolí míň a ani oči tolik neřežou. ještě, že v práci jen 2 dny
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 08:49
- Nahlásit
birma
vikend 15.2 pojedem nekam sem na tu trenkovu rokli. byla sem tam jako decko kdysi a moc si to nepamatuju, jen ze tam bylo luxusne a uz 2 roky se tam chystam v lete, kdyby tak nekdo chtel jit se mnou
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 08:57
- Nahlásit
cernej caj
že musíme nějak na dobrý tatarák
klíďo udělám, až dovalíš
že tohle jsou moji nejbližší... a rodiče sou samozřejmě rodiče, který mám ráda. Su divná? doufám, že moc ne
ne nejsi diunááá, naopak, já jelikož mám rodinu 500km fuč,
tak beru jako moji rodinu přétele
hlásím, že s přítelem paralenem
zasee ??
Fčéra jsem šla na výlet s jedním chlapíkem-taky zajímací týpek,
dělal průvodce na Mont Blancu a byl i v Himalájích, je téměř o 20 let starší než já ale měla jsem co dělat, abych mu stíhala do kopce ..a jelikož jsme byli jen sami dva, to budou zasejc drby
Minulý týden jak tu byli ti chlápci s těma orlicema, tak pro mě jezdil v so i ne jinej chlápek a nakládal i psa (ten co to zařídil a má nedaleko chalupu)
a 10tého b měli přijet zas...jsem ráda, že má normální manželku a že to není problém
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 09:02
- Nahlásit
denyk
nj, jenze ty mas rodinu fuc... ja ji mam kousek, to je na tom asi to smunty...
ok, tak si dame spolu tataracek tataracek, vajicko a pepr, dokonala kombince
to jeste furt, ja kdyz si ho nevemu, tak v noci propotim i 2 trika a nespim a budim se a tak, tak sem si ho radsi vzala, kdyz su dneska v praci, abych se aspon vyspala. A dala sem si predsevzeti ze seru na ostatni lidi, tak uvidime. NIcmene sem vcera dosla k zaveru, ze lonskej rok, i kdyz mozna spis jeho druha pulka, se nesla hlavne ve znameni "musim, mela bych" a asi to neni uplne ideal.
taky zajímací týpek,
tak to je husty, to muselo byt fakt zajimavy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 09:12
- Nahlásit
cernej caj
ja ji mam kousek, to je na tom asi to smunty
já bych neřekla, člověk si přece asi víc rozumí se svými vrstevníky, ne?
(ikdyž co se týče mě, věk mých přátel je cca 30-60let :rolleyes
tak v noci propotim i 2 trika a nespim a budim se
dala sem si predsevzeti ze seru na ostatni lidi
jestli se to nezlepší po tom, co budeš víc odpočívat, tak to určo chce odborníka
vikend 15.2 pojedem nekam
nebo trošičken kosááá?
mě kluci lákaj na zimní stanování za 14 dní na "Vlčí hoře"
dá se tam bohudík bydlet i na chatě, já bych to venku nedala
a pes by zmrznul ešče dřív jak já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 09:23
- Nahlásit
denyk
no prej je tam takovej drevenej pristresek ze dvou stran uzavrenej, tak uvidime. asi budu mit jen spacaky a tunu mikin na noc akorat nevim co pes, protoze spat na "miste" neumi ale tim ze zas nejsou furt venku, tak su zvedava.
tak to muze byt taky zajimavy, das si vylet a prespis v chajde?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:11
- Nahlásit
cernej caj
drevenej pristresek ze dvou stran uzavrenej, tak uvidime
by mě nikdo v únoru nedostal ani Brad Pitt
das si vylet a prespis v chajde?
nefím, jestli přijedou ptíci, dám přednost jim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:15
- Nahlásit
rumštajn taky při práci.
čaji, ty jsi neskutečnej otužilec
samozřejmě, že seš divná, kdo by jinak spal v zimě venku, když není bezďák ale co se týče blízkých lidí a rodiny, tak seš myslím úpa normální. skoro bych řekla, že to tak má většina lidí, jen si to tak nikdy neuvědomí a nepojmenuje.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:19
- Nahlásit
Vero
samozřejmě, že seš divná,
není nad úpřimnost aneb tady na hajzla nenarazíš
že to tak má většina lidí, jen si to tak nikdy neuvědomí a nepojmenuje.
a nepřipustí....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:20
- Nahlásit
denyk
to je jasny, ptaci sou supr
Vero
a co bunda? neoblece ju ten muzik? nebo ju muzes zkusit nabidnout na outdoorforum.cz
nojo, budu mit 2 spacaky tak doufam, ze to preziju
|
Vero
Člen |
- Nahlásit
denyk
a nepřipustí....
jj
|
cernej caj
Člen |
- Nahlásit
denyk
není nad úpřimnost aneb
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:22
- Nahlásit
cernej caj
budu mit 2 spacaky tak doufam, ze to preziju
ale jo, ty jo, ty máš trénink. já bych cípla
bundu budu muset vyfotit a začít prodávat, a outdoorforem to je dobrá připomínka. mužíkovi ji vnutím, leda až nepochodím. je dámská a já potřebuju peníze na jinou....
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:23
- Nahlásit
není nad úpřimnost aneb
no tááák
a hele on tady někdo z nás není divnej??!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:28
- Nahlásit
Vero
jasny, pokud mu nesedi a je nejak vic vypasovana... a tema penezma chapu. Kupovalas pres net? zrovna asi z hudy nebo rp (ted si nejsu jista kdes posilala ten odkaz) se vyplati to objednat na prodejnu a vyzkouset. ale vubec nechapu, jak te napadlo kupovat Lko teda s tim jak si drobna?
tohle sem nakonec dneska objednala, tak su zvedava... doufam, ze minimalne by s tim schlo rychleji pradlo...
vy ten tabletak mate jeden na cely byt? me jeste napadlo jak rikala kachna o tom ventilatoru pustit, jestli by to nepomohlo a pak taky pry existuje nejaky specialni druh omitky protiplisnove, ze pokud s tim mate az takhle problem?
me jak se objevila plisen v tom rohu, kde byla taktak nacpana bedna s knizkama, tak po uvolneni rohu a vysplichnuti savem, tak je to mesic a pohoda, vubec se nam tam nic neobjevilo jeste.
tady sou prave divny asi uplne seci
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:32
- Nahlásit
Vero
a hele on tady někdo z nás není divnej??!!
záleží na úhlu pohledu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:37
- Nahlásit
cernej caj
jak te napadlo kupovat Lko
záchvat blbosti...
já jsem jen chtěla, aby to bylo delší. to je můj věčnej problém u všeho, že je mi to široký a krátký. (o gatích nemluvě). tak se u sportovních věcí smiřuju, že to je širší, hlavně když sedí délka. a smířila bych se s tím u této bundy, mám třeba větrovku pánskou M (dostala jsem), taky obrovskou, jenže tahleta má takovej tvar, že v ní vypadám vyloženě jako koule nebo těhotná, a ta délka je stejně jakejsi navíc nešťastnej kompromis... že se v tom vůbec necítím dobře, a to na tyhlety výletový věci nejsem vůbec náročná.
objednávala jsem to na hudy a tam jsem nikde možnost objednat na prodejnu nenašla takže to je asi moje druhá blbost v této koupi. áách jo.
y ten tabletak mate jeden na cely byt?
máme po jednom v pokoji. vypadalo to ale tak měsíc, že to bude stačit...
specialni druh omitky protiplisnove
tu jsme v létě napatlali, byla to práce na hrozně dlouho... muž zuřil, že to by hokna na nic. (ale tak na nic asi ne, bez toho by to nejspíš bylo horší).
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:38
- Nahlásit
denyk
záleží na úhlu pohledu
třeba, že my jsme tady normální, a divní jsou ostatní, žejo
|