Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
kachna_
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 17:18
- Nahlásit

Tak já nevim. Přišel mi doporučenej dopis z Brna, nestihla jsem ho vyzvednout a přišla mi naúčtovaná upomínka od O2 (možný to je, dlužila jsem jim stofku). Jenže O2 má sídlo v Praze. No tak jsem jim napsala dotaz, odkud, že to posílaj upomínky. Začínáme druhé kolo, jsem zvědavá, kdy to pochopí

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 17:20
- Nahlásit

Vero , kachna_
budu moc držet palečky ke zkouškám

cernej caj
ty si koukej dojít k doktorovi, aby jsi nedopadla jak moje kamarádka, která má cysty v dutinách a od nich neustálé potíže ... horečky, nadměrné pocení atd ..... Už je to chronické a léčba je na delší dobu a hlavně s tím nesmí nikde prostydnout ...

Fajka
Tak nevím ale po silvestru a včerejšku budu asi celej rok naštvaná a nemocná...bo sem furt KO z nosu a očí furt teče a hlavu mám jak škopek, klouby bolej a hlava bolí fest
teda, ty koukej taky naklusat k doktorovi a nech si napsat pořádné léky, tvoje tělo taktéž řve, že chce odpočinek....

nevěděla sem jestli máme postavenej dům na střelnici a nebo už začala válka...
hovada neskutečný

o tom mi ani nemluv ..... tady to práskalo od setmění a místní cikánskou omladinu jsem musela odehnat od aut .. Kdyby jim to chtělo ty pazoury utrhnout.... !!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 17:24
- Nahlásit

brut
tak to je supr, ze je v poradku a ctecka fakt supr darek

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 17:39
- Nahlásit

Chci bejt svůj pes - dopoledne 2 hodiny venku, odpoledne morková kost, zítra výlet, játrovky v troubě, játra v sušičce

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 17:51
- Nahlásit

birma
asi taky chci bejt tvůj pes, i když morkovou kost vyloženě nemusím

brut
díky za palce. a ať tvé zdraví v novém roce spolupracuje!

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 18:22
- Nahlásit

cernej caj

jsou ještě ty skleničky, jak je máš v bazaru?
a ty hrnky, jak vypadají?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 18:48
- Nahlásit

ten holomek, co na mě povrkával u kusovek mi dneska narval do ruky morkovku a prej "mami drž, ať se k tomu morku dostanu"

Vero
asi taky chci bejt tvůj pes, i když morkovou kost vyloženě nemusím
no já bych vynechala asi i játra a játrovky

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:07
- Nahlásit

rumštajn divňouši
koukám všichni už v pracovním procesu bo co
já byla dneska akorát na procházce a potkali jsme pána, co poznal špice a prej že maj výstavní pudly a tak jsme dost pokecali
jinaak teda na to že neprší, je všude strašný bahno, děs, jako trochu přimrznout by mohlo
silvestr u nás naštěstí v pohodě, tady se střílí od půlnoci do půl jedný a konec, ale Dorin se teda letos prvně bál, tak jsme šli domů a ani jsem nic neviděla
birma
příště mu to budeš předkousávat?
brut
čtečka super dárek, teď už se bez ní neobejdeš, na ulozto najdeš čtení habaděj a zadarmo
cernej caj
na rozdíl od ženskejch chlapům roste vždycky jenom pupek, pokud muž nechce mít ve 40 břicho jak balon, tak by měl začít trochu hubnout
ale ono se to lehko říká, ale hůř provádí, to vím podle sebe
jinak mámy pc je připojenej kabelem, je to normálka velkej stolní pc stejně jako můj, si myslím, že ty wifinu ani nemaj, fakt jako nechápu, proč ruší ten bezdrát, ale je to tak

a předělat cd finštiny do mp3 se mi povedlo!!!! jsem dobrá, musím se pochválit

nemáš ještě radu, jak dostat film nahranej z telky a vypálenej na dvd na flešku nebo externí disk? to se musí taky nějak předělat do jinýho formátu?

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:16
- Nahlásit

Maya
příště mu to budeš předkousávat?
konečně jsme dospěli do fáze, kdy si bez držení sní čtvrtku kuřete, takže předkousávání už snad nehrozí

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:20
- Nahlásit

birma
jo to když moji dostali prvně kus masa na kosti, byla sranda je pozorovat jak jim to moc nešlo
taky jsem se dozvěděla, že kočky svlíkaj drápy, co já se na starý kolena ještě nedozvím, jsem se vyděsila, když jsem jich pár našla na koberci, že starýmu kocourovi vypadávaj nebo co, ale je to prej asi tím, že už si je nebrousí, tak to ztrácí

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:31
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

ZDUŘTE BÁBY!! JAK S DAŘÍTE V NOVÉM ROCE?? FŠEM VÁM PŘEJU DO NOVÝHO ROKU HLAVNĚ HODNĚ ZDRAVÍ A ŠTĚSTÍ A K TOMU POHODU A KLID. Nic dalšího netřeba. Omlouvám se všem, kteří se mi ozvali a já neodpověděla, páč jaksi tetkon nemožu.
Mám za sebou první den na nové židli. A líbí. Zabydluju se, stěhuju se, zjišťuju a..... nestíhám . Až si to sedne, tak se budu doufám ozývati .

Vánočky byly takový, jak jsem čekala. Byly bez Ešusa, byly takový smutný, jako by v podstatě pro mě ani nebyly. Ale musím říct, že Blanička se snažila mocně U stromečku byla naprosto roztomilá, rozbalovala si dárečky, nadšeně cupovala papír, cpala se mi do klína a všechno musela vidět, pak upadla do bezvědomí, neb se unavila touto činností, když se vzbudila, musela opět nutně cupovati a všechno viděti...... Hodně jsme výletili a Blanimíra je frajer nejfrajerovatější. Zcela v pohodě dávala naše výlety, z toho jeden třináct km - s pobytem v hospůdce. Výlet k Bubovickým vodopádům prej taky dost dobrej, úplně nejlepší prej na tom byl pobyt Brtníkovi na klíně, když jsme se stavili v hospůdce u Berounky na kávičku a pivíčko a usadili se na terase venku. Usoudila, že jest zima a potřebuje na klín. Krásně hledá venku "ztracený" rukavice, jezdí v kufru s Ajšadlem a společně v hospodě žebraj po obsluze rohlíky . Jen se nám trochu vymklo přes vánoce - ale to oběma - hlídání váhy, takže teď jsme obě pěkný buřtíci a nasadila jsem tvrdej režim.

Jak jste se dařily vy? Uďá mi někdo prosím výcuca? Čas to projít nemám, musím obstarati krmi rodině.

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:35
- Nahlásit

PetraK
Rrumstajn.
Mám za sebou první den na nové židli. A líbí.

Ode mne vycuca necekej, ja jsem vycucla kamoskou kripeckou ci co toje, ale uz me to nebavi. Timzto preju dodatecne vsem hodne zdravi do noveho roku!

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:43
- Nahlásit

Vero
kachna_

holky študentský - držím dlouhodobě palce, ať se daří

brut
hele - brůtidlo!! Moc díky za přání, nemůžu zatím odpovídat

po oba dva plesnifce to byla vítaná změna, protože se s nimi ploužila i panička s kapsou plnou dobrůtek.
jéé huráá, vyrazilas na prochajdu!! Tak to jste si to užili

dcééérenky čtečku, abych se nemusela tahat s knížkama, když nesmím nosit víc jak kilo Jsem normálka brečela jak želvička
vidíš, vidíš!! Já ti furt říkám, že je skvělá ( i když se momentálně zrovna rodičofstvu nezdá), tohle je moc hezký od ní. Je vidět, že vnímá a přemýšli, kde má máma problém.

já jsem opět o jéžiška lehce rrramštajn vybavena

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:45
- Nahlásit

PetraK
super že se ti na nový židli líbí, nakonec si polepšíš a růžofka bude hustě závidět
Blanimíra je teda fakt frajerka, v jejím věku ujít 13 km, to je fakt něco
váha se mi taky nějak vymkla, ale s tím tvrdým režimem nevím, nemám vedle nikoho s bičem, asi bych se měla nastěhovat k vám
výcucy moc neumím, všichni přežili silvestra ve zdraví, někteří sou marodi, nic nového

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:46
- Nahlásit

včera prej byl na jojce super dojákovej film, tak jestli někdo neznáte, tak tady http://www.fdb.cz/film/valecny-kun-war-horse/66899
k mání na ulozto, už si ho stahuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:46
- Nahlásit

Fifi

ahoj křípkofile , pořád ještě blbý?? tetkon jsem zběžně nahlídla a koukám, že Fajfka asi je na tom stejně jako Ty .

Já jsem zvědavo, jak oni budou spokojeni se mnou a já s nima. Dneska to letělo dost fofrově. Doufám, že si to brzo zajedu a sedne si to. Co rameno?? Dneska mi přibyl na seznam další člověk co má teď problém se zádama - a není jich málo, začínám mít fakt pocit, že ač to není reálný, tak se to snad přenáší virově.

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:53
- Nahlásit

Maya
růžofka bude hustě závidět

růžofka je debil, tý to nedojde, ona je ráda že umí jít a dejchat zároveň. Nicméně tam kde jsem jí nikdo nemá rád, tak jsme jí dneska řádně umyli prdel

v jejím věku ujít 13 km, to je fakt něco

hele, kdyby ujít! Ona furt pobíhala, zkoumala a užívala si to. Každej den někde jinde. O den později dala devět kiláků v pro ní- v určitém úseku - docela náročnějším terénu. Zůstalal mi viset ve vodopádech , vydala se tak nějak cestou necestou a dál to nešlo, podklouzla jí noženka a tak se přicucla ke skále a čekala až pánčička jí přijde vysvobodit. Ona prostě čeká, že jí ze všeho vysekám. Nejančí, je zticha - což je někdy ale dost kontraproduktivní, když pak nevím, že je třeba ve skruži, nebo pod břehem rybníka... - a čeká, že se zjevím jako dobrá víla a z průseru jí jen tak mimochodem vytáhnu . Povedlo se i tentokrát, natáhla jsem se tam (a nežuchla do vody ), chytla jí po zadelí a hupla jí nahoru. Coby kamzík si vyskotačila dál a baletila nadšeně prostorem. A že by poté pak doma někdy lehla a odpočívala??? ANI PRT!!! Lítala tu s papučí a že budeme něco dělat! Copak mi to připomíná?? tak jsem vzala klikr a šli na chvíli do pokoje "cvičit" pak teprve s sebou buchla a usnula jak špalek

nemám vedle nikoho s bičem, asi bych se měla nastěhovat k vám

v tom případku počítej s tím, že:
ráno min., 15 min. rychlocvičení
k snídani jablko a pomeranč
oběda jen půlku
a večeře jen žďabíček.

Blanka je na tom o něco líp

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:53
- Nahlásit

PetraK
vítej, paní ať se ti v novým ročku daří nejen na té nové stolici

začínám mít fakt pocit, že ač to není reálný, tak se to snad přenáší virově.
sedací pracovní styl. to je mor...

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:55
- Nahlásit

PetraK
v tom případku počítej s tím, že:
ráno min., 15 min. rychlocvičení
oběda jen půlku
a večeře jen žďabíček.

to je dobrej teror

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 19:58
- Nahlásit

PetraK
konečně tu vidím i paní majitelku Velkofoora .... zdravím a pokud nemůžeš se ozývati, tak ti mohu zavolati

Blandimíra je úžasná, nejúžasnější a nejlepčejší psí dáma pod sluncem... mám velikou radost, jak je akční a jak moc si užívá
A nová práce se ti zamlouvá? Skvělýýý!!!!!!! Držíme palečky, všichni

vidíš, vidíš!! Já ti furt říkám, že je skvělá ( i když se momentálně zrovna rodičofstvu nezdá), tohle je moc hezký od ní. Je vidět, že vnímá a přemýšli, kde má máma problém.
občas je to zlatíčko, to máš pravdu ... kdyby jsi viděla, jak mi tekly slzičky a jak bulel ( nenápadně) mladej, protože od ní dostal hodinky

já jsem opět o jéžiška lehce rrramštajn vybavena
jak jinak nečekala bych nic jiného, páč Ježíšek moc dooobře ví, co má Velkomajitelka fora ráda

Fifi
ja jsem vycucla kamoskou kripeckou ci co to je, ale uz me to nebavi
tak to posílám energii a doufám, že už bude jen a jen líp ... do nového roku vše nej,nej a hodně zdravíčka, štěstíčka, elánu a holkám co nejvíc energie

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:00
- Nahlásit

PetraK
Zůstalal mi viset ve vodopádech
to si dobrá, žes jí odtud dostala, já byla ráda, že jsem se tam nezabila sama, ještě tam muset řešit psa

shrnu akorát nás, nevim, kdys tu byla naposled, tak možná nic novýho pro tebe - Adam umí jezdit tramvají a busem, byl vzornej v ZOO i o Vánocích a krásně se rozežral (je z něj skorem otesánek )

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:02
- Nahlásit

PetraK
Lítala tu s papučí a že budeme něco dělat!
ňuník si ty tvoje řádky o ní čtu vždycky několikrát a blaženě se u toho usmívám, když si představuju tu šťastnou praštěnou bábrdli

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:05 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

PetraK
to bych chcípla hlady už během dopoledne a bylo by po dietě
a voběd musím sežrat celej když si ho zaplatím ne ?
ale jako určitě to funguje, ale na to já fakt teda nenám sežrat jabko a pomeranč a pak x hodin bejt o hladu, by všichni utekli z kanclu jak by mě kručelo v břiše

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:08
- Nahlásit

Vero
ať se ti v novým ročku daří nejen na té nové stolici
Sem cetla, at se ti dari v nove stolici..
to je dobrej teror
Straslivackej!
PetraK
Dneska mi přibyl na seznam další člověk co má teď problém se zádama - a není jich málo, začínám mít fakt pocit, že ač to není reálný, tak se to snad přenáší virově.
Cert vi, u me to muze bejt i kamoskou yersinii drivejsi zpusobeno, teda rameno ne, to byl jeden blbej pohyb a nakej zaneticek z namozeni.
a čeká, že se zjevím jako dobrá víla a z průseru jí jen tak mimochodem vytáhnu
Takhle tise trpela Dorota, kdyz se ji na trave hovno zaseklo - dobra vilo, vytahni to!
tak jsme jí dneska řádně umyli prdel

brut
Simte, tobe spesl hlavne to zdravi, a lazne???! A az se prdecek narodi, tak stastny babickovsky obdobi.
Cuby maj energie dost, Kremylek se rozharal na Silvestra, bude zase veselo.

Vero
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:11
- Nahlásit

PetraK
skvělé číst, jak se Bláně skvěle daří a jaká je akční
my si daříme pořád tak nějak stejně, žádné novinky, ani špatné, buch buch do dřeva.

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:13
- Nahlásit

Maya
díííky moc za radu ... jdu se juknout na Ulož to ... tam nechodím, tak se jdu orientovat a hledat ( to zase bude veselo )

birma
teda Adamita se má ... takhle mu podstrojovat dobrůtky, to by se plesnivcům taky líbilo , má moc velké štěstí a hodnou pánčičku

Vero
díky za palce. a ať tvé zdraví v novém roce spolupracuje
děkuji , doufám, že se trochu srovná

brut
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:23
- Nahlásit

Fifi
Simte, tobe spesl hlavne to zdravi, a lazne???! A az se prdecek narodi, tak stastny babickovsky obdobi
děkuji lázně budou, ale ne hned... nejdřív musím dotáhnout rehabku a pak teprve se bude řešit další...ale víc ústně.. Se těším na novou roli, bude jiná a předpokládám, že se mi bude líbit

PetraK
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:25
- Nahlásit

Vero
ať se ti v novým ročku daří nejen na té nové stolici

děkuju za přání a doufám, že stolice bude kvalitní

cí pracovní styl. to je mor...

nojo, ale třebas zrovna Brtnik, kterej skončil 26.12 na pohotovosti nemá moc sedací prac. náplň.

to je dobrej teror
na ja, tak ale když jsem byla rozverná o svátcích a žrala jak prokopnutá, tak tetkon musim platiti

brut
, tak ti mohu zavolati

volejte pani, volejte, když to nepůjde v ten moment, tak to půjde o něco později.

mám velikou radost, jak je akční a jak moc si užívá

já taky, a hrozně moc. Máma mi furt nutí, že to mám krotit, že je to starej pejsek no, musela by jí vidět, jak smaží prostorem a zkoumá. Nikdy se nevleče někde za mnou, nebo u mě (pokud teda nepáčí odměny ) je furt o kus napřed. Tak to je pro mě znamení, že to dává. nechávám to na ní.

A nová práce se ti zamlouvá? Skvělýýý!!!!!!!

jo, tak vypadá to dobře, uvidíme, jak si navzájem vyhovníme.

občas je to zlatíčko, to máš pravdu ... kdyby jsi viděla, jak mi tekly slzičky a jak bulel ( nenápadně) mladej, protože od ní dostal hodinky

ve většině lidí je kus toho dobrýho a u ní toho není zas tak málo jen to někdy není vidět, je hodná.

páč Ježíšek moc dooobře ví, co má Velkomajitelka fora ráda

se slzou v oku, jsem likvidovala krabici, která byla pochopitelně jak jinak než černá, ale... oblepená izolepou, která na sobě má R+ logo

birma
já byla ráda, že jsem se tam nezabila sama, ještě tam muset řešit psa

bylo to tam v tom úseku u těch řetězů při zpáteční cestě ze Srbska k Bubovicím - vlezla moc k těm vodopádům a .... nebylo jaksi už kam a jak. visela tam jak přilípnutá a já čekala, kdy se zřítí dolů, byla to akce bleskovka, byla jsem rychlejší než rychlá

Adam umí jezdit tramvají a busem, byl vzornej v ZOO i o Vánocích a krásně se rozežral (je z něj skorem otesánek

No vida ho ADAMITU ŽIŠKOVNÝHO!!! je z něj prostě měšťák masovej

Jo a taky máme co k chlubení. když pominu sebe, že jsem prvně kopla do psa - neb okružní cestou Unhošť-Nouzov-UnhošŤ jsme se potkali na lesní cestě s lidma se psy. Jeden z nich fena RR. CHlápek si fenu chytil, já dala Blanďě k noze, Ajšadlo byla taky u nohy. Vypadalo to cajk. NO a ledva byl maník s RR na naší úrovni u Blanky, pustil to psí tele a to vystartovalo z fleku k Blance. Neřešila jsem s jakým úmyslem to přichází, ale protože to nereagovalo na nic, nožka mi vylétla a doprovázelo to zařvání VYPADNI! Nehodlám zkoumat, s čím čokl přichází, když mám svýho starýho psa třetinový velikosti u sebe. Tak to šlo z první. Maník ani neceknul. Kdyby jo, kopla bych asi i do něj ,
No a Blanďu musím pochválit, že při té stejné procházce jsme v Nouzově potkali co? Běžící kočénku. Hm. Chlapci se mi pak smáli , kreténí, že umím dobře imitovat Nárožnýho a řvát jako on v S čerty nejsou žerty , jen prej místo MÁCHALE!! řvu BLANKO! Hovádi to jsou!! Důležitý bylo, že jsem Blanďu zastavila, neb kočénka byla opravdu nečekaná. Tak jsem na ňu byla kapek hrdobec.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:25
- Nahlásit

brut
Se těším na novou roli, bude jiná a předpokládám, že se mi bude líbit
určitě, budeš moct prcka rozmazlovat a učit lumpárny a odnesou to jiní a když tě unaví, tak ho budeš mít komu vrátit

birma
Člen
# Zasláno: 2 Led 2014 20:29
- Nahlásit

PetraK
Neřešila jsem s jakým úmyslem to přichází, ale protože to nereagovalo na nic, nožka mi vylétla a doprovázelo to zařvání VYPADNI! Nehodlám zkoumat, s čím čokl přichází, když mám svýho starýho psa třetinový velikosti u sebe.
dobře děláš pani!
Důležitý bylo, že jsem Blanďu zastavila, neb kočénka byla opravdu nečekaná.
Jste nejlepčí baby jedny!

My dneska zahlídli zajíčka asi na 30 m a Adam byl tak šiškovnej, že mu došlo, že je na krátkym vodítku a nemá to tudíž cenu, tak se taky zasek, místo toho, aby mi vykloubil rameno

<< 1 ... 2718 . 2719 . 2720 . 2721 . 2722 . 2723 . 2724 . 2725 . 2726 . 2727 . 2728 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání