| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:45
- Nahlásit
Vero
nojo, ta délka je dost zlo obecně. takže to spíš řeším dlouhýma trikama nebo tím ledvinovým pásem (látkovým, ne těma masivníma z ortopotřeb).
blby, ze v prodejne to nemeli, ale mozna by se tam dalo zeptat ohledne ozkouseni priste?
já doufám, že u nás to s tím bude v pohodě.
Jo a muž přibral tak, že nedopne flexibilní oblekový kalhoty po svým tátovi, co na něm plandali ještě když sme se seznámili. Tak dostane dietu, ale nevím, jak ho hlídat a jak mu ji naordinovat, aby neměl hlad a navíc s tím vařením... páč navíc jak je doma, tak si asi moc nepomohl. sice nemá automat na sladký, ale zas může jíst celý dny rohlíky s marmeládou, medem nebo salámem...
a nemyslím, že ze zdravotního hlediska je rozumný, aby už měl když mu je 28 už takovej pupek a solidní áčka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:50
- Nahlásit
Vero
třeba, že my jsme tady normální, a divní jsou ostatní, žejo
tak to každopádně
a s tou bundou to je pech
já si někdy na konci léta koupila Salomony, drahý jak kráva a už se pářou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:52
- Nahlásit
cernej caj
ojo, ta délka je dost zlo obecně.
já nechápu, proč se ty bundy vůbec vyrábí krátký, když maj být do zimy a do deště. aby jako celej zadek namokl. nebo abys musela mít nepromokavý a větrovkový nutně i gatě
nemyslím, že ze zdravotního hlediska je rozumný, aby už měl když mu je 28 už takovej pupek a solidní áčka
to souhlasím, jenže když je na pohyb tak línej, že neujde ani pár kroků, tak to bude těžkej boj a možná je i předem prohranej z déledobáho hlediska... leda by mu to na sobě začlo výrazně vadit.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:54
- Nahlásit
denyk
tyjo, tak to me dost desis... pac meli v hervisu akci 2+1 zdarma, tak sem si koupila dvoje boty (pansky, jedny oasics a druhy prave salomon) a jedny si koupila kamoska a mam v planu znicit napred ty oasics a pak vytahnout salomon a ted me desi, ze ty salomony se stihnou rozparat v jihlave v krabici
ale je to pech dneska ty veci... lepsi si jit do pracovni obuvi koupit neco... bud to stoji min anebo je to za stejnou cenu urceny fakt na pouzivani...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:54
- Nahlásit
caj
ale mozna by se tam dalo zeptat ohledne ozkouseni priste
každopádně už nemám chut nic kupovat přes net...
denyk
á si někdy na konci léta koupila Salomony, drahý jak kráva a už se pářou
tk to je taky pech... reklamace?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:55 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
Tak nevím ale po silvestru a včerejšku budu asi celej rok naštvaná a nemocná...bo sem furt KO z nosu a očí furt teče a hlavu mám jak škopek, klouby bolej a hlava bolí fest
a druhák sem byla neskutečně naštvaná co předváděla místní vesnická elita na silvestra s rachejtlema nevěděla sem jestli máme postavenej dům na střelnici a nebo už začala válka...
hovada neskutečný
moje přání do novýho roku tudíš bylo, aby jim to pazoury utrhalo ... furt všici brečej jak nemaj na chleba jak je to srašný jak maj málo peněz a pak předváděj todle...kreténi
doufám že jste ten silvestr a to vánoční volno přežili jakž takž ve zdraví....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:56
- Nahlásit
Vero
nebo abys musela mít nepromokavý a větrovkový nutně i gatě
ano ano, odpovedela sis, co je cil vyrobce!
tak par kroku vyjimecne treba jo. ale je teda potreba to dost hlidat tou stravou, tak to budu muset nejak vymyslet a asi mu to chystat dopredu, nebo nevim. esteticky je me to sumak, ale tim, ze ma hrozne hubeny koncetiny mu to vse leze do pupku a to je ten nejnebezpecnejsi tuk v ramci ruznych chorob
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:58
- Nahlásit
Fajka
odpocivat musis taky trochu... ale to je asi nerealny krz praci, co
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 10:58
- Nahlásit
Fajkabudu asi celej rok naštvaná a nemocná.
nestraš.
to nesmíme.
já taky neoplynula zrovna nej náladou a doufám,že se to zlepší
furt všici brečej jak nemaj na chleba jak je to srašný jak maj málo peněz a pak předváděj todle
všakl to sou kecy... spíš nemaj na to, co ulazujou v reklamách no. hovádi.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:01
- Nahlásit
cernej caj
a to je ten nejnebezpecnejsi tuk v ramci ruznych chorob
je, ale já nevim, esi se dá zachovat zdraví, když se čék nehejbe? nemusí to být chůze, ale tak třeba nějak cvičit, hrát hry, cokoliv...
takhle ho navíc už za deset let budou děsně bolet záda.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:05
- Nahlásit
cernej caj
odpocivat musis taky trochu... ale to je asi nerealny krz praci, co
no sem stejnak dohromady nic neudělala, bo to nešlo takže ted zas budou 3 tejdny hoňky
Vero
nesmíme.
já taky neoplynula zrovna nej náladou a doufám,že se to zlepší
no taky doufám ale jak čéku není dobře tak to fakt stojí za houby
všakl to sou kecy... spíš nemaj na to, co ulazujou v reklamách no. hovádi.
jo vožralý dementi co stříleli jako paka nejrači bych se vodstěhovala fakt někam kde v okruhu 50 kiláků nebydlí nikdo ..ach jo...
, ale já nevim, esi se dá zachovat zdraví, když se čék nehejbe?
myslím že ne..bez pohybu to tělo prostě chátrá at chceš nebo ne....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:33
- Nahlásit
cernej caj
dyby tak nekdo chtel jit se mnou
někdo se zamyslí a zkonzultuje s peněženkou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:36
- Nahlásit
Vero
jenže 80% rozumné váhy je strava a 20% pohyb. Je jasný,ž e bez něj to moc nejde ohledně zdraví a správnýho rozložení tý váhy, ale nemůžu ho nutit do něčeho, co sám nechce. Ale třeba badmington, kolo, to by ho bavilo, tak musíme letos prostě najet na režim kolo, kolo a zase kolo a zkusit třeba někam do haly na ten badmington. Loni byl furt v práci, tak to nešlo. Letos by se to podařit mohlo. Sice ostrouhnou psi, ale zas oni taky přežijou když třeba nebude tolik celodenních výletu. Ale zas jestli bude víc dělat kancelářskou a taky mít fakt volno, třeba aspoň v létě bude sám mít trochu potřebu plavat a tak.
Fajka
to je blby, ze s tou praci to mas takhle. to je nevyhoda, kdyz clovek dela sam na sebe, ze pak kdyz jednou neco odrekne, priste uz od nej treba nekdo neco neveme a pokud neni clovek tak v baliku, aby si to moh dovolit, tak nakonec skonci tak, ze skoro neodpociva... a je to blby, clovek je rad, ze tu praci ma.
jo vožralý dementi co stříleli jako paka
taky bych střílela. znám lidi co maj drahý telefony za deset táců a notebooky a nový televize a já nevím co, i když to není potřeba, jen chtění a brečí, jak nemaj... a záviděj třeba mě, že já mám, že si můžu dovolit jet na dovolenou... si myslím,že kdyby pak ty lidi neměnili 2roky starej dobrej telefon za high level novinky na trhu, tak by jim taky najednou přišlo, že za těch 15 tisíc můžou jen na dovolenou i 2x...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:37
- Nahlásit
birma
někdo se zamyslí a zkonzultuje s peněženkou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 11:50
- Nahlásit
cernej caj
ale nemůžu ho nutit do něčeho, co sám nechce
to je jasný. to musí sám chtít.
a když se vám povede něco pohybovýho uskutečnit společně, tak to bude dobře hned dvakrát
a záviděj třeba mě, že já mám, že si můžu dovolit jet na dovolenou
to je klasika... chtějí mít všecko...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:02
- Nahlásit
Vero
no právě, prostě taky málokdo dělá ve volným čase to co fakt chce ale hlavně žije v osidlech toho, co mu nutí televize, že...
no uvidíme. s normální pracovní dobou by se mohlo trochu líp pracovat
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:07
- Nahlásit
cernej caj
ale hlavně žije v osidlech toho, co mu nutí televize, že...
bohužel... musí to být strašný
s normální pracovní dobou by se mohlo trochu líp pracovat
snad, uvidíte já jsem zvědavá, jak se mi bude dařit řídit si čas... nějak jsem vypustila na podzim všecko a stejně jako kdyby ničeho neubylo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:09
- Nahlásit
Vero
jojo, to asi musi
a to ti zacne skola zas za chvilu, ne? nebo zkouskovy?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:15
- Nahlásit
cernej caj
zkouškový. a letos mi fakt chybí elán.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:17
- Nahlásit
Vero
cernej caj
zkouskovy?
nepřipomínat!!!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:18
- Nahlásit
Vero
já se ti nedivím... mě chybí elán už komplet na všecko, fakt seš dobrá, že to zvládáš. co že to máš vlastně přesně za obor?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:34
- Nahlásit
kachna_
nepřipomínat!!!
cernej caj
mě chybí elán už komplet na všecko,
ale mně teď právě taky ale zvládnout to teďka už prostě musím.... obor sociální práci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:40
- Nahlásit
Vero
tak to je aspoň asi zajímavý, ne? ale to už dáš, pak zas budeš spokojená, žes to zvádla a dala školu při práci
kachna_
nojo, fakt to nezávidím tohle období. seš v druháku nebo už třeťáku? to tak let9...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:42
- Nahlásit
cernej caj
tak to je aspoň asi zajímavý, ne?
to jo, jinak bych to nedělala...
ale to už dáš
vyloženě musím, ve třetáku... akorát mě dost otrávily některý "technický"/organizační komplikace atd.... no... uvidíme.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:48
- Nahlásit
cernej caj
ve druháku, ještě mám před sebou dva a půl roku (dálkově je tahle voš čtyřletá)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:49
- Nahlásit
Vero
jojo, to už máš za pár, tak to už se ti blíží
kachna_
tak to nezávidím vyhlídku že to je na 4 a ne na 3. člověk si ješě nemůže říct, že je v půlce
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 12:53
- Nahlásit
cernej caj
člověk si ješě nemůže říct, že je v půlce
v půlce stejně přichází krize půlky......
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 13:45
- Nahlásit
Vero
lepší po roce a pul krize pulky, nez po stejny dobe krize, ze v pulce jeste nejsi
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 16:39
- Nahlásit
cernej caj
lepší po roce a pul krize pulky, nez po stejny dobe krize, ze v pulce jeste nejs
ale já chtěla kachničku potěšit
|
brut
Člen |
# Zasláno: 2 Led 2014 17:11
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Koukám, že tdy se už dneska pracovalo ... i když já byla taky na rehabce, kde si lidi libovali, že už jsou v práci a ne doma
Jinak my byli 30.12. na kontrole chatičky a máme krásné fotečky ... snad se mi je povede sem vložit dřív, než příští rok Včera jsme pro změnu byli na procházce tady po okolí a po oba dva plesnifce to byla vítaná změna, protože se s nimi ploužila i panička s kapsou plnou dobrůtek. Takže si jí řádně hlídali Užila jsem si oba dny, ale v celkovém množství svátečních dní je to kapka v moři ....
Jinak já jsem pod stromeček dostala od dcééérenky čtečku, abych se nemusela tahat s knížkama, když nesmím nosit víc jak kilo Jsem normálka brečela jak želvička ... Jo a prcek řádně roste, je v pořádku a pokud nenastane nějaká katastrofa, tak bude na světě mezi 1 - 21 dubnem
Jooo a 4 psy odmítám mít doma... na Vánoce tu byla ještě ségra s Balčou a musím říct, že mi málem hráblo .... Jsem nevěděla, jestli zaškrtím psy nebo kočku
|