Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 18:40
- Nahlásit

jo a slíbila jsem foto černýmu čaji, co chtěl vidět, jak to vypadá, když se "oblíknu" , ale kvalita na prt, no

grr nejdou mi editovat příspěvky a já zapomněla přihodit tu fotku, tak tady:

birma
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 18:51
- Nahlásit

PetraK
parádní fotky!
Pak že ten pánik k ničemu nejni
ty blááááho, to vypadá, že máte kokra podle tý velikosti
Blaninka potřebuje manikůrku
a já si myslela, že Adam potřebuje ošmikat

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 19:07
- Nahlásit

birma
parádní fotky!3
no spíš nííc moc, ty naše telefouny se moc nedají použít
máte kokra podle tý velikosti

viď? no ona je drobounká - proti Ešusovi výrazně, ale hlavně, ona se umí neuvěřitelně zkroutit a zmenšit

že Adam potřebuje ošmikat
heh, ona už šmikaná je, ale musí se pomalu a postupně, jak jí nikdo nestříhal, tak jí to lůžko přerostlo, takže už i při malým šmiknutí to jde do krve, takže musím zajít zase za Olinkou a kousek toho šmiknout. Musí se postupně, aby se to zase zatahovalo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 19:14
- Nahlásit

jo a ještě - Ešův hrobeček jsem si cvakla:
pěkný jsme mu to u Máni Habrový udělali

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 19:55
- Nahlásit

Rrumstajn, chcije a chcije.
Pekny fotos.
PetraK
To je klubitko majinkate, akorat na klin!
Hezky to tam chlapecek ma.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:23
- Nahlásit

Fifi
To je klubitko majinkate, akorat na klin!

no úplně na klín prej ne, je prej hrozně těžký se tam uvelebit a může za to pochopitelně Brtnik , ale nakonec, páč vona je dobrá, že jo, tak to nějak zařídila a vešla se tam

Hezky to tam chlapecek ma.

děkuju. no je pravda, že kopání tý jámy bylo malinkatě úlevný, protože ta jáma byla fakt veliká, kopali jsme oba, a vézt těch jeho třicet kilo na kolečku třičtvrtě kiláku od auta na chalupu taky člověku zabránilo používat v ten moment mozek. Chtěla jsem to být já, kdo ho tam odveze, vždycky jsme chodili spolu.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:36
- Nahlásit

PetraK
že kopání tý jámy bylo malinkatě úlevný
Ano, taky jsem to mela tak, je to ocistny proces.

A zde probiha lesbi show, Bajitkoo vypada na Kremylovi jak vosa na bonbonu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:42
- Nahlásit

Fifi
Kremylovi jak vosa na bonbonu.

a Křemýl drží jako blbka, že? A co na to teta Agáta?

my máme vykoupaného pejska, heč! Blanďa si dala u nás první koupel a voní!! tedy ovšem ne huba, ta jí po zelenejch držkách všechno jen ne voní

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:46
- Nahlásit

PetraK
Křemýl drží jako blbka, že? A co na to teta Agáta?
Kremyl to vyprovokoval, jak jinak. Teta Agata chrape na gauci a je z nich znechucena.
tedy ovšem ne huba, ta jí po zelenejch držkách všechno jen ne voní
Si rikam, nekdy, co je horsi, kdyz na tebe cokl dejchne po zelenych drstkach nebo po morsky rybe. Nemluve o tom, kdyz si u toho krkne.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:46
- Nahlásit

Fifi

a máš emila.

Fifi
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:47
- Nahlásit

PetraK
Dik, na cviceni mrknu. Ted uz je to ok, klepu na hlavu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 5 Led 2014 20:51
- Nahlásit

Fifi
Ted uz je to ok, klepu na hlavu.

supr, že se to upravilo. Ten doktor mluví smysluplně a ty cviky taky tak vypadají - podle toho co znám já a používám. Něco z toho neznám -jen jsem zatím načíhla.

Ale teď mi napadá, že tohle by se hodilo vícero z nás tady, mám za to, že jsme tu v tomhle ohledu co se zad, bolestí, svalů a tak chcípáckej tábor, takže

HOLKY, TENHLE ODKAZ SI ULOŽTE DŘÍV, NEŽ HO ZABORDELÍME
NEJEN ZÁDA, ALE I DALŠÍ ČÁSTI TĚLA OCENÍ, KDYŽ TO BUDE PŘI RUCE:

http://www.poradnazdarma.cz/viewtopic.php?f=208&t= 2255

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 06:56
- Nahlásit

PetraK
supr fotos

a jak se blanicka slozi brtnikovi do klina, to je neuveritelny

vypada to dobre, moc, kdyz ses oblecena normalne a ne psotaborove

birma proto sem se divila, ze ti to neva ho tak nosit - me to proste bylo nepohodlny s krosnou, s malym batuzkem ho pres rameno jeste hodim...
a foti to fakt dobre. Holt proste jina trida, ty drazsi mobily maj dobry fotaky dneska uz.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:24
- Nahlásit

Mórgen ve spolek
tak huš tu mám celou dílnu, zatím je tam neobvyklý klid

birma
hezký photós máš fakt supr-mobilo foťák

PetraK
jé a jsem ráda že vidím tóže photos zrzavých
a jak se Blanička složí do klína....celej Bukís dělá to taky blbeček, prostě dokáže bejt neuvěřitelně skladnej
(nás teda u teho nikdo nefotí, fšici si jen ťukaj na čelo :lol

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:30
- Nahlásit

denyk
hele, co bys rekla na kveten jak sou svatky?
zbyna nevi, jak to bude a navic maj 14dni v lete celozavodku... tzn si rikam, ze bych si vzala 1-11 volno (2 svatky, 2vikendy, 5pracovnich dni dovca a celkem to je krasnych 11 v kuse teda). Navic 8-11 pojede soused do krkonos, tak si rikam, co to nejak spojit? jela bych bez psa na par dni k tobe a pak se presunula na toho 8myho do krkonos (janske lazne), v patek si s nima dala vychazku a v sobotu dom, at stihnu regenerovat v nedeli pred praci?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:33
- Nahlásit

cernej caj
jsem z teho celej zmaten, musíš na mě po ránu -p.o.m.a.l.u
takže kolikátého bys teda přijela sem?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:37
- Nahlásit

denyk
no tak treba sobota 3.5 - ctvrtek 8.5 ?

pripadne jeste by se dalo ctvrtek 1.5 az treba utery/streda 6/7.5 s tim, ze to nebudu hrotit s tema kruskama.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:42
- Nahlásit

cernej caj
no tak treba sobota 3.5 - ctvrtek 8.5 ?
jo v pohodě, jen nevím jestli budu mít po-středa
dovču, to je ve hvězdách ale pokusím se.
Jen to spojení od nás do Kerkonoš je horší než od vás

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:44
- Nahlásit

denyk
fakt? no tak krkonose muzu odstrihnout... a muzu prijet teda streda vecer, at mame ctvrtek 1.5 - nedele 4.5 a pak by si resila jen patek jako dovcu, coz kdybys nedostala tak ja se zabavim a v pondeli muzu jet dom a bude.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 07:57
- Nahlásit

sem ukradla vlcackovy z FB. tak takovejhle psi oblecek bych snad byla ochotna poridit

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 08:00
- Nahlásit

cernej caj
mrkni na idos, nevím kam až jede vlakóz, do Janských lázníurčitě ne. Já když jsem chtěla jet za kámoškou do Rokytnice nad Jizerou, bylo by to asi na 7hodin, musela by mě čekat třeba v Kořenově, nebo se nějak dál dostat busem....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 08:11
- Nahlásit

denyk
jojo, koukala sem a fakt nikde 8h nepojedu...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 08:52
- Nahlásit

rumštajn z kolbenky, ale fuj
cernej caj
pěknej vobleček, než v něm psék hodí záda
PetraK
pěkný fotky a vohoz taky pěknej a jsi hubená jak koza a ještě držíš dietu???

neviděla jsem to neb jsem tam nebyla, ale včera si Dorin dal koupel v rybníce, blbeček vlezl na led na kraji Kim když to viděl, tak prej chtěl taky, ale naštěstí ho tam nepustili, ten by schnul podstatně dýl, i když asi to bylo jedno, protože pak si schrupnul na dešti a šel spát stejně celej promáčenej

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 08:59
- Nahlásit

Maya
u vas je led, jo? chudak dorin

no petraK je jak vyzle, taky me to prekvapilo, ale hlavne bych na tom jejim jidelnicku neprezila ani do svaciny

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:27
- Nahlásit

cernej caj
u vas je led, jo?
jen po ránu takovej ten tenounkej, nechápu co ho napadlo na to lejzt, to by neuneslo ani komára ale dneska teda byla pěkná ledovka všade, jsem si zabaletila na přechodu, nevím čím to natíraj, ale jakože že by někoho napadlo, že po přechodu choděj lidi, to asi ne
hlavne bych na tom jejim jidelnicku neprezila ani do svaciny
asi tak nějak
navíc pro mě je to i nereálný tahat si jídlo z domova a holt v jídelně se člověk moc dietně nenají
ale dám si dneska brokolici s rejží, ovšem samo se sýrovou omáčkou
ale jestli do léta nezhubnu alespoň to co jsem přibrala o vánocích, tak se nevejdu do žádnejch letních věcí a to bude průser, tak motivace nějaká je

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:36
- Nahlásit

rumštajn pondělní

PetraK

Blanička je moc, moc roztomilá.
A tvůj vohoz vypadá moc dobře

birma
jakej máš mobil? jaký parametry fotáku tam jsou? to je dost super. nenapadlo by me,ze to není z fotáku

cernej caj
Maya
to je přece jasný, že aby byla ešuska jak vižla, (vižle, vyžle) tak právě proto si musí hlídat tu diétu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:37
- Nahlásit

Maya
ono reseni je jednoduchy - vic se hybat
a i tu brokovnici s ryzi si muzes rict ze chces bez omacky, nebo treba vyzobat jen tu brokolici a omacku taky nemusis vylizat z talire, ze?

muz jak je pekne vyzranej ted, tak sme byli s oznamkem vcera po jeho rodine a jeho maminka rika "sak ho nech, sak dneska je tlustej kazdej druhej, tak at se naji", tak sem ji rekla, ze taky kazdej druhej ma cukrovku, vysokej krevni tlak a cholesterol, infarkty a rakovinu tak jestli se s tim mam proste smirit? tak na to moc reakci nemela. Myslim, ze hlavne rodice, prarodice a tyhle lidi si neuvedomuji, ze obezita proste neni pouze vec estetiky... a dost smutny je, ze to chapou jen jako vec estetiky aty zdravotni problemy s tim pridruzeny proste pricitaj tomu, ze maj svuj vek a tak je to normalni... neni proste

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:44
- Nahlásit

cernej caj
ak na to moc reakci nemela.
tak to je pozitivní.
naše babička s dědou by ti na takovou argumentaci řekli s jednoznačným přehledem nevyvratitelné "ale hovno!"

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:44
- Nahlásit

Vero
birma ma tento to tu mam jeste v historii... za me blby v tom, ze vymlatis hned baterku kdyz hodne fotis coz na jeden den dobry, nebo kdyz mas pristup k siti kazdy den

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:54
- Nahlásit

Vero
taky mym argumentem moje diskuze na toto tema skoncila a na reakci podobneho razeni bych proste uz nic nerekla, pac takovejm lidem nic vysvetlovat nebudu, hlavne, aby muz chapal, proc chci aby lip jedl kdyz uz se nechce hybat...

ale meli sme vcera veskrze detsky den. Muzova sestrenice 2.5 leta mi prodavala ve "stanku s ovocem" ovoce, cerstvy vanocni darek, muzova druha sestrenice, 9ti mesicni se nechala chovat a desne ho tahala za vlasy k tomu zvidavy dotazy na deti od babicky... jako by toho ted nemela dost, kdyz ma jeste 3 mesicni pravnouce v irsku

<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání