| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 13:29
- Nahlásit
Vero
http://galenus.cz/clanky/vyziva/bioenergetika-mere ni-energeticke-spotreby
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 13:37
- Nahlásit
zdravím
dnes opět výživná procházka - napřed se ten blbeček furt chtěl koupat, pak tam byly kachny a nutrie, tak se mohl poto z nich a nakonec se na nás nalepil pes, kterej naznal, že je Adam krásná fenečka. Šel s náma něco přes kilák bez obojku bos a pak jsme společně čekali snad půl hodiny na odchytovku. Bohužel byl dost plachej a nepovedlo se mi ho chytit a pak ani pánovi z odchytovky se nedařilo, tak jsem zvědavá, jestli se během dne objeví na webu útulku (zatim tam neni). Adam mě mile překvapil, páč místo aby ho chtěl sežrat, tak si s nim dost hezky hrál a pes, jak se do Adama zamiloval, tak si od něj nechal líbit všechno, včetně toho, že mu Adam žral hlavu tak, jak to dělá našim kočkám
Vero
jakej máš mobil? jaký parametry fotáku tam jsou?
tuten, dneska jsem s nim prvně i natáčela videjo, tak jsem hodně zvědavá, co z toho vyleze
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 13:40
- Nahlásit
cernej caj
za me blby v tom, ze vymlatis hned baterku kdyz hodne fotis
hele jak jsme teď byly okolo Labe, tak jsem nacvakala okolo 100 fotek + stále běžela ta GPS se zaznamenáváním trasy a přišla jsem cca o 30% baterky, což neni tak příšerný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 13:41
- Nahlásit
birma
když jsem si četla recenze, tak zrovna u tohohle tu baterku vychvalovali na rozdíl třeba od nokie lumie, kde to lidi napíšou rovnou, že baterka nic nevydrží
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 13:51
- Nahlásit
Maya
tyjo, tak že bych se do své stravy pustila takhle vědecky? to abych si vzala na to dovolenou
birma
mužík si pořídil chytrej tydlifoun s navigací, ale fotky jsou z toho hrozný, musím se ho schválně zeptat, co má a jaký parametry...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:08
- Nahlásit
jedna skoro tématická
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:11
- Nahlásit
Vero
to nevim, to spis poznas podle te hodnoty. ja s tim mam problemy kvuli stitne zlaze treba trochu, ale tezko rict. obecne lidi, ktery drzi diety si ho zpomalujou a da se nahodit asi spravnym jidelnickem a pohybem. treba v tom ste to co jite to nejak meri.
z myho tydlifounu sou fotky taky desny. ale rozdil v porizovacicene 3000 (muj 2 a birmy 5) je opravdu propastnej. muz koupil jetej za 2000 a foti uplne jinak a lip.
Maya
no ja stresem urcite tloustnu
a jim 3-4 vetsinou...
mas fotky adama a psaka?
birma
no jo, tak na jeden den treba jo. uvidis, jestli to da treba tyden. kdyz je to rozmerove vetsi, vleze se tam vetsi baterka ale tyden v horach to neni.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:19
- Nahlásit
chudák kočka hlavně od půlky asi tak http://www.youtube.com/watch?v=bkXRuayRw4U
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:22
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Konečně jsem doma jen s plesnifcema a Svinií ... to je vám ticho ... žádná televize, žádný kecání, žádný rachot ničeho ... kdyby jste viděly, jak si to užívám Ale na druhou stranu se těším, až dorazí Vilém z práce, dáme si kafíčko a budeme spolu koukat do nové "televize" .. kamen
Jinak po záchvatu, který Svinií prodělala těsně před svátkama jí pořád sleduju. Mimo trochu větší spavosti a čučení do kamen bych řekla, že je v naprostém pořádku. Vůbec nerozumím tomu, co s ní bylo ...
Naštěstí jsou plesnifcíí ok, takže naše vánoční procházky mi trochu nakoply a už se těším na další. Jen jsem zjistila, že venčit samotná, oba dva najednou, na větší vzdálenosti nemůžu, protože mohu použít jen levou ruku. V pravé nemám skoro žádnou sílu a kdyby se něco dělo, tak nebudu schopná pořádně reagovat.
Kdyby jste viděli jak ti dva magoři řádí v obýváku u kamen.. já se tu mohla potrhat smíchy .. dokonce i Brut se šel nahřívat
Maya
na ulozto je stahovaní zdarma, platí se snad jen vícečetný, ale knížka se stahuje pár vteřin, prostě klikneš na soubor a na další obrazovce napíšeš ten písmenkový kód a dáš stáhnout
jinak knížky pro vlastní potřebu je stahování taky legální, tak samo záleží na tom, jak pobíráš že samo to sdílení na ulozto je nelegální, já to neřeším, s hudbou a filmama si taky nikdo hlavu neláme a stahuje, tak proč ne knížky
jinak spousta e-knihkupectví nabízí eknížky zdarma třeba tady http://palmknihy.cz/free/index.php?SEARCH=easy&gol d=1
ale obvykle jsou nic moc
a teda popravdě při těch cenách za eknihy se nedivím, že to nikdo moc nechce platit, dát přes 100 za eknihu, kterou ani nesmíš legálně nikomu bez čtečky půjčit a odejte ti spolu se čtečkou je fakt vydírání
jinak pokud tvoje čtečka umí formát epub, tak koukej po něm, je asi nejlepší
co máš vůbec za čtečku?
Tak já jsem nakonec zaúkolovala Viléma, aby mi s tím stahováním pomohl .... ukázal, vysvětlil, jak to funguje ( jsem totiž blbá, protože jsem si chtěla stáhnout ty velké soubory knih, že si z nich vyberu jen ty, co by se mi líbily a to samozřejmě bez zaplacení moc nejde).
Nechci si právě kupovat žádné knihy, protože dát peníze za něco, co ve své podstatě nemohu přenést jinam ( teda můžu, když si to stáhnu do počítače a pak zase přenesu, jak mi bylo vysvětleno a ukázáno) se mi nechce. Navíc za ty ceny e-knih si mohu rovnou koupit knížku v papírový podobě, zase o tolik dražší není ... Nicméně ani mě nevadí, že je stahování v podstatě nelegální, nehodlám knížky nikde šířit. Stejně si ty, co mě nejvíc zajímají a co vím, že chci mít doma koupím i v papírové podobě... Čtečku chci a potřebuji používat hlavně na cestování, kdy je mnohem lehčí a nezatěžuji si s ní tolik tělo.
Mám Prestigio MultiReader ( http://www.targetmarket.cz/prestigio-multireader-p er5474bc-ctecka-elknih/d-71608/ ), který má podporovat mimo normálního operačního programu ke čtení i Android, který umožňuje funkci tabletu ... měla by podporovat tyto formáty : PDF, EPUB, FB2, TXT(ANSI/UNICODE Code), MOBI, HTML, PDB, RTF, WTXT .... přiznám se, že u mnohých vůbec nevím, co která zkratka znamená
Teď si ještě musím pořídit nějaký obal, aby se mi v tašce nebo batohu neodřela, či nějak nepoškodila. Koukala jsem na možnosti a byla docela v šoku, jak velký je v nich rozptyl a hlavně, jak různé typy se dělají a za kolik. Chvíli trvalo, než jsem se tím prokousala a objevila něco pro mě přijatelného.
Jaký obal máš ty? Já bych chtěla na zip, ale otvírací, kdy je čtečka uchycena na spodní straně a já bych jen odklopila vršek... mám obavy, že u těch, co z nich musím čtečku vyndat, pouzdro nacpat zpět do tašky a pak teprve číst, bych buď obal ztratila nebo by mi čtečka upadla na zem ....
kachna_
v Prazéééé a jako správní vidloni jsme měli za autem vozejk, přesněji, vozejk plnej dříví. Stáli jsme s ním na Václaváku ve druhé řadě
nejste první, oni někteří lidi v okolních ulicích mají kamna a občas topí dřívím ( lepší varianta), protože přeskakovat kousek od Václaváku hromadu uhlí není vůbec ideální
PetraK
koukám, že bábrdle řádí jak černá ruka, mamču si omotala okolo drápku a ještě ti dokazuje, že i přes hodně hlasitý hovor si stejnak udělá vše po svým ... je skvělá!!!
A když už jste byli na výletě v Srbsku, tak jsi nemohla dát vědět ty potřeštěná, že tam jste, abych za vámi dorazila? Bych moc ráda objala tvé děěěsně klusté já, pomuchlala Blandimíru a poskuhrala s Brtníkem nad krutým osudem nás vopíchaných
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:25
- Nahlásit
Maya
bych rekla, ze chudak kure, ne?
brut
no jasny, s tou cenou je to duvod, proc ctecku neresim moc...
no to ja myslela jako vsuvku s tim, ze to neni nelegalni, ze vzdycky je lepsi, kdyz to clovek vi. ne ze to nema delat, ale kdyz uz musi...
muzes si koupit jen folii na displej, at se ti nepskrabe a to koupis za 100nekde v elektru.
supr, ze plesnivci si to doma uzivaji
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:29
- Nahlásit
cernej caj
mas fotky adama a psaka?
mám videjo (který teda až tak kvalitní neni), fotky mám akorát procházkový pražský bez psáků
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:30
- Nahlásit
cernej caj
ale tyden v horach to neni.
to určitě ne, pokud bych nekoupila náhradní baterku ale na malej vandříček to půjde
|
worick
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:31
- Nahlásit
Maya
proč chudák kočka? Já to teda měla bez zvuku, nevím, jestli k tomu byl ještě nějaký komentář, ale chudiny spíš ty utahané kačenky Kočka nějak nemohla pochopit, proč tahleta ,,koťátka" vůbec neposlouchají a nechtějí nakojit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:33
- Nahlásit
Drbnýýýýýýýýýý,
dnes soutěžíte, která teho víc napíše, nebo?
a já nemám čás, dělám ornung na stole a f šuplících,
loučím se s tou 13ctkou a potichu doufám, že letos ta má
šťastná 14ctka bude vopravdu šťastnááá
A něco z okolí Prdelajz http://usti.idnes.cz/fotky-ceskeho-svycarska-080-/ usti-zpravy.aspx?c=A140103_2017652_usti-zpravy_alh
....říkám pořád "ráj na zemi"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:35
- Nahlásit
cernej caj
tákže drahá, když už pojedeš takovej flákot cesty, byla by škoda abys jela jen na 3 dny, takže si zařídím dofču, já???
Jestli bude ještě některá paní s tebou chtít prijéchať, no
problem
Klíďo aj s čokloj, ale Bukí miluje jen cholki
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:38
- Nahlásit
Maya
na skoro tématická
tá "slovenčina" je prostě úžasná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:40
- Nahlásit
šiš!
ta kočka je magor
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:41
- Nahlásit
birma
jasny, ozkousis, a uvidis. foti fakt dobre.
denyk
tak to je supr s tou knizkou
no zalezi, jak se domluvime
muzu si vzit dovcu patek - streda (prijet ve stredu po praci) a byt ct, pa, so, ne, po, ut a ve stredu dom a to je 6celych dnu u vas a to by tak mohlo byt OK, ne? ja se zadanim o dovcu nespecham, kdyz ji zadam ted nebo za mesic je mi fuk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:45
- Nahlásit
denyk
ale uvedomujes si, ze pokud tam budu chtit videt vsecko, tak to je na kazdej den tak 25km na vylet a teda muzem to obcas prolozit jen treba 10ti km a odpocinkem a nakupama v nemecku a tak?
a vero klidne muze jet s nama
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:45
- Nahlásit
cernej caj
takže ve středu 7.5. v podvečer bys přijela a 14.5 dom, nebo jiný termín?
i vlci tu máme http://usti.idnes.cz/navrat-vlku-na-sever-cech-0hd -/usti-zpravy.aspx?c=A131002_1983598_usti-zpravy_a lh
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:46
- Nahlásit
cernej caj
ze pokud tam budu chtit videt vsecko
tadyk velí denyk
hele nemá cenu se honit a nakonec z toho nic nemít,
vždyť není všem dnům konec a můžeš přijet kdykolif jindy a
poznávat další krásy
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:48
- Nahlásit
cernej caj
vero klidne muze jet s nama
květen je tedka ještě hodně daleko, ale píšu si to a uvidíme, esi klapne. (a nejspíš bych teda odjela už v neděli)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:49
- Nahlásit
denyk
no ja myslim prave 1.5 a do cca 7.5 (8.5)
tak to ja myslim trochu jako postouchnuti. Nebo si treba nekam zajedu i sama, ale ono neni nad to si obcas dat neco delsiho, nez 10km. pac ja se citim lip nekde na vychazce a zas by me bylo lito to prosedet "doma"
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:55
- Nahlásit
cernej caj
přelom měsíce je pro mě kvůli výplatám na prdíček
a občas když je svátek třá ve čtvrtek, tak nám ho šéfík přesune na pátek
A včil, babo raď
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:55
- Nahlásit
cernej caj
k to ja myslim trochu jako postouchnuti.
ale jasný já to nemyslím taky táák, já nejsem velitelskej typ
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 14:58
- Nahlásit
denyk
hm, to je blby. ja zas chtela vyuzit ten ctvrtek ze je svatek.
Co znamena prelom? kdybych prijela ve stredu vecer, tak jeden den si muzu prece sama na pohodu projit okoli, pokud ti jde jen o patek (pripadne ctvrtek, pokud svatek posune), ale otazka je teda jestli pak aspon po vikendu by to uz slo?
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 15:18
- Nahlásit
birma
Adamita je čím dál úžasnější a ty jsi skvělá panička.... rozdíl za těch pár měsíců je neuvěřitelný !!
Jinak nad štěndama mi zvrací i Brut.... když k nám holka přivezla Karamelku, tak jsem očekávala jeho hysterický záchvat... přišel!! Ve chvíli, kdy se malá rozhodla, že prověří toho obra sedícího na židli a hledícího do dálky Kdyby jsi viděla jeho zděšený výraz, vypoulený oči, zvuky podobné dávení a k tomu všemu ještě snahu na židli vlastně nebýt nebo se vyšplhat na střechu .... válela jsem se smíchy Nicméně Karloska ho miluje až k zbláznění, kopíruje to, co dělá on, snaží se k němu lehat atd ... Jen Brut tuhle lásku nějak není schopen pobrat a schovává se před ní kam se dá
Takhle to má u všech štěňat... zvrací, znechuceně odchází a když je nejhůř, tak dělá, že vůbec neexistují a varuje před tím, aby ho obtěžovali ....
Jinak krásné fotky z výletu ... telefonek dělá, skoro bych řekla, lepší fotky jak foťák
PetraK
luxusní fotečky a musím říct, že vyhrává fotka Blanimíry na Brtníkově klíně .... holka šikovná, dokáže ze sebe udělat menší, ještě menší, úplně nejmenší kuličku, jen aby se mu tam vešla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 15:22
- Nahlásit
brut
tak to už máš spíš tablet než čtečku, taky jsem měla dřív Prestigo, jako jsou super, akorát oproti normální čtečce jsou dost těžký
já měla skořepinový pouzdro v tom tu čtečku jen položenou, tak když jsem to rozepla, otočila jsem tu přední stranu pouzdra dozadu a mohla jsem hned číst
teď mám normálka čtečku a na ní přímo dělané pouzdro, takže se z něj čtečka vyndavat nikdy nemusí, akorát teda má blbější zapínání, zip byl do kabelky lepší, tady je patent a občas se mi to v tašce otevře
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 15:35
- Nahlásit
PetraK
hezký místečko jste vybrali a musím říct, že kopání a ukládání bylo i pro mě očistný, ačkoli kopal Vilém, pomohlo mi to moc ...
Fifi
A zde probiha lesbi show, Bajitkoo vypada na Kremylovi jak vosa na bonbonu
u nás probíhala lesby šou celé svátky... Karloska držela a Alu se poctivě snažila Když to poprvé viděla holka, tak jí málem vypadl talíř z ruky, jak se lekla ... ptala se pak, jestli to není známka nějaké nenormálnosti či třeba homosexuality ... to pro změnu téměř porazilo Viléma ... ale nejúžasnější byl holky přítel, který se zděšením v očích pronesl: " Tohle přece není normální!! Která z nich je teplá a která ne? Proč to dělaj? To by měl zkoušet Brut a ne Alura" ... to už jsme nevydrželi a váleli se smíchy
|
brut
Člen |
# Zasláno: 6 Led 2014 15:36
- Nahlásit
PetraK
hezký místečko jste vybrali a musím říct, že kopání a ukládání bylo i pro mě očistný, ačkoli kopal Vilém, pomohlo mi to moc ...
Fifi
A zde probiha lesbi show, Bajitkoo vypada na Kremylovi jak vosa na bonbonu
u nás probíhala lesby šou celé svátky... Karloska držela a Alu se poctivě snažila Když to poprvé viděla holka, tak jí málem vypadl talíř z ruky, jak se lekla ... ptala se pak, jestli to není známka nějaké nenormálnosti či třeba homosexuality ... to pro změnu téměř porazilo Viléma ... ale nejúžasnější byl holky přítel, který se zděšením v očích pronesl: " Tohle přece není normální!! Která z nich je teplá a která ne? Proč to dělaj? To by měl zkoušet Brut a ne Alura" ... to už jsme nevydrželi a váleli se smíchy
|