| Autor |
Zpráva |
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:03 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fujtajbl ve spolek !
taky jsem sem vykrmila ! sice mě bylo celý vánoce blbě a byla sem nemocná a moc nejedla a stejnak mám 6 kilo navrch
prostě vypečený vánoce
Koukám na Blaníka to je ale fešanda !
Zkoušela sem Vás dočíst ale není to v mejch lidských silách jak to stíháte psát dyž já to nestíhnu ani dočít ..nechápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:11
- Nahlásit
hele co jsem našla
ale vypadá to na super hru, musí to bejt sranda to hrát
http://www.infarkt.czechboardgames.com/cs/
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:21
- Nahlásit
Maya
vypadá to na super hru, musí to bejt sranda to hrát
vítěz dostane infarkt jo? tak to by mě snad ani nevadilo že prohraju
co ty lidi nevymyslej ?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:23
- Nahlásit
Maya
ale vypadá to na super hru, musí to bejt sranda to hrát
muheheee to je p*čovina
Fajka
tebe jsem se chtěla zeptat, jaký typ máš toho paralyzéru?
U nás na konci světa hodně pobíhajících šakalů
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:26
- Nahlásit
Fajka
vítěz dostane infarkt jo
asi jo, ale jako poslední
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:30
- Nahlásit
Fajka
tak hlavně, že ti je už líp
tak hlavně tady se všecko píše průběžně ale dočítá naráz, taky občas nechápu, když se to snažím dočíst, že toho tolik napíšete
Maya
nj, tak pokud neco pazravyho jako spic ma prisun jidla celej den, tak me to neprekvapuje.
tu hru maji v cajovne mezi deskovkama na pujceni, ale jeste sem ji nehrala. ale jednou sem videla hrat nekoho nejakou hru s nemocema, tak padali slova jako koureni, vysokej tlak a cholesterol a tak
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:32 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
denyk
tebe jsem se chtěla zeptat, jaký typ máš toho paralyzéru?
U nás na konci světa hodně pobíhajících šakalů
a jéééje pani lity lity... u nás už chodí chlápek i s Asiatem na volno takže tu máme taky veselo
já mám tenhle, zatím sem ho nepoužila (ale to bude asi fakt brzo ) ale co se týká skladnosti tak je fakt super , vůbec není těžkej, vejde se do každý kapsy a v podstatě čék ani neví že ho sebou má tahám ho všude....čék nikdy neví na koho natrefí
http://paralyzer.eu/paralyzer-streetwise-1-5-milio nu-voltu-pero-s-led-baterkou-p19
Maya
vítěz dostane infarkt jo
asi jo, ale jako poslední
mě klepne asi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:34
- Nahlásit
cernej caj
tak hlavně, že ti je už líp
jo už jo ale nepamatuju že bych strávila celej týden v pelechu a dalšítejden tak metr od něj a děsně mě to štvalo bo bylo volno a hezky
taky občas nechápu, když se to snažím dočíst, že toho tolik napíšete
jáááá nééé já mám áááčko, to vy setu snažíte vo stošest !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:42
- Nahlásit
Fajka
zas mozna lepsi varianta...
ja su ve stadiu, ze kdyz mi je fakt nejhur a zle, tak zustanu doma, coz me trochu vzpruzi takze druhej den hura do prace a na dalsi naslibovany povinnosti a kdyz se dostanu domu vecer a padnu spat, tak su rada dalsi tyden, ze vubec ziju... pak dopadam tak, ze su nemocna mesic, ale do prace treba chodim celou dobu, protoze mi neni tak blbe, abych nebyla schopna vstat z postele...
se proste musim naucit nejak odpocivat a ne byt porad v zaprahu. beru to tak, ze odpocivam v noci, kdyz spim, nebo kdyz nekde cestuju po 10ti pribuznejch ve dvou dnech, ze to je odpocinek kdyz to neni prace... ale ono to asi neni odpocinek takovej, kterej by se hodil...
tak je lepsi byt doma tyden a pak zdrava jako rybicka dal v pohode vegetovat, nez byt prakticky neustale uz kaput...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:42
- Nahlásit
Fajka
to vy setu snažíte vo stošest
včerejšek můžeš přeskočit, to bylo víceméně jen o hubnutí, takový depresivní téma je lepší ani nečíst
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:47
- Nahlásit
cernej caj
stadiu, ze kdyz mi je fakt nejhur a zle, tak zustanu doma, coz me trochu vzpruzi takze druhej den hura do prace a na dalsi naslibovany povinnosti a kdyz se dostanu domu vecer a padnu spat, tak su rada dalsi tyden, ze vubec ziju... pak dopadam tak, ze su nemocna mesic, ale do prace treba chodim celou dobu, protoze mi neni tak blbe, abych nebyla schopna vstat z postele
hele já sem na tomhle podobně a vím že je to blbě ale jen mě trošku otrne tak jdu něco dělat, nevydržím se "válet" v pelechu..jenže..tentokrát to bylo tak že sem fakt nebyla ani schopná vstát z postele ...to si už i číf dělal starosti že mě je fakt asi blbě ... už dlouho mě nebylo takhle blbě a tak dlouho ...doufám že pro letošek mám vybráno bo od chřipky po bolehlav až po střevní problém sem měla snad fšecko
Maya
včerejšek můžeš přeskočit, to bylo víceméně jen o hubnutí, takový depresivní téma je lepší ani nečíst
eh..DIKY tak to se tomu včerejšku pečlivě vyhnuteda..bo bych mohla chytit deprésy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:49
- Nahlásit
Fajka
u nás už chodí chlápek i s Asiatem na vono takže tu máme taky veselo
ty jo to by mě kleplo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 10:53
- Nahlásit
Fajka
no to se pokazdy bojim, ze taky tak dopadnu. ze me to sejme tak, ze to proste nepude... tak hlavne, ze ses uz zdrava a je ti lip
abych to uvedla na pravou miru, ono to bylo spis o zdrave strave nez o hubnuti,ale pro mayu je to asi synonymum a zlo voboje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:01
- Nahlásit
cernej caj
ale pro mayu je to asi synonymum a zlo voboje
ano ano, bohužel je to tak, že nad zdravou stravou neskáču nadšením
ale jo teda, místo smaženýho sýra s hranolkama si dám dneska k vobědu brokolicovokuřecí salát, ale zajím ho teda houskou, abych do večera nepadla hlady
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:03
- Nahlásit
Fajka
a jéééje pani lity lity
tak uprostřed lesa proti nám NO....ještěže ti se dají většinou ohučet.
A ten co před pár lety pokousal Bukíse (měl v hubě díru 4cm, na spodním patře až za zubama, nechápu jak tohle NO dokázal)
jsem myslela, že mu ukousl jazyk tak od té doby jednou když zdrhnul, tak pokousal kámošku, 10ti hodinová operace-loket, pořád so jí dělala kapsa, operovali jí 2x a nedávno pokousal pošťačku...hrůza fakt, bych majiteli vzala občanku, debilovi, navíc je ob dva baráky od něj MŠ a škola....až napadne děcko, které půjde ze školy/školky
paralyzér vypadá dobře, našetřím, snad někdy
Maya
takový depresivní téma je lepší ani nečíst
cernej caj
ono to bylo spis o zdrave strave nez o hubnuti,ale pro mayu je to asi synonymum a zlo voboje
njn von čék v mém věku už se mosí sakra hlídat, co sežere
takže jsem si dnes koupila červenou řepu, do ní navalým česnek, kyselý vokurky, hrášek a zakysanku (trochu teda nó )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:04
- Nahlásit
Maya
si dej dvojitou porci brokovnice a nemusis mit housku
ale ja si nedokazu treba predstavit nejist hodne zeleniny, ovoce, ryby a tak. nicmene me treba fascinuje, ze u nas je vegetarianska restaurace a maji v nazvu napsano "restaurace zdraveho zivotniho stylu" a pritom tam maji skoro vsechno smazeny akorat bez masa
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:05
- Nahlásit
denyk
to zni jako peknej blivajs
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:05
- Nahlásit
birma
ty jo to by mě kleplo
ani mě nemluv..já už tady z toho mám šelesty na srdci taky
zjistila sem že je mnohem bezpečnější chodit do vesnice mezi domky než jít na louky...tak čék neví na koho natrefí
i když ted v neděli jsme potkali paní s dvěma ovčandama osmiletou a malým 4 měsíčním štěndem a ona mě a kámošku prosila jestli může nechat štěndo vylítat s našima bo se štěndo bálo...no a nakonec tam lítali všici čtyři jako paka
Snad poprvé potkalo jelito ještě uřvanějšího jedince než je on sám tak z toho byl trochu v šoku
cernej caj
to se pokazdy bojim, ze taky tak dopadnu. ze me to sejme tak, ze to proste nepude
jo normálně to nešlo se zvednout z tý postele :-/
to bylo spis o zdrave strave nez o hubnuti,ale pro mayu je to asi synonymum a zlo voboje
tak nevím co kdo psal ale nejíst neznamená hubnout! já nejedla a mám 6 kilo navrch !!! já je to možnýýýýý ptáááám se !?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:07
- Nahlásit
cernej caj
maji skoro vsechno smazeny
to zni jako peknej blivajs
já mám řepu ráda a ta kominace je náhodou gut
Fajka
středoasiat na volno....tj odjištěnej granát
http://www.novinky.cz/zena/zdravi/323396-ke-zhubnu ti-je-zapotrebi-vic-nez-jen-predsevzeti.html
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:24
- Nahlásit
Maya
ale jo teda, místo smaženýho sýra s hranolkama si dám dneska k vobědu brokolicovokuřecí salát, ale zajím ho teda houskou, abych do večera nepadla hlady
ach jak já ti rozumím !!
denyk
uprostřed lesa proti nám NO....ještěže ti se dají většinou ohučet.
A ten co před pár lety pokousal Bukíse (měl v hubě díru 4cm, na spodním patře až za zubama, nechápu jak tohle NO dokázal)
jsem myslela, že mu ukousl jazyk tak od té doby jednou když zdrhnul, tak pokousal kámošku, 10ti hodinová operace-loket, pořád so jí dělala kapsa, operovali jí 2x a nedávno pokousal pošťačku...hrůza fakt, bych majiteli vzala občanku, debilovi, navíc je ob dva baráky od něj MŠ a škola....až napadne děcko, které půjde ze školy/školky
no tak to je taky hustý z vlastní zkušenosti už vím že nějaký domlouvání majiteli do duše je k ho**vnu
takže si čék musí ošéfovat sebe a svoje bezpečí aby měl něco v ruce a měl šance bránit sebe a psa...
denyk
středoasiat na volno....tj odjištěnej granát
no zatím vypadá že je mladej, typuju tak 9-10 měsíců, ten barák z kterýho je postavili vloni je uplně novej. Ale jakmile si to tu párkrát projde a vezme území za vlastní a dospěje..... pokud bude majitel kretén a bude s ním chodit na volno tak to bude asi masakr brzo a jak sem koukala tak mají plot jen takový to lesní směšný pletivo...to rozplete než bys řekl švec
ach jo..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:32
- Nahlásit
K hubnutí a pohybu. Mám pocit, že co jsem se začala víc hejbat, tak se tak nepřežírám, prostě nemám takovou potřebu furt se něčim cpát (což je u mě co říct) a celkově se cítím výrazně líp a mám víc energie. (Akorát teda moje nohy nesouhlasej, včera ta procházka měla skoro 10 km, dneska 3 km chůze + 2 km "běh" a nohám se to už hodně nelíbilo )
Fajka
jak sem koukala tak mají plot jen takový to lesní směšný pletivo...to rozplete než bys řekl švec
Držím palce, ať zapojej mozek a dostavěj pořádnej plot. Z tohodle mě může vzít čert, když se někde s Adamem touláme. Když jsem třeba viděla za plotem 2 SAO, v plotě díra, že tim prostrčili hlavu a ještě tam fůra místa zbyla a celej plot relativně nízkej, tak jsem hodně zvažovala, jestli okolo nich procházet.
Fakt mi přijde, že maj lidi v hlavě nastláno
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:37 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit
Fajka
něco v ruce a měl šance bránit sebe a psa
lidi jsou hodně nasraný...
Mně se to stalo tak, že jsem šla kolem a debilní synáček (33ti letý nezavřel branku já Bukíse na vodítku, klečela jsem, držela NO za hlavu, no držela, snažila jsem se aby se Bukísovi nedostal...dlaní jsem ho tlačila pryč, dlaní přes oči, řvala jsem jak hyena, byla jsem od něj podrápaná, samá modřina...pak se k němu dostal, všechno bylo od krve, fakt masakr. Přišlo mi, že to trvalo hrozně dlouho...
Debílek i s tatínkem na mě uměli za plotem, než jim teda došlo, že by si ho mohli vzít, báli se taky, magoři.
Na veterině nervy, dali mu injekce aby se mu srážela krev, aby tolik nekrvácel, prý uvidíme za 24hodin, když se nezlepší že by mu to šili, ale v tý ptlamě prý se to může trhat, blbý no.
Bohudík se to trošku zlepšilo, tak ho neuspávali a nešili.
Dodnes lituju, že jsem nešla na policii...ale byla jsem sama doma, starosti se psem, nervy, policie 15km daleko...
Nikdo nikdy nemůže říct, jesli by bránil, nebo nebránil svého psa svým tělem, myslím. Já bych nikdy neřekla, že bych do toho šla, byl to zlomek sekundy, nestihla jsem myslet na to, co mám dělat, branku mají hned u cesty.
Až pak jsem si uvědomila, jak jsem klečela, že jsem měla obličej u jeho hlavy. Mohla jsem dopadnout všelijak.
A ten synáček magor pak ještě po vsi vyprávěl, že jsem si psa málem uškrtila, jak jsem ho držela... FUCK
no zatím vypadá že je mladej,
njn to je přesně ono, dospěje ze dne na den a...
an nedomýšlím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:40
- Nahlásit
Fajka
tak to je supr, ze tam mate i normalni lidi a ze se vylitali se stendem
no to je znama ve, ze kdo neji nebo ji malo tak asi spis priere. anorekticky sou jeste jinej level, ty se sem nepocitaji... pac kdyz ma organismus malo, mysli si ze je zla doba a vse ulozi...
birma
se obavam, ze na vandrech ti uz nebudu stacit, pac to co ty das za den mam ja za mesic
denyk
tak repu mam taky rada, aj tu zakysanou smetanu ale treba ty okurky? no nevim
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:41
- Nahlásit
cernej caj
si dej dvojitou porci brokovnice a nemusis mit housku
to bohužel nejde, saláty jsou už nandaný porce na talíři a moc se nepředávaj
denyk
tak pokousal kámošku
ty jo, to už je snad na trestní oznámení?
ale s těmahle kreténama fakt nehne nic, taky mám takovou zkušenost
Fajka
typuju tak 9-10 měsíců, ten barák z kterýho je postavili vloni je uplně novej.
to bylo přesně u nás s čuvačem, akorát ti to měli ještě vylepšený, že neměli plot vůbec, čuvač začal hlídat tak kolem roka a i když pak plot měli, vybíhal jim před něj hlídat, pár lidí přešlo pokousání celkem mávnutím ruky až já jsem udělala majiteli trochu bugr, tak naštěstí od tý doby si ho hlídá a teď poslední dobou když jde po vsi mu dává košík, protože má co dělat ho udržet na vodítku, ale jako mám vždycky blbej pocit když jdu kolem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:41
- Nahlásit
Potěšil mě článek o nás s velkým frňákovníkem
http://www.novinky.cz/zena/vztahy-a-sex/323673-kdy z-je-velikost-prednosti-aneb-vyhody-velkeho-nosu.h tml
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:46
- Nahlásit
denyk
Potěšil mě článek o nás s velkým frňákovníkem
budeš na starý kolena prachatá?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:47
- Nahlásit
cernej caj
se obavam, ze na vandrech ti uz nebudu stacit
ale prt já narozdíl od tebe jinak necvičim a mám co dělat abych v těhle dnech stačila sama sobě
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:47
- Nahlásit
birma
Fakt mi přijde, že maj lidi v hlavě nastláno
spíš nasráno
cernej caj
ale treba ty okurky
okurky tam dodaj fajn aroma, dyk ta řepa sama o sobě moc chuť nemá....
Maya
ty jo, to už je snad na trestní oznámení?
myslím, že měli nějak soud, ale majitelé to zacálovali a je ticho
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:48
- Nahlásit
Maya
budeš na starý kolena prachatá?
jojoooo, tak mě hýčkejte
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Led 2014 11:51
- Nahlásit
birma
tak ja taky nejak moc necvicim, a v posilce kdyz treba cvicim s cinkama ruce tak to s vandrama stejne souvislost nema
denyk
no je to radost takovy lidi, fakt...
a co lidi s krivym nosem? podle ceho se vlastne pozna, ze je velkej? treba poznam, ze mam jedno prso vetsi nez druhy, ale to muzu porovnat vuci sobe s nosem tezko
|