Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 09:57
- Nahlásit

cernej caj
tu brokovnici s ryzi si muzes rict ze chces bez omacky
no to jo, ale já bych teda suchou rejži nepozřela, to snad ani nejde jíst
vic se hybat
joo, to bych chtělo, ale není energie ani bič, i když teda moc nevěřím,ž e by to fungovalo, když si vezmu, že od jara do podzimu lítám každej tejden hodiny se sekačkou a hubnutí nikde
kazdej druhej ma cukrovku, vysokej krevni tlak a cholesterol, infarkty a rakovinu
po zkušenostech už nevěřím, že má tohle cokoliv společnýho s váhou, ale chápu, že tomu mladej člověk věří, ono to tak z jeho pohledu opticky vypadá
ale tím jakože nechci obhajovat tloušťku

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:00
- Nahlásit

cernej caj
ale meli sme vcera veskrze detsky den

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:04
- Nahlásit

cernej caj
neteři je taky 2,5 a furt prodáváme ty miniatury zboží co dávají v Penny za nákupy a babička jí to nosí, zajímavý je, jak si to všechno pamatuje, co co je

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:06
- Nahlásit

Maya
le chápu, že tomu mladej člověk věří,
do kolika je člověk mladej? jinak já lékařským výzkumům docela věřila asi víc než optickým zkušenostem...
samozřejmě že ne-nadváha není zárukou, že bude čék zdravej, bohužel tak to nefunguje.
a taky si myslím, že důležitější než kilo plus mínus je celkovej životní styl a pohyb.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:08
- Nahlásit

Maya
no to prave zkus to hiit doma pred telkou, pust si na telce video z youtube, 20 minutek zmaknes, na to ti staci mista malicko a slibujou zazraky (zazrak se zatim stal vsem kolem me

tak jasny, ale s vyssi vahou ty rizika vyrazne vic stoupaj... znam malokteryho 30tnika, kterej je stihlej a sportuje s tim, ze by tyhle potize mel a co znam 30tniky s nadvahou nerkuli obezitou tak je maj davno uz treba nekolik let... a jeste treba u pejskaru dobry, pac kdyz je clovek hodinu denne venku, tak je to jiny nez kdyz jedes do prace autem, zaparkujes pred vchodem, na obed sjedes vytahem do kantyny a pak doma vystoupis a rozvalis se pred telku, das si 4hodinky gaucinku, k veceri rizeceka othle delas 20 let, tak nerikej, ze maj stejny rizika jak nekdo, kdo basti zeleninu a tak...i v pripade, ze ma uplne stejnej zivotni styl...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:15
- Nahlásit

Vero
, že důležitější než kilo plus mínus je celkovej životní styl a pohyb.
to sice jo, ale zas clovek s nadvahou vyrazne vic zatezuje kloubni aparat a namaha srdce a vubec, coz taky neni nic moc. samozrejme tu nemluvim o lidech, kteri maji idealne vazit treba 70-80kg a vazi 85 ale spis o tech, kteri vazi treba i 100+. a taky zalezi na veku. Urcite je jiny, kdyz ma nadvahu starsi clovek a kdyz ji ma mladej, kterej by tuplem mel spis byt zdravej...

proste si myslim, ze kdyz se mymu muzi uz zvetsuji prsa, tak uz je to na povazenou. uz pred 5ti kilama mel docela pupek a spodni zada, ale dokud nemel prsa, tak sem si rikala, ze je to jeste v norme. Ted uz mi to zdravotne prijde mimo normu...

worick
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:27 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

Maya
ale já bych teda suchou rejži nepozřela, to snad ani nejde jíst - koukám k vám, od začátku a narazila jsem na tohle A troufám si říct, že rýži, jak vaříme u nás v rodině, by jsi snědla i samotnou, opravdu je důležité, jak se rýže vaří. Nikdy, nikde, v žádné restauraci či rodině jsem nejedla rýži, která by byla chutná. Ti, co ji jedli u nás, byli vždycky překvapení, že rýže může být i dobrá To se fakt musím pochválit

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:29
- Nahlásit

Vero
cernej caj
ale s vyssi vahou ty rizika vyrazne vic stoupaj
no fakt nevím, jak je to u 30, ale u těch o 20 let starších je to podle mojí zkušenosti naprosto fuk, cukrovkou, vysokým tlakem a podobnýma vymoženostma disponujou lidi bez ohledu na životný styl a váhu, co tak sleduju, tak osobně si myslím, že největší roli v tom hraje dědičnost
a poslední dobou už si začínám myslet, že i ty problémy z kloubama mají větší sportovci než lidi s nadváhou
ale to samo mluvím o nadváze a ne o nějaký obr obezitě, když člověk vejšky 160 cm váží 120 kg
a taky jak to vidím, tak mladý člověk s nadváhou má na tu obr obezitu dost našlápnuto, protože to ti každej řekne že po 40 už to s váhou jde s kopce, nebo teda spíš do kopce a hůř se s tím něco dělá, už proto bys měla mužíka dokopat k hubnutí, jinak z nějak fakt za 10 let bude bečka a to už by na pováženou bylo

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:31
- Nahlásit

cernej caj
hiit doma pred telkou
co to je?

kteri maji idealne vazit treba 70-80kg a vazi 85 ale spis o tech, kteri vazi treba i 100+.
tak pokud má někdo nadváhu třeba 20-30 kg, tak to se hodně ničí a pochybuju asi i o tom životním stylu a pohybu, což třeba se pletu, abych nekřívdila, ale smaozřejmě tam pak je to pro páteř, klouby a srdce jednoznačnej mor...

proste si myslim, ze kdyz se mymu muzi
a co si o tom myslí on?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:31
- Nahlásit

Vero
do kolika je člověk mladej
tak do 40, pak už jde všechno do kelu
jinak já lékařským výzkumům docela věřila asi víc než optickým zkušenostem...
já ne, protože primárním cílem všech vědeckých výzkumů je získat prachy a jak jde o prachy, nevěřím nikomu ani nos mezi vočima

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:33
- Nahlásit

worick
troufám si říct, že rýži, jak vaříme u nás v rodině, by jsi snědla i samotnou
tak možná jo, já rejži miluju a můžu jí jíst i samotnou bez masa, ale suchá by mi asi zaskočila v krku, to si fakt nedovedu představit, i rizoto se dělá přece mastnější, aby to šlo sníst

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:34
- Nahlásit

cernej caj
jo a na telce mi videa nejdou, ani youtube, ale i kdyby šly, jakože bych si to mohla stáhnout, tak já se prostě doma nedokopu nebo jen párkrát a to je na nic, se znám, by to dopadlo jako s rotopedem, kterej skočil jako věšák

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:38
- Nahlásit

Maya
já ne, protože primárním cílem všech vědeckých výzkumů je získat prachy a jak jde o prachy, nevěřím nikomu ani nos mezi vočima
tak že by se snažili získat prachy na zcela protikomerčních výsledcích mi přijde divný, ne? mně tak nějak přijde, že ty kapku za každou cenu hledáš potvrzení pojetí, že na tom, co čék dělá, ve vztahu ke zdraví nezáleží já to tak jednoznačně holt nevidím, i když by se mi to taky líbilo, věřit, že to fuk, páč by to bylo takový pohodlný.....ono to fuk není, samozřejmě ani neplatí, že se dá všecko ovlivnit, bude to tak někde na půli cesty.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:38
- Nahlásit

cernej caj
Skoro rok jsem se snažila hubnout a udržet to..než přišly Vánoce a je to v pr... Alespoň jsem se zase dokopala každé ráno trochu zacvičit
Tom hubne už cca dva roky. Když chodil denně do práce a hlavně byl v těžkém stresu, který až večer zajídal...měl krom 15 kil nadváhy, taky plno zdravotních potíží. Teďka už má na 174 výšky 73kilo, cítí se skvěle, tlak mu sletěl ze zvýšeného na 110/70, 3x týdně hraje tenis, tep má 55 za minutu...prostě je fakt ve skvělé kondici oproti klukům, kteří jsou i o 15let mladší, jen se o sebe zatím nezačali starat (to, že následně vymění mně-starou brécu za 20letou slečnu, je věc jiná...ale s tím jaksi těžko něco nadělám, neomládnu, že jo )

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:45
- Nahlásit

worick
i ja te pochvalim. Sikulkaaaaaa ;)
a jak delas ryzi? a taky zalezi asi jakou kupujete, co si ja delam doma parboiled, tak mi i docela chutna v tech varnich saccich kupuju rovnou. a kamoska ma ryzovar a ta ryze z nej je taky supr.

je fakt, ze v restauraci nebo tak je to vetsinou za trest sucha ryze.

Vero
hiit je vysoce intenzivni intervalovy trening.. co sem psala o te jillian (30day shred lvl1) tak je to prave cca 25minutovy cviceni, tusim 3min kardio, 2min posilovani a 1min posilovani bricha ve trech seriich bez prestavek. rika se, ze to nakopne metabolismus az na 24h denne a je to efektivnejsi nez vyrazne delsi ale pouze aerobni aktivity.

Maya
jinak z nějak fakt za 10 let bude bečka a to už by na pováženou bylo
tak nejak to prave vnimam. kdyz to nezacne resit ted, za 10 let uz bude spis pozde.

jinak za me - nejlepsi rizoto je sussi, mastny bleeee

ono i 2x tydne je pro telo asi lepsi, nez vubec. ale pokud se doma nedokopes, tak je to blby, to pak leda vic behat s psama

Vero
on si o tom mysli, ze to je dobrej napad, protoze mu taky neni prijemny, ze nic nedopne a navic tim, ze ja se o zdravej zivotni styl docela zajimam (nerikam, ze nejak dusledne praktikuju) tak proste vnima ty rizika, kdyz mu to dobre vysvetlim. ono rict "ses tlustej, hubni" ma urcite jinej efekt, nez vysvetlit, proc by nemel jist omacky a knedliky a tak. to pak ten clovek sam o tom premysli a sam zacina zjistovat, ze to ze to nejim ja ma teda i jiny opodstatneni, nez kdyz moje mati prohlasi "kdyz ti to nechutna".

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:51
- Nahlásit

Vero
tak samo až si každý věří čemu chce, já nehledám potvrzení ničeho, jen nevidím jako protikomerční výsledek něco, kde výsledkem výzkumu je prodej čehokoliv co nejvíce lidem
příklad je třeba vysoký tlak, bylo to v x článcích, že před masivním uvedením léků na trh byl za standardní považán tlak o 10 stupňů vyšší, jenže tak by léky brálo moc málo lidí, že jo
ostatně stejným příkladem je i ta váha, stačí se podívat na starý filmy, co byla dřív štíhlost a co je dnes atd. atd.
dneska máš výzkumy na všechno, vědci musí něco dělat, když chtějí granty na platy, ostatně není to tak dávno, co vyšel ten článek o výzkumu, že tlustí lidé jsou zdravější než hubení ne?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:52
- Nahlásit

worick
dyt ses jak proutek hubená! i v tý zimní bundě vypadáš líp než spousta o 15let mladších holek v tílkách

cítí se skvěle jo a to je podle mě taky ten cíl, co by měl člověk nějak dosahovat... protože muž se cítí ospale neustále, a vůbec mi nepřijde, že by nějak překypoval energií. Nejsu zrovna stíhačka jako jiný ženský, co by chlapa nutila cvičit a hlídala mu jídlo, páč chlap musí být jak lorenzo lamas z odpadlika postavou... ale chcu aspon at to trochu hlida uz ted, pac jako mladej k tomu ma telo nejlepsi predpoklady

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:56
- Nahlásit

cernej caj
on si o tom mysli, ze to je dobrej napad, protoze mu taky neni prijemny
tak to je dobrá šance, že to zmáknete

cvičení nevypadá špatně, i když nevím, esi se mi doma bude chtít něco přidávat ještě k zádovejm cvikům, ale uložila jsem si

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 10:59
- Nahlásit

Maya
, že před masivním uvedením léků na trh byl za standardní považán tlak o 10 stupňů vyšší, jenže tak by léky brálo moc málo lidí, že jo
ostatně stejným příkladem je i ta váha, stačí se podívat na starý filmy, co byla dřív štíhlost a co je dnes atd. atd.

tak jiste v tomto mas pravdu. Ale taky je to o tom, ze driv, kdyz byla stabajzna zena 170cm a 65-70kg, dneska je stabajzna zena o 55kg je proste proti prirode a to uz je vliv modniho prumyslu hlavne. Ale uprimne kdyz takova zena ma 100kg tak proste urcite to v poradku neni a driv navic 100kg mela kazda 20ta treba a dneska to ma kazda 3ti... paradoxne to, aby clovek jedl zdraveji neni vubec drazsi, takze nektery vyzkumy a veci jsou jiste kvuli penezum ale nektery proste komercni nejsou. Kdyz nekdo rekne, ze pravidelnym pohybem budes zdravejsi, co z toho ma?

je to i tom, s tim ze tlusti muzou byt zdravejsi v tom, ze hubeny lidi ktery nesportujou a neji moc dobre sou sice opticky hubeni ale muzou mit vyrazne vic viscelarniho tuku, kterej je nebezpecnej, nez clovek o 20kg tezsi, kterej aktivne sportuje, akorat k tomu rad jeste ji... pak urcite bude takovej clovek zdravejsi, nez ten hubenej, ale rozdil je predevsim v tom pohybu.

je to o tom, ze 80% toho, zda jsi stihla (ve zdravotni norme a nemas zdravotni nejaky fakt problemy) dela strava - co a kolik toho jis a kdy. Ale to, zda jsi zdrava je predevsim vec pohybu. Takze to spolu sice uzce souvisi, ale opravdu spis uzce. Proto tlusti aktivni lidi muzou byt zdravejsi nez liny a hubeny, ktery maj proste jen dobrej metabolismus...

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:02
- Nahlásit

cernej caj
to pak leda vic behat s psama
však jsem psala, že přes léto běhám se sekačkou a hubnutí ani prt
tak proste vnima ty rizika, kdyz mu to dobre vysvetlim
podle mě když se to pojme rozumně a asi lepší nezakazovat nic, ale spíš omezit a dopřát si občas, tak to dá i chlap
podle mě nejhorší jsou sladkosti, u mě to nejspíš dělá hodně a pro začátek by stačilo přestat to žrát, někde jsem četla, že závislost na rafinovým cukru je stejná jako na heroinu a že kdo vysadí sladkosti, tak má regulérní absťák a nejspíš na tom fakt něco bude

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:03
- Nahlásit

Maya
stejným příkladem je i ta váha, stačí se podívat na starý filmy, co byla dřív štíhlost a co je dnes atd. atd.
třebas ve středověku bylo ideální dítě naprosto obézní dítě, páč mělo největší šanci takto se dožít dospělosti... ale asi proto nebudem děcka nechávat tloustnout na cocacole a brambůrkách...
ale jo, rozumím ti, co myslíš, a ani já si teda určitě nemyslím, že každej musí vypadat jak ze současnýho filmu nebo jak PetraK , jinak si hned škodí zdraví, to je blbost.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:04
- Nahlásit

Maya
tak zakazovani je cesta do pekel, ze jo

že závislost na rafinovým cukru je stejná jako na heroinu a že kdo vysadí sladkosti, tak má regulérní absťák
pod to se podepisuju, protoze ja sem na sladkym zavisla... se rika, ze kdo vydrzi mesic bez sladkyho ma vyhrano... ale... to proste nejde. ja mam denne v praci k obedu zakusek jen proto, ze kdyz to tam ciha u pokladen, tak tomu neodolam... ale slany tycinky me treba naprosto netankujou a kdyby mi je nekdo strcil pod nos tak si jich tyden nevsimam...

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:06
- Nahlásit

cernej cajProto tlusti aktivni lidi muzou byt zdravejsi nez liny a hubeny, ktery maj proste jen dobrej metabolismus...
jj... akorát že od jistého množství nadváhy už se hýbá docela blbě... a tam pak začíná možná ten problém.

Vero
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:08
- Nahlásit

cernej caj
se rika, ze kdo vydrzi mesic bez sladkyho ma vyhrano.
a má nervy v prdeli a depresi.

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:08
- Nahlásit

cernej caj
tom, s tim ze tlusti muzou byt zdravejsi v tom, ze hubeny lidi ktery nesportujou
jj, přesně tak to myslím a s tím pohybem samo souhlasím, člověk není zařízenej na to, aby celej den proseděl a s tím jídlem myslím, že hodně lidi příbírají taky po těch chemických hnusech co prodávají a lidi to kupujou, že je to levný, on je třeba párek a párek a taková ta všeobecná obliba různých těch chemických dochucovadel jako jsou vegety a tatarky je taky zkratka do hrobu

worick
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
rýži: zásadně kulatozrnou! Tchýně dělá tu ve varných sáčcích a ta mi smrdí takovou nějakou zatuchlinou...něco jako starým pytlem
Recept na půlkila rýže: nasypeš do hrnce rýži a proplachuješ horkou vodou (normálně pod kohoutkem, ne vařící) tzn. napustíš horkou vodu, vyleješ, napustíš-vyleješ....tím se vyplaví přebytečný škrob. Musíš nejmíň 6x (mamka dokonce 9x) Pak jednou propláchneš studenou. Znovu napustíš studenou tak, aby nad rýží bylo 1,5cm vody. Víc ne, radši malinko míň. Nakrájíš do ní nadrobno polovinu menší cibule, lžíci sádla(zkoušela jsem i s olejem, když měl Tom jaterní dietu, ale není to ono). Polévkovou lžíci soli(zarovnanou) a půl lžíce Podravky či polévkového koření. Dávám i trošku kari, protože ho máme rádi, ale nemusíš. Dám na plotýnku, až se rozpustí sádlo tak promíchám a nechám na mírném stupni bublat, už nemíchám. Ve chvíli, kdy se voda z povrchu ztratí a udělají se takové kráterky (dírky) sundám ze sporáku, promíchám ode dna, trochu porovnám, přikryju poklicí a dám do trouby na 170°C, na 30minut. Vytáhnu, promíchám aby utekl zbytek páry a hotovo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:12
- Nahlásit

cernej caj
protoze ja sem na sladkym zavisla
no to já taky a je to peklo, brambůrky, chipsy, tyčky a podobný věci taky mít nemusím, to jím jen párkárt do roka při nějaký oslavě, ale takovou čokošku...
podle mě by s váhou fakt hodně udělalo to vysadit, ale to by asi nepřežilo okolí když už já jo

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:18
- Nahlásit

worick
to je teda ale dost časově náročná příprava rýže, to snad musíš dělat hodinu???
taky dělám tu z pytlíků a mě připadá normální, ale ono jde asi o zvyk, když jsi zvyklá na tuhle lepší, máš to stejný jako já s vajíčkama, když mi ty kupovaný smrdí
jinak se sádlem a kari to asi teda moc suchý nebude, kari já můžu pořád, u nás v práci občas dělají kari hořčicovou omáčku a to je moc dobrýž

worick
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:28
- Nahlásit

cernej caj
dyt ses jak proutek hubená! i v tý zimní bundě vypadáš líp - v zimní bundě přece vypadají dobře všichni ne?! Díky bohu za zimní bundy Jenže jaro tu bude, než se nadějem a to bude pak masakr
Vždycky říkám, že nikomu nic nezávidím, ale teď mne napadlo: jo, závidím těm, co říkají, že sladké nemusí To taky nepochopím, já mám fakt těžkou závislost Nemusím ani čokoládu, jsem spíš na buchty, ale bez sladkého nevydržím ani půl dne. Snídaně musí být sladká, po obědě něco malinkého sladkého, večer alespoň trochu sušeného ovoce...Šílené Kdybych nesměla žrát skoro vůbec nic...tak prostě to malinko by muselo být sladké Při mé rodinné dispozici k cukrovce (všichni prarodiče, taťka..) bych to měla sakra silně omezit (nejspíš už ji dávno mám ) ale prostě nelze

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 11:34
- Nahlásit

hele to je dobrý, hlavně ten závěr jak to funuguje
http://www.novinky.cz/muzi/323236-fotbal-pivo-co-j si-to-rikala-muzi-opravdu-slysi-jen-urcita-slova.h tml

<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání