Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 17:38
- Nahlásit

brut
Adamita je čím dál úžasnější a ty jsi skvělá panička.... rozdíl za těch pár měsíců je neuvěřitelný !!
kuju pani za pochvalu, strašně mě těší něco takového číst

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 17:38
- Nahlásit

brut
se zděšením v očích pronesl: " Tohle přece není normální!! Která z nich je teplá a která ne? Proč to dělaj? To by měl zkoušet Brut a ne Alura"
vy máte doma ale veselo

worick
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 17:44
- Nahlásit

birma
fotky mám akorát procházkový pražský bez psáků - koukám na tu trasu..jestli to není tajné, odkud ty jsi? Já jen, že můj brácha rok bydlí na rozhraní Libně a Vysočan, z okna by málem dosáhnul na dinosaury v Dinoparku na střeše Harfy. To jen tak na okraj, možná se někde potkáváte - ty s Adamem a on teď tlačí kočár

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 17:48
- Nahlásit

worick
můj brácha rok bydlí na rozhraní Libně a Vysočan, z okna by málem dosáhnul na dinosaury v Dinoparku na střeše Harfy
tak to bydlí kousíček - já bydlím u Balabenky, na Harfu chodívám nakupovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 19:44
- Nahlásit

Rrumstajn,
jiz kolem plotu coura prvni zenich, jestli se potka nekdy se stofardem, bude veselo.
Vic vas radsi nedocitam a jdu si hrat domaci thajsky nudle s kurecim masem.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 19:52
- Nahlásit

Tak Adamova kamaráda pán evidentně nedokázal odchytit, je mi to líto, protože to byl hezkej pes a nejspíš patřil místním bezdomáčům, přála bych mu lepší osud

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 19:54
- Nahlásit

birma
přála bych mu lepší osud
A nemohl se k nim vratit? Nebo se mu neco stalo?

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 20:01
- Nahlásit

Fifi
A nemohl se k nim vratit?
Předpokládám, že se k nim vrátil, ale protože se bál lidí, teklo mu z oka a měl sračku, tak to nepovažuju zrovna za ideální bejvák

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 20:26
- Nahlásit

Jsem se dostala sem az ted. Cajiku zavolam ti joo a domluvime ten maaaj, ja? No decka a k dnesnimu tematu hubnuti-jsem se dnes vazila po delsi dobe....cifra, ktera se ukazala, tak tu jsem tam v zivote nevidela
prase jsem. Pak jsem zvazila Buki, ma chudinek 22kg . Dycky mel tak 25kg. To vypada jako bych mu vsecko sezrala. Uz to neni vizle ale chrtik.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 20:42
- Nahlásit

denyk
Mrkni v emila, pls.
Pak jsem zvazila Buki, ma chudinek 22kg
To to s nim pekne zamavalo, vizlicka pizlicka, ale snad to nabere rychle zpet.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 20:56
- Nahlásit

denyk
cifra, ktera se ukazala, tak tu jsem tam v zivote nevidela
tak držím palce, ať už tam máš jen známá čísla Já stoupla na váhu nedávno a taky mě to nemile překvapilo, ale žádný extrém a fakt je, že se teď po Vánocích cítím po všech stránkách líp, než dřív
Pak jsem zvazila Buki, ma chudinek 22kg
Chůdě malý A jak je na tom s trávenim teď? Už může normálně všechno, nebo má ještě nějaký omezení?

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 21:15
- Nahlásit

Davam mu porad ty dietni grancle . Kazdopadne chci to nejak poresit, pisnu emila Stouracovi, co on na to, jestli mu pomalu muzu dat nejaky masko nebo so, pac v granclich na prvnim miste kukurice . Vykadi toho vic jak sezere mi prijde. Davam mu pastu Probican.

birma
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 21:20
- Nahlásit

denyk
pisnu emila Stouracovi, co on na to, jestli mu pomalu muzu dat nejaky masko nebo so, pac v granclich na prvnim miste kukurice
Tak pak dej vědět, co on na to. Tyhle diety mě serou, kdyby ten šrot nebyl aspoň tak nehorázně drahej, ale tohle je fakt výsměch.

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 21:21
- Nahlásit

A co se tyce me vahy njn zeru, zeru, vim to . Jojo efekt se hezky projevil, kdyz jsem na jare zhubla 6kg za 14dni, kvuli jednomu volovi...ale mela jsem proste klapku, nemohla jsem jist

denyk
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 21:25
- Nahlásit

birma njn 15kg /1800kc, to vis ja se mu bojim dat neco jinyho. A konzervy k tomu 400g/65kc, tak mel Vanoce no. Ale bohudik to aspon zere. Nicmene jsem domluvena s kamoskou z NDR, ze by mi objednavala maso. Kdyz ho trochu sparim, mohl by to zrat, vybirafka.

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 22:10
- Nahlásit

denyk
to vis ja se mu bojim dat neco jinyho
To chapu zcela. A muze teda co za maso?

Maya
Člen
# Zasláno: 6 Led 2014 22:22
- Nahlásit

denyk
chudáček, tak snad nějaký libový povařený masíčko by mohl?
váhu si kup tuhle

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 06:45
- Nahlásit

Mórgen,
zase ch*ije tento způsob zimy, zdá se m poněkud nevhodný

Fifi
To chapu zcela. A muze teda co za maso?
neměl by kuřecí, jinak nefím

každopádně jsem vetovi napsala, tak uvidím...

Maya
váhu si kup tuhle

bych tam spíš měla mít napsáno "Nežer"

chudáček, tak snad nějaký libový povařený masíčko by mohl?
to víš, že bych mu ho nejraději dala...

Bukís má totok
http://www.veterinarnipece.cz/purina-vd-canine-en- gastroenteric-2109.html

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:09
- Nahlásit

denyk
zase ch*ije
tady naštěstí ne
Bukís má totok
tyhle diety jsou nejlevnější na svetkrmiv, zkus kouknout, jestli bys tam nepořídila levněji, já tam kupuju Hills pro kocoura, léta jsem to brala u veta a tady ušetřím na pytli pětikilo a recept tam netřeba jako jinde

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:15
- Nahlásit

Maya
tyhle diety jsou nejlevnější na svetkrmiv,
já mám od veta 14ti kilový pytel, má tam ještě cca8-9kg,
takže doufám, že další už potřebovat nebude
(koukám že od veta to mám za 1800Kč, na těch stránkách 1787Kč, takže okej )

tady naštěstí ne
u nás už taky né

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:36
- Nahlásit

denyk
zavolej dneska kdyztak, po praci? ja mela vyply zvoneni z prace.

chudak bukis, tak snad uz pak bude moct bastit lip. to ma hodne malo.

maya
takova vaha je k nicemu, pac na ni vazim psy

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:41
- Nahlásit

cernej caj
huš jsem tě postrádala . Já to včera ani nezkoušela.
Jen jsem psal Brutici, že jsem od kámošky získala hafo mražený arónie a jí dělala moc dobře, tak se někde třeba sejdem a může zdravě mlsat

to ma hodne malo.
já nemám ráda tlustý psy, on byl dycky atlet ale teď už je to fakt moc

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:54
- Nahlásit

denyk
ok.

nojo, s tlustyma psama to chapu, to snad maji radi jen starsi lidi. tam clovek chape, ze zazili valku a hlad atd... ale desi me, co vidim I jinde... staci psi mych rodicu. fena 14kg, pes 14 a to je o cca 3cm vetsi nez fena... rasu hadat muzete 3x fakt hruza, ze nejsou ani schopny byt 2h venku chodit

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 08:59
- Nahlásit

cernej caj
to snad maji radi jen starsi li
a moje kámoška-labradorku, šesti letou, taky jí ji vykrmuje mamka, když je u ní...jednou jsme byly spolu u veta a on jí říká: "Paní, ale ten pes vás nebude mít radši, když ho budete pořád krmit"...průser je to že bydlej ve 4tým patře bez výtahu, fena měla svého času přes 40kg, průser bude až nebude moct na nohy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 09:26
- Nahlásit

denyk
no to bude hodne pruser ale u tech paxravejch plemen, misto aby se to hlidalo, tak se jim podstrojuje kdyz jimchutna

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 09:30
- Nahlásit

cernej caj
ale u tech paxravejch plemen
pazravá, to máš pravdu, je to hrozná bufeťačka, venku sežere cokoliv....
Bukís má občas tendenci žrát třeba bobky v lese, ale ten se dá ořvat, ona né, dělá si co chce

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 09:48
- Nahlásit

cernej caj
denyk
teda tak přemejšlim, ale žádnýho tlustýho psa neznám, asi z mejch známejch nikdo nevykrmuje
jo ale kdysi naši vykrmili vlčího špice na asi 33 kg, to byl fakt masakr

denyk
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 09:50
- Nahlásit

Maya
vlčího špice na asi 33 kg, to byl fakt masakr
chlupatý prasátko

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 09:54
- Nahlásit

ja taky moc vykrmenejch psu neznam.

tak labradori sou mega zravci, stejne tak treba seltie.

maya
33? a kim ma 25? tak to je skoro tretina vahy... selmie ma vazit 7 kg prumerne a tech 14 je taky hodne extrem...

Maya
Člen
# Zasláno: 7 Led 2014 10:02
- Nahlásit

cernej caj
33? a kim ma 25?
jj, a to Aran byl menší a vážil obvykle tak kolem 20, vykrmenej byl fakt jak prase jak píše denyk
naštěstí to bylo jen jednou a podařilo se ho celkem rychle zhubnout, když naši po důrazným vysvětlování pochopili, že nemusí mít žrádlo k dispozici celej den, bylo to poté, co se tady objevily granule a naši mu udržovali misku furt plnou, takže žral co chtěl

<< 1 ... 2727 . 2728 . 2729 . 2730 . 2731 . 2732 . 2733 . 2734 . 2735 . 2736 . 2737 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání