| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:07
- Nahlásit
cernej caj
stejnousluzbu by asi udelala prochazka
a co se psákama, to by nefungovalo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:08
- Nahlásit
Maya
proto já taky doteď nikdy nic nevyhrála
esi to nebude spíš tím, že nehraješ
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:08
- Nahlásit
denyk
jak si to lenochod podává a ani na to nekouká
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:10
- Nahlásit
Vero
esi to nebude spíš tím, že nehraješ
ale jo, pááárkrát jsem si vsadila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:13 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
worick
no ja vim, ze bych to prave mela aspon trochu omezit. ale zas treba mam tu vodnici doma a doma me to proste nijak nelaka, jen to mam spojeny s tim prostredim.
Vero
a jak se mel buldozer jmenovat?
no mozna by pomohla, ale nejsu ve stadiu casto, ze se mi chce hodinu a pul cekat, nez k ni dojde... navic ted je to za tmy a to mi taky moc nepridava, zatimco cajovna je na dosah, za 15minut tam z prace su... a doma su treba jen o hodku pozdej, tak to neni ani moc casova vec... mohla bych misto toho chodit taky treba sportovat po praci, ale zase - sama se nedokopu a nedonutim
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:14
- Nahlásit
Maya
jak si to lenochod podává a ani na to nekouká
tak ze začátku na to nekouká ale ke konci čučí, že má v pacce
(nebo jak to mám nazvat ) tu bílou zeleninu, vrátí jí zpět a když zjistí, že má mrkev, tak má blaženej výraz
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:25
- Nahlásit
denyk
jojo, lenochod byl mega hustej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:36
- Nahlásit
cernej caj
hele von třeba stres taky pěkně huntuje tělo, tak když tou vodnicí rušíš stres, tak vlastně tělu taky pomáháš, ono je to prašť jako uhoď
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:38
- Nahlásit
tak jsem se dozvěděla, že náš emerickej lektor s tím tady chce v březnu seknout, to mě bude fakt hoodně mrzet, jestli pak dostanem zase nějakou pipku jako předtím, která se za celou hodinu zmůže akorát na udělejte si tohle cvičení a pak to mezi sebou prodiskutujte, tak mě fakt klepne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 12:39
- Nahlásit
Maya
no to jako v tomto ohledu jo, ale chtelo by to lepsi nicitele stresu
a navic muzi zacina vadit, ze pro me odpocinek = spanek v noci ze proste ani v te cajovne uz realne se moc neodreaguju, kdyz tam du sama a su akorat vynervovana, uklidnim se vodarnou, bezim nakoupit a na uatobus atak... chybi mi dost takovy to relaxacni "doma", dát si horkej čaj a přečíst noviny, upéct si něco, zahrát si na pc nějaký hry... nemám ani čas to pc dodělat, abych homohla používat už
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:09
- Nahlásit
cernej caj
jak už jsme psali loni, musíš holt omezit některý aktivity, aby sis mohla lenošit doma, jinak to bude brzy blbý
(jj. a odolala jsem napsat něco na téma tvýmu muži vadí že v noci spíš? )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:18
- Nahlásit
Maya
no to mu nevadi nastesti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:40
- Nahlásit
aaa jsem jasny trickofil a chci nove tricko na tento styl
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:41
- Nahlásit
cernej caj
no to mu nevadi nastesti
já nevím, je bejt tebou, tak si asi stanovím striktně jeden den v tejdnu, teda kromě víkendu kdy z práce rovnou domu a lenošit
tak pivo je finsky olut, tak už víte, až taky pojedete do Finska, tak volat jouda jouda olut olut
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:43
- Nahlásit
cernej caj
to jsou pěkný trika, se mi zdá, že ty chlupatý psy má namalovaný hezčejc, takže špic by jí mohl jít
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 13:45
- Nahlásit
Maya
a az pudes nekdy ke me, tak znas pulku myho hesla ale sem to pouzivala na linuxech, jako "jouda01" a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:21
- Nahlásit
cernej caj
az pudes nekdy ke me, tak znas pulku myho hesla
ale není to špatnej nápad použít jako heslo nějaký finský slovo, otázka je, jestli ten kdo se vlamuje do hesel přihlíží k jazyku nebo ne, aby to nebylo jakože heslo je heslo
du se podivat, jak se řekne finsky heslo
tak je to salasana kdybste někdo chtěl heslo heslo
já nevím, ale použít třeba asianajaja (to se mi moc líbí tohle slovo) na českých stránkách, jestli by to mělo větší váhu než použít český běžný ekvivalent?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:43
- Nahlásit
Maya
slovnikovy slova sou urcite min bezpecny, nez neco, co slovnik nezna... a kdyz to ma tvar s cislem a nejakym netypickym znakem a jeste velkym pismenem, tak i nejaky softy na prolamovani by to delali treba roky. a nekdo, kdo by mel vypocetni vykon takovej, aby to roky nedelal zas nema zajem o to, co mas na pc ty
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:48
- Nahlásit
cernej caj
tak to je jasný, že vymyšlený slova jsou asi nejbezpečnější, ale to bych zapomněla taky
mě šlo o tom, jestli jako když se někdo rozhodne vlámat do mýho pc, jako čistě hypoteticky, prakticky by to udělal jen debil, protože co by tam kdo hledal , i když teda jak mě napadá třeba bankovnictví mám taky že jo, jestli nějak zohledňuje jazyk, kterým já jako majitel pc mluvím a ve kterým pak logicky s největší pravděpodobností to heslo bude a nebo jestlli ty programy co louskaj ty hesla jedou bez ohledu na jazyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:55
- Nahlásit
http://www.tchibo.cz/ má sundavací bobek na sezení a cvičení a bandáže na kolena
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:56
- Nahlásit
Maya
tak to nevím. Si ale myslím, že je určitě větší šance, že používáš rodnej jazyk nebo tak... ale ono zas třeba kdybys měla hesla m4Y4maya tak to si zapamtujes snadno a rekla bych, ze je docela dobry uz. 8 znaku vetsinou staci.. hodne bezny je zamenovat podobny znaky za cislice - o0, i1, e 3, a 4... nebo dat treba ma72ya (jen tam treba vlozis cislo domu, rok narozeni matky atd) pamatuje se to celkem snadno, neni to moc dlouhy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 14:58
- Nahlásit
Maya
myslis to za 3.5 tisice? nebo ten balancni polstar za 399. ale mozna tam zajdu na ty vlozky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 15:04
- Nahlásit
cernej caj
hesla m4Y4maya tak to si zapamtujes snadno
no vidíš, já bych zase řekla, že takový heslo je snadno zjistitelný, protože mojí přezdívku zná kdekdo a že bezpečnější je nějaký slovo se mnou nijak nespojovaný, ale pravda to by to prolamování musel asi dělat člověk a ne nějaký robot
myslis to za 3.5 tisice
jj, takovej předraženej balon
ale vypadá to hezky, zato sedět na balančním polštáři nějak dýl, no nevím, nejsem fakír
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 15:16
- Nahlásit
to jsou dobrý stránky http://www.naucim.cz/
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 15:45
- Nahlásit
cernej caj
ten balancni polstar za 399
ten mám, občas na něm stojim, pomáhá mi to na záda, ale většinou ho používám jako target na přední nohy pro Adama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 16:48
- Nahlásit
Maya
tak to byl priklad. jen tim chcu rict ze bezny slivo s nahrazenyma pismenama si zapamatujes snadno.
birma
si prave rikam ze by to mohlo byt dobry
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 17:24
- Nahlásit
cernej caj
si prave rikam ze by to mohlo byt dobry
při tom stání na tom se mi povedlo si srovnat záda z tý hrozný fáze, co znáš, do relativní funkčnosti během pár minut
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 17:50
- Nahlásit
mám ještě jedno foto z procházky, co jsem teprvá dneska stáhla z foťáku - svítání u Labe
A pak videjo z dnešního cvičání - mám z toho holomka neskutečnou radost
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 18:11
- Nahlásit
birma
A pak videjo z dnešního cvičání
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:08
- Nahlásit
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRamštajn!!!!!
nebrala sem energii , je zpěěět!!!!! už zase skáčů přes kaluže!
Jen vás asi dneska nestihnu dočíst...bo muším pracovat...
ale přišla sem se pochlubit že mám nejhodnějšího čífa na svjětě! k výročí..rači nepíšu kolikátýmu bo tomu číslu ani sama nemůžu uvěřit ) sem od něj dostala turistickou navigačku naprosto lůůůxusní, takže už nikdá nikdy nebéme na trekách bloudit a v sobotu jí půjdu hned prubnou na výlet...jáááááá se těšíííím!
až jí povyzkouším tak dám vědět co a jak ale zatím vypadááá suuprověě
|