| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:09
- Nahlásit
cernej caj
e bezny slivo s nahrazenyma pismenama si zapamatujes snadno
ha ha, kdysi na myspace to po mě chtělo heslo s písmenama i číslama, jsem si dala maya a nějaký čísla a myslíš snad, že se tam ještě přihlásím?
birma
ty jo, to je krásná fotka a video taky super
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:18
- Nahlásit
birma
A pak videjo z dnešního cvičání - mám z toho holomka neskutečnou radost
video budu moc zkouknout až v práci doma mě to nejede
ale to je fajn když může mít čék z něčeho radost
Jo a jinak u nás je uplný jaro, teplo, slunečno, no prostě náááááádhera!!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:18
- Nahlásit
Fajka
sem od něj dostala turistickou navigačku naprosto lůůůxusní, takže už nikdá nikdy nebéme na trekách bloudit
Juuu, ty mas ale hodnyho cifa vifovatyho, dostane piskotek? Cos dala ty jemu?
Btw, mrkni v emila, pls. A prijemny vyzkouseni navigace teda!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:25
- Nahlásit
JUHŮŮ HŮŮŮ BLANDÍRKA JE ČIKULE!!
nejen že dneska ohromila manželský pár, který nás očividně nějakou dobu pozoroval při procvičování nevstupování do vozovky bez povelu A ZDE MUSÍM BLANIMÍRU VYZDVIHNOUTI!! neb dneska sama od sebe pěkně pokaždý zastavovala a to dokonce 1x i u sníženého obrubníku /ale to je tuším spíš ještě náhoda/, nicméně klasický obrubníky jí dneska šly, mohla jsem to nechat na ní, neříkat nic a jít do vozovky a ona stála, yodleydýýýý!! No a ti manželé za náma přišli a říkali, že nás tady pozorujou o obdivujou, že tohle se jim s jejich psem nikdy nepovedlo. Byla jsem hrdobec - na Bláňu. Páč coby bábrdle a z útulku a nic neumějící - jo, je dobrá, když jsem jim tohle řekla, obdivovali jí ještě víc . Je ftipný, jak takovýhle základní věci přijdou některým lidem jako neuvěřitelná věc. A přitom je to jen o času a motivaci psa. No a před chvílí mezi šmrdláním vařečkou v kaserólu s poblifkou zeleninovou jsme si pocvičili, že i odhozený točeŇák na zem by se neměl sbírat, páč... je lepčí, když pánčička vydá kůžičku z vepřový pečeně, ta je prej lepčejší, to se i Bláňa ovládne a projde kolem a an i nemrkne, i lze točeňáka směrem k ní odhoditi a vydrží to. Neměla bych bejt tak nesystematická a víc se tomu věnovat a byla by dokonolá.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:26 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Fifi
Cos dala ty jemu
nyyyc bo jsme si tak nějak k výročí dárky nedávali a von příjde s tímhle číf čífovatej!
sem myslela že po těch letech by spíš měl nějak zařídit abych přišla domu co nejdýl a né abych nebloudila
v mailu nic není!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:28
- Nahlásit
PetraK
MUSÍM BLANIMÍRU VYZDVIHNOUTI!! neb dneska sama od sebe pěkně pokaždý zastavovala a to dokonce 1x i u sníženého obrubníku /ale to je tuším spíš ještě náhoda/, nicméně klasický obrubníky jí dneska šly, mohla jsem to nechat na ní, neříkat nic a jít do vozovky a ona stála, yodleydýýýý!!
nejšikovnější bábrdle kerý znááááááám!!!!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:32
- Nahlásit
denyk
Proto jsem psala Štouračovi.
velmi rozumné, velmi.
cernej caj
k si germanstinu poradne uzij
vono to nebylo, my zapomněli - fšicí - - že jsme se dohodli s účícím, že začínáme až příští týden. tak jsme tam jak šprti čekali a účící nikde
posledni 2-3roky fakt vic kourim...
ty hulíš?? jsem ani nepostřehla
birma
ještě že já mám tak klidnýho psáka
vona je pako - v něčem dost velký no prostě vižla. Má přinýst misku - tak jí cestou vyhodí do vzduchu - radostně, pak jí radostně vokouše - za chvíli nebude mít z čeho žrát , některý věci dělá s velkým nasazením
Maya
Dorin měl včera narozky,
VŠÉCKO NEJ -
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:35
- Nahlásit
birma
svítání u Labe
KRÁÁÁÁÁSA
dnešního cvičání
ty vole- úplně jiná liga než dřív, co? gratuluju. oběma.
Fajka
RRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRamštajn!!!!!
nebrala sem energii , je zpěěět!!!!! už zase skáčů přes kaluže!
A TOHLE JE TAKY KRÁSÁÁÁÁ!!
sem od něj dostala turistickou navigačku naprosto lůůůxusní, takže už nikdá nikdy nebéme na trekách bloudit
JE PIPÍÍÍ MILEJ ZLATEJ, že mu posílám hubičku
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:35
- Nahlásit
PetraK
No a ti manželé za náma přišli a říkali, že nás tady pozorujou o obdivujou
Ale to je krasny, jednak pochva pochva od cizaku a druhak, jak se babca snazi a tretak, jak ji krasne ucis.
Je ftipný, jak takovýhle základní věci přijdou některým lidem jako neuvěřitelná věc.
Ale tak tomu verim, ja treba na ulici mam vzdycky psiska na voditku, neverim, neverim, ze by jednou nevybehli - mozna ze me mluvi stres z detstvi, kdy sem mela podobne vycepovanyho nebostika perdeliho prvniho a pak pres cestu zblejsknul cicicici a sel. Nastesti bylo naledi a auto jelo pomalu, jen ho tuklo a on jel po ledu, cili nebyl ani odrenej, ani prezvejknutej, zato ja si to do dneska pamatuju a nechci znova zazit.
i odhozený točeŇák na zem by se neměl sbírat,
mne se dneska nechtene odhodilo na zem baleni 6 lojovych kouli pro pipi (maji v lidlu zase 6 ks za dvacku!!! ) a cuby kolem toho skotacily, jen do doby, nez Ag naznala, ze to je jeji a moje a ze mi to pohlida. To ti byla uctivost zase, od nich, umi me furt ta jeji "dominance" ticha, psychicka prekvapit, zcela vzorec ala Dura, loupla belmem a uz se klidily.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:37
- Nahlásit
Fajka
v mailu nic není!
Co plkas, plho, mlho, si zkontroluj vsecky maily co mas, at se na naky terminoloogii dohodneme.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:40
- Nahlásit
PetraK
JE PIPÍÍÍ MILEJ ZLATEJ, že mu posílám hubičku
vyřídíííím
Fifi
Co plkas, plho, mlho, si zkontroluj vsecky maily co mas, at se na naky terminoloogii dohodneme
centrum nebo seznam?
a kdy posílaný? já su slepota nic tam nevidíííím
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:40
- Nahlásit
Fifi
uš to vidim !!!!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:41
- Nahlásit
Fajka
Pro jistotu este jednou, pred chvili.
A ode me tez hubicku Cifovi, ten bude zulibanej.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:42
- Nahlásit
Fifi
jááááááá posílám replááááj!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:42
- Nahlásit
Fajka
mám nejhodnějšího čífa na svjětě! k výročí..rači nepíšu kolikátýmu bo tomu číslu ani sama nemůžu uvěřit ) sem od něj dostala turistickou navigačku naprosto lůůůxusní
tak to je fakt nejhodnější číf!!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:45
- Nahlásit
Fifi
ode me tez hubicku Cifovi, ten bude zulibanej
vyřídím! ten bé natšený
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:52
- Nahlásit
Fifi
, at se na naky terminoloogii dohodneme
jo máte prafduu pani!! jako dycky!!
Mám tam chybu
To řikám že jste nejšikovnější!
Kuju kuju!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:56
- Nahlásit
Bré večír vinšuju.....
Nestíhám, dočíst vás je nemožné,....... proč mi někdo neřekl, že raslíková se nedá v žádném případě unavit ??? dnes pět hodin venku, z toho tři hodiny honila tenisák jako pako. pak honila Ašopsa, pak lítala jen tak a te´d ječí za dveřma že prej to bylo málo..... ostatní psistvo je samozřejme umříté.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:57
- Nahlásit
PetraK
No a ti manželé za náma přišli a říkali, že nás tady pozorujou o obdivujou
jéééj to musí hřát u srdce, co?
vona je pako - v něčem dost velký no prostě vižla
hele já se nechci vopakovat jo, ale myslim, že kdybychom si ty psy prohodili, tak já mám klidnou důchodcovskou Blanku a ty máš nejstřelenějšího Adama na světě
KRÁÁÁÁÁSA
a naživo!! však jsem kvůlivá tomu taky lovila foťák z batohu (a páč jsem ho pak už v tom batohu nechala, tak jenom kvůlivá 3 fotkám z toho úsvitu jsem ho táhla 30 km na hrbu
ty vole- úplně jiná liga než dřív, co? gratuluju. oběma.
jo! je úžasnej prostě a děkujem
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 19:59
- Nahlásit
Fifi
PetraK
Já mám taky psa dycky na chodníku na vodítku... jsem čék úzkostenej a preventista, neuvěřila bych zvířeti nikdy 100% spolehlivost v takové věci...
Fajka
ty jo, navigaci, supeeeeer! pak se musíš pochlubit nějako konkrétněj at můžu víc závidět
birma
krásná fotka, videjko tedka nemuzu, ale ze jste bourci, to uz vim
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:01
- Nahlásit
birma
ale myslim, že kdybychom si ty psy prohodili, tak já mám klidnou důchodcovskou Blanku a ty máš nejstřelenějšího Adama na světě
no to si myslim taky (aji o sobe a svym psovi)
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:01
- Nahlásit
vlk
proč mi někdo neřekl, že raslíková se nedá v žádném případě unavit ???
lity lity
jeden rasl utahá x psůch a lidí
Vero
ty jo, navigaci, supeeeeer! pak se musíš pochlubit nějako konkrétněj at můžu víc závidět
jo v sobotu písnu, vyzkoušíme v praxi
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:09
- Nahlásit
Vero
ze jste bourci, to uz vim
kujeeeem
no to si myslim taky
jak by taky šílená Petra mohla mít klidnýho psa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:12
- Nahlásit
Fajka
jeden rasl utahá x psůch a lidí
to jo, Ašokus je tuhej jak biftek... před chvílí jsem mu nesla lavór žrádla a leží v garáži na gauči nataženej, nafouklej....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:23
- Nahlásit
Fifi
Ale to je krasny, jednak pochva pochva od cizaku a druhak, jak se babca snazi a tretak, jak ji krasne ucis
to jo, bylo to takový milý. A nás to ba, obě dvě. Já šla k mámě, ta nebyla doma, tak jsme to otočily, stavily se v řeznictví, já si tam objednala na zítra tři kila pajšla a koupila za sedm korun točeŇák (víc jsem s sebou neměla v psí bundě ) a z Bláni se pochopitelně stal ještě větší šprt, než když jsem z kapsy tahala tučňákový sůši. Tak jsme si tak v průběhu prochajdy ještě víc cvičily, pak jsem jí už musela "odkopnout" , ať se jde taky chvíli jen tak venčit
treba na ulici mam vzdycky psiska na voditku,
já vím, risk je to. jenže ve městě ten pes musí fungat. Nelajsnu si to s ní tam, kde je opravdu provoz, ale učím jí to v klidnejch uličkách
jen do doby, nez Ag naznala, ze to je jeji a moje a ze mi to pohlida. To ti byla uctivost zase, od nich, umi me furt ta jeji "dominance" ticha, psychicka prekvapit, zcela vzorec ala Dura, loupla belmem a uz se klidily.
to je hezkýýý, to je hezkýý , ráda čtu tyhle tvoje postřehy.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:25
- Nahlásit
vlk
Ses neptala?
Ašokus je tuhej jak biftek..
A s sibinama se uz taky ta dvojka silena szila?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:27
- Nahlásit
Fajka
ten bé natšený
Jasně, celej bude radostnej, že ho voslintávaj cizý báby
vlk
brej večír vlčisko. na tyhle xindly lovecký musíš přes makovici, nějaký honění něčeho, někoho - che, to je jen nabudí a zvedne jim fyzičku. Blanka!! stará bábrdle,přijde z tříhodinový procházky, kde se nezastaví a co? A doma lítá s papučí, protože chce něco podnikat, tak pak skončíme s nějakým hlavolamen v pokoji kde se cvičí, dáme si chvilku pro inteligenty a pak teprve vypne a je ochotná spát
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:29
- Nahlásit
Fajka
nyyyc bo jsme si tak nějak k výročí dárky nedávali a von příjde s tímhle číf čífovatej!
sem myslela že po těch letech by spíš měl nějak zařídit abych přišla domu co nejdýl a né abych nebloudila
Ale tim vic je to od nej krasny, fakt si musel splhnouti. (Jeste me napada varianta, ze at se radsi najdes dycky a on pro tebe nemusi jezdit, ale to je jedovaty )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:34
- Nahlásit
birma
ale myslim, že kdybychom si ty psy prohodili, tak já mám klidnou důchodcovskou Blanku a ty máš nejstřelenějšího Adama na světě
já vím, no. vono já to v nich nějak dycky probudim , já prostě nemůžu mít neaktivního psa. Když ono se na to dobře kouká, jak je radostná, jak jí to ba.
tak jenom kvůlivá 3 fotkám z toho úsvitu jsem ho táhla 30 km na hrb
magore. Ale zase je to fakt kvalitka, moc pěkné.
jo! je úžasnej prostě
JE! sválně přečti si tady, co jsi psala v počátcích, pamatuješ?? Hele - vedeš si ještě na stránkých ten deníček? páč, kdybys někdy našla čas a vysosala tady po těch dnech co se dělo.... to bys teprvá koukala
jak by taky šílená Petra mohla mít klidnýho psa
SEŠ DRZÁ!!!
hele přemejšlím, jak se někdy a kdy sejít, ešče by asi Adámkovi byla cestka k nám trambajou dlouhá, viď? Tenhle pátek ne- to tu mám výsostnou návštěvu až z dalekých krajů Bohumínských, ale... kdybychom ještě příští víkend nejeli k ségře budovat a byli v Prahé, tak mě napadla procourka tady u nás v loukopolích??? ... ale ne kurnik, to je blbost, to bychom stejnak šli kus asi už potmě to je pro vás blbost. tAk nic
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 8 Led 2014 20:39
- Nahlásit
Fifi
Ses neptala?
no jo vlastně....
A s sibinama se uz taky ta dvojka silena szila?
zatím nee.... ječej na sebe příšerně....
PetraK
na tyhle xindly lovecký musíš přes makovici, nějaký honění něčeho, někoho - che, to je jen nabudí a zvedne jim fyzičku
no tak na Doňu Izabelu Lopézovou se s inteligencí jít nedá.... místo mozku má velikej chlupatej tenisák a nic jinýho se jí tam nevejde....nechce přemejšlet, nechce nic podnikat, chce ven a honit tenisák....jsem myslela že néni většího tenisákového šílence než je Pinďa, ale Pinďa je proti ní naprostá tenisáková nula.....
|