| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 13:44
- Nahlásit
Maya
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:05
- Nahlásit
cernej caj
jaja přijedou, ale asik jen jeden...takže dnes odpo budu vařit páč minule jsem jim tam všechno sežrala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:25
- Nahlásit
nedávno jsem si vzpoměla, že na to, že jsem na 8mi letej gymp chodila skoro 7 let a prakticky sem odešla rok a něco před maturitou, že by mohl být i sraz... a loni byl. je docela smutný, jak nikoho nezajímáte jen proto, že ste maturovali na jiné škole a necelých 7 společných let je nakonec naprosto bezcenných proti těm, co spolu byli 8 celých let... že na základku nepatřím, to chápu - odešla jsem po 5té třídě a pes by po mě neštěk, ale tohle zamrzí hlavně v situaci, že jste tam měl minimálně několik "školních" kamarádů, se kterými se občas stýkáte doteď...
docela zajímavý, když si člověk uvědomí, že vlastně jediný, co ty lidi spojuje se zdá být maturita a ne společná školní docházka. Docela smutný. Asi mě to teda ani neštve
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:35
- Nahlásit
cernej caj
čoveče u nás ze základky zvali i ty, co sw náma byli třeba jen rok.
Můžete mi někdo vysvětlit, jak se to stalo? : Naplnila jsem barevnou tiskárnu barvama - dle návodu (žlutou, modrou, červenou), barvy ubily, tisknu žutá modrá modrá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:40 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
kachna_
bych taky cekala,ze pozvou tak nejak vetsinu tech spoluzaku, nebo my na srazy ze stredni co sem maturovala zveme i ty, co se tam ukazali byt jen jeden rok...
nenasadila si je tam blbe? pouzivas naplne nebo cele cartridge? se muze stat, ze to nasadis blbe a pak ti tam netiskne?
ale je to divny, pokud potrebujes vsecky tri a vsecky tri mas...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
cartrige. Mám alternativní náplně z ecokoloru. Barva vypadá jako červená, v každý ubilo 3 ml, červená nikde
bych taky cekala,ze pozvou tak nejak vetsinu tech spoluzaku,
Jsou to pitomci. A vy nejste spolu přes spolužáky?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:45
- Nahlásit
kachna_
jestli se pres spoluzaky vubec zakladalo neco, tak to nemam vubec tucha, to by me ani nenapadlo hledat v dobe facebooku, kdyz tam mam 2 lidi ze tridy mezi prateli, asi by me dohledali, kdyby chteli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:51
- Nahlásit
kachna_
tak nase trida tam fakt je... akorat je asi trapny se tam pridavat ted, po 11ti letech mimo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:53
- Nahlásit
cernej caj
kdyz tam mam 2 lidi ze tridy mezi prateli
to jsou vážně tupci
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 14:53
- Nahlásit
cernej caj
co to je? to vypadá jako fleška a přitom je to eraser?
na třídní srazy já nechodím, tak to nevim jak to chodí
kachna_
barvy ubily, tisknu žutá modrá modrá
což mi připomíná, že já mám v tiskárně barvy ještě původní, vůbec netuším, jak se vyměňujou a návod bůhvíkde, bude veselo, až nějaká barva dojde
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 15:01
- Nahlásit
kachna_
to je fakt divny, nekde bejt musi.. neni v tiskarne? nebo se cervena smichala se zlutou a udelala modrou? vlastne pro tisk modry se muze pouzivat cervena?
Maya
to sem ti nasla, jaka je eraser pc soucastka (to si asi nekdo doma udelal home made)
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 15:10
- Nahlásit
cernej caj
to sem ti nasla, jaka je eraser pc souc
já to nepochopila, mám dneska delší vedení, ale už vííím
ale co to dělá v nerdím horoskopu?????
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 15:47
- Nahlásit
cernej caj
no všechno vypadá, jako bych opravdu do červené nalila modrou. Jenže to by mi pak nechyběla ta červená a chybělo by mi víc modrý
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 17:10
- Nahlásit
tak se objevilo další velké lákadlo, jdu vyloupit banku!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 18:07
- Nahlásit
Maya
co to dělá v nerdím horoskopu?? to ja prave nevim
kachna_
to netuším, nemohli ti to blbě doplnit? že si tiskárna myslela, že tiskneš červeno uz červenýho zásobníku, protože ona pozná na kterou pozici dáš zásobník ale nepozná, co v ní je za barvu?
birma
to vypada zajimave
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 18:28
- Nahlásit
cernej caj
nemohli ti to blbě doplnit?
já jsem si to plnila sama
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 18:37
- Nahlásit
kachna_
tak to je fakt divný teda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 18:42
- Nahlásit
mááááám na zítra sáááál v centru brna za 200kč/hod. no týjo, to sem nečekala, jak rychle a levně se dá něco sehnat asi budu občas chodit trávit čas tam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 18:48
- Nahlásit
kachna_
nemělas tam zbytek barvy, že by se ti to smíchalo?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 19:04
- Nahlásit
cernej caj
mááááám na zítra sáááál
co budeš dělat se sálem? baletit?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 19:11
- Nahlásit
birma
jasný kamarádi chtěli naučit nějaký jednoduchý lajny, aby na svatbě mohli třeba něco tancovat taky... tak je tak 4-5 lehkých naučím, možná třeba i složitější kdyby jim to šlo a bude sranda
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:14
- Nahlásit
cernej caj
kamarádi chtěli naučit nějaký jednoduchý lajny
napřed jsem zapřemejšlela, jestli jdete bruslit nebo fetovat, ale pak mi to došlo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:15
- Nahlásit
birma
bruslit nebo fetovat,
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:33
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Gůtn ábend rebjáta. V práci jsem se nezastavila, doma jsem se taky nezastavila- Zastavim se já vůbec někdy? Zítra čekám převzácnou návštěvu, i hovězí maso vyrábím, i domácí chlébik vyrábím i bylinkové máslo vyrábím. Bude mejdan. Pokud ovšem neusnu hned po příchodu z práce.
Blanička dnes krásně a šikovně vyhodila kelímek od džogurtu do odpadkůch a pak se sama ze sebe radovala , je potrhlá. Právě otravuje Brtnika, který k ní má proslovy. To by z nich jeden cípnul . Jí je jedno že k ní hovořeno germánsky, hlavně že je na ní hovořeno a hlavně, že je mudlána
co děláte?
Fifi
Jen u borderek to ma svuj smysl, stejne jak jiny vrozeny vlohy ala vystavovani u oharu.
no jasně, ale taky jen podle mě do určitý míry. nevěřím , že v dobách mýho oblíbenýho Herriota se ty bordery chovaly tak extrémně, jako se dneska chovat dokážou - myslím, tím, že pasou co viděj. by se zbláznily. Přijde mi to stejný, jako kdyby ohař vystavoval myši (což ani nesmí , že jo. Obdivuju jak dokoážou borderky pracovat - když pasou, co všechno se s nima dá dokázat, ale aby pes pásl celou procházku cokoliv, to mi přijde moc.
Maya
hele není možný, že by ta Blanice byla nakonec třeba mladší? to snad jinak ani nejni možný
to nám taky kolikrát už přišlo na mysl. že by byla někde chyba v systému. hm. Ale na druhou stranu - fakt vidíš, že to je bábrdle. Jen je prostě neuvěřitelně aktivní - přirovnala bych to třeba k mý oblíbený Květě Fialový. A nebo prostě mládne a je to sasračná čupka , páč když třeba přišla měla hodně zakalený oči, říkali jsme si, že bude blbě vidět. Háhá, vidí líp a rychlejš než já. Jediný co jí dělá potíž je chytit něco v šeru či tmě a vadí jí sluníčko, to mžourá. Ale ty oči se jí neuvěřitelně vyčistili - toho si všimli všichni.
cernej caj
nojo, vodnice vobcas,
ajo, ajo, pravda!
denyk
někdy bych se s tebou ráda setkala, abych viděla, jak na to
heh, neblbni, jsem obyč pejskař lajka, poznávám teprve, neumím toho moc.
výmaračka Ary
šikule! I šikule panička její. Tohle by mě asi nebavilo, to by nám nešlo si
myslím.
birma
vypadá pološíleně ,
nevypadá, voni sou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:39
- Nahlásit
PetraK
Ale ty oči se jí neuvěřitelně vyčistili - toho si všimli všichni.
no to je pravda, zes mela strach jak bude videt a pak si o zraku vubec nic nepsala
poznávám teprve, neumím toho moc.
vis jak se rika, ze mezi slepymi jednooky kralem? navic dle me k tomu fakt mas ten cit a mozna ze bys byla i mezi dvouokejma trojvokym kralem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:41
- Nahlásit
PetraK
nevěřím , že v dobách mýho oblíbenýho Herriota se ty bordery chovaly tak extrémně, jako se dneska chovat dokážou - myslím, tím, že pasou co viděj. by se zbláznily.
to podle mě má jednoduchý vysvětlení - za Herriota neměl borderky každej druhej jen proto, že sou tak kuášný. A když ty měly vyžití u ovcí a svojí přirozenou práci, tak nemusely pást telegrafní sloupy, že jo.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:43
- Nahlásit
Maya
cernej caj
co tady průůdite s růžovejma kancl potřebama vy důry, co?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:46
- Nahlásit
Ja zhotovila kapustnicu, pro orli tatky a pak jsem sla s Buki, Tondou a Tarou na "jedno" Bukis zas vrcakoval, pipi byla znavena tak usnula a kdyz spala, zrzavej sij ji z blizka ocmuchaval...pak jsme sli spolu kousek domu, pipi za nim furt lezla a on zase furt za mnou. Takze Tara utikala za Bukim, on za mnou pred Tarou a ja pred Bukim .Kdyz jsme prisli domu, dala jsem poblivku na balkon. Je citit pres balkonove dvere. Takze hubenourek sedi u dveri a nasava ...dala jsem si zalezet-cabajka, plecko, uzena zebirka, bucek. Snad bude chlapcum zitra chutnat, je toho 6 litru
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:48
- Nahlásit
cernej caj
fůůůj mám tam hrůůbku takže opravala oči se co?? Oči se vyčistlLY!! Facku zasloužím.
, ze mezi slepymi jednooky kralem
vim, a taky to tak i vidím. svým jedním vokem . Pro obyč lidi jsou věci, který jsou pro mě základní už nadstavba. Pro ně je normální chodit se psem furt jen na vodítku. Já vodítko nesnáším, takže dělám max, abych ho nemusela používat. Heh tuhle jsem pospíchala a pak zjistila, že jsme si s Blanďou vyrazily bez toho vodítka úplně. Musela jsem se smát, když jsem sí říkala, že musím počítat s tím, že bude asi nejspíš do konce života vodítkovej pes. Smekám před ní, fakt.
birma
A když ty měly vyžití u ovcí a svojí přirozenou práci, tak nemusely pást telegrafní sloupy, že jo.
no a vono je to hlavně dneska i vo tom, že je v tom pasení sloupů i bohužel podporujou - myslím tím, že se v zájmu "drajvu" vybíraj i ujetý povahy.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 20:50
- Nahlásit
denyk
Takze Tara utikala za Bukim, on za mnou pred Tarou a ja pred Bukim
tři dementi na výletě
zalezet-cabajka, plecko, uzena zebirka, bucek. Snad bude chlapcum zitra chutnat, je toho 6 litru
áááá dala bych si takyyy!! až jednou zas vyrazíme do Tvých končin, dám Ti vědět předem a přijedu ti sežrat kapustnicu vypadá to lákavě, natuty jim to bude chutnat. Nezbyde nic, vsadim svoje červený boty!
|