| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:44
- Nahlásit
denyk
spoliham na to, ze kdyz neprisli doted, a fakt nevypadaj, tak to snad bude dobry
nojo, chlapek dycky prijde, polozi tam krabici, zarve ovoceeeee a pak tam stoji a smeje se, jak se sebehne banda ajtaku a rychle si kradou banany a jabka a nikdo nechce grepy a mandarinky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:45
- Nahlásit
cernej caj
to za tres pocasi trochu... kam razite? jen tak?
my chcem v nedeli a taky to vypada spis blbe.
no my jdem at se děje co se děje jen budem muset furt jít aby nebyla ziminkááá
jdem turistickej pochod KČT okolo Chrastavy. A vy jen tak nebo něco organizovanýho?
do bedny pro banan a pak sem se narovnala a dala sem zatylkem kolegovi poradne do tvare, pac on stal hned za mnou a naklanel se taky nade mnou
to je jak černá kronika
Způsobila si vážná poranění o kolegovu hlavu při sklánění se do bedny s ovocem !!
vám jen tak nosej banány jo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:46
- Nahlásit
cernej caj
a nám nikdo banány nenosí, co banány, ani japko
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:47
- Nahlásit
denyk
vás nestíháááááááám
a copak paní, pytlíky
vo*e néééééé my fčéra celej den i večír šňupali tu alkehůlovou barvu... skončili jsme ve dvě v noci a tak máme dneska voba modrou vopicu
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:49
- Nahlásit
cernej caj
zarve ovoceeeee
helé zkus takhle jednou zařvat "penízeeee", nebo "odměnyyyy"
Maya
a nám nikdo banány nenosí, co banány, ani japko
nám ani ho*no
Fajka
dneska voba modrou vopicu
vy jste taky dobrej tým
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:56
- Nahlásit
Fajka
my spis dem jen tak, v jedne hospode za brnem delaji dobrou domaci pastiku, tak to mame naplanovany pres zastavku s pastikou
a kolik to mate km? ja ty organizovany akce teda jinak moc nemusim, ale zas vyhoda ze si nemusis vymyslet trasu sama.
no a v podstate jooo, teda firma za to plati, ale mame to jako svacinkobenefit... sak o nas taky psali clanek v novinach
Maya
takto neni tak starej model, to je blby
no jinak s tema matkama to taky vidis podle me dost zjednodusene, nehlede na to ze jednorazovky sou zatez pro zivotni prostredi jak svina, spousta matek co znam ja pouziva klasicky pleny, nez kupovat predrazeny a preslazeny presnidavky, tak si to taky radsi delaj doma sami... jo, ze moje segra chodi na pul uvazku do prace je vec jedna, vec druha je, ze svagr je 24h v praci a 48h doma a penize taky potrebujou, tak to aspon takhle kombinuji, no rozhodne si ale nemyslim, ze ma segra doma leharo a ze sla do prace treba z nudy... Ale je fakt, ze spoustu veci dneska sezenes snaz, kazdej ma auto tak i ta doprava je snazsi, v tomhle je to urcite dobry.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:00
- Nahlásit
cernej caj
sak o nas taky psali clanek v novinach
tvl to bych měla ukázat čífovi mýmu
pádím, kančí guláš na mě už čeká....pappaaaa
a Fajkíši, nezmrzněte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:13
- Nahlásit
cernej caj
tema matkama to taky vidis podle me dost zjednodusene
no možná to na Moravě máte jinak ze všech matek který jsem kdy znala a znám jednorázovky a kupovaný jídlo odmítá používat jediná, ostatní se fakt nežinýrujou, životní prostředí je většině lidí ukradený, na zbytek doma pračka a sušička a den trávěj procházkama, nákupama a posezením s kamarádkama, pravda většinou dítě v závěsu, ale to malý prdneš do kočáru a to větší do hracího koutku a i to často odložej tatínkovi nebo babičkám, ostatně mám to i doma, švagrová je na mateřský v podstatě 10 let, tolik volna kolik má ona s 3 dětma bych chtěla mít taky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:17
- Nahlásit
cernej caj
a v podstate jooo, teda firma za to plati, ale mame to jako svacinkobenefit... sak o nas taky psali clanek v novinach
no tyvogo!
tak ted mě spadla čelist!!!
a kolik to mate km? ja ty organizovany akce teda jinak moc nemusim, ale zas vyhoda ze si nemusis vymyslet trasu sama
já jak kdy..jednak je to výborná socializačka pro pséka..druhák tě kolikrát zavedou na místa který by čék nikdá nenašel
a ono třeba zrovna u tohodle se dá vybrat jestli půjdeš v davu a nebo si počkáš až lidi zmizí a pak nemusíš celou trasu skoro na nikoho natrefit
my asi půjdem jen 10 kiláků bo ještě nejsem zcela fit a 7km je málo a 15 jsme šli vloni...
cernej caj
za brnem delaji dobrou domaci pastiku, tak to mame naplanovany pres zastavku s pastikou
[/i]
denyk
[i]pádím, kančí guláš na mě už čeká
tož si nechtě vobě chutnat
dneska voba modrou vopicu
vy jste taky dobrej tým
jj tak to už to máme dvakrát modrý péééf a dvakrát modrá vopica....se nám ta smečka ňák rozrostla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:19
- Nahlásit
Maya
ostatně mám to i doma, švagrová je na mateřský v podstatě 10 let, tolik volna kolik má ona s 3 dětma bych chtěla mít taky
koukám že máme stejný švagrový by si určo rozuměly přičemž ta moje je ještě vysmátá jak lečo bo pravila že ona teda do práce už nikdy nepude
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:21
- Nahlásit
Fajka
tak ted mě spadla čelist!!!
však to už tu bylo, že tam maj i gauče prostě jako doma
já se picnu, nějak maník v bůhvíjaký tramtárii si změnil layout v programu a dal to asi uložit všem místo jen k sobě a já tady na to pak čumím jak vejr, jsem to změnila zpátky, schválně jeslti mu to docvakne a nebo jestli to bude bitka kdo z koho
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:23
- Nahlásit
Fajka
bo pravila že ona teda do práce už nikdy nepude
jj, ta moje taky ne a až příští rok nejmladší dítko odloží do školky, tak to už se bude celej den válet s nohama nahoře a dělat v podstatě jen rozvážku
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:27
- Nahlásit
Maya
však to už tu bylo, že tam maj i gauče prostě jako doma
to mě uteklo to sem byla asi nepřítomna
změnil layout v programu a dal
ještě že nevím vo co go
Maya
moje taky ne a až příští rok nejmladší dítko odloží do školky, tak to už se bude celej den válet s nohama nahoře a dělat v podstatě jen rozvážku
má taky tři? u nás je té nemladší teprve 2 roky a něco takže to chvíli potrvá než půjde do školky ale pak to bude přesně jak píšeš...!
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:35
- Nahlásit
cestou z prace jsem se stavila pro ty zeleny drstky-je toho 9kg, takze celej kravi bachor. Bukac by se do toho s chuti pustil, cmuchal vrtel ocasem a olizoval ten pytel. Porcovat to asik budu muset nejak ma balkone bleeee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:41
- Nahlásit
denyk
tak ukazat to sefovi asi muzes
Fajka
obavam se, ze ty to ciiifovi ukazat taky muzes, ale nevim nevim
a jinak s tema zajimavyma mistama mas recht. ale se mi zda, ze kolem brna tech kct akci moc neni. Tak si to uzijte a tesim se na recenci
FajkaMaya
tak to mate husty svagrovy... tak to se fakt nedivim pak tomu pristupu.. myslim, ze unas, kdyby byla segra na matersky tak je za tech 10 let tak jedine vystehujou kvuli neplaceni bydleni... ale nekde, kde je bydleni levny nebo clovek zdedi je to asi snazsi, ale tak sou takovy lidi, hlavne pokud maji aspon rady ty deti a staraj se o ne...
to ze nekdo ma deti rad a naplnuje ho to by totiz mel byt hlavni duvod takovy cinnosti a ne mit decka jen proto ze je to lepsi, nez chodit do prace...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:51
- Nahlásit
denyk
to nacpes do mrozaku, jo?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:52
- Nahlásit
Fajka
má taky tři?
jj, nejmladší je 2,5, takže příští rok od září do školky může, starší už choděj do školy a myslím, že nebýt pokročilejšího věku, tak by si klidně pořídila další
cernej caj
tak to mate husty svagrovy
ale to nejsou jen švagrový, co vidím kolem, je to naprosto běžný přístup, teda samo v rodinách, kde nemusej počítat každou korunu
ne mit decka jen proto ze je to lepsi, nez chodit do prace...
ale to je dneska nejčastější důvod proč mít děti
ale tak ono je to fuk, hlavně že nám bude mít kdo platit daně na důchod
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 10:57 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
cernej caj
tech 10 let tak jedine vystehujou kvuli neplaceni bydleni
no ona těží maximum co jde z toho že brácha je hodně dobrej a maká..tak vona nemusí prostě nic no
Maya
, nejmladší je 2,5, takže příští rok od září do školky může, starší už choděj do školy a myslím, že nebýt pokročilejšího věku, tak by si klidně pořídila další
přěsně !!! ještě řekni že se jmenuje Petra a je učitelka a mě klepne
to fuk, hlavně že nám bude mít kdo platit daně na důchod
no já si myslela že právě rodiče mej vést k práci..ale jak když se maminka doma jen "poflakuje a pracovitá není vůbec
no a když maj dvě holky který doma viděj že maminka nepracuje nemusí... (tak to tak pojmou za svý když je k práci nikdo nevede) a kdo jako na ten důchod bude dělat když ty dvě se s velkou pravděpodobností pomaměj takže dělat nebudou?
takže to je otázka že jo že bude kdo mít platit daně a vydělávat na důchod
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:03
- Nahlásit
Maya
teda samo v rodinách, kde nemusej počítat každou korunu
no tak to si hlavne myslim, ze pokud ji nemusej pocitat, tak proc s nima nebyt doma zase, ze jo. za kazdou cenu chodit do prace nez treba zit rodinou taky asi neni nejlepsi zivotni cil. Jak jsem rikala, kdyz treba zdedis bydleni nebo mas dobrou praci v nejaky levny lokalite, je to urcite dobrej predpoklad pro neco takovyho.
Fajka
no já si myslela že právě rodiče mej vést k práci.
no ale je fakt, ze segry svagrova nemlich to samy, 3 decka, nejstarsi 15, nejmladsi 3 a mysli si, ze penize se tisknou a pro kazdy decko chce kazdej rok darek aspon za litr po segre se svagrem... sila. takze je to dost smutny, ze nakonec to casto neni jen o te rodine, ale i ty lenosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:11
- Nahlásit
Fajka
otázka že jo že bude kdo mít platit daně a vydělávat na důchod
no to máš fakt pravdu, že ty děcka to doma odkoukaj, to mě nenapadlo
řekni že se jmenuje Petra a je učitelka a mě klepne
to ne a ani dvojče nemá pokud vím
cernej caj
jo. za kazdou cenu chodit do prace nez treba zit rodinou taky asi neni nejlepsi zivotni cil
ty si ale pořád idealista, jakože nic proti když se některá vyžívá starostí o rodinu a děti, ale takových taky moc neni, to nejsou případy, o kterých je tady řeč, tím nechci říct, že by ty děti nějak zanedbávaly, ale ono jim stačí jen to minimum, že jo
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:11
- Nahlásit
cernej caj
takze je to dost smutny, ze nakonec to casto neni jen o te rodine, ale i ty lenosti
ja ja..tak to bohužel vnímám i já... a tak to na mě působí..krom toho švagrová se tím ani netajila.... dítě hlavně proto aby nemusela do práce...jo jo ona je 12 let doma a já už 15 let makám...
ale mě práce neva..já su pracovité a mě práce většinou baví
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:27
- Nahlásit
Bré deň vinšuji....
Maya
Jak tady proběhla ta finština, před pár lety jsme měli v práci pár finskejch týpků, montovali u nás nějaký zařízení, tak jsme vod nich pochytili pár frází a nějaký slovíčka.....
missä täällä on pub ? ...tohle bylo asi první, na co se ptali....
pak nás naučili dny v týdnu, měsíce a jeětě pár slovíček a vět...dokonce jsem našla sešítek, kam jsem si to psala....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:29
- Nahlásit
Fajka
já už 15 let makám...
... no já huš makám 30 let.... ještě 15 a du do důchodu...a pak začnu žít.... ....esli se teda dožiju....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:39
- Nahlásit
vlk
to si kazdej mysli, ja v duchodu bude vsecko delat a pak na to stejne nemas cas
Maya
akože nic proti když se některá vyžívá starostí o rodinu a děti
tim nemyslim vyzivat, ale myslim to tak, ze brat to tak, ze kazda co je doma se vali a nechce chodit do prace to taky nejde. Ale poukd se uz fakt jedna o valeni, tak je to dost smutny
tak to ja makam teda ofiko v praci jen 6 let. predtim sem jeste 6let pilne chodila pres leto a pres rok na brigady, ale to se samo nikam nepocita. akorat ted je to hafo vetsi pohoda, ze mam JEN praci a ne praci pri skole. ono asi tech 6 kombinovanejch let bohate stacilo a fakt smekam pred kazdym, kdo dneska studuje pri praci
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:54
- Nahlásit
cernej caj
to si kazdej mysli, ja v duchodu bude vsecko delat a pak na to stejne nemas cas
no to je fakt.... sousedka je v důchodu a vobčas nemá čas ani na "kafe"...ale vona furt kutí a vymejšlí něco na baráku....ale já se teda budu naplno věnovat psům a na to mít čas rozhodně budu....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:58
- Nahlásit
vlk
před pár lety jsme měli v práci pár finskejch týpků
ty se máš, já chci taky finský týpky do práce
alespoň bych se naučila tu výslovnost, protože tu jak se zdá z nahrávek moc nepochytím, tam mluví každej jinak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 11:58
- Nahlásit
vlk
rikala nedavno moje teta, ze ma min casu jak pri praci, ze uz je taky starsi a pomalejsi, tak nemusi vstavat ve 4 vstane az v 6, nez dojde nakoupit a poklabosi se zenskejma co potka tak ze uz je obed a po obede neco udela na zahradce a zjisti, ze i tak je rada, ze obstara ty dve velky zahrady co ma a ne ze by konecne pestovala ty novy kytky a tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 12:02
- Nahlásit
cernej caj
ukaž mužovi, třeba ho vidina dárku pohne k hubnutí
http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-t rendy/38378-podprsenky-pro-muze-vtip-ne-hit-v-nove -japonske-kolekci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 12:12
- Nahlásit
Maya
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 12:14
- Nahlásit
Maya
ty se máš, já chci taky finský týpky do práce
montovali nějaký odprášení... takže esli máte v práci echtprašno, tak prej maj jedno z nejlepčích odprášení v Evropě.... ale byli docela škaredý (vzhledově) a chlastali první ligu....takže byli docela huhňaví... teda ale nevím esli to byla huhňavost z chlastu, nebo to tak má bejt ....
cernej caj
s ženskejma neklábosím, neboť tady žádný neznám (krom sousedky), zahrada je jen tráva, pár rybízů a angreštů nepočítám, ty rostou samy....vobčas něco zahrabu do země a nechám tomu volnej průběh...něco vyroste, něco nee....akorát teda denně sbírám bobky....jinak se většinou věnuju psiskům...ale práce mě od toho hrozně odvádí....
|