| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Led 2014 22:59
- Nahlásit
hele já jednou viděla dokument o pracovních borderách na anglickejch farmách a ti psi prostě musí mít tu výdrž a drajf, makaj celej den u ovcí a večer po návratu na farmu jdou na řetěz, jen tam sebou flákli a fsadím se, že hnípou celou noc, normální pes by takovou celodenní makačku asi nevydržel, podle mě je to o tom, že u normálního člověka se strašně nuděj a nějaký agi a podobný náhražky jim holt tu ovčí makačku nenahradí
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 06:33
- Nahlásit
Mórgen, je pátečééék, jupí
a denyky má navíc půl dne dovči
čajíku, promiň že jsem tě včera tak utla, ale blížilo se velké nebezpečí v podobě Tary a Bukáč mě musel chránit víš
A propo, plány na víkend?
Birma třeba? Co Jizerská 50tka, nebo víc?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 06:49
- Nahlásit
ste toho zas nadrásali
PetraK
by bylo skoda vsadit boty, kdyz denyk by je ani nenosila
denyk
kapustnica urcite udela chlapcum radost, sikovna kucharinka ses co budes varit mne?
vlk
tak to by bylo dobry kdyby raslice byla trochu tvarnejsi i na neco jinyho. a supr, ze z toho maj radost aspon sibinky z tenisaku
ja uz se bala, jestli se neco nestalo stare sibe z kraja vsi, pac sem pani nepotkala minimalne 2 mesice, ale dneska sem je zas videla, tak je jeste v plny sile cubinka
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 06:54
- Nahlásit
cernej caj
kdyz denyk by je ani nenosila
vona by nosila, ale to by nemohla být taková óbryně
páč mně se líběj
co budes varit mne?
co céš?
písni co nejíš a podle toho se budeme řídit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:15
- Nahlásit
denyk
ale mohla bys je mit mozna jako rukavice
no vzhledem k debate ze zacatku tydne hlavne hodne zeleninu... jo a miluju ryby, to kdyby byla moznost jit treba u vas na rybu nebo tak?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:33
- Nahlásit
cernej caj
ale mohla bys je mit mozna jako rukavice
tě vykostím až prijécháš
no vzhledem k debate ze zacatku tydne hlavne hodne zeleninu
to se může ešče do května změnit
treba u vas na rybu nebo
ryby tu moc nedělaj to bych musela říct kámošovi aby ulovil pár pstroužků
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:34
- Nahlásit
denyk
to se může ešče do května změnit
to bych musela říct kámošov
tyjo, ale to by bylo luxus udelat si fakt takhle rybicku ale zas s tim otravovat kamarada je asi blbost
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:39
- Nahlásit
cernej caj
ho neotravuju, mu dycky něco uvařím, dovezu slívku ze slovače,
prostě výměnný obchod ....vlastně když tak o tom přemýšlím, umí ho i dobře připravit, dokonce dělá domácí tatarku k němu
takže to má spočítaný
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:47
- Nahlásit
denyk
hm, tak to je skoda, ze nemuzu privest domaci slivovici ani jiny pochutiny na oplatku a vlastne ani moc neumim varit... ale tak muzu ti jeden den taky neco uvarit, rychly jednoduchy jidlo, vic toho neumim
nicmene bez tatarky se obejdu, ale teda uz zacinam slintat
tak me napada, ze vlastne toho moc nemam, cobych ti mohla privest. leda tak lahev bilyho co sme dostali v praci na vanoce, to muzem vypit nekdy
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:50
- Nahlásit
cernej caj
jseš praštěná jako, co bys mi vozila? pomooooc!
Jak malá, fákt
Mrkni na ty vlakózy, myslím, že je lepší jet přes Kolín, je to o 150Kč levnější a kdybys přijela 30.4.tak nějak rozumně, cca do 19ti hodin, tak bychom mohly jít na pálení čarodějnic,
takovu vatru si ešče neviděla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 07:55
- Nahlásit
denyk
je tam dobrej spoj jen s jednim prestupem v 11.39, to bych si mohla vzit uz pulden ve stredu, nebo naddelat, to by nebyl problem a 18.30 u vas.
Premyslim, jestli si nezaridim nejakou inkartu - prece jen jestli budem s birmicou jezdit na ty vandry,mohla by se mi hodit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:00
- Nahlásit
jj tos našla dobře, navíc jistota je, že vlak v Děčíně čeká, ikdyby měl rychlík od Brna zpoždění
nezaridim nejakou inkartu
njn to musíš vědět ty, esli se to vyplatí....
a říkala jsem si, esli by taky nechtěla přijet Birma, třeba na prá dí, když tu budeš, tak bychom hold psiskům daly koše a Bukís
kastráty zasejc až tak neřeší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:05
- Nahlásit
denyk
no ja uz nad ni zvazovala mozna loni, tak to musim jeste popremyslet a zvazit.
Pokud budem chtit s birmou fakt zmaknout kazdej mesic jeden vandr, tak by se mi vyplatila, kdyz budou vsechno vlakozni trasy.
ja nejakyho psa proberu doma s muzem, ferina je hysterka, timik je vetsi klidas az na psy tak je mu vsecko jedno ale zas ochcava svina zdi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:08
- Nahlásit
konečně páteček, jsem po tejdnu v práci úúúplně grogy
hele je možný, že vodchází mobil stylem že se tak nějak resetuje a mizej z něj věci? mámě normálka do rána se smazaly některý nastavení a zmizely jí nějaký čísla v kontaktech a navíc se jí vůbec neukládaj volaný čísla, přijatý jo, sem něco takovýho ještě nezažila
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:11
- Nahlásit
Maya
tak možný je asi cokoli, že už má třeba nějakej problém s vnitřní pamětí...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:13
- Nahlásit
cernej caj
na rovinu, Bukís by Timíka asik dam nedal
jedině. že byste spali na tom balkóně spolu
ale né, dělám si prču, s čubou by problém nebyl, kdy je seznámíme někde venku, ale o tom už jsme mluvily.
Maya
resetuje a mizej z něj věci?
tak to neporodím, nejsem technický vtip
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:15
- Nahlásit
denyk
no myslim, ze rodit muzes, i kdyz bys nebyla technickej typ
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:23
- Nahlásit
cernej caj
nééé nikdy, už jsem byla několikrát těhotná (ve snu )
ale bohudík jsem nikdy nerodila, nemusím mít všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 08:33
- Nahlásit
denyk
no u nas v praci maj ted vsichni decka nebo je uz cekaji... mam pocit ze loni a letos je takovej baby boom
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:02
- Nahlásit
cernej caj
njn bude hodně kindervajec
za hodinu pádím domů, užíjte si víkend děcka,
hlásej sice ochlazení, ale slunečno-aspoň u nás
a držte palečky, ať něco ulovíme, chtěla bych tu orlici
prostě vidět "při práci"
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:11
- Nahlásit
cernej caj
mam pocit ze loni a letos je takovej baby boom
já mám pocit, že ten je už několik let, ženský zjistily, že práce není až taková zábava jak si mysleli na škole a na mateřský dneska s těma vymoženostma je v podstatě leháro
už má třeba nějakej problém s vnitřní pamětí...
aha, tak to mě nenapadlo, to asi opravit nepůjde co? no já jí to říkala, že to asi bude chtít novej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:13
- Nahlásit
denyk
uzij si volno i orlice
Maya
tak jak rikam, u nas sou samy chlapi skoro, vek neco mezi 25-30 a proste delam tu 6 let a nic a az od lonskyho jara to sou pomale 3-4 uz narozeny decka s tim, ze tak 2 na ceste, co tak nejak vim. a otazka jeste o tech, co nevim
co ma za telefon
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:20 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
BLANDÍRKA JE BEDNÁÁÁÁ ŠIKOVNÁÁÁ, včera a dneska ráno nandala všech patnáct kostiček do bedýnky!! A je z toho naproto unešená, vodvařená, nadšená. Je to prej super hra, navíc vylepšená o to, že když se do kostéčky majzne správně tlapou, lítá kostéčka trochu prostorem a navíc se daj kostéčky báječně požvýkati , je to prča s ní.
Maya
dokument o pracovních borderách na anglickejch farmách a ti psi prostě musí mít tu výdrž a drajf, makaj celej den u ovcí a večer po návratu na farmu jdou na řetěz, jen tam sebou flákli a fsadím se, že hnípou celou noc, normální pes by takovou celodenní makačku asi nevydržel,
o tomhle žádá, to bez diskuzí. jeeenže já mluvím o tom, kam se bordery směrujou v tom nefarmářským životě právě, že i když ti psi budou mít max vyžití, je tam posílání drajvu přes maximum z mýho pohledu blbý pro ty psy. Budu-li se bavit o těch psech na farmách - tak žádná, ten pes na to musí mít, budu-li se bavit o psech, který si dělaj agility apod - i když třeba na vysoký úrovni, tak tam už podle mě není zapotřebí jít na max či ještě hůř jít za ten dosavadní max., což se podle mě děje. Tak jsem to myslela. Je jasný, že pes na farmě musí mít nějaký předpoklady, ale pokud nebude dělat opravdu to k čemu byl vyšlechtěn a bude to dělat třeba i jako sport ale ne jako makačku celoživotní - není nutný ty psy takhle štelovat, protože jsou pak v napnelismu. Když si budu vybírat ohaře já jako Koláče- budu ráda, když tam nějakou tu vlohu bude mít, protože mě baví s tím psem určitým způsobem tyhle věci dělat, ale určitě nesáhnu po psu, kterej v sobě bude mít ohaří maximum. A to ani, kdybych dělala myslivost jako zábavu o víkendech semo tamo a plus třeba byla já nevím, agilitní nadšenec. Takovej pes má mít možnost to dělat celoživotně. Patří do rukou myslivců. Tak to myslím.
cernej caj
by bylo skoda vsadit boty, kdyz denyk by je ani nenosila
v klidu, ne? vim kdy se vsadit, vim že v tomhle neprohraju.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:22
- Nahlásit
PetraK
vim že v tomhle neprohraju
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:29
- Nahlásit
cernej caj
uzij si volno i orlice
četla jsem: užij si volno, orlice
Maya
na mateřský dneska s těma vymoženostma je v podstatě leháro
myslíš? no já budu raději 8hodin denně v kolbence a pak leháro
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:33
- Nahlásit
denyk
no já budu raději 8hodin denně v kolbence a pak leháro jojo, to ja taky... doufat, ze pristich 5 let matersky pudy nebudou a pak uz bude asi nejhorsi obdobi za mnou
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:34
- Nahlásit
Ramštaaaj!!!
vás nestíháááááááám ....jen si du postěžovat že zrovna dyž se chystáme zítra výletit tak se vochladí a padá sních
BLANDÍRKA JE BEDNÁÁÁÁ ŠIKOVNÁÁÁ, včera a dneska ráno nandala všech patnáct kostiček do bedýnky!! A je z toho naproto unešená, vodvařená, nadšená. Je to prej super hra, navíc vylepšená o to, že když se do kostéčky majzne správně tlapou, lítá kostéčka trochu prostorem a navíc se daj kostéčky báječně požvýkati
Blandimíra zvaná Einštajnová !
ty japonci jsou ale úhyláci ještě úhylnější než sem si myslela
http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/323800 -stavba-v-prudkem-svahu-vypada-napul-jako-stavenis te-a-napul-jako-dum-sousedu.html
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:36
- Nahlásit
Fajka
nojo, je to za tres pocasi trochu... kam razite? jen tak?
my chcem v nedeli a taky to vypada spis blbe.
jo a hlasim pracovni uraz prinesl nam chlapek ovoce (on z toho ma evidentne mega prcu ) aja se sklonila do bedny pro banan a pak sem se narovnala a dala sem zatylkem kolegovi poradne do tvare, pac on stal hned za mnou a naklanel se taky nade mnou ma hodne tvrdou lebku pac to boli jak svina a co chudak kolega navic
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:42
- Nahlásit
cernej caj
doufat, ze pristich 5 let matersky pudy nebudou a pak uz bude asi nejhorsi obdobi za
moc blbáááá
Fajka
vás nestíháááááááám
a copak paní, pytlíky?
dyž se chystáme zítra výletit tak se vochladí a padá sních
to džípíesce přece nevadí
cernej caj
jo a hlasim pracovni uraz
njn opička se hrabala pro banány a takhle dopadla
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 09:43
- Nahlásit
cernej caj
co ma za telefon
nokia 6300 to je myslím
cernej caj
denyk
no já budu raději 8hodin denně v kolbence a pak leháro
no to já taky, ale co tak vidím kolem sebe, tak většina ženskejch to tak nemá a v podstatě maj pravdu, protože s těma jednorázovkama, kupovanejma příkrmama atd. a možností odložit dítě kamkoliv aniž by na tebe koukali skrz prsty se většina ženskejch na mateřský akorát kope do zadku a nudí a o takovým volnu se nám makajícím může akorát zdát
PetraK
Blanimíra je super
eenže já mluvím o tom, kam se bordery směrujou v tom nefarmářským životě právě
já nevim, jako v borderách se až tak celkově neorientuju, ale brácha má třetí borderu a ten drajv šel tak dolu za těch pár let, že je to až neuvěřitelný
|