Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:30
- Nahlásit

vlk
tak si povime za 15let, jestli mas casu vic

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:42
- Nahlásit

Maya
caj

nemyslím, že je čaj nějak vyloženě idealistka, pokud jde o děcka, z mé perspektivy a lidí okolo mě není normální přístup k děckám a věnování se jim nic výjimečnýho.
a většinově ve společnosti to asi taky nebude tak, že by většinově stačil manželův plat, spíš ženská maže do práce už za rok dva.

a o čase mi nemlufte

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:44
- Nahlásit

Maya
proboha, ty podprdy, no tak to je děsný

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:46
- Nahlásit

Vero
za chvilu budou mit chlapi vetsi vyber velikosti nez my

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:46
- Nahlásit

vlk
esli máte v práci echtprašno
to ne, tak to mám asi smolíka
byli docela škaredý (vzhledově) a chlastali první ligu
no my tu máme Mongoly a ty nevím jestli chlastaj, ale zase smrděj
Vero
proboha, ty podprdy, no tak to je děsný
copak podprdy, ale ty kalhotkoslipy nebo jak to nazvat

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:52
- Nahlásit

Maya
ale ty kalhotkoslipy
no ano, to mě odrovnalo tak, že jsem to ani vyslovit, teda vypsat nemohla

cernej caj
za chvilu budou mit chlapi vetsi vyber velikosti nez my
vzhledem km panujícímu omezenému výběru, když máš prsa, ale nejseš široká, je to možný.
třeba mi budou pasovat ňáký pánský
ale hlavně to nepořizuj mužíkovi

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:59
- Nahlásit

Vero
ja doufam, ze muzik trochu zhubne nejak sam tim, ze uz nepracuje v ty puvodni firme..

jinak v pondeli dem kupovat rifle... hruza. nakupovani s chlapem musi byt mor, dycky mu neco objednam z netu, takovy ty kapsacogate s gumou v pase a je to. s riflema to bude horsi, aby clovek nekoupil nejaky roury nechutny

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 12:59
- Nahlásit

Vero
ale hlavně to nepořizuj mužíkovi
mužíkovi ukázat s patřičnou výhružkou

neznáte někdo nějaký stránky na procvičení slovíček, kam by šly zadat vlastní slova?

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:00
- Nahlásit

cernej caj
nakupovani s chlapem musi byt mor
tak to lity lity, já nesnáším nakupování a s chlapem je to hrůza na druhou
ideální je jít jednou, koupit něco co má značku a příště to samý objednávat z netu

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:00
- Nahlásit

Maya
no my tu máme Mongoly a ty nevím jestli chlastaj, ale zase smrděj
my tu máme Ukrajince a ty taky smrděj...ale fest....

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:03
- Nahlásit

Maya
pořád idealista, jakože nic proti když se některá vyžívá starostí o rodinu a děti, ale takových taky moc neni, to nejsou případy, o kterých je tady řeč, tím nechci říct, že by ty děti nějak zanedbávaly, ale ono jim stačí jen to minimum, že jo
no jeden příklad za všechny... dvě dětí ze tří (to třetí je ještě malý) neuměj pořádně mluvit a oba museli vozit na logopedii a dokonce platit! nějakou paní která je učila správně vyslovovat... a to je prosím paní učitelka. Co už by proboha měla dělat-umět než naučit vlastní děti mluvit když je snima celej den doma a nemá žádný jiný starosti než ty děti ...
a nic..takže starat se a starat se je fakt rozdíl

vlk
no já huš makám 30 let.... ještě 15 a du do důchodu...a pak začnu žít.... ....esli se teda dožiju....

já sem realista..já se ho nedožiju ani náhodou..já humřu fkolbence u stroje

Maya
mužovi, třeba ho vidina dárku pohne k hubnutí
http://www.prozeny.cz/magazin/krasa-a-moda/modni-t rendy/38378-podprsenky-pro-muze-vtip-ne-hit-v-nove -japonske-kolekci
strašnýýýýýý a zrovna včera byla v televizi scéna se Šimkem jak si Bubu stěžuje že jsou chlapy diskriminovaný že nemaj pánský podprdy a jeho zebou bradavky a on by si ji rád vzal
ale je fakt že ta scénka byla z roku 2004

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:09
- Nahlásit

Fajka
.já humřu fkolbence u stroje
ty máš aspoň stroj.... já ve 21 století chcípnu u lopaty a krumpáče...jako za hlubokýho feudalismu....

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:11
- Nahlásit

Maya
příště to samý objednávat z netu
jojo, tak to delam s gatema furt, ale ty rifle on nema a nenosi, tak to naslepo by byl dost risk

Fajka
tak to je sila s tema detma, bych pochopila ze ma jedno na logopedii, ze treba fakt to s nim je horsi, ale kdyz obe, tak to spis znaci ze na ne pece nez ze maji obe ditka v tomto smeru poruchu a sou pomalejsi

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:21
- Nahlásit

cernej caj
a nenosi, tak to naslepo by byl dost risk
jo, to jo, jedině snad leviskama střih klasika se nedá nic zkazit, ale zase to asi chcete jinou cenovou relaci
Fajka
..já se ho nedožiju ani náhodou..já humřu fkolbence u stroje
to já říkám taky, akorát to nebude u stroje, ale u stolu a pc

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:22
- Nahlásit

cernej caj
to spis znaci ze na ne pece nez ze maji obe ditka v tomto smeru poruchu
to je ještě dobrý když je na tu logopedii alespoň vezme, u nás jsou lidi hogo fogo, maj dvě děti ten starší chodí letos do první třídy a mluví tak, že mu vůbec nerozumíš, moje dvouletá neteř mluví líp, jako se divím, že je na tu logopedii nedokope alespoň škola, ale asi už je dneska všem všechno jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:26
- Nahlásit

Maya
jo to ted prisla mamka s tim, ze koupila tatinkovi novy rifle, levisky a ze sleva, jen za 2000, tak jestli chcu tyrifle pro muze, ze je ted dobrej cas... no uprimne, tolik bych nedala ani za rifle pro sebe a to ja v tom chodim skoro vsude (krome vandru a venceni vlastne furt)

jenze vis jak, dneska je zas kazdej druhej "chudak dislektik" pac dneska si papir pro dite vydupe kazdej druhej rodic, linej s ditetem neco delat doma nebo i ve skole... tak ono je to prast jako uhod

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 13:41
- Nahlásit

Maya
vlk
aspoň stroj.... já ve 21 století chcípnu u lopaty a krumpáče...jako za hlubokýho feudalismu....

já říkám taky, akorát to nebude u stroje, ale u stolu a pc

no jo no a to já si dokonce můžu vybrat u kerýho stroje (fréza, lis, soustruh) nebo u kerýho PC umřů, máme toho tu povícero
takže si vlastně žiju aj umřu nad poměry

cernej caj
tak to je sila s tema detma, bych pochopila ze ma jedno na logopedii, ze treba fakt to s nim je horsi, ale kdyz obe, tak to spis znaci ze na ne pece nez ze maji obe ditka v tomto smeru poruchu a sou pomalejsi
přesně ! ale to víš...u ní se o tom taktně mlčí, bejt to já tak sem červá vofce famílije
sem zvědavá na třetí dítko... jestli ani to nebude umět pořádně mluvit tak je to naprosto jasný..i když mě už je to jasný dávno...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 14:19
- Nahlásit

Fajka
a to primo delas na freze nebo soustruhu? jako ze si to umis i programovat a tak?

takovy lidi by si meli fakt vic deti rozmyslet kdyz nejsou schopny pobrat ani predchozi...

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 14:33
- Nahlásit

cernej caj
meli fakt vic deti rozmyslet kdyz nejsou schopny pobrat ani predchozi
jenže ty lidi jsou přesvědčený, že dětem dávají první poslední a ono taky jako, akorát je to v jen v prachách, ty děti obykle mají pokojík zavalenej hračkama, že se tam ani sami nevejdou, skříň plnou značkovejch hadrů a každej rok dovolenou u moře, akorát holt se jim smrsknul život jen na tyhle věci

Fajka
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 14:33
- Nahlásit

cernej caj
to primo delas na freze nebo soustruhu? jako ze si to umis i programovat a tak?
no měla bych to umět, však mám strojírnu i jsme ve škole na nich dělali ale do těch se čífoj necpu abych něco nepoto..mě stačí momentálně lis číslo 1 a lis číslo 2... ale teoreticky můžu umřít u kerýkoliv tý mašiny bo jsou vedle sebe tak nevím na kerou stranu sebou fláknu

to kdyby to seklo s tebou tak spadneš tak na gauč nebo na pláš, či na lehátko och jak já ti závidím !

to primo delas na freze nebo soustruhu? jako ze si to umis i programovat a tak?
jj přesně...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 14:42
- Nahlásit

Maya
pokojík zavalenej hračkama, že se tam ani sami nevejdou, skříň plnou značkovejch hadrů a každej rok dovolenou u moře, akorát holt se jim smrsknul život jen na tyhle věci
hodne smutny

Fajka
tak to ses fakt dobra ja kdyz vidim toho myho, tak krize nekrize, muze si v brne prace vybirat celkem na pohodu. sice mu treba nedaj 25hrubyho + pohyblivku jako mel v ty stary praci ale treba jen 19hrubyho, ale i tak... ma obrovskou svobodu v tom, ze se nemusi bat o misto tolik a praci v oboru najde dycky.

Maya
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 15:04
- Nahlásit

cernej caj
tak krize nekrize
to je fakt, já když občas kouknu na stránky úřady práce, tak jediný co furt hledaj jsou kuchaři a soustružníci, svářeče a podobný profese, chlapi to maj jednodušší no, protože někam do firmy by asi ženskou k soustruhu moc nadšeně nevzali

vlk
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 15:08
- Nahlásit

Fajka
.mě stačí momentálně lis číslo 1 a lis číslo 2..
aha...takže ty seš vlastně tím pádem úlisná.....

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 17:14
- Nahlásit

Zdravííím
jsem doma z "výletu" a následného nákupu (mám nové brýle ) jsem vyřízená naprosto a dokonale Ráno jsem zahlédla, že se škodolibá denyk ptá, jestli se nechystám na jizerskou padesátku - mám pocit, jako kdybych ji právě absolvovala
Jdu na fotky a pak vás dočtu

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 18:17
- Nahlásit

Rumštáááájn
Jsem doma z veteriny s maminkou
Nereagovat na mnohokrát opakované "ty chudinko, tebe to bude bolet" mě stálo asi veškeré sebeovládání, potřebovala bych velkýho panáka. Hodně velkýho. Flašku
Nemá cenu jí to vymlouvat, dělá to celej život Naštěstí Milča to celkem ignoruje Je to šikovný pes

Fifi
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 18:25
- Nahlásit

Rrumstajn.
vlk
mě stačí momentálně lis číslo 1 a lis číslo 2..
aha...takže ty seš vlastně tím pádem úlisná...

Vlkuuuu!!!
kachna_
Nereagovat na mnohokrát opakované "ty chudinko, tebe to bude bolet" mě stálo asi veškeré sebeovládání,
Verim!
A jak Milce je?

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 18:27
- Nahlásit

denyk
a říkala jsem si, esli by taky nechtěla přijet Birma, třeba na prá dí, když tu budeš, tak bychom hold psiskům daly koše a Bukís
kastráty zasejc až tak neřeší

děkuju moc za pozvání Adamovi zatim úplně neopadly hormony, takže on pejsky řeší a navíc, úplně se to tu stydim napsat, on nemá rád pižly

PetraK
BLANDÍRKA JE BEDNÁÁÁÁ ŠIKOVNÁÁÁ, včera a dneska ráno nandala všech patnáct kostiček do bedýnky!!
ňuňu pipi hele to máte nějakou spešl bedýnku se spešl kostkama, nebo jí nakupuješ v hračkářství?

cernej caj
pak tam stoji a smeje se, jak se sebehne banda ajtaku a rychle si kradou banany a jabka a nikdo nechce grepy a mandarinky
mám živou představu

birma
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 18:49
- Nahlásit

a fotky ze dneška, aneb Adam 100x stejně

Vero
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 19:09
- Nahlásit

ta je! roztomilouš

kachna_
Člen
# Zasláno: 10 Led 2014 19:09
- Nahlásit

Fifi
A jak Milce je?
dobře klep klep klep, krevní obraz, mízliny, všechno se zatim drží

<< 1 ... 2736 . 2737 . 2738 . 2739 . 2740 . 2741 . 2742 . 2743 . 2744 . 2745 . 2746 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání