| Autor |
Zpráva |
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 19:14
- Nahlásit
Fajka
klobouk dolů i s chlupama, holka a umí takový věci to je spíš klučičí škola, ne?
a co vlastně lisujete a vyrábíte?
umřu nad poměry
cernej caj
já su šťastnej čék, eště nikdy jsem s mužíkem (žádným) nebyla nakupovat vohoz ale možná by to bylo lepší než chodit sama se sebou, při mé náročnosti, aby mi kus vyhovoval.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 19:15 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
kachna_
ty chudinko
tak to je fakt na zabití...
a někdo to teda dělá aji s dětma... ty to ignorujou hůř než pes...
edit- kolik Milči vlastně je let?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 19:31
- Nahlásit
Vero
roztomilouš
soudeček
kachna_
klep klep klep, krevní obraz, mízliny, všechno se zatim drží
tak to jsou skvělé zprávy
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 20:23
- Nahlásit
kachna
Tak to su rada s milcou
Vero
Tohle bude premiera. Komplet. Ale nemuze si koupit skejtacky rifle s kapsama do pul stehen treba... Tak ja musim hlidat dobrej tvar rifli. Obyc cerny by asi byli nej.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 20:37
- Nahlásit
cernej caj
tys psala, že potřebuješ nový brýle? Mám tu poukázku do Grand Optical na slevu 1500,- při nákupu kompletních brýlí (obroučky + skla), platí 14 dní, tak kdybys chtěla, můžu ti ji poslat...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 20:45
- Nahlásit
a kolik v grand opticalu stali ty tvoje skla a obruby? Ale asi ne, moc dekuju za nabidku ale ty stary brejle mi slusi a jedny skla jeste prezijou, tak je zbytecne vyhazovat asi nebudu...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 20:49
- Nahlásit
cernej caj
skla bez slevy 2200,- obruby jsem měla ve slevě za 2500,- ale zamilovala jsem se do dražších, mám za to, že to je přibližně částka, za kterou se tam už normálně daj sehnat obroučky i bez slevy
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 21:00
- Nahlásit
kachna_
klep klep klep, krevní obraz, mízliny, všechno se zatim drží
Klepu, kleu klepity klep tez, jen at se drzi co nejdyl!
birma
soudeček
Ale krasne tam je, na Dzbanu teda, by clovek nerek, ze je v Prazici.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 21:09
- Nahlásit
birma
no kdyby to bylo na skla, beru hned, ale je fakt, ze ja miluju moje stary ferinkou nakousany bryle a mam je radsi nez ty co ted nosim, tak se tesim az budu mit skla v nich. Ale dekuju
a fotky supr, to mate tohle tak blizko praze? to je skvely
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 21:21
- Nahlásit
cernej caj
to mate tohle tak blizko praze? to je skvely
to je přímo v okrajový části Prahy - Džbán a navazuje na to Šárecký údolí a je to tam fakt nádherný, jsem to tam byla prochodit prvně a ještě tam určitě pojedem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 21:58
- Nahlásit
birma
taky mam vlastne nejaky oblasti kolem brna (no vlastne asi jednu na druhym konci brna) kde sem ani nejak nebyla a neznam to tam i kdyz e to udajne moc hezky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 22:42
- Nahlásit
cernej caj
kterou oblast?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 22:56
- Nahlásit
kachna
super že je Milča zdráva, taky by mě zajímalo kolik že jí je
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:00
- Nahlásit
tak sem si stahovala fotky na novou flešku, abych to mohla vyzkoušet na tv, tak jsem něco šoupla na fb, tak tady je máte, když jinak prej furt Adam
otevřená branka tak můžeme už ven?
část kočičáků
a foceno přes okno, tak kvalita nic moc, ale jinak se to vyfotit nedá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:06
- Nahlásit
Maya
hezkýýý!
a ti ptáčci-kočičáci je neloví?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:14
- Nahlásit
Vero
a ti ptáčci-kočičáci je neloví?
krmítko je na balkoně a tam se nedostanou, tak sledujou jen přes okno jinak samo by to bylo spíš krmítko pro kočky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:24
- Nahlásit
Maya
Krásný fotky!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:31
- Nahlásit
Maya
naši kočičáci "loví" přes okno... jsou v transu, cvakají čelistí a skáčou na sklo... (a shazujou kvítka),takže držím ptáky radši v uctivé vzdálenosti, ač by se mi krmítko líbilo.
a nevím, jestli jsem líčila, jak se holubí pár rozhodl za každou cenu si udělat hnízdo v našich truhlíkách na balkoně... likvidace nelikvidace, postavili to zas a znova.... a kadili dolů na balkony sousedů, takže jsme se nemohli slitovat..... bylo to chmurný
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:35 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
jeden aktuální
Za tohle počasí
může dvanáct měsíčků.
Prý se tak na Silvestra sťali,
že zapomněli, kdo kde sedí.
Vero
o... jsou v transu, cvakají čelistí a skáčou na sklo.
naši taky, ale ti ptáci už jsou tak zvyklí, že to s nima ani nehne, akorát záclona to občas odnese
holuby bych teda zlikvidovala i sama, ty jsou spíš pro zlost
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Led 2014 23:43
- Nahlásit
Praštěte mě někdo palicí narazila jsem na zvířátko a jestli se mi povede se odstěhovat a ona bude dál trčet v útulku, tak je moje (což si nedovedu představit, jak bych ty čokle zvládala. tady je (doufám teda, nepřišla jsem na to, jak se v mobilu vkládá, tak jsem si musela adresu zapamatovat...)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 11:19
- Nahlásit
Vero
zamilec.
Maya
pekny fotky, na tom kole to jezdis do prace?
birma
- v mobilu pouzivas integrovanej web browser? opera mini je asi lepsi na cokoli ale obecne asi najedes na adresu, dyl podrzis prst a ono ti to tam nabidne kopirovat/vlozit/smazat a pak ho dyl podrzis i tam, kde ho chces vlozit
jinak je moc hekza
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 11:49
- Nahlásit
birma
premyslim, ze si koupim zdarak lite - sice asi ne jako nahradu protidesti, pac ferince by se asi nelibilo, kdyby na ni chcalo, ale jako ochrana spacaku by to celkem slo, co?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 11:59
- Nahlásit
cernej caj
obecne asi najedes na adresu, dyl podrzis prst a ono ti to tam nabidne kopirovat/vlozit/smazat a pak ho dyl podrzis i tam, kde ho chces vlozit
díky za radu dobrá vílo
jako ochrana spacaku by to celkem slo, co?
to sice jo, ale asi by se mi nechtělo to vláčet, to bych si asi vzala radši víc jídla nebo vody, kdybych měla pocit, že mám lehkej batoh
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:16
- Nahlásit
birma
nj, jenze zas takovej perak stoji 7 000, myslis, ze jediny po cem touzim, aby mi ho ferina celej zdevastovala?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:19
- Nahlásit
cernej caj
myslis, ze jediny po cem touzim, aby mi ho ferina celej zdevastovala?
to je taky fakt, mi nedošlo, že ne všichni psi jsou jako Adam, co se schoulí na svym místě a chrní tam až do rána
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:22
- Nahlásit
cernej caj
už se strašně těšim, až vyrazíme a ještě mi tu začlo hrát tohle
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:41
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
[imgs]https://sp3.yimg.com/ib/th?id=H.498656986870 7363&pid=15.1[/imgs]
Zdravím milé děti.Jsem tu jen na skok. Jdu hnípati, neb včerejšek se protáhld do hlubokých ranních hodin a vzhledem k dnešnímu neuvěřitelnému výletu jsem musela vstávat po čtyřech hodinách spánku, tak vás dočtu až se vzbudim jo?
No ale musím vám něco říct. Máme s Blaninkou novýho kámoše hele:
Ešus měl známou vlčici, tak Blandírka si pořídila lefa
Jmenuje se Nelson Mandelinka a je naprosto boží. Velká šelma, bacha!! Začal mě žrát za živa a načal mě od rukouch má neuvěřitlně hebký ťapičky a je dočista plyšákofskej a má hlas - no jako lef!
Taky jsem si pohladila minimiminko surikaty, Blanička se dívala na mangustí telku a původní záměr ulovit si surikatu si velmi rychle rozmyslela,když se dostavil celý zbytek surikatí party s návrhem, že jí daj do držky , papouch Ara mi prorval buben, páč si svinsky počkal, až si nevšimnu, že ho mám přímo za hlavou a zařval, jak prorvaný Slapy. Už nikdy nic neuslyšim.
bylo to boží. Končím hlásání musím jít spát.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:48
- Nahlásit
birma
no prave, treba s timem to neresim, ale ferina je starej devastator
a navic by mi pak mozna nevadilo ze pod mym nouzovym pristreskem mi trochu couhaj nohy
a pisnicka jojo... taky bych uz jela
PetraK
co to je za tygri mlade?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:51
- Nahlásit
cernej caj
co to je za tygri mlade
je to malej lefík, je boží.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Led 2014 12:56
- Nahlásit
PetraK
jojo, cetla sem o lefikovi, ale jak to, ze te tak k nemu v zoo pusti?
|