| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 12:41
- Nahlásit
ták tohle je taky hustý
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 12:54
- Nahlásit
Na stránkách NP ČESKÉ ŠVÝCARSKO jsou nově spuštěny virtuální prohlídky
http://www.npcs.cz/virtualni-prohlidky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 12:55
- Nahlásit
denyk
tak vůbec nemám problém s lovem orlem na místo s puškou
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 13:02
- Nahlásit
denyk
víkendík byl úplně luxusnííček
tak to je super
tak to mě pobavilo
hlavně, že se tě to nedotklo
kachna_
Asi přesně tohle měli na mysli ti, co říkali, že z těch zvířat jednou zblbnu
Ale néééé, kdybys byla zblblá, tak bys to tam nechala
Fajka
potřebujem dělat..nemáme hotovou jednu práci a už přišla objednávka na další
buď ráda, u mě od začátku roku jako když utne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 13:06
- Nahlásit
kdo si koupí lyže ? http://www.lyzezai.cz/lyze/ski-collection-2013-14/ nezza.html
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 13:23
- Nahlásit
birma
hlavně, že se tě to nedotklo
ale vůbec, prosím tě já jsem téměř nedotknutelná
škoda, nooo
Maya
kdo si koupí lyže ?
ty wogo stojej téměř stejně jak můj bejvák
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 13:39
- Nahlásit
denyk
zasejc tě budu otravovat jestli bys mi
poslala odkaz, jakou vlastně máš, díky
jj večer písnu
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 13:41
- Nahlásit
Maya
si koupí lyže ? http://www.lyzezai.cz/lyze/ski-collection-2013-14/ nezza.html
ne děkuji, zmrzačit se mohu i na těch svých 8 let starých za cca 1500 Káčé
birma
buď ráda, u mě od začátku roku jako když utne
lity lity..to je taky blbý..ono je to bud niiic a nebo hafo práce hned...vobojí je dost nagooooovno
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 15:22
- Nahlásit
dneska ste všichni humřeli nebo co?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 15:28
- Nahlásit
aktuální z lamera
<a> ale stejně to je hrozný, tohle neni žádná zima
<b> za to můžou Američani
<a> jakože globální oteplování?
<b> nene, prostě nám ukradli veškerou zimu a sníh z Evropy, aby se Rusům nepovedla olympiáda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 15:38
- Nahlásit
nojo, ja mam dneska volno a travim ho hodne otravnym a nudnym zpusobem.
vero
jo, to bude ono. proste zamilec
jo byste neverili, jak je texky sehnat pansky rifle co nejsou na metrosexualy.... tak sme to pro dnes vzdali a ted mam hodinku cekani v aute pac muz si rek, ze kdyz je v brne tak moji dovolenou vyuzije tim, ze si skakne na pracak. fakt supr... takze tu v ciganove cekam zamcena v aute
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 15:48
- Nahlásit
Maya
aktuální z lamera
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 16:06 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
dneska ste všichni humřeli
zatím ne, ale nával je solidní
cernej caj
ehnat pansky rifle co nejsou na metrosexualy
a kde jste byli? myslím že mužík není metrouš... teda, to vím jistě a rifle koupí normálně...
ale nevím kde
zkusili jste i prostě tesco nebo ťamany?
edit - a na jakou příležitost je potřebuje?
takze tu v ciganove cekam zamcena v aute
ale myslela jsem, že muž šel dělat kytary, nebo něco tak? to padlo?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 16:30
- Nahlásit
vero
byli sme ve vankovce , kvuli parkovani. tamani, sekace a obchody ve meste snad muzik nekdy navstivi. se mnou uz jit nechtel. chcem to na svatbu. jinak nosi kapsace a to mu koupim v pohode I beznej.
no, xatim je nefela, tak se ptal na moznosti rekvalifikace - neco se naucis a faj ti vyssi podporu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 19:06
- Nahlásit
cernej caj
já se nedivím, on je problém sehnat normální džíny i na ženský, pokud necheš mít místo džín leginy
Marks a Spencer občas mívají i normální oblečení
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 20:13
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Blanku evidentně ani přítel léf, a "útok" surikat neudolá , včera dala krásných 10km v poklusu, zdřímla si v hospůdce a užívala si další den víkendu na plno. Jestli vyjdou fotky (doufám, že jich bude víc, než z našeho setkání s léfem Nelsonem Mandelinkou), tak je sem hodím, bylo to super, dali jsme si cestu lesem z Vráže do Sv. Jána, odtud do lesama do Hostimi do hospůdky u Krobijána a zpátky druhou stranou. Závěr výletu jsme šli přes krásnou louku a Blandírka mi udělala radost, protože se rozdováděla a krásně aportovala.A to se mi jí ještě cestou do Hostimi podařilo rozvášnit tak, že bojovala s větví a krásně jí zabila, rozbila, rozebrala a byla ze sebe radostná. Dneska řádí jako černá ruka zas ( i přes to, že máma mi dneska zase vyčítala, že jí ničím , zatím dneska ona zničila mě, musely jsme se poprat, pocvičili jsme s klikrem a nandala kostéčky do bedýnky a zas tu somruje, co že budeme dělat, že jako nuda
denyk
Alžběta je velmi krásná orlí paní, netůchala jsem, že zvládnou i divočáka je jí kus teda. a jak tak koukám, ty boty jsem neprohrála , bylo mi to jasný
jé šelmička malinká...krásná
jojo je to potrhlík léfí malinkatej, skvělý bylo jak se mnou bojoval a pak taky bylo dobrý pozorovat, jak se obsah krmný dávky přemísťuje z lahve do lvího pupku, kterýžto se zvětšoval, a zvětšoval, až tam seděl léfik s pupkem jak starej Vochozka co vypije llitr píva na ex a funěl úplně stejně. Má neuvěřitelně hladký tlapičky - ta kůže je úžasná na dotek, teď když je malinkej. Skvělej byl, jak si tak seděl na poličce pod stolem, zaútočil v sedě na nohu toho stolu a udělal u toho parakotoul vyjímečnej výkon . Blanky se nebál, je na psy zvyklej. Já spíš měla strach, co Blanka na "koťátko" , no když si mu očuchala prdýlku, zjistila, že TAHLE kočička je fakt divná a že jí asi lovit nechce. Ale pak dobrý- ostatně on jí moc šanci ani jinak nedal.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 20:53
- Nahlásit
petrak
tak to se tesim na fotky, zni to jako supr den a blanicka je rakt dabel
maya
proto vetsinu rifli kupuju na bazarech na netu, kdyz naj tu 'mou' znacku a velikost... pac v obchode se ani do tech nohavic nedostanu anavic tydle strihy fakt nee
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 21:27
- Nahlásit
Bry vecir vespolek.
denyk
tak Vojta s Elizabeth-šikulové, slovili lišáka
Vojta na ruce Eelisku a capku od Nike, to je dobrej typek, z nej musej mit myslivcove osypky. Ale jinak lov orla je masakr, nejen dle tvyho popisu, brrrrr, sem videla na tytrupce onehda, jak orlove v mongolsku lovej vlky, taky sila!
Fajka
prochajda v sobotu byla luxusní ! jako na jaře
Je to sibly pocasi, uz zacinam mit strach o stromy a ptaky a vcely - jako je super, ze je prijemne... ale az budem zacatkem kvetna skuhrat, ze se sype a sype, tak za to muze tenhle odchyl.
a Fifijová bude mít dnes emila s tou prací...až to stihnu nasoukat do pící.. nejdýl večer.
No to sem zvedava, esli to stihnes nasoukat.
PetraK
Teda, lefa hladit zavidim, to se mi asi nestane!
včera dala krásných 10km v poklusu, zdřímla si v hospůdce a užívala si další den víkendu na plno
frajarka uzasna!
A to se mi jí ještě cestou do Hostimi podařilo rozvášnit tak, že bojovala s větví a krásně jí zabila, rozbila, rozebrala a byla ze sebe radostná
Zacina byti divozenkou? Cim vetsi vetva, tim vice je atraktivnejsi? Tak to ma byt! To maj rtw stejny, klacicek zaujme, ale kurna, takova vetva radna, to je jinsi kafe, to da praci, pane Lorenc, odervat ji od stroma, kuru sloupat a vubec!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 22:16
- Nahlásit
Fifi
Teda, lefa hladit zavidim, to se mi asi nestane!
bylo to supr, nejen si ho hladit, ale pozorovat to lefí dítě, prát se s ním, mudlat. Ftipný je, že on se považuje za velkolva /a pak se diví, když si dá na kušnu /.
frajarka uzasna!
jojo, mám z toho vždycky děsnou radost, když jí vidím, jak si šmrdolí prostorem - a na tý louce, jak fordila, ščastná z volnýho prostoru (v lese zase mnohočmuch )
Zacina byti divozenkou? Cim vetsi vetva, tim vice je atraktivnejsi? Tak to ma byt!
zatím spíše malodivoženkou- jako by se bála či co, proto jsem ráda, když jí to popadne.
, to da praci, pane Lorenc, odervat ji od stroma, kuru sloupat a vubec!
tohle zatím jen v náznacích. To měl v sobě hodně Murphy - ač malý vzrůstem - lámal obří sosny pamatuju se v lese u Dobříše, kdy se nasral na jakýsi kořen od dubu a lomcoval tam s tím - kdybych ho neodvelela, lomcoval tam asi až do smrti
Háská sosna - Ešus taky miloval tuhle velikost:
(kurva stejská se mi! kdy to bude lepší? )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Led 2014 22:27
- Nahlásit
PetraK
ale pozorovat to lefí dítě, prát se s ním, mudlat. Ftipný je, že on se považuje za velkolva
Vsak kral zvirat, ni? Fakt zavist!
kdy to bude lepší?
Po dvou letech zhruba prijde smireni, az si odzijes naky ty vyznamny veci prvne bez, aktivity a tak... Ale bude se stejskat furt, jen v nizsi kadenci.
Radnou sousku teda nasel.
mám z toho vždycky děsnou radost, když jí vidím, jak si šmrdolí prostorem - a na tý louce, jak fordila, ščastná z volnýho prostoru (v lese zase mnohočmuch
Pipina pizlova, tesim se na fotos! U nas probiha harando grando stale jeste, asi v nejlepsim, pri prijezdu z prace sem se privitala pred plotem se sousedovic pejskem, chudak mel takovej znavenej uz vyraz. Pak prijel soused a pravil, ze priroda je priroda, ale zase mu ten cokl zrusil kus plotu, aby sel strazit cubky - sem se citila jak kdyz provinile, kdyz je mam pod zamkem, na zahrade, venkat jezdim pryc... a stejne mu pejsek zlikviduje plota.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 06:23
- Nahlásit
[Mórgen,
tak místo ochlazovaní se zasejc votepluje a chčije .
Včéra jsme si dali delší prochajdu po okoolí, páč bylo ešče pěkně. Bukísovi jsem dala grancle i ty dršťky, tak jen doufám,
že to bude okej. Však už mi každej kdo nás zná a potká říká jak zhubnul, prďola.
A v sobotu ráno jsem šla po silnici cca 2km pěšo na chalupu za ptíci-bez psa. Potkali mě 3lidé a fšici se ptali, kde jé Bukí?
No musela jsem vysvětlovat, že by ho mohl sežrat vorel.
Ve finále v půli cesty zastavilo auto (kámoš) a vzal mě a zas kde je Bukí?
Maya
dobrej ftípek
PetraK
co se týče toho lvíčka, docela se divím, že jim to nevadí, že ho takhle nechaj, když tam choděj lidi, že nemusí mít nějakou karanténu, nebo nevím.
Byl to fakt můj sen od dětství pohladit si takovou malou šelmičku. Musí to být zážitek. Taky závist
A Blanimíra, moc ráda čtu, jak se má u vás dobře
Fifi
z nej musej mit myslivcove osypky
muhehee, je to moc fajn člobrda, má vrásky od smíchu, fakt fajn típek, koupil mi čokošku, za to prý jak se o ně hezky starám a já byla zase moc ráda, že mě vzali sebou, páč to je fakt zážitek.
A orlici říká něžně "Bety"
zacatkem kvetna skuhrat, ze se sype a sype, tak za to muze tenhle odchyl
přesně tohle jsem si taky říkala...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 06:53
- Nahlásit
Fifi
nosi ti to taky do obyvaku?
denyk
no jestli si to s tou dovcou nerozmyslime?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 08:12
- Nahlásit
rumštaajn
co to máte za divný pséky že jsou posedlí klackama?
zacatkem kvetna skuhrat, ze se sype a sype
však prej vánoce na blátě, velikonoce na sněhu a ty jsou až koncem dubna
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 08:45
- Nahlásit
Maya
neřikej, že máš taky doma psy co by klacek do huby nevzali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 09:05
- Nahlásit
cernej caj
neřikej, že máš taky doma psy co by klacek do huby nevzali
co s takovou věcí jako klacek, že jo, sežrat to nejde, neutíká to jako myš, prostě nuda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 09:12
- Nahlásit
Maya
uklidnuje me, ze to mam doma stejne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:11
- Nahlásit
cernej caj
ale našla jsem špice s klackem
http://www.youtube.com/watch?v=SdFMM8X7ZWY
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:14
- Nahlásit
koluje po fb - kdo najde hlavu kona?
Maya
ten je nadhernej
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:36 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
PetraK
nevim, esi tě tu chytim...
studuju stránky toho terária, a nikde se tam nedočítám, že by čék směl mezi "exponáty" (natož se psem) a natož, že by tam měli lvíče! to je všecko jen pro známý, nebo pro kohokoli, kdyby tam jel?
cernej caj
klasický střih rifle muž ve městě sežene, jen tomu holt bude muset věnovat trošku času a poběhat si to.
dámský mají i klasický střihy i dole rozšířený v některých obchodech taky... já bych na netu nemohla gatě koupit, mě nic nesedí
edit.- kupodivu jsem koně našla
Maya
ten špic je fakt fešnej
co to je s tím počasím? bude sníh? nebo až v květnu?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:37
- Nahlásit
cernej caj
koluje po fb - kdo najde hlavu kona?
to je dobrý, jak to někdo dokáže takhle namalovat
|