| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:19
- Nahlásit
Nevím, jestli znáte Mudr. Josefa Jonáše, ale určo stojí za to si přečíst http://www.kultura21.cz/rozhovory/8481-mudr-jonas- rozhovor-zdravi-v-ohrozeni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:27
- Nahlásit
denyk
si cestou spala ?
to já po ránu vždycky, znáš to ne? vstávám v 6, ale probouzím se až v 9
ale obvykle dojdu do práce bez úhony :
cernej caj
dost dementni situace
no to teda jo, tak tam skoč teď a zkus se s nima nějak domluvit, jinak ti jí vystaví v únoru automaticky, ale zase na druhou stranu, musíš si jí pak vyměňovat kvůli jménu? však to nikde nepotřeboješ ne? všude už maj ti terminály na pin
tak admini mi na těch jazykových stránkách založili účet a to fungá, jim to prej fungá a mě ne, prej asi nějakej bug, no alespoň mohli poděkovat za objevení brouka
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:30
- Nahlásit
denyk
to už jsem někde právě četla o tom cukru, tak jako možný to je, ale píše tam, že čokoláda se může, tak dobrý
ale ta závislost na cukru asi fakt existuje, tu mám určitě já
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:31
- Nahlásit
Maya
no na karte mi staci stary jmeno, ale je otazka, kdyz pudu do banky celkove zmenit udaje (a to stehovani loni v unoru sem jeste nejak nemela cas resit tak jestli mi automaticky vystavi novou?
denyk
to vypada zajimave
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:34
- Nahlásit
cernej caj
tak jestli mi automaticky vystavi novou?
aha, tak to nevím, jedině se jich fakt zeptat, tak si zavolej na nějakou tu jejich informační linku, jak to chodí v těhle případech, třeba by ti tu starou o měsíc prodloužili
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:35
- Nahlásit
dneska teda sou hnusný jídla k vobědu, ani na ten voběd se těšit nemůžu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:40
- Nahlásit
Maya
hm ani mi nemluv, taky si nemuzu vybrat... bleeee. asi zvolim smazeny zampiony a budu doufat, ze nestravim misto poobedovy porady na wc
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:43
- Nahlásit
Maya
, znáš to ne? vstávám v 6, ale probouzím se až v 9
ahá, to já nee, dřív jsem dokázala chrnět do 12ti ale teď mi vstávání moc problém nedělá, jsem ráda, že jdu ve 14:30 z kolbenky a hotovo
závislost na cukru asi fakt existuje, tu mám určitě já
taky se hlásím do klubu, je fakt, že na sobě pozoruju, že jak
sežeru něco sladkýho, tak jsem pak unavená, protivná ale žeru ho furt
Maya
já mám dnes vepřový na páprice a těstoviny, těšíííím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:48
- Nahlásit
denyk
ja teda po cukru nejsu ani unavena, ani protivna
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 09:49
- Nahlásit
cernej caj
asi zvolim smazeny zampiony
ty u nás byly včera, ale já měla rejži samotnou a dneska nejspíš budu mít zase, jako studený je wrap s kuřetem, ale se obávám, že to už nebude až my půjdem na oběd
denyk
dřív jsem dokázala chrnět do 12ti
to já dokážu furt, když jdu dlouho spát, to mě by vyhovovalo chodit spát tak ve 2 v noci a chrápat do oběda, vstávání mi vždycky dělalo problém a nejspíš vždycky bude
sežeru něco sladkýho, tak jsem pak unavená, protivná
to já bych spíš řekla, že mě to náladu zlepšuje
dnes vepřový na páprice a těstoviny
vepřový nemusím, ale zbytek závidím, to bych si dala
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 10:00
- Nahlásit
Maya
u nas sou samy jidla, ze kterych mi asi bude blbe dneska se tomu snazim vyhybat tomu mastnymu ale asi to dneska nepude, abych nebyla hlady.
jinak ja se vstavanim nemam problem, ale musim byt vyspana... dneska po 5ti h spanku sem s tim problem trochu mela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 10:16
- Nahlásit
cernej caj
se vstavanim nemam problem, ale musim byt vyspana
no to já taky, akorát je prostě před půlnocí neusnu, to už musím být úplně grogy, takže pak ráno vstávat do práce je trochu očistec, ale člověk si zvykne na všechno
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 10:20
- Nahlásit
Maya
no to by mě zabilo, já potřebuju jít spát kolem půl 10
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 10:23
- Nahlásit
cernej caj
já potřebuju jít spát kolem půl 10
to já mám nejvíc energie a neusnula bych ani omylem, holt sůva no, nedávno někde psali, že se s tím nedá nic dělat a že sůvy maj víc depresí, no aby ne, když se skoro nikdy v podstatě nevyspí, málokdo si asi sežene práci v noci
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 10:55
- Nahlásit
Maya
muzes delat nocniho hlidace
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 11:02
- Nahlásit
cernej caj
no to bych mohla, asi až budu v příštím životě chlap
hele co jsem našla, třeba se to bude taky někomu hodit http://www.acapela-group.com/
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 11:27
- Nahlásit
neznáte někdo tuhle knížko pro jak starý děti to asi je?
http://www.superrodina.cz/2013/05/06/ceske-dejiny- ocima-psa-od-praotce-cecha-az-po-jana-husa/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 11:30
- Nahlásit
Maya
to neznam teda.
ale i jako zenska bys mohla delat hlidacku, zrovna v praze kdysi znamych znama delala
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:22
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Hlásím, že jsem na živu, ale vycucaná jak citron .... zase se toho nakupilo moc a nestíhám skoro nic a to ani Vás dočítat ... Takže prosím, o rychlý výcuc, jestli mi ho někdo udělá
Jinak jsem Vám ( snad všem) posílala včera mejlík s tím, že je možnost nechat si v Keni vyrobit zvířátka se jménem ( ale snad i bez jména, ale to Hanka přesně nevěděla) a dneska ještě poslala nabídku na korálkový náramek se jménem nebo nápisem podle vlastní představy - přeposláno také .... Jen je potřeba mi případné objednávky poslat do dnešního večera, aby to mohli vyrobit než Hanka odjede na letiště směr domů.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:25
- Nahlásit
cernej caj
zrovna v praze kdysi znamych znama delala
no v Praze asi jo, jenže práce v noci jaksi nejde s dojížděním
brut
výcuc po mě nechtěj, s mojí sklerózou, snad se toho ujme někdo jinej
neměla bys náhodou odpočívat než nestíhat???
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:31
- Nahlásit
Maya
prosím, jaký jsi měla kryt na tu multičtečku prestigio? Už jsem si stáhla nějaké knížky a jsem moc spokojená se čtením, ale nemůžu jí jen tak bez ničeho tahat v tašce, abych jí nezničila.
Takže jsem si pro změnu vymyslela obal se zipem, který se bude otvírat skoro po celém obvodu, čtečka v něm bude zafixovaná a já jen odklopím vrchní díl a budu číst
Opět jsem ztroskotala na tom, že buď se vyrábí tyto typy přímo na určité tablety či čtečky nebo bych musela brát nějaký univerzální, ale tam mám strach, že mi v něm čtečka nebude dobře sedět a mohla by nějak vypadnout ....
Projela jsem toho tolik, že mi jde hlava kolem, ale mám pár tipů, které bych mohla vyzkoušet.. Nicméně jsem si říkala, že se tě předem zeptám, jestli nemáš nějaký vyzkoušený...
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:37
- Nahlásit
Maya
výcuc po mě nechtěj, s mojí sklerózou, snad se toho ujme někdo jinej
jak mě těší, že nejsem sama, kdo má sklerózu .... co si nenapíšu, to nevím
neměla bys náhodou odpočívat než nestíhat???
měla bych, já vím, ale to prostě nejde.... Je toho moc, co se musí pokud možno hned vyřešit a pak starosti s harantíííma taky nepřidají na pohodě. Ale co, ono to nějak dopadne ...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:53
- Nahlásit
Maya
a ridicak nemas?
brut
tak drzim palce, at je hekticky obdobi brzo za tebou a stihas odpocivat
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:56
- Nahlásit
brut
jj chtěla jsem ti alespoň odepsat na email, že možná někdy příště, teď nějak nejsou prašúle .
Jo psal mi Štourač, abych mu postupně přidávala k těm granclím hovězí, rybu....
su přežraté, šla bych nejraději do pelíšku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 12:59
- Nahlásit
denyk
me se desne zaviraj oci a sla bych taky teda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 13:08
- Nahlásit
cernej caj
sla bych taky teda
to mi ještě bývalá skorotchýně přinesla tvarohový buchty...
ty voeee, jako tady se fakt NEDÁ hubnout páč já si dnes schválně ani sušenku nekoupila
Ale přece ty buchty nerozdám
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 13:11
- Nahlásit
cernej caj
tak drzim palce, at je hekticky obdobi brzo za tebou a stihas odpocivat
děkuji ti dobrá dušičko .... já se snažím odpočívat, odstřihla jsem se skoro od netu...teda pokud neřeším nějakou důležitou věc, víc odpočívám, ale pořád je to málo...starosti a problémy jsou silnější - zatím. Ale ono se to poddá, jen holt ten vstup do nového roku je trochu hektičtější ...
denyk
v pohodě, nic nepiš... já si říkala, že ty, co se neozvou, tak buď nestíhají nebo nemají korunky, či jim to vůbec nic neříká. Jsem to posílala a hlavně dávala i sem, protože vím, že vás to zajímá a některé máte objednávky z podzimku.
Jo psal mi Štourač, abych mu postupně přidávala k těm granclím hovězí, rybu....
hurááá, to mu to trvalo ..... jj, rybu jsem si říkala dobře a to hovězí taky.. těší mě, že jsem se nespletla.. teda já bych zkusila ještě krůtí, protože to je úplně jiné maso, než většina a není tučné, takže by mu nemělo vadit...
su přežraté, šla bych nejraději do pelíšku
a já mám pro změnu hlad ( a spát bych šla taky) .... ale musím se krotit, protože bych jinak za chvíli byla jako koule, když nemám teď tolik pohybu....
|
brut
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 13:13
- Nahlásit
denyk
to mi ještě bývalá skorotchýně přinesla tvarohový buchty...
ta je hodnááá ... žádné rozdávání, hezky je zbašti a pořádně si pochutnej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 13:13
- Nahlásit
brut
já jsem za necelý rok přibrala 10kg, je mi ze mě na blití.
A co se týče toho maso, jo myslím, krůtí taky a co konina?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2014 13:16
- Nahlásit
brut
ta je hodnááá
jo ona je milijónová dycky jsme si rozuměly
hele tak mě napadlo, nemáte některá knígu od J. M. Kvasnici?
Něco o vlčí komunikaci, atd. ?
|