Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2745 . 2746 . 2747 . 2748 . 2749 . 2750 . 2751 . 2752 . 2753 . 2754 . 2755 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 17:29
- Nahlásit

cernej caj
kuk na co jsem si ohledně džín vzpomněla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 18:51
- Nahlásit

Janiii
díííííky za tip, asi se tam zítra skočím mrknout;) a vypadají dobře i ty na obrázku

birma
asi napřed očíhnu ten promod a pak se spokojím s mýma chlapeckýma, páč 2000 za rifle je trochu nářez, ale je fakt, že asi konečně bych byla spokojená

jo a dozvěděla sem se dneska, že su líná, páč mě bolí noha a tak sem posilovala akorát hodinu ruce a břicho a pak sem šla dom, místo toho, abych měla klasický necelý dvě hodky

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 19:56
- Nahlásit

cernej cajapřed očíhnu ten promod
podobný měli před časem v tom Lindexu (a za 600-700), teda nekoupila jsem, myslím byly krátký nebo co, ale za pokus třeba stojí

kachna_
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 20:21
- Nahlásit

Rumštááááááááááááááájn
Jsem hotofka. Zkoušky jsou taky hotofka. jupííííí
Teď si du zase válet šunky, neb jsem na mateřský

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 20:27
- Nahlásit

kachna_
Zkoušky jsou taky hotofka. jupííííí
Gratulujůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů

cernej caj
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 20:45
- Nahlásit

kachna_
sikulkaaaa, dostane piskutek

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:24
- Nahlásit

RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!

tak jsem dneska po hodně, hodně dlouhý době byla v posilce a hmmmm, světe div se, sice jsem stíhala, ale jsem zničená jak tažnej vůl zítra to bude sodofka, to je mi jasný. Zde Blaníkovy fotóčky

no a nakonec .... vám Blaník posílá hudlana:

Fifi
Vsak kral zvirat, ni?

hehe, zatím spíš králíček , roztomilej.

Po dvou letech zhruba prijde smireni, az si odzijes naky ty vyznamny veci prvne bez, aktivity a tak
jo, ty významný věci prvně bez jsou hrozný a pak taky některý vzpomínky. Když umřel Murphík, bylo to jiný, jednak byl staříček, musela jsem s tím počítat a těma dvěma mrtvicema jsem byla ráda za každej den, kdy to nepřišlo a taky o tom jiným vztahu to je. Kurva taky už,!!

Radnou sousku teda nasel.
jo miloval sosny a vláčet je v prostoru a ohrožovat okolí , podezírám ho, že měl škodolibou radost, když někoho sejmul

U nas probiha harando grando stale jeste, asi v nejlepsim,

aj jaj, Blanďuch se taky myslím pomalu chystá. Jakoby pomalej rozjezd. Má ještě asi čas, přijít to má až začátkem března,a le jednak je možný, že má třeba kratší cyklus a druhak, třeba pozvolnej nájezd. Ještě nečůrá jak kropičák, ale víc jo, zajímá se, kde která čupka hárá - chove se jak pes

- sem se citila jak kdyz provinile, kdyz je mam pod zamkem, na zahrade, venkat jezdim pryc... a stejne mu pejsek zlikviduje plota.
no na to se vykašli, co jako by člověk měl dělat víc.

denyk
Bukísovi jsem dala grancle i ty dršťky, tak jen doufám,
že to bude oke

Jen ho hezky futruj a uber grancle a přidej maso

No musela jsem vysvětlovat, že by ho mohl sežrat vorel.
si blbé , i když zas asi tak moc ne, páč když se pustěj i do divočáka... hm

že ho takhle nechaj, když tam choděj lidi, že nemusí mít nějakou karanténu, nebo nevím.
v rámci socializace, bych řekla, ale nevím, jestli je takhle puštěnej pořád.

Musí to být zážitek.
jo je, užila jsem si ho, pupíka africkýho, hlavně jsme se "prali"

A orlici říká něžně "Bety" mají přátelskej vztah, nebo je to "jen" pracovní vztah?

[/i]cernej caj
kdo najde hlavu kona?
heh trochu šichta, ale dalo se

Vero
natož, že by tam měli lvíče! to je všecko jen pro známý, nebo pro kohokoli, kdyby tam jel?
hele člověče nevím, já tam byla na pozvání, nicméně Mandelinka tam rotoval i když tam byli už i normální návštěvníci. Je teda pod dozorem, páč lidi - jo holt jsou lidi, že jo. např. 100x řekneš fotit bez blesku a co bys řekla? Měl ho tam . Ale já myslím, že jsou momenty, kdy tam je i normálně volně, páč zápisy dětí v knize hovořily jasně- a nejlepší byl lev . Nemají tam nějakou knihu na stránkách, kde by se dalo zeptat? Případně se můžu zeptat Lucky.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:25
- Nahlásit

kachna_
em hotofka. Zkoušky jsou taky hotofka. jupííííí

ty vole kachno!!! SEŠ DOBRÁ!!! OBR GRATULACE!!

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:28
- Nahlásit

PetraK
Zde Blaníkovy fotóčky
jůůů to je čupr babča! a fotos máte moc hezký pani!

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:32
- Nahlásit

birma
sígr následně doma s medvídkem

Ňuník!!!!
Blanka dostala od Jéžiška krysu. Občas je z ní nadšená, hází si jí nad makovici a hlodá jí, ale nikdy jí to dlouho nevydrží . Nejradši si hraje s tou bedýnkou s kostičkama. Jo ptala jsi se co to je- je to hračka pro malilinkatý děti. Je to taková bedýnka, má odendávací víčko a v ní otvory různých tvarů a děti se učí do těch otvorů dávat správný kostičky těch stejnejch tvarů (trojúhleník, krychle, kolečko, kytička, srdíčko atd) ty kostičky jsou z měkkého plastu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:34
- Nahlásit

birma
fotos máte moc hezký pani!
to já ne, to Starej - neboli kamarád, vzal s sebou foťák, tak mám aspoň nějakou dokumentaci.

jůůů to je čupr babča

jo, je vtipný, že vedle mladšího Ešusa a Ajšadla, která je dokonce o rok zase mladší než byl Ešus, vypadá Blanka mnohem mladší

birma
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:41
- Nahlásit

PetraK
Občas je z ní nadšená, hází si jí nad makovici a hlodá jí, ale nikdy jí to dlouho nevydrží
Adam má krysy rád, občas mi je nosí, ať se s nim tahám, ale nepatřej k nejoblíbenějším Tohodle medvěda dostal o Vánocích, když jsem ho potřebovala něčim rychle zklidnit v noci v baráku plnym lidí, co nemaj rádi psy. Vykuchal ho prakticky ihned, ale furt ho má rád, občas ho vezme a prostě leží s nim v hubě, nebo tak i usne, má na něj nádherný zákusy na plnou hubu Podezírám ho, že má prostě rád chlupatý věci
Je to taková bedýnka, má odendávací víčko a v ní otvory různých tvarů a děti se učí do těch otvorů dávat správný kostičky těch stejnejch tvarů
ty bláho tak to je Bláňa velkej myslitel to by Adam nedal ani omylem...

PetraK
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 21:46
- Nahlásit

birma

prostě leží s nim v hubě, nebo tak i usne

a to si vůbec nehrál

tak to je Bláňa velkej myslitel

takhle, ona dává kostičky zatím jen do bedýnky bez víčka, do těch otvorů je strkal jen Ešus. Nevím, jeslti tohle ona zmákne, je proti němu děsně zbrklá a potrhlá, myslím, že tohle nedáme, ale tak je supr, že pochápla, že jde o to nanosit kostičky do bedýnky, tak zatím budeme trénovat tohle.

Jdu ven a chrnět, jsem zmoženo a zítra je germánština. brou

Janiii
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 22:06
- Nahlásit

PetraK
Vero
soudě dle článku z bulváru co dnes předčítala kolegyně, tak asi je léééf dostupný - minimálně celéébritám a Blanimíře

Vero
Člen
# Zasláno: 14 Led 2014 22:30
- Nahlásit

Janiii
PetraK

ach jo! já tam musim!!!
akorát že napřed musim mít taky třeba po zkouškách, a nejsem zak udatná jako
kachna
kteréžto gratuluju a závidím

PetraK
ona je krááásná a roztomilá
musím taky zas jedniu vzít s sebou foťák...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 06:47
- Nahlásit

PetraK
krasny fotky blanicka je fakt krasavice

ale tak to je luxus, ze blanka aspon dava kosticky do bedynky, to je furt dobry

Vero
tak prej nic, dneska se musim nejak zabavit v brne 3h sama a urcite bych ty casy busama ani nestihala...

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 06:48 - Změnil/a: denyk
- Nahlásit

Mórgen,
u nás sněhákuje , no ale je docela teplo, takže to asik dlouho nevydrží .
PetraK
Blaník je moooc fotogenická, pipí....
Stejně si pořád říkám, jaké měla štěstíčko, že jste se jí ujali

Bety" mají přátelskej vztah, nebo je to "jen" pracovní vztah?
Mají víc než přátelský vztah, protože ten druhý chlápek mi zasněně vyprávěl o tý svý orlici, jak se chová, když sedí na vejcích, on přineses maso, je pro ní jako orel,který jí střídá aby si ona mohla na chvíli odpočinout, protáhnout si křídla, vykonat "potřebu" takže když za ní příjde tak ona odletí z hnízda a v pohodě ho tam pustí (nikoho jiného samozřejmě blízko nepustí) a on třeba "zmijovkou"zahřívá vejce. Ale musím mít pořád to samý oblečení, musí být stejně oholený nebo zarostlý atd. Prostě ona pozná každý detail a kdyby těch změn bylo víc, malý pipí by nepřežili, protože by na to vystřídání nikoho neměla.Jednou se prý oholil víc a jí už se to nelíbilo a začala držkovat . Nechává jen dvě vejce, která jsou prý "pod ní" akorát, orlice si vyškube peří z prsou, aby je hřála svým tělem. Prostě fakt moc zajímavý no.
On si jí každý z nich sám inseminuje.
Vojta má i líheň, takže když je vajec víc, vypiplá je v líhni.
Inseminace začíná v únoru a do konce srpna tam ti chlapi musí být denně, prý kdyby onemocněli, je po mladých.
Je to horší jak s dětma

kachna_
jsi moc čikovná kačenkááá

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:12
- Nahlásit

denyk
tak to je docela zajimavy, to fakt musi byt laska k orlum, kdyz vlastne tohle jsou ochotny (a nejen ochotny, s laskou) delat.

dneska sem byla sikovna. Musim se pochvalit. Sem si jen za pomoci hrebenu, kancelarskych nuzek a zrcadla v praci na zachode zastrihla trochu stvouci me cancoury, co mi vytvorila desiva kadernice na podzim, jen to bylo moc kratky na to s tim neco delat

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:17
- Nahlásit

cernej caj
to fakt musi byt laska k orlum,
prý se tomu říká láska zajímavý poznatek je třeba i to, že jestřáb je prostě pořád "svůj" samozřejmě s jestřáby začínali a borec si prý letí kam chce a chlapi za ním . Kdežto orel je prý
takový, že si na člověka hodně zvykne.

v praci na zachode zastrihla
ty jseš taky případ, člobrdo

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:18
- Nahlásit

Jo a psal mi MVDr. Štourač, že mám pesákovi pomalu
přidávat hovězí svalovinu atd....

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:32
- Nahlásit

Rumštajn ves polek!
jůůůheléé Blanicéééé

dneska sem vstávala v pět ráno ...abych přeprala ten náš debilní domácí intronet!
Furt se mě to kousalo furt mě to padalo ale takhle ráno to prošlo..tímto chci říct že FIfijová má zavazadlo f úschovně
endlich...

ale byla to makačka to teda procpat přes ty naše dráty...

kachna_
Rumštááááááááááááááájn
Jsem hotofka. Zkoušky jsou taky hotofka. jupííííí
Teď si du zase válet šunky, neb jsem na mateřský

dočítat vás nestíhám....
denyk

nepustí) a on třeba "zmijovkou"zahřívá vejce. Ale musím mít pořád to samý oblečení, musí být stejně oholený nebo zarostlý atd. Prostě ona pozná každý detail a kdyby těch změn bylo víc, malý pipí by nepřežili, protože by na to vystřídání nikoho neměla.Jednou se prý oholil víc a jí už se to nelíbilo a začala držkovat
já bych zas držkovala dyby se nevoholil

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:47
- Nahlásit

denyk
tak to je supr, ze uz napsal

Fajka
já bych zas držkovala dyby se nevoholi
ja bych drzkovala, kdyby se oholil do hladka

Fajka
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:49
- Nahlásit

cernej caj
já bych zas držkovala dyby se nevoholi

nemaj to snáma vorlicema jednoduchý

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 07:53
- Nahlásit

Fajka
nemaj

sem včera četla někde, že člověk by měl mít kamarády stejného pohlaví kvůli tomu, aby věděl kam patří atd a opačného pohlaví prostě proto, aby si mohl říkat jak je šťastnej, že má doma právě to, co má doma

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:11
- Nahlásit

rumštajn
pršosněží, fuj
kachna
velká gratulace
denyk
to je zajímavý s těma orlicema, ale co na to jejich ženský?
PetraK
super fotky Blanimíry, ona je fakt nejlepčejší

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:13
- Nahlásit

Maya
myslis, ze maj zenksy?

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:17
- Nahlásit

Maya
ale co na to jejich ženský?
nefím, ty sem nejezděj, se asik staraj o domácí hnízda

a mně tu přezdívku "orlice" už nikdo neodpáře, nejdřív kvůli nosu a nyní kvúli tomu, že mě furt s těma ptákama někdo vidí

cernej caj
a mně se zase líběj zarostlý trochu prošedivělí chlapi

myslis, ze maj zenksy?
voba mají manželky i děti

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:46
- Nahlásit

denyk
me se taky libej zarostly, ale na prosedively su jeste asi mlada

tak tomusi mit taky svaty zeny doma, s takovymhle konickem

denyk
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:54
- Nahlásit

cernej caj
njn tak mně bude sórok za rok takže, ikdyž
mně se líbili ikdyž jsem byla mladší

mit taky svaty zeny doma,
aspoň kucí nemají čas na hovadiny, ale jen na ptákoviny

cernej caj
Člen
# Zasláno: 15 Led 2014 08:57
- Nahlásit

denyk
nojo, ty ses o to jedno desetileti starsi ale sedivi se mi nelibili nikdy, ale vlasaty a vousaty dycky

nemají čas na hovadiny, ale jen na ptákoviny

<< 1 ... 2745 . 2746 . 2747 . 2748 . 2749 . 2750 . 2751 . 2752 . 2753 . 2754 . 2755 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání