| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:43 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
a mas nejaky dobry tipy na damsky v brne? ja obcas chodim do spalicku dole, ale jinak fakt objednavam osvedcenou znacku, sezenu na netu jen mirne jetou mezi 200-300 a beru jen ty modely, co znam. jako ze bych si objednala podle obrazku, to fakt nee. Ale rikala sem si, ze bych si taky mohla koupit nejaky nahore obtazenejsi a dole do zvonu, me se to hafo libi a na svatbe by to vypadalo lip nez ty moje "chlapecky strihy" co sou siroky na dve moje stehna. Ale pohodlny sou fest, to jako si nestezuju
Maya
no to by me taky zajimalo, jestli to kresli nebo nejak generuji na pc...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 10:58
- Nahlásit
cernej caj
ono je to hodně "sezónní", koupím rifle a jdu za 2-3 měsíce ještě pro jedny a ejhle ten typ je úplně pryč ale když budeš ve městě, nic nepokazíš se mrknout na "bootcut" na české do Lindexu, nebo HM a tuším jsem viděla i v Camaie...a třeba někde budeš mít kliku. akorát teda že bys za to dala dvakrát tolik než kupuješ v bazaru. a jinak jedny hodně moc zvonový, že takový už nikde moc nejsou, mám od vientamce
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 11:18
- Nahlásit
Vero
s tím terárkem jsem to slyšela od víc lidí, že tam možno zvířátka muchlovati, zvláště šelmy, který si tam prej berou na krmení a jak povyrostou, vracej je zase zpátky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 11:27
- Nahlásit
Maya
s tím terárkem jsem to slyšela od víc lidí, že tam možno zvířátka muchlovati
budu muset vyrazit do prahé, nedá se nic dělat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 11:42
- Nahlásit
Vero
vietnamci maj na me jednu vadu... sijou na zensky, co maj 2 zadky a zadny boky... tudiz pokud zadny boky nemas, tak to jeste de, ale ja to mam v bokach zarizly desne tak to bohuzel... ale zas ono i nechat si je nekde rozparat a vsim tam kus latky by taky nebylo marny.
chces ukazat buldozerovi selmu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 11:55
- Nahlásit
Vero
budu muset vyrazit do prahé, nedá se nic dělat
já takýýýý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 11:58
- Nahlásit
na slovensku prej zije zenska, ktera ma asi 20 tygru a muzete za ni jit normalne taky na navstevu
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:00
- Nahlásit
cernej caj
sijou na zensky, co maj 2 zadky a zadny boky..
ale mně to povídej! já mám úplně stejnej problém... jsem hruštička, boky široký... a krom toho se přidává problém délky, že mi je všecko krátký. ale i tak seženu, je to hrozně sezónní zas, některej rok není nic použitelnýho, některej se najde.
chces ukazat buldozerovi selmu?
spíš sobě, nutně potřebuju někdy sáhnout na lva
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:02
- Nahlásit
Vero
zoo park
a sk tygri ale to nevim, jeslti je to samy jeste co sem myslela
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:02
- Nahlásit
hele http://www.prozeny.cz/magazin/zdravi-a-zivotni-sty l/tajemno/38388-zmrazena-voda-pry-leci-a-pomaha-hu bnout
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:04
- Nahlásit
cernej caj
prej zije zenska, ktera ma asi 20 tygru
to bych se celkem bála, že to je magor a tygři mě sežerou.
sotva to budou mít zmáklý jak budhističtí mniši.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:05
- Nahlásit
cernej caj
ale ten odkaz, co dáváš, vypadá seriozně resp. oba.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:07
- Nahlásit
Vero
tak me sou zas secky dlouhy, pac velikost 40 vetsinou nemaj zensky pod 170cm zas asi
Maya
tak sup, naplnit litrovku vodou, do mrazaku, rano si to vemes z domu do kabelky, v praci bude akorat a pak za mesic reknes, jo?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:15
- Nahlásit
cernej caj
tak me sou zas secky dlouhy
to aspoň můžeš ohrnout nebo ufiknout, ale já s krátkýma...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:15
- Nahlásit
Vero
jak si doma zitra? mooooozna kolem 18.50 ty sklenicky?
jinak asi kazdej clovek musi byt svym zpusobem rapl, pokud ma neco takovyho... kolega ma dobreho kamarada, co zas ma toto stanice pavlov, ale to sou taky casto lidi, kteri proste jen ziji jinak, ale vlastne fakt magori nejsou... ti magori sou totiz vetsinou vic videt a tak, pokud se o nekom pise, tak o inch
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:37
- Nahlásit
cernej caj
tak sup, naplnit litrovku vodou, do mrazaku, rano si to vemes z domu do kabelky, v praci bude akorat a pak za mesic reknes, jo?
no to by mi dřív upadla ruka, tahat denně litr ledu v tašce
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 12:50
- Nahlásit
Maya
tak si kup batuzek (nebo naposilujes, to je taky dobry
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:00
- Nahlásit
cernej caj
kteri proste jen ziji jinak, ale vlastne fakt magori nejsou.
To je jasný jen s těmi tygry mi první naskočila obava, protože to je docela nebezpečnej "sport", zvláště když k nim vodíš lidi (jako k dospělým tygrům) a byla bych opatrná v důvěře k neznámé osobě, že fakt ví, co dělá... ne že by musela být vyloženej magor, ale taky by mohla být jen trochu nezodpovědná... Jsem viděla různé dokumenty o soužití s dospělými tygry, není to prča bez rizika, ani pro zkušený... snad jen ti budhističtí mniši vykazují spolehlivý výsledek (údajně )
jak si doma zitra? mooooozna kolem 18.50 ty sklenicky
pokud to potvrdíš, počkám doma
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:02
- Nahlásit
Vero
no tak to jo, nezodpovedni nebo min zodpovedni, nez by se nam libilo byt klidne muzou
kdy to potrebujes potvrdit? napisu kdyztak vecer sms/mail az to domluvim s muzem.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:04
- Nahlásit
Zdravím!
hlásím, že jsem stvořila monstrum! Byli jsme na menší dvou hodinový procházce, hezky na psí louku a pak procházkou domů. Ten holomek se ode mě na psí louce skoro neodlepil a pak cestou domů buď tancoval kolem mě "Mami! Koukej! Jsem hodnej! Dej mi koko!" nebo mi visel na rukávu (doslova) "Mami, pojď si hrát."
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:25
- Nahlásit
cernej caj
kdy to potrebujes potvrdit
stačí zítra po poledni
birmahlásím, že jsem stvořila monstrum
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:29
- Nahlásit
birma
stvořila monstrum
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 13:35
- Nahlásit
Vero
cernej caj
vy dvě, koukejte už makat
takhle ten kapitalismus nevybudujeme
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:05
- Nahlásit
denyk
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:06
- Nahlásit
denyk
to je přesný
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:10
- Nahlásit
denyk
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
jen se mi smějte, hadi!
sígr následně doma s medvídkem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:29
- Nahlásit
birma
to je ale roztomily zvire
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 14:35
- Nahlásit
cernej caj
můj starej medvídek si to nemyslí
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 14 Led 2014 17:19
- Nahlásit
cernej caj
sháněla jsem džíny asi stejně jako ty, nemůžu mít rovný nohavice nedejbože úzký, protože v tom vypadám jak hruška na štopce ...
a našla jsem jedny super, tmavě modrý, dole rozšířený (měli i fakt zvonáče, ale nakonec jsem vybrala ty míň rozšířený) v Promod - stály litr, ale spokojenost veliká ... asi to nejsou přímo tyhle ale jsou podobný
|