| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 11:48
- Nahlásit
denyk
že jsem jako pro hodně lidí "Ta divná se psem"..
ano, mně se u nás v ochůdku říká "tadivnástěmapsama"...
birma
já jsem to samý pro mojí rodinu
se mnou většina rodiny už ani nemluví....
cernej caj
a vypada to hezky ten hokaido. ja si ale ten film ani nepamatuju...
seš moc mladá... to vysílali když já byla dítě...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:28
- Nahlásit
Vyrazili jsme ven. Je nadherne, sundala jsem si bundu abych si mohla ma chvili sednout na louku a pockat na kamosku s labradorkou. A kdo si myslite ze ji prvni obsadil?! ....no abych mu nekrivdila tak chvili hledal i mysi. Ja si taky Gora pamatuju ale moc me to nebavilo, pamatuju si jen tu pistalku co nebyla slyset a Goruv zakrouceny ocas
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 12:58
- Nahlásit
denyk
Ja si taky Gora pamatuju ale moc me to nebavilo,
jako ta seriálová myšlénka mě taky nebavila, čumákovala jsem na to jen kvůli tomu psovi..... a japonci (psi) se stali mojí velkou láskou od té doby....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:07
- Nahlásit
vlk
vim, ze jako decko sem to videla, ale prave si to vubec nepamatuju ani, jen zustala mlhava vzpominka, ze holt goro = bilej pes.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:24
- Nahlásit
cernej caj
vim, ze jako decko sem to videla, ale prave si to vubec nepamatuju ani, jen zustala mlhava vzpominka, ze holt goro = bilej pes.
no vono dějově to bylo pro dítě docela kravinimum.... jen Goro byl prostě Goro....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:25
- Nahlásit
vlk
sem si musela na internetu trochu pripomenout o cem to bylo a fakt, hlava mapa, vim kulovy
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:38
- Nahlásit
jsem nasraná a nesnášim lidi. Byli jsme na krásný procházce a došli jsme na krásnou vyhlídku na Prahu, kde je taková lavička z klády. Nechala jsem tam Adama hópnout, že mu udělám nějaký hezký fotos. Tak tak cvakám, pak odcházíme a až pozdě jsem si všimla, že se přímo před tu lavičku vysral nějakej kretén takže vodítko od lidskýho hovna, já od toho ruce... Normálně se mi chtělo bulet a nebejt to vodítko skoro nový, tak ho tam normálně nechám...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:47
- Nahlásit
birma
tyjo, to nezavidim to je desnej zazitek
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 13:52
- Nahlásit
birma
ale hovénko znamená bohatství...prej....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:00
- Nahlásit
vlk
že jsem jako pro hodně lidí "Ta divná se psem"..
ano, mně se u nás v ochůdku říká "tadivnástěmapsama"
nám říkají "pětipsové" (máme tři)
Z Gora jsem měla několik let deprese
birma
Normálně se mi chtělo bulet a nebejt to vodítko skoro nový
jo, to je tak hnusnej pocit , lity lity lity moc
Musim se pochlubit, ušila jsem si vodítko na dva psi a jsem s ním spokojená strašně moc.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:22
- Nahlásit
Dokonce jsem ted zjistila, že mam to lejno i na některejch fotkách, vůbec nevim, jak jsem ho mohla přehlídnout.
Navíc teď dávaj tenis, ačkoliv měl bejt hokej
vlk
Kdyby to přineslo nějakej milion, tak by mě ten vztek nejspíš přešel
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:33
- Nahlásit
kachna_
esli voni k těm psům nezapočítávaj i dítka...
birma
Kdyby to přineslo nějakej milion, tak by mě ten vztek nejspíš přešel
zkus dát sportku, třá to vyjde....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:43
- Nahlásit
kachna_
jakoze s rozdvojkou na konci?
birma
tak doufam, ze ti milion prijde, ale me z prazskyho darecku v tom rijnu jeste zadnej milionek nedorazil, tak nevim?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 14:47
- Nahlásit
kachna_
Musim se pochlubit, ušila jsem si vodítko na dva psi a jsem s ním spokojená strašně moc.
čikovná pani
vlk
kachna_
esli voni k těm psům nezapočítávaj i dítka...
třeba sou jasnovidci
zkus dát sportku, třá to vyjde....
koupim los
cernej caj
me z prazskyho darecku v tom rijnu jeste zadnej milionek nedorazil, tak nevim?
a vsadilas něco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:01
- Nahlásit
birma
jasny, vsadili sme s klukama z kanclu tu sportku jak tam byli ty miliony a ani 10 kc
|
birma
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 15:36
- Nahlásit
cernej caj
a vyšlápli kluci taky hovno? Jestli nebyla chyba v tom
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 16:17
- Nahlásit
sem se zapoměla pochlubit, jaký mi ježíšek naježil krásný trika....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
jakoze s rozdvojkou na konci?
jakože jedno 80 cm vodítko s dvěma karabinkama a třema kroužkama- v půlce a u karabinek
a k tomu druhá třímetrovka se dvěma karabinkama a kroužkem v půlce, dvěma kroužkama u karabin a dvěma kroužkama 40 cm od konců (aby se dalo udělat oko na vodění)
edit no a přes ty kroužky 40cm od konců se to dá tím malým vodítkem sepnout na rozměry klasický rozdvojky (aby nelezli z chodníku). Jenom to ještě musím donejtovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 17:57
- Nahlásit
vlk
suptr trika
kachna
tak to znidobre, sikovnases
birma
neslapli, no
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 19:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
jo a potkali jsme dneska navolno kavkazana a berňáka. Hlídali kemp, problém trochu je, že kemp je 100 m od červené, my měli s sebou všechny psy i obě děti a psi se tvářili, že moc kamarádi nejsou , i když nás teda nechali jít.
Napsala jsem majiteli kempu
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 19:33
- Nahlásit
Chcipstajn.
denykyyy
ty mas pekny ptaky za kamarady, ty jsou krasavy!!! Musej mit majitele predlokti jak z ocele, tohle drzet na ruce.
kachna_
Vyfot voditko, jaka ses siskule.
potkali jsme dneska navolno kavkazana a berňáka. Hlídali kemp, problém trochu je, že kemp je 100 m od červené, my měli s sebou všechny psy i obě děti a psi se tvářili, že moc kamarádi nejsou
To je radost teda, ale nestalo se nic?
vlk
Vlkuu, ty mas ale krasavy tricka, skoda je nosit, ne?
PetraK
Preju brtnikovi vse nej k svatku! a taky se koukej nak ozvat a podat hlasani o Blandimire, pls.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 19:58
- Nahlásit
Fifi
To je radost teda, ale nestalo se nic?
nestalo. doprčic ale čim ty lidi myslej!
Vyfot voditko
až bude i i zacvočkovaný
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 19:59
- Nahlásit
kachna_
ale čim ty lidi myslej!
Nemaj cim....
Jo a mas emila, tak pak nak mrkni.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 30 Pro 2013 23:37
- Nahlásit
rumštaaajn
teda ptácíí super, takový jsem nikdy neviděla
vlk
super trika, to jsou ty mountain nebo jak se to menuje?
jinak lity lity na černej štědrej večer, to by mě kleplo, mě teda na těch černejch hodinkách nejvíc vadí, že neteče voda a tudíž nefungá ani záchod, to je moje noční můra, ale pro příště doporučuju zakoupit klipsovou led lampičku na baterky, lze použít k mnoha činnostem včetně čtení, bohužel záchod nenahradí
birma
ty jo, hovénko nezávidím připomnělo mi to jak se Kim vyválel v rozteklý rybě, vodítko a obojek jsem po tejdnu když to trochu vyčichlo vyprala, ale hodinky jsem musela vyhodit
a koukám že ste divný jen kvůlí psům, doporučuju pořídit další zvířátka a pak budete ještě divnější jako já
jinak u nás nic nového, jen mi začalo cvakat v kamnech, jestli to nepřestane, tak to bude buď na reklamaci a nebo já na cvokhaus, už se děsím toho, co bude se dveřma, který přivezou v únoru
a to ani nemluvím o dárkách pro děti, helikoptéry, který nelítaj a auto na dálkový ovládání, kde hned vyhořela baterka, jakože to fakt dneska nejde koupit nějakou bezproblémovou věc????
a zejtra si to užijte a moc nezlobte v opilosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 09:19
- Nahlásit
maya
s tema darkama si delascsrandu, ne? to je fakt des ja jdyz si vexmu, ze sem ted pri uklidu narazila na kufrik s panenksma.... to sem nekdy ve 3ti tride dostala "pravou sidney od matela" jak prravidla teklama v televizi, presne tu z ty reklamy a segra pravou barbie a v tom kufriku po 20 ti letech panenky v supr stavu. akorat jejich levny segry oplesately uz pred tema 20ti rokama a jinak sou taky be stavu, ze tu za 5 let bude mit neter panenky k chuti
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
rumštajn, pejskomilky.
přeju silvestra podle svých představ a šťastný nový rok.
člověk sem nakoukne zas jednou, a kam se podívá, všude hovno
cernej caj
tabletovej odvlhčovat odvlhuje denně nekolik deci vody. vypadalo to, že to na byt stačí. ale stejně se plíseň zas vrátila.takže nestačí
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 10:19 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
hm, a nechtěl byste někdo goretexku?
http://www.hudy.cz/bundy_damske/mammut-ayaka-4-s-j acket-women,43608-Cerna.html
velikost L.
rozměry šíře (přes prsa) - délka (záda) - rukáv (od švu u krku)
56 75 83
špatná velikost.... bohužel jsem takovej vůl, že jsem ustříhala cetly a zkusila ji nosit, že se velikostí smířím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 11:24
- Nahlásit
vero
bunda pekna, muz ji neoblece? ti musi bejt obrovska ale vypads fobte.
taky vsem peknyho silvestra
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:41
- Nahlásit
cernej caj
muz ji neoblece?
jenže jednak ta vnitřní vložka má takovej dámskej střih, to by asi nechtěl, druhak mužíkovi ji nemůžu prodat, abych měla příspěvek na něco jinýho. bohužel jsem si to nadělila sama.
proč já su tak blbá?
chtěla jsem, aby to bylo delší, když to je do deště nebo na zimu... tak je to i široký, jsem v tom jako koule.
a delší střihy se stejně prostě nedělají.
a jestli ještě někdy si naplánuju volno, abych dělala kolem novýho roku, tak si dám hlavu do umývadla. místo klidu tu je zas práce za ostatní dovolenkující. jenže jsem to od minulejch let zapomněla.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 31 Pro 2013 12:48
- Nahlásit
Krásný silvestrovský den
Paní od psů omluvila, že to je nechal manžel, vzhledem k současné vnitrorodinné situaci má mé plné pochopení
|