| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:50
- Nahlásit
birma
video supr a fotky sou taky dobry, co to tam je za zriceninu?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 08:12
- Nahlásit
s alergii na kure
to si nemyslím, alergie by se asi projevovala jinak, než zánětem střeva, nevím no
stres, stres, nula odpocinku
ach jo, bude to znít trochu divně, ale já jsem na druhou stranu ráda, že mám rodinu daleko, mamka je taky řešička-bydlí s babičkou, obě je pozvala teta 24.12. k nim na véču, babka šla, mámě se nechtělo, taky jí pozvala moje ségra-to se jí tak nechtělo, tak nakonec zůstala sama doma s tím že tetě řekne, že jde k ségře a naopak
Jako kdyby si to ony potom mezi sebou neřekly....fakt jak malý dítě mi připadá
Hele čajíku, člověk musí být trochu sobec, hlavně aby si on sám odpočinul a hotovo, vždyť u tebe je to už o zdraví
Tak prostě vyhlaš klidovej režim, že jsi unavená, že už dál nemůžeš a hotovo, nebo člobrdo skončíš někde na kapačkách
Víš kamarád mi říká: " Kdo není aspoň trochu sobec, je blbec"
(tím tě nechci urážet, jen nad tím trochu popřemýšlej, vím, že to není jednoduchý ALE zdraví je to nejcenější co máme )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 08:24
- Nahlásit
denyk
tak to je husty s mamkou, dyt to se musi provalit prece, ze tam nebyla ani u jedny, to je horsi asi nez kdyby rekla, ze se ji nechce.
nojo, je to blby... jenze ja nechapu, ze kdyz nasi jeste maj praci, vnouce, tak maj takovej docela naplnenej zivot, zatimco jak teta, tak babicka s dedou uz proste zijou porad sami, v duchodu, maj ten kazdodenni rezim, kterej mirne narusi aspon ty vanoce... a ja si rikam, ze kdyz uz za nima nechou jit moji rodice, tak nekdo by sakra mel.
Víš kamarád mi říká: " Kdo není aspoň trochu sobec, je blbec"
jojo, sem blbec, priznavam se ja to chapu a vim, ze bych tam nemusela, kdybych nechtela, tak me za to nikdo kamenovat nebude. Ale je mi to proste lito, ze by teta mela byt sama, kdyz se o nas jako decka starala, hlidala... nebo kdo by dedovi privez vodu, kdyz dlouho uz neprselo nebo nesnezilo a oni maj problemy s vodou ve studni, ze neni...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 08:49
- Nahlásit
Ale je mi to proste lito, ze by teta mela byt sama
ale jo to samo, chápu.....ale není to jen o Vánocích, už
jsi psala před svátkama, že toho máš hodně že pořád někdo něco po tobě chce atd....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 08:56
- Nahlásit
denyk
no to jo... vanoce tomu pridali jeste navic ty navstevy
budu muset pak zajet k vam si oddechnout;)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 09:08
- Nahlásit
budu muset pak zajet k vam si oddechnout;)
no já jsem si teď o svátcích říkala, že je ideální počásko na výlety..ale kdo to mohl tuchat, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 09:33
- Nahlásit
denyk
no prave, kdo by to moh tuchat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
cernej caj
co to tam je za zriceninu?
Příběnice. To okolí tam miluju, třeba bychom mohly někdy v létě... I když od vás je to dost daleko
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:00
- Nahlásit
birma
tak ale zase tam jede dobre vlak na tabor a ten smer, ne? me zas treba nevadi, kdyz je to na 3-4 hodky vlakem, hlavne kdyz neni 8 prestupu cestou a kdyz tam vlak jede. ja mam jizni cechy moc rada tak se tomu nebranim
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:01
- Nahlásit
birma
ps: asi pristi rok zahajim zimnim vandrem
ps2: obavam se, ze vzhledem k pocasi nas rozluckovej vandr vypada blede, protoze pokud zacne mrznout v pulce ledna, tak v breznu bychom venku umrzli
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:10
- Nahlásit
cernej caj
tak ale zase tam jede dobre vlak na tabor a ten smer, ne?
koukám na to, je tam jeden přestup, tak to by klapnout mohlo v údolí Lužnice je docela stín, takže snesitelný i ve vedru a psy se můžou koupat
asi pristi rok zahajim zimnim vandrem
jako že bychom vyrazily na silvestra?
obavam se, ze vzhledem k pocasi nas rozluckovej vandr vypada blede, protoze pokud zacne mrznout v pulce ledna, tak v breznu bychom venku umrzli
taky jsem na to myslela
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:18
- Nahlásit
birma
silvestr ne, i kdyz to taky neni blbej napad
ale soused me jeste laka na zimni vandr v unoru asi, tak to vyzkousim. Jedna noc a navic v takovym pidi pristresku trochu chranenym, takze uvidime.
taky jsem na to myslela
prave, me to vubec, ale vubec netesi... se bez rozlucky se svobovou nemuzu prece vdavat, ne?
|
worick
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:44 - Změnil/a: worick
- Nahlásit
cernej caj birma
koukám, že vy dvě cestovatelky jen odněkud dofrčíte a už plánujete další koukám a závidím Ale néé, samozřejmě pěkné výlety přeju všem, alespoň se pak pokochám fotkama Však pokud možno, taky vyrážíme...jen bohužel ne tak daleko po vlastech českých jako vy Ani tu jsem už nebyla dlouho...neb nějak nestíhám, ale koukám, že nemusím vysvětlovat (taky jsem ta blbka, co je svobodná, bezdětná, doma...takže má móře času pomáhat vždy a všem )
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:51
- Nahlásit
cernej caj
ale soused me jeste laka na zimni vandr v unoru asi, tak to vyzkousim. Jedna noc a navic v takovym pidi pristresku trochu chranenym, takze uvidime.
a kam tě láká?
mně ježíšek naježil tu vložku do spacáku, tak jsem zvědavá. Akorát tedy s tím, že by se to v létě dalo používat jako spacák jsem značně skeptická, možná tak za tropických nocí, protože je to jenom flísovej fusak....
Taky jsem dostala chytrej telefoun, tak hned jak mi dneska šmiknou simku, aby se tam vešla, půjdu stahova mapy a ty záznamový aplikace a jsem moc zvědavá, jak to ak bude fungovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:53
- Nahlásit
worick
nojo, tak když píšeš romány k berňákům, tak je jasný, že na to nemůžeš mít čas všude
takže má móře času pomáhat vždy a všem
a když seš náhodou doma, tak seš ten sobec co není ochotnej přijet, páč druhá strana očekává zásadně, že ty budeš skákat jak ona píská, páč ty se přece furt válíš doma, že...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:54
- Nahlásit
cernej caj
i kdyz to taky neni blbej napad
v noci má bejt tak -3, -4, tak se zamysli a můžem vyrazit
se bez rozlucky se svobovou nemuzu prece vdavat, ne?
řekni mužovi, ať nám zajistí na začátek března lepší počasí, jinak si ho nemůžeš vzít
worick
koukám, že vy dvě cestovatelky jen odněkud dofrčíte a už plánujete další
když ono je to děsně návykový
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:55
- Nahlásit
výletíky vám závidím, já nějak nemám s kým....
worick
taky jsem ta blbka, co je svobodná, bezdětná, doma...
hele to jsem já taky ale říkám si pořád, že se z těch lidí nepo*eru
konečně se zítra po roce povidlo, že přijedou ti dravci a půjdem zítra lovit
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:56
- Nahlásit
cernej caj
se bez rozlucky se svobovou nemuzu prece vdavat, ne?
helé a to klíďo přijeť i ke mně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 10:57
- Nahlásit
birma
trenkova rokle. Vpodstate kousek za tisnovem, takze to pro vas asi mooooc daleko.
tyjo, tak to se jezisek pekne vytasil s uzitecnejma dareckama ja mam ty mapy od seznamu a myslim, ze sou docela fajn. i kdyz v nich bude obcas neco mimo, tak je muzes pouzivat offline. cos dostala za typ?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:04
- Nahlásit
cernej caj
trenkova rokle. Vpodstate kousek za tisnovem, takze to pro vas asi mooooc daleko.
to je dost, ale třeba se plácnu přes kapsu (pokud v ní něco bude v tu dobu )
tak to se jezisek pekne vytasil s uzitecnejma dareckama
jojo, hlavně ten mobil dostal, páč ježíšek ani nevěděl, že nad nim už několik měsíců přemejšlim
i kdyz v nich bude obcas neco mimo, tak je muzes pouzivat offline
jj ty chci, plus to, co má Kniga na běhání
cos dostala za typ?
toto
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:09
- Nahlásit
birma
ale takovy jezisci jsou nejlepsi
a vypada dobre, nabusene docela, cenove taky trochu jina liga, nez ten muj firemni, tak to zvedava, jak ti bude pak zrat
a ocihla sem to udoli luznice a vypada to tam luxusne, by se dalo jit v poho do tyna nad vltavou, ale tam dementni vlaky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:29
- Nahlásit
cernej caj
a vypada dobre, nabusene docela, cenove taky trochu jina liga, nez ten muj firemni, tak to zvedava, jak ti bude pak zrat
taky jsem na něj moc zvědavá. Hlavně, že jsem přemejšlela, jestli si napsat o ten, co máš ty a pak jsem usoudila, že je to moc drahý
by se dalo jit v poho do tyna nad vltavou, ale tam dementni vlaky
to jo, ale mohly bychom to taky za Bechyní zahnout do Veselí a odtud vám snad jede přímák. Mohly bychom se svézt z Bechyně do Smolče, abychom neměly tolik adfaltu...
Případně mít víc času, tak dojít do Hluboký, s tim, že bychom tam šly pak lesem podle map v mobilu místo po asfaltce kolem řeky. Tam vám to sice jede hodně dlouho, ale opět jen jeden přestup..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:34
- Nahlásit
birma
jsem usoudila, že je to moc drahý
ta hluboka, to by se dalo prezit, ale chtelo by to pak aspon 2 noci, at to taky za neco stoji.
a rikam si, ze ten breznovej vandr by se dal realizovat asi i tak, kdyz udelame jen so+ne s pribytkem, treba na ty vysocine, tak by to mohlo byt docela k preziti i v nizsi teplote
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:37
- Nahlásit
cernej caj
ale chtelo by to pak aspon 2 noci, at to taky za neco stoji
to jo, ať se podíváte i po Táboře, Bechyni a Hluboký. Zas tak často tam asi nezavítáte a je tam krásně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 11:42
- Nahlásit
birma
bechyne nevim, jestli sme tam nebyli - neni tam most bechynska duha? a na hluboky na zamku sem byla i v te zooobore tam. ale tabor neznam vubec, mam tam bratrance ale myslim, ze sem ho za zivot videla mozna 10x tak nevim
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 13:34
- Nahlásit
cernej caj
neni tam most bechynska duha?
most tam je, jestli se mu říká Bechyňská duha netuším
ještě cestou k Bechyni se jde přes Stádlecký most a to je nádhera
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 13:39
- Nahlásit
birma
ten je taky dobrej
bechynska duha ma dokonce nejakej unikat minimalne v ramci cr spojenej se zeleznici ale ted nevim jakej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 13:42
- Nahlásit
birma
máš moc pěkný PéeFko
já po pár letech mrkla na Dostálovi stránky....no nestačím
zírat, ten "nad"člověk mě nepřestává překvapovat
Píše mimo jiné o klikru...no konec
U nás dnes nádherně sluňákuje, už se těším domů a vlastně ven
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 13:45
- Nahlásit
denyk
mas s nim nejaky ty blby zkusenosti? mam pocit, zes mi tenkrat neco psala, ale to uz je daaaavno a nepamatuju si nic
se asi po letech taky mrknu zase. tady taky zacalo svitit slunicko a navic nejak nic nedelam, a misto obeda pudu dom o pul hodky driv este, kdyby me nepalili oci a nebolel totalne vytuhlej hrb, tak bych byla spokojena
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 13:50
- Nahlásit
denyk
máš moc pěkný PéeFko
kuju
Píše mimo jiné o klikru...no konec
že bych se šla taky pobavit?
cernej caj
ma dokonce nejakej unikat minimalne v ramci cr spojenej se zeleznici ale ted nevim jakej
tak jsem zas o něco chytřejší
ještě půjdem přes (nebo pod) tenhle most a ten byl snad jednu dobu nejšikmější v republice
|