| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 23:28
- Nahlásit
cernej caj
ta telka se nejak nepripojuje na "wifi sit" ale na pevne danou IP routeru?
jj, asi jo, dokonce mi tu IP adresu říkali do telefonu že jí mám když tak zadat ručně, ale to nefunguje vůbec, navíc když to jde, tak se telka v pohodě připojí sama, telka se připojuje na domácí wifi síť, kterou dělaj ty anténky na routru a routr je připojenej kabelem na anténu za voknem, která chytá wifinu vesnickou placenou zvenku
jakože proč zrovna JÁ musím mít s veškerou technikou takový problémy??? to je prokletí bo co
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 23:28
- Nahlásit
birma
Kimovi se začla měnit srst tak po půl roce od kastrace, tak to si myslím, že je doba, kdy ty hormony jsou totál fuč
|
birma
Člen |
# Zasláno: 28 Pro 2013 17:20
- Nahlásit
co děláte baby? kde se flákáte?
já celej den gruntuju a ještě mi to dost dlouho potrvá, ten humus tady jsem nechala dorůst fakt do obřích rozměrů. Už to jsou spíš vykopávky než úklid
Maya
po půl roce od kastrace, tak to si myslím, že je doba, kdy ty hormony jsou totál fuč
jsem na to hodně zvědavá, jak to bude vypadat dál. Zatím jsem fakt ráda, že jsem do toho šla...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 11:07
- Nahlásit
birma
du taky gruntovat... ale paradne se mi rozbolelo v krku a v noci teplotka, to uz zas trochu nad ramec "pohoda, pul paralenu to zpravi"...
koupila sem ferince novou stopku, 5m misto tech 2 a su zvedava, jestli se ta ztracena nekde objevi.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 16:55
- Nahlásit
Byli jsme dneska s Adámkem běhat. Ouplnej hrdobec bejt nemůžu, páč jsem dala jenom 3,5 kilometru a to ještě na třikrát zato Adam se už docela chytá, šikulka moje
Taky jsme potkali bezprizorního NO (2584/2013) a velice mě potěšilo, že nejsem první, kdo ho MP hlásil, protože se mi párkrát stalo, že jsem byla jediná a to ty psy od sebe x lidí odehnalo předtím. A další věc, že měšťáci byli velice milí a ochotní (pár si jich mě předalo, než jsme to vyřídili)
cernej caj
du taky gruntovat...
doufám, že ti to jde líp, než mně. Včera jsem s tim sice pohla, ale dneska jsem se zasekla na práci a k úklidu se ne a ne dostat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 17:13
- Nahlásit
birma
to ses husta, to bych neubehla ani pulku co zada? nebo beha na volno?
no... tak asi to neslo nakonec tak, jak sem chtela, nejak mi vznikla hromada bordelu na zemi . Ale zase sem vytahla na prochazku muze. asi du spat, su nejaka totalne zruinovana.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 17:22
- Nahlásit
cernej caj
to ses husta, to bych neubehla ani pulku
no já to měla hodně proložený - napřed asi 10ti minutama volání s poldama, pak se byl Adam koupat a to neni na minutku jak víš a pak už to bylo jen něco přes kilák a začali se množit lidi, tak jsem to zatáhla
co zada? nebo beha na volno?
nene běhá na postroji (však jsi mi komentovala ty fotky na FB, to sis toho vodítka s amortizérem, co vedl od postroje nevšimla? ), ale mám za to, že mi víc na záda vadí, když tahá na normálnim vodítku, jak je to jednostranný, tohle neni taková hrůza, i když to trochu cejtim (ale mám je načatý už z těch vánočních procházek)
nejak mi vznikla hromada bordelu na zemi
ani mi nemluv a to tam jsou furt ty původní hromady bordelu ale aspoň už mám vidět desku stolu a to je hlavní
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 17:24
- Nahlásit
pro ostatní - po shlédnutí této fotky se mě kafe zeptá, jestli Adam běhá navolno
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 18:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit
Rumštajn ve spolek,
děláte baby? kde se flákáte
tak já hlásím že už se od štědrého dne peru s chorobou, a ona zatím vyhrává, fčera to byl 38 ku nule...já byla ta nula
no jenže dneska byl sraz naší akiťácký party a běhání za střapcem v Kolíně. Včera bych přísahala že nejedu..jenže pak by mě to mrzelo že jsme nebyli. Fajuška tentokrát zůstala doma bo mám strach, že by si zas natáhla pařátek a pajdala by bo neběhá jak důchodce ale jak mladice a pak pajdá. A vzali jsme tedy jen jelito..vcelku překvapil a choval se jako hodný pes ale ve chvíli kdy sem ho přivedla na trať a zjistil..JO VONO se tady dneska běhá!!!??? tak byl k nezastavení, bo bylo ještě pár pséků před náma a von nemoch běžéééét, no tragéédie křivda utrrrrrrrrpeníííí, který musel vyřvat do celýho světa
ale jináč byl hodnej ani v kotečku neryčel ale hezky hajal a čekal až si pro něj přijdu.
Ted sem se vrátila ještě z venčení a mám pocit že horečka už zas klepe na dvéře ale co už hlavně že jsme si udělali hezkej vejlet a vyřádili dokonale jelito.
birma
dneska s Adámkem běhat. Ouplnej hrdobec bejt nemůžu, páč jsem dala jenom 3,5 kilometru a to ještě na třikrát
klobouk dolů jste frajeří! já bych uběhla tak 50 metrů a pak umřela
já už přemejšlím že když nejni sníh (plánovala sem že budu zas trénovat s jelitem na lyžích) tak že vytáhnu kolo a začnu učit jelito u kola...až se teda zbavím tý choroby..
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:04
- Nahlásit
lity lity lity lity všem chorobnejm. Mně se klep klep klepy klep daří vyhrávat
Jinak máme "nový" autí. Je mu sice šest let, ale má najeto jen 30tis., je to peugeot partner
birma
běh je smrtící aktivita!!! obdivuju kohokoliv, kdo je schopen to provozovat
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:21
- Nahlásit
kachna_
Jinak máme "nový" autí. Je mu sice šest let, ale má najeto jen 30tis., je to peugeot partner
juuuuu, tak to je skoro-nový, vlastně teprve zajetý !
partner je super! spousta místa na děti, pséky a věci
tak at dobře a dlooooooouho slouží !
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:28
- Nahlásit
taky posílám politování všem chorejm....
svátky byly užaňácký.... vichřice na štědrý večír odpolodne vyrvala ze země stožár elektrického vedení, takže okolo čtvrté umřelo všecko, co bylo na elektriku....poprvé jsem si blahořečila, že mám sporák na propanbutanovou flašku, jináč jsme byli bez večeře.... ovšem štědrý večer byl ve stylu tak 18tého století. Žádná televize, tma jak v pr...li nejčernějšího černocha, no ještě že jsme měli nakoupený svíčky, aby podtrhly sváteční atmosféru...kolem půlnoci už byla doma docela kosa i přesto, že venku bylo roztomilejch 10 stupínků... naštěstí nad nulou... fučelo jak cyp do 26 večer.... to už začaly docházet alkoholické nápoje a začínala nám bejt fest ziminka....27 ráno se konečně objevilo auto ČEZu a začali spravovat sloup a porvané dráty.... kolem poledne nahodili elektriku, to bylo radosti.... dokud jsme nezjistili, že nejde internet.... ten nahodili před chvílí.... ovšem...venku se zvedá vítr....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:32
- Nahlásit
jo a eště mi umřela remoska a židle u počítače..... mám pocit, že každej dobrej skutek je opravdu po zásluze potrestán....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 19:55
- Nahlásit
Fajka, kachna_
běh je smrtící aktivita!!!
když náš běh je spíš "běh" - tempo jsme dneska měli 1 km za 7,5 minuty a běh to prej je od 1 km/5 (nebo 6?) minut
Fajka
už se od štědrého dne peru s chorobou, a ona zatím vyhrává, fčera to byl 38 ku nule...já byla ta nula
líty pani
vlk
venku se zvedá vítr....
tobě taky líty líty pani.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 20:03
- Nahlásit
vlk
nad nulou... fučelo jak cyp do 26 večer.... to už začaly docházet alkoholické nápoje a začínala nám bejt fest ziminka....27 ráno se konečně objevilo auto ČEZu a začali spravovat sloup a porvané dráty.... kolem poledne nahodili elektriku, to bylo radosti.... dokud jsme nezjistili, že nejde internet.... ten nahodili před chvílí.... ovšem...venku se zvedá vítr....
šmankote vy se teda nenudíte, zas jste ušetřili za elektřinu u nás teda taky fučelo až tak že nám to vyvylilo branku ale jinak to ještě šlo... hlavně že se vám neodstěhovala střecha k sousedům !
jo a eště mi umřela remoska a židle u počítače..... mám pocit, že každej dobrej skutek je opravdu po zásluze potrestán....
tak snad už se letos nic nepotento !
birma
když náš běh je spíš "běh" - tempo jsme dneska měli 1 km za 7,5 minuty a běh to prej je od 1 km/5 (nebo 6?) minut
smekám všemu co je o chlup rychlejší než chůze...já u chůze zakrněla, neběhám už ani v sebeobraně..
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 20:24
- Nahlásit
Bry kacirek, ja mela krasny vikend s dravcema na roubence, teda nejen na roubence ale i na honitbach-ma loukach, v bazinach na polich...no fakt parada, zitra napisu vic pac jdu do prace . Brzke uzdraveni, marudci
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 20:44
- Nahlásit
denyk
Si mela drave ptaky o vikendu? A jak ta yersinie tvoje, uz je zmaknuta?
Jinak se hlasim mezi chorobne chcipaky, teplutka a klouboboleni, zejmena rameno je velmi vydatny novy prvek.
vlk
Vy si ty svatky umite uzit, teda! Cerna hodinka je fajn, ale ne, kdyz se to tyka tepla. Jak umrela zidle u pc?
Fajka
ale jináč byl hodnej ani v kotečku neryčel ale hezky hajal a čekal až si pro něj přijdu.
Tak si lapil strapec a byl happy?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 20:53
- Nahlásit
Fifi byli tu dva znami od znameho se dvemi orlicemi, (ani nefim jak se to sklonuje ) no mam zazitek na celej zivot.Jo a fsici se tlemili jakyho mam Nuki-zavislaka...ale zaroven byli strasne prekvapeni, kolik mu je ze vypada jak rocni peeef. Yersinie je dle krevnich testu okej ale kuze furt na prd. Kozni rikala, ze me po Novem roce propasuje na imunologii, at se na me nekdo jukne. Brzke uzdraveni....hele neni to zas prenosne po siti ty nemoci?!
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:03
- Nahlásit
denyk
no mam zazitek na celej zivot
Pipi dravy neco lovily? A jak se ubytovavaj orlice?
kolik mu je ze vypada jak rocni peeef.
To rikaj u Kremyla, lidi, ze vypada tak na 4, 5 max - je svihla. A kozni je treba poslechnouti, treba ti tam neco najdou a konecne poresi.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:10 - Změnil/a: vlk
- Nahlásit
Fajka
šmankote vy se teda nenudíte,
no právě, že jsme se tři dny nudili jak sfiň.... ven se jít nedalo, bo by uletěli psi a děcka a doma nic nešlo....byla tma že se ani číst nedalo a společenský hry nás záhy omrzely.....
tak snad už se letos nic nepotento !
no, vono už pomalu ani néni co....
Fifi
Cerna hodinka je fajn,
...hodinka jo, ale tři dny je moc....
Jak umrela zidle u pc?
se zlomil ten kloub, či co to je takže sedím ku..a nahnutá dopředu.... sme to rozebrali a není to spravitelný.... nakonec už 12 let držela poctivě mejch sto kil, tak se musím smířit s tím, že mě opustila holka moje pohodlná....
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:11
- Nahlásit
hlásím se do klubu nachcípaných ...
Fajka
Dokýšovi to mooooc slušelo při honění se za střapcem
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:24
- Nahlásit
Lovit by chtely pipiny jedny, ale vitr a taky "pechtag" zpusobili, ze srnci bylo v lese a ne v rakosi a na remizcich, odkud jsme je vyhaneli. Ani listicky venku nebyly. Myslim, ze si nakonec dali echo, pac jsme prosli nekolik lokalit a nikde ani chlup. Orlice se ubytovaly na bidylka na zahrade za chalupou, kazda mela u sebe misku s vodou a tam chrnely. Teda obcas hlavne ta mladsi "kdakala" hlavne kdyz za ni sel jeji "panicek". V noci prsalo, jedna byla pod stromem a druhe ze stromu kapalo "za krk" tak ji rano pred lovem panicek susil nad kamny...no to byla prca . Bukisovi bude za mesic 5 let.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:27
- Nahlásit
vlk
no právě, že jsme se tři dny nudili jak sfiň.... ven se jít nedalo, bo by uletěli psi a děcka a doma nic nešlo....byla tma že se ani číst nedalo a společenský hry nás záhy omrzely....
Njn, huf, ze to je za vama teda a hlavne, ze topite. A si rikam, vzpominajic na detsvi a chatu, kde elektrika taky nebyla - jak jsme to kurnik delali? Pravda, v lete, nemuselo se resit teplo v chalupe, ale nuda, ta nebyla nikdy. Kanasta pri petrolejce, hledani pokladu po chate - ale jen coby prazdninove rozptyleni. Takhle kor o svatkach to je na prd.
sme to rozebrali a není to spravitelný..
Ale ber to pozitivne, vam uz tam asi nic jinyho nezbejva? nezlomila sis pri jejim rozlozeni nic, snad...
Janiii
hlásím se do klubu nachcípaných ...
NE, nebude to tu klub chcipaku. Nesmi! Kdokoliv to sem flusnul, at jde o dum dal.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:29
- Nahlásit
Fifi
Jinak se hlasim mezi chorobne chcipaky, teplutka a klouboboleni, zejmena rameno je velmi vydatny novy prvek
lity lity pani.. ja už začínám i hledat šnuptychle ...
Tak si lapil strapec a byl happy?
jo joo byl z něj happydooog štastnej jak blecha f kožichu
vlk
jsme se tři dny nudili jak sfiň.... ven se jít nedalo, bo by uletěli psi a děcka a doma nic nešlo....byla tma že se ani číst nedalo a společenský hry nás záhy omrzely.....
jednou byla někde nějaká reportáž v telce že dycky 9 měsícům po tom co nešel proud stoupne porodnost nebudeš mít další vnouče ?
Janiii
hlásím se do klubu nachcípaných
vítej chorobo!
Dokýšovi to mooooc slušelo při honění se za střapcem
ste byli fKolíně ????
nebo už je něc na fejkbůku?
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:30
- Nahlásit
Fifi
jak jsme to kurnik delali? Pravda, v lete, nemuselo se resit teplo v chalupe, ale nuda, ta nebyla nikdy. Kanasta pri petrolejce, hledani pokladu po chate - ale jen coby prazdninove rozptyleni. Takhle kor o svatkach to je na prd.
to jo ale představím-li si jak sem jako děcko natěšená na pohádky v telce a ono tři dny nic, tak bych byla taky mrzutá, kor kdyby se nedalo jít ven
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:34
- Nahlásit
Fajka
ste byli fKolíně ????
ne, ale u Kolína je rovina a je tam všechno vidět
nebo už je něc na fejkbůku?
jooo, Ivet byla akční
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:34
- Nahlásit
Fajka
tak bych byla taky mrzutá, kor kdyby se nedalo jít ven
To bezespory. Kor kdyz se ta energie kumuluje, detska.
nebudeš mít další vnouče ?
To me presne napadlo, v ramci vlkovejch.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:38
- Nahlásit
Janiii
jooo, Ivet byla akční
achááá a jááá nic nefidim
Fifi
To me presne napadlo, v ramci vlkovejch
přesně ! dyž kalamita tak pořádná
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:41
- Nahlásit
Fajka
snad se nebude pani majitelová fotková zlobit ...
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 29 Pro 2013 21:41
- Nahlásit
Hodte jsem pak cholki odkaz na Dokyse se strapcem plis
|