Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 16:36
- Nahlásit

zdravím z dovolené
Dali jsme si s Adámkem krásnou procházku více než dvouhodinovou po místech, kudy jsem chodila s Altarem, když jsem tu bydlela a bylo to parádní, vyšlo nám počasí a Adam byl za vzorňáka, krom teda pár psůch, který chtěl sežrat. I když skoro nakonec se mi povedlo mu vysvětlit, že toho boxera za plotem žrát nemá a prošli jsme v klidu

kachna_
tak hlavně že přežila Milča i mamka, mně by asi kleplo

PetraK
Blanka je neuvěřitelná, hrozně ráda jí pozoruju, jak jí fakt ta komunikace se psema jde. Je to velká pani účící.
Chcem s váma na procházku!!! Adam je blbeček a komunikace mu moc nejde
už jsem Tě nestihla
myslíš, že bych odjela bez netu? Co bych si bez vás počala prosimtě?
krásný Vánočiky, užij si klid a pohodu.
ty taky pani!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 20:04
- Nahlásit

Rrumstajn,
preju vsem pekny proziti volnych dnu.
Cuby dneska dostaly kazda dva mechyrky vzduchovy, z kapru. To byl vyraz, kdyz jim to prdlo v hube, ociska jim lezly z dulku. Kremyl to vyflusnul, ze tohle teda zrat nebude, radsi si to odnese a vyvali se na tom. Vytanula mi na mysli Dorota, ktera si onehda kapri hlavu zahrabala na zahrade a na jare se s ni prisla pochlubit...
kachna_
Talire moc krasavy! A huuf, teda, jeste, ze se Milce nic nestalo, jeden fakt nikdy nevi.

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 20:18
- Nahlásit

Fifi
Vytanula mi na mysli Dorota, ktera si onehda kapri hlavu zahrabala na zahrade a na jare se s ni prisla pochlubit...
zlatíčko

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 20:36
- Nahlásit

Hrišný pyšníku, padni na kolena! Tuhle pohadku muzu videt vzdycky.
birma
Jak tam Adamitu pribuzny zvladaji, jeste zadny vytky?

birma
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 21:22
- Nahlásit

Fifi
Jak tam Adamitu pribuzny zvladaji, jeste zadny vytky?
Adam je zalezlej v jinym patře na pelíšku, neni ani vidět, ani slyšet, ani cítit, takže výčitky zatim žádný Fakt je že je ouplně nejhodnější a nejvzornější pusinka moje

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 21:57
- Nahlásit

Fifi
Vytanula mi na mysli Dorota, ktera si onehda kapri hlavu zahrabala na zahrade a na jare se s ni prisla
ano. toto si dobře pamatuji
i toto byl důvod, proč jsem Blanimůře kapří hlavy nezakoupila.
Představa, že tato stejně životem zkušená fena, vyrobí s kapří hlavou cosi podobného - v panelákových rozměrech /např. hodí hlavu do hračkárny, nebo jí i jen bude honit po předsíni/ - zabránila tomu, abych jako blbec šla dnes škemrat po prodejcích kapří hlavu. Nic nebude! Vystačí si s prsama. Drůbežíma

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 21:58
- Nahlásit

Fifi
Hrišný pyšníku, padni na kolena

sem pošlí božel!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 21:58
- Nahlásit

birma
nejhodnější a nejvzornější pusinka moje

no jistěěě! může vo něm někdo pochybovat s tim jeho gezichtem?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:02
- Nahlásit

ach jo holky. jdu si postěžovat.
dneska jsme zašli na pívo s páníčekm Ajšovým. Vím, že to kluci mysleli dobře, ale .... probírali jsme za pomoci tydlifounu, kde jaká chovka má, nemá, bude mít, měla a jaký štěňata. Je to moc bolavý. O to víc bolavý, že vím, že Blančice teď nemůžu nic takovýho potrhlýho domů pořídit. Vím, že opravdu je ráda, když si může po všem řádění v klidu odpočinout a to v mojí společnosti. Miluje jen takový drobnosti, když si najdu chvilku, sednu si na zem, vezmu si jí k sobě, ona se mi stočí do klína, zastrčí si šňupák a spí. (a mě bolej záda ) a to by s malým smraďochem nešlo.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:02
- Nahlásit

PetraK
aspon mechyrek mohla dostat, kdyz ma treba prvni radny vanocky v zivote... Ovsem predstava Blanice, tlapkama si hrajici hokej s kapri hlavou v chodbe, ta stoji taky za to!

Vidis, prsa kureci - omylem se ke mne dostaly prsa krehceny, my to jist nehodlame, co myslis, bude vadit, kdyz to radne cubkam uvarim? Asi sem precitlivela, ale syrovy bych jim to nedala ani nahodou, spis ted dumam, esli to nesvihnu rovnou do popelnice ( i kdyz to je pro lidskou spotrebu).

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:07
- Nahlásit

PetraK
jdu si postěžovat.
Tohle naprosto chapu. A myslim, ze ostatni to taky pochopej, ne? Nebo nac si stezujes, ze se snazi resit oni ted neco za tebe?
Nerikam monitorovat chovky vyhledove, ale na to je urcite dost casu, si myslim ja, se svou tupou hlavou.
Miluje jen takový drobnosti, když si najdu chvilku, sednu si na zem, vezmu si jí k sobě, ona se mi stočí do klína, zastrčí si šňupák a spí.
Hele, ale tohle me proste dostava, totalne... jak ona si to umi uzivat, to SVY vysneny doma... zaslouzeny doma konecne... Ech.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:13
- Nahlásit

Fifi
ze se snazi resit oni ted neco za tebe?
jo,

vím, že to myslej dobře, ale teď to prostě nejde. Kdyby bylo Blance míň, tak za čas ano, ale nemůžu jí prostě tohle udělat. Trochu jí zas narostly různý boule, mám strach, že se může stát cokoliv kdykoliv. Zaslouží si mít klid. Mi to nic neudělá, počkat, ale nechci aby to se mnou probíral někdo. bolí to pak 2x tolik.

jak ona si to umi uzivat, to SVY vysneny doma... zaslouzeny doma konecne...

tak!! právě. vidím to a vážím si toho hrozně. Bude to znít blbě. ale je to pro mě prostě důležitý. Mám s ní jinej vzta než s Ešusem, oba jsme byli rovnocení parťáci. Silní, spolu, po boku. Ona potřebuje zázemí. Je to stará paní (jo, je to energetik, ale miluje svoje doma!) a když jí před tím udělali to co jí udělali (zrovna dneska má výročí rok, co jí z domova vyrazili), tak já prostě chci, aby měla jen a jen to svoje doma - páč protože ona všechno dokázala vzít tak jak jí to život rozdal. A proto si to zaslouží. .

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:22
- Nahlásit

PetraK
Mi to nic neudělá, počkat, ale nechci aby to se mnou probíral někdo. bolí to pak 2x tolik.
Ja vim, a znam to. Postaci to hochum rict nejak dukladne, jednou, max dvakrat, snad nejsou tupi? Pamatuju si na tvy uvahy tady, pred Blanimirou, jak si brala ohled na brtnika, tak ted on by mel delat to samy a melo by to byt vase spolecny rozhodnuti.
Bude to znít blbě. ale je to pro mě prostě důležitý.
Proc by to melo znit blbe? Naopak!
tak já prostě chci, aby měla jen a jen to svoje doma
Taky mi prijde, ze takhle ty karty namichany proste byly a melo to tak byt. A at si na stary kolinka uzije coby jedinacek, milovanej, zaslouzenej duchod. Navic, ta zaplata se nejakym stenetem nezastupuje, to potrebuje fakt cas a nic jinyho. Btw, uz mas fotak a muzes blazenou blanici fotit? Ciiii fotkyyy!

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:30
- Nahlásit

Fifi
tak ted on by mel delat to samy a melo by to byt vase spolecny rozhodnuti.

jo, on dělá. to jen že ˇjsme se teď všichni ohaří sešli, no. Vím, že on bude čekat, ale prostě se to nějak seběhlo, probírali jsme odkud kdo a jak. A jaký představy o psu mám, máme.... rozběhlo se to někam, kam nemělo. Pak přestali, to jen ve mě je to dlouho, je mi to líto, i pro ten čas, který je teď , kterej si von tak užíval, to zas bolí. no.

Taky mi prijde, ze takhle ty karty namichany proste byly a melo to tak byt

vid? já o sobě vím, že umím být sobecký sprateček, ale tady to prostě nejde. Já prostě chci aby si to užila - stejně, jako měl možnost si to užít Ešus, vidím na ní, že je na mě líplá stejně jako byl on. Kdyby byla nezávislec, asi tak přemýšlet nebudu, ale ona se tetelí z každýho našeho kontaktu. S Brtníkem se pere, ale ke mně se schoulí. A tak vím, že musí mít možnost se schoulit vždycky.

Btw, uz mas fotak a muzes blazenou blanici fotit? Ciiii fotkyyy!
nemám . nebyl čas, síly, prostor. Mrzí mě to hrozně, protože jednou třeba fotky nebudu mít . A taky nejsou prachy, jzafinancovali jsme ségřinu kuchyň a tím, že můj svinskek šéf, si hojíl svoje ego a nedostala jsem ani vindru na vánoce /hm, a pak že jsou prémie o tom, že to je výraz toho , jak člověk pracuje celý rok/, tak prostě nejsou prachy. Foťák prostě nějakou delší dobu nebude.

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:51
- Nahlásit

PetraK
S Brtníkem se pere, ale ke mně se schoulí. A tak vím, že musí mít možnost se schoulit vždycky.
A tak, ony to cubky umej. Hrat na city a bejt jedinecny v celym vesmiru. Kdyz jich mas vic pohromade, tak je i prohlidnes.
Pak přestali, to jen ve mě je to dlouho, je mi to líto, i pro ten čas, který je teď , kterej si von tak užíval, to zas bolí. no.
Uplne te chapu, tyhle "poprvy" jsou nejhorsi, uplne nejvic hnusny. Ale zase mate pro zmenu ted neco poprvy, s blanokridlou, ta si to uzije tez totalne.
Foťák prostě nějakou delší dobu nebude.
Dyk ti ho nabizela birma nejak, uz driv, ne? nebo kdo to byl, sem to nejak sesmotala, kdo a komu?
Ex sefa radsi nekomentuju.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 22:52
- Nahlásit

PetraK
Foťák prostě nějakou delší dobu nebude
tak až béte míti náladu tak zavoláte dvornímu fotografoj a on přijéchá a fotééšky udělá

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:05
- Nahlásit

Fifi
Hrat na city a bejt jedinecny v celym vesmiru. Kdyz jich mas vic pohromade, tak je i prohlidnes.

hi. I si to tak někdy říkám, že to tak je. Že ona to fakt umí. Ona umí tyhle věci. ale.. zase je prostě umí tak dobře, že prostě mi to nedovolí jí to nedopřát. Dělá to tak, že to dělá radost mě , je profík. Svině moje zrzavá. Víš co, kdybych i věděla, co obnášel její život před tím, budu na to asi i nahlížet jinak. Není to o tom,ž e bych jí litovala a dělala z ní chudinku, to ne, to ona k tomu ani nevede. ale prostě..... je tam něco co mě "vede" k tomu být prostě jen obyčeně spolu /hm takový debilní to číst, napsaný, ale je to prostě tak/ no a já se tomu nebráním, páč je to prostě milý.

Uplne te chapu, tyhle "poprvy" jsou nejhorsi, uplne nejvic hnusny.

Muprhy byl staříček, když odešel. Odešel před mýma narozkama a to mě nějak nebralo, nebylo proč. Ešus měl tohle vánoční období rád. Nebyl debil a tak Za ty roky věděl, co tahle doba obnáší, že budem hodně spolu-víc jak jindy, budem spolu chodit ven, dělat si piknik u rybníka, budou dárečky pod tim podivným stromkem.... měl po svým psím způsobu vnímání tohle období taky rád. Užívali jsme si ho oba. A mi tu teď chybí. Měli jsme jít právě spolu sbírat ke kádím šupiny od kaprů (nekupuju kapra) a já teď mám, kurva, prázdný ruce.

Dyk ti ho nabizela birma nejak, uz driv, ne?

jojo, hodná birmička nabízela, ale nesešly jsme se, krz to co mám v práci.

Fajka
míti náladu tak zavoláte dvornímu fotografoj a on přijéchá a fotééšky udělá

sis moc vytunila kávičku, co? , nebudu sem honit Čííífa, aby tu cvakal foťákem, na to vás mám moc ráda.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:07
- Nahlásit

Fifi

nemůžu editovat příspěvky - takže to s Murphym nebylo o tom,ž e by mě nebralo to, že umřel , ale ta doba kdy umřel. zní to blbě, takhle napsaný

kachna_
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:11
- Nahlásit

PetraK
Foťák prostě nějakou delší dobu nebude.
Já můžu půjčit ten Lůcin, Lucku teď focení nebere a až začne chtít fotit, tak se zase přihlásím. Co ty na to?

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:14
- Nahlásit

kachna_

jsi hodná, nechte si ho, však on se bude hodit. My se třeba nějak potkáme s birmou.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:15
- Nahlásit

kachna_

kachno hele, napiš mezi svátkama, co holky na ten domeček, jo?? Nepletu se , že jo? že jste jim vyráběli domeček?? jsem hrozně zvědavá!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:26
- Nahlásit

PetraK
je tam něco co mě "vede" k tomu být prostě jen obyčeně spolu
Ja vim. To je prave kouzlo tech fen, ze tohle s clovekem udelaji, ze si ho takhle omotaji, podmani.
ale ta doba kdy umřel. zní to blbě, takhle napsaný
Ja vim, jak si to myslela. Ale to je fura veci, co ti nasi neboztici meli radi. Ja prvni tabor bez slecny Sadla tezce prozivala, protoze, jak rikas "mela to rada" + dalsich x ustalenych zvyku, dni, svatku... Jen rikam, ze to ted mate oba moc tezky a Blanokridla vas ale necha tesknit jen minimalne, mura jedna libezna.
Měli jsme jít právě spolu sbírat ke kádím šupiny od kaprů (nekupuju kapra) a já teď mám, kurva, prázdný ruce.
Bez sbirat s Blanici, supiny jsou potreba!
kachna_
Myslim, ze ten tezkej prehistorickej nastroj by esuska nekde radsi zahodila.

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:36
- Nahlásit

Fifi
Ja prvni tabor bez slecny Sadla tezce prozivala, protoze, jak rikas "mela to rada" + dalsich x ustalenych zvyku, dni, svatku.

jo přesně!! jen si tak říkám pořád dokola, do...p...e, do...p...e! Nezměním to kurva, vím to, ale šla bych něco rozbíjet v takovejch chvílích. (a pak ti v práci někdo řekne - musíš na to koukat tak, že to je JEN pes!!! kretén! ten pes byl víc bytost než ten kdo to řekl!)

Blanokridla vas ale necha tesknit jen minimalne, mura jedna libezna
ano, to ona prosím velmi umí, jest to moje svině moudrá. Brtníka dnes mnoho poprala, páč jako by tušila, že ho to ba, že se takhle s Ešusem rvali. A aby nááhodou nepochyboval, brala to dost navostro má pěkně krokodýlí žuby žahnutý naholu. To se mnou se - stejně jako Ešus, takhle nepere, je jemná, nikdy mě nevezme moc. A Brtnika dnes učinila radostným, páč ve Hvjézdě, kde jsme se honili a schovávali za ním pak velmi radostně mastila /ona ho bere někdy velmi rezervovaně, řekla bych, že je na ní moc direktivní hlasem/

Bez sbirat s Blanici, supiny jsou potreba!
šla bych, ale nemám s kým, Blanice se převlíkla za dřevorubce a kácí tu les chrápe příšerně

Maya
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:39
- Nahlásit

Krásný vánoce všem dvou i čtyřnožcům, hodně mnooogo dárečků a užijte si to!!

Jak sem doma, tak vůbec ten net nestíhám, tak jsem jen přečetla, talříe pěkný, chudák Milča, štěstí fakt že jí nic není, Adam a Blanimůra koukám vše při starém a oba excelujou ve všem, takže paráda, hezký fotky Adamovy, ty ze zoo jsou super a krásný přání od čaje, všechno jsem viděla a tak se tu mějte a nezlobte

PetraK
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:40
- Nahlásit

Maya
tak se tu mějte a nezlobte

ty taky děfčico a zítra si to užij.

Jdu pro ty šupiny, holky, a pak do péři.

dobrou noc.

Fajka
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:44
- Nahlásit

PetraK
moc vytunila kávičku, co? , nebudu sem honit Čííífa, aby tu cvakal foťákem, na to vás mám moc ráda.

ne-eee ale no dobrá tak třá zas někdy náhodou pojedem kolem..

už nevědí jak nám ty vánoce znepříjemnit
http://www.novinky.cz/vanoce/322843-vanocni-strom ecek-v-sobe-skryva-az-25-000-zivocichu.html

hezký sbírání šupin a dobrou všem...

Fifi
Člen
# Zasláno: 23 Pro 2013 23:48 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Vem jednu supinu navic, pls, pro nasi smecku At je Ag cajk a tak vubec.
Fajka
Ted sem cetla vedle, zase cuvac? huuuuf! Jeste, ze se nic nestalo!
Dobre noci vinsuju. Jdu balit, naky darky este..

Fajka
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2013 10:19 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujky dneska je venku ale vlezlo, mokro, bahno, mlha a strašně fučí sem se těšila na velkoprochajdu ale asi jí odsunem a rači se nasáčkujem ke krbovkám

Fifi
Ted sem cetla vedle, zase cuvac? huuuuf! Jeste, ze se nic nestalo
jo byla to klika, možná tím jak byl sám, nevím a nebo prostě cejtil že sem na něj nachystaná a že by to prostě schytal fest, paralyzer už sem měla zapnutej a nachstanej... naštěstí nic nebylo , ale už sem měla strach že místo vánočního volna a klidu zas budu lítat po veterině ...

Přejeme Vám všem krásné klidné vánoce, hodně volna a odpočinku a prochajdění s vašima chlupáčema
za celou naší dvou- i čtyřnohou smečku

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2013 11:33
- Nahlásit

Vánoční společnou nemám . Tak aspoň takhle od nás:

krásnej Štědrej den, klid a pohodu přejeme všem.

PetraK
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2013 11:41
- Nahlásit

ehm, ač letošní vánoce nejsou úplně ty moje vánoce, tak některé tradice se opravdu drží ...... kapek mi zčernaly strouhankové placičky

<< 1 ... 2709 . 2710 . 2711 . 2712 . 2713 . 2714 . 2715 . 2716 . 2717 . 2718 . 2719 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání