| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:03
- Nahlásit
Fifi
No zatím je tam dávat nebudu, do pozdního jara mají čas aby si na sebe se šibama zvykly.... esli to vyjde, můžou zůstat, esli nee, budu to řešit až pak.... zatím jsme jen dali fotku na nástěnku na obecní úřady okolo, jestli někdo nezná pána.... abysme mu mohli zajít dát lopatou přes držku.....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:05
- Nahlásit
Fifi
A bude slepice na paprice?
nebude. Naštěstí pankáči (jako jak jinak byste jim říkali?)
spolupracovali a nezačli lítat po výběhu jako slepice
birma
což jsem tedy fakt nečekala, že bude tak šikovnej
vy jste pašácííí, oba (nejdřív mi tam trapně skočilo pašícííí, to by tě asi nepotěšilo, že? )
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:06
- Nahlásit
vlk
abysme mu mohli zajít dát lopatou přes držku.....
Po boku s asopsem...
Ale mne je furt divny, ze by nekdo vyhodil takhle pekny, zdravy a asi i mladsi zvirata, jestli to nejsou nejaky jen cornuty feny, co se jich pak zlodej zbavil? Proto bych se primlouvala za to, abys jen zhruba napsala impakt, info a treba feny nekde nekdo usilovne hleda. Cip jste zkouseli, u veta? jestli feny nemaji?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:09
- Nahlásit
kachna_
Naštěstí pankáči (jako jak jinak byste jim říkali?)
Ty sou kuaaasny, z nich jde strach. Bic bozi!
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:13
- Nahlásit
Fifi
info a treba feny nekde nekdo usilovne hleda. Cip jste zkouseli, u veta? jestli feny nemaji?
koukala jsem na net, obvolala útulky v SM kraji, ptala jsem se u myslivců.... letáky nikde v okruhu 30 km taky žádný nevisí... tetovaný nejsou ... k vetovi frknem v pondělí, josefčice má na bříšku nějaký exém či co to je, tak zkusíme i ten čip....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:22
- Nahlásit
vlk
A co siby na ne zatim? Ja dotahnout dve feny cizi, tak vim, ze ty tri domaci se s nima nikdy neszijou. Drzim palce, at uz na sziti se s sibama nebo na nalezeni domova. Jste zlati lide, vis to?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:26
- Nahlásit
Fifi
A co siby na ne zatim?
Venku na procházce si každej šňupe po svým a nevšímají si se.... v zahradě na sebe řvou..... zatím.... v jejich zájmu doufám, že je to přejde.... vony šiby se celkem naučí ty druhé psy nevnímat, pokud nebudou provokovat....
Jste zlati lide, vis to?
spíš blbí... no doufám, že při konečném účtování mi to bude přičteno k dobru....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:38
- Nahlásit
rumštajn
koukám všici si vedou dobře, Adam, Blanice i kachna, všici jste super
pískací pes předán do útulku, sice se obecní úřad cukal, ale nakonec vydali potvrzení, že pokud si ho nikdo nevyzvedne, tak zaplatěj 3 tácy, letáky rozvěšený, ale nikdo se neozval a ani v útulku neveděli, že by ho někdo hledal
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 19:53
- Nahlásit
Maya
pískací pes předán do útulku,
A foto mas?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 21 Pro 2013 23:32
- Nahlásit
Fifi
A foto mas?
nemám, brácha slíbil poslat a neposlal a dneska je zase fuč, prostě normálka, snad zejtra
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 08:40
- Nahlásit
Kačenka si hraje s Michalem a Michal jí kousal do bříška, dítě spokojený se smálo a pak říká "sežral mě tátá"
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 11:25
- Nahlásit
kachna_
"sežral mě tátá"
to ještě nezní tak strašlivě, vnučka dostala nedávno k svátku plyšovýho pípacího ptáka, pořád ho pusinkovala a každýho nutila ať ho pusinkuje taky a pak přišla hrdě oznámit " taťka mi dal pusu na pipinku" .... no uznej, že pro nezasvědcenýho je to na trestní oznámení....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 12:31
- Nahlásit
mám strašnou radost, kamarádka zveřejnila fotky ze včerejška a je tam několik fakt krásnejch portrétů Adama a dokonce i pár fotek, na kterejch vypadám taky jako člověk
ochutnávka:
asi jediná chvíle, kdy šel na prověšeném vodítku a jí se to povedlo zdokumentovat
Adam většinu doby :
kachna_, vlk
"sežral mě tátá"
" taťka mi dal pusu na pipinku"
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 12:45
- Nahlásit
birma
hmmm, fotky na Fakebůůůůku nemohu ocenit....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 13:10
- Nahlásit
vlk
fotky na Fakebůůůůku nemohu ocenit....
mám pocit, že tam má nastavený soukromí ani tu ochutnávku nevidíš?
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 13:39
- Nahlásit
birma
ani tu ochutnávku nevidíš?
tu jo, ale těšila jsem se na zbytek...
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 14:16
- Nahlásit
birma
krásný fotký
Su zmožené, dělám rodině vánoce... procházkujeu čoklidy zvlášť voba jsou nadšený a k tomu sem ještě dala včera s čífem večerní tenis... asi mě upadnou nožičkýýýý
taky mám už víc jak 3 možná 4 tejdny vybitej telefon....ale ted už ho asi dvě hodiny hledám a vůbec nevím kde je.... no co už někde bude..až se najde tak se najde.. blbí je že po zvuku ho nenajdu tak až zas budu hlídat něco jinýho tak se třeba najde
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 14:41
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
Nazdar báábýýý, co děláte?? Já nic! Hrajeme si Blanicí, která si naprosto zamilovala Ešusí bedýnku s kostičkama a miluje, když je po ní metám a ona je může pokousat. TAky se válíme a já dělám psí otoman, páč vona na mě spí. Pak se taky pere s Brtnikem a úplně děsně ho kouše. A nebo spí. A nebo žebrá a nebo nosí misku a rozhazuje tím pádem po bytě kysaný zéli, která ráno nedojedla. A huž nám stojí stromek, večer si ho ozdobím. Jedeme nach Benešov, tak Maya bude poslouchat, aby slyšela, jak volám do tmy, že jí přeju krásný vánočky.
birma
dost dobrý fotky
kachna_, vlk
"sežral mě tátá"
" taťka mi dal pusu na pipinku"
jste jemeni
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 15:18
- Nahlásit
PetraK
Nazdar báábýýý, co děláte??
já akorát peču. Adam má vytahanou půlku stehů a naordinovala jsem mu po včerejšku nucený klid. Zítra jedem do Tábora, tak pak bude mít procházek dost
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 16:09
- Nahlásit
PetraK
Nazdar báábýýý, co děláte??
já nedělám nic a moc se mi to líbí.... vyprocházeli jsme psistvo špacírem v polích, pak jsme je odbahnili načeš fšici chrní.... já jsem si otevřela vaječňák a čumákuju na "srdečný pozdrav ze zeměkoule"....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 16:24
- Nahlásit
jsem nasranáááá ouplně do nebes. Já se snažim jak blbá, aby Adam nežral psy a ten náš kreténskej soused vodí toho svýho blbýho čokla navolno, aniž by si ho uměl zavolat a přitom ví, že si nás ten jeho debil vybral za cíl akce "doběhni a ječ". Dneska jsme je potkali po dlouhý době a zas scéna
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 18:21
- Nahlásit
vlk
já nedělám nic a moc se mi to líbí....
že jo? to je dobrá náplň dne. Jdu balit Brtnikovi dárky
birma
naordinovala jsem mu po včerejšku nucený klid. Zítra
my jsme to taky dneska vzali kapek v klidném stylu a zítra beru s Blankou ještě Ajšadlo, neb páničci lehli s chorobou a vyrazíme s holkama a Brtníkem do polí se courat. Nebo možná do Hvjézdy, tam je taky dobře.
Dneska jsme je potkali po dlouhý době a zas scéna
na zabití. SOuseda.
Jdu na ty dárky. Pak ozdobit u pohádky stromeček. Už se těším.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 18:34
- Nahlásit
PetraK
my jsme to taky dneska vzali kapek v klidném stylu
já to nahnala do extrému a máme za sebou zatím dvě procházky kolem bloku. Ale po tom vzrůšu posledních dvou dnů mu ten klid jenom prospěje
na zabití. SOuseda
jo! Už jsem sesmolila velice slušný dopis, ještě ho vytisknu a prdnu mu to do schránky. Ale fakt nechápu, že někomu nepřijde samozřejmý, že aspoň uvnitř baráku a pár metrů okolo něj vezme čokla na vodítko, když si ho už neumí zavolat. Potkat se vevnitř, tak má ze psa dva malý.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 18:40 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
si vylepším náladu vyvěšením ještě nějakých fotek, doufám, že vám to nebude vadit když už mám tak krásnýho a fogenickýho psa, tak ať je taky někde vidět
u surikat:
u opiček (Adam se zamiloval do opiček a ony do něj )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 18:48
- Nahlásit
birma
za sebou zatím dvě procházky kolem bloku
tak my jsme teda lepší-vo mydlifousek ovšem. Ráno si dali krátkou procourku s Brtnikem a teď odpolko, když jsme odvezli ségru k ní domu, jsem s ní prošla kousek po polňačce, kde zmlátila labradůra. Ale chystám se večer, jestli neodpadnu, že zas spolu zajdem k mýmu kostelíku v noci, jen my dvě a ticho. jako s Esšálkem. Líbilo se jí to předevčírem. Vyrazily jsme v jedenáct a před dvanáctou došly dom. Uvidím, jak budu stíhat.
někomu nepřijde samozřejmý,
bohužel ne
tahle je boží!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 18:50
- Nahlásit
propadám skepsi .
přijde mi, že mám pro Brtníka málo dárku a jsou naprt. Letos mi to prostě nejde.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 19:22 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
PetraK
vo mydlifousek ovšem.
to neni mydlifousek, to jste o moc lepší! V noci nebudu mít sil, prostě dneska muší vstřebávat zážitky ze ZOO, tramvaje, Stromovky, autobusu a vlakáče v Holešovicích
tahle je boží!
mně se ty portréty líběj fšechny, on je prostě nejkuášnější
propadám skepsi
nepropadej, určitě máš dost krásných darůch. Já nemám nic z plánovaného pro psího holomka, ještě to budu muset zítra napravit...
a poslední Adam (povšimněte si atletické postavy):
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 19:43
- Nahlásit
birma
povšimněte si atletické postavy
a pohledu měsíc hladového dítěte , posílám mu bůra na účet
určitě máš dost krásných darůch.
já hrozně ráda dávám dárky a baví mě je vymýšlet, shánět.... letos to prostě je divný.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 20:17
- Nahlásit
Ted sem dodělala domácí čokošku...mňáááám
stromek budu strojit až záftra, bo dneska tu byli raubíři, tak se nedalo...ted čučím na pohádku
birma
poslední Adam (povšimněte si atletické postavy):
bedna atlet svalovec ! hotovej model !!
PetraK
mi, že mám pro Brtníka málo dárku a jsou naprt. Letos mi to prostě nejde.
já myslím že na tom bude podobně, tak se to vykrátí
A ted mě volala kámoška že ten kdož si koupil lednovej pes přítel čověka tak dostal i kalendář a z něj se na něj bude celej rok dívat Fajfka
zejtra při nákupech jedu první cestu do trafiky
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 22 Pro 2013 20:36
- Nahlásit
Krasnou zlatou adventni nedeli vinsuju, vsem milym homo sapiens i jejich milym ctyrnozcum...ja delala utopence s domacim kysanym zelim, taky dnes vajecnak a zitra trochu uklid a salatek. A taky jsme byli za kamaradem, kteremu se v lete narodila treti holcina a pak mel problem se stitnou zlazou. Byl v Praze na operaci, ted tam jezdi na chemoterapie. Je mi z toho smutno, moc...je mu 40let je to hrozne pracovity kluk....a ja si zase po nekolikate v zivote uvedomila CO je vlastne dulezite.. Birma Adamek je fesaaak. PetraK-Bukis mel zanet tlusteho streva,tak proto ty obavy, nevedela jsem, co mu je .
|