| Autor |
Zpráva |
denyk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 12:44
- Nahlásit
Krasne svatecni odpoledne...Chtela bych vam vsem co tu chodite poprat krasne pohodove svatky, taky vasim rodinam, pratelum, proste tem nejblizsim....a taky milackum ze zvireci rise, ctyrnozcum, i dvounohym operencum....U nas taky fucakuje, ale prochajdu jsme dali. Dopekla jsem tradicni rezy, ktere vzdy delavala (a delava) moje babicka. Taky dalsi varku vajecnaku, aby bylo vecer do knajpy. Na vecu prindou ti mi dva opusteny kamaradi a cokoladka, tak se na ne moc tesim a jsem rada, ze nikdo z nas nebude sam.....hezky den vsem ....
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 13:05
- Nahlásit
PetraK
tradice se opravdu drží ...... kapek mi zčernaly strouhankové placičky
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 13:09
- Nahlásit
denyk
Na vecu prindou ti mi dva opusteny kamaradi a cokoladka, tak se na ne moc tesim a jsem rada, ze nikdo z nas nebude sam.....
to je dobře
a tady pro ty co mají pocit že nemají dost uklizeno, že nemají dost napečeno, že není vše dokonalé ...
i matka příroda dělá někdy věci jen napůl..jen na oko
námraza u nás na živým plotě:
pohledová strana od silnice....
a tady strana od lesa
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 13:37
- Nahlásit
tak i vlk přeje krásné vánoce, u nás fučí jak cyp, ráno nám popolítla střecha...naštěstí jsme si všimli a byla zpět přibita na své místo.... snad vydrží....nalezené psistvo v noci objevilo ukrytou krabici s cukrovím a vyžralo ji do mrtě.... teď leží dvě čupky přežrané do bezvědomí na gauči a tráví...snad to přežijou ve zdraví.... včera jsme byli na veterině a čip nemá ani jedna....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 14:19
- Nahlásit
PetraK
co holky na ten domeček, jo??
domeček nebude Tak dlouho "se" to odkládalo, až "se" dneska zjistilo, že "to" nejde.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 16:32
- Nahlásit
PetraK
Foťák prostě nějakou delší dobu nebude.
najdi si mezi svátkama pár minut, ať se sejdem a máš aspoň ten prozatímní...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 24 Pro 2013 16:41
- Nahlásit
když budete mít někdo chvilku, vzpomeňte si na Altárka. Dnesdka je to přesně rok, co ochrnul...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 07:05
- Nahlásit
birma
Dnesdka je to přesně rok, co ochrnul...
achjo, to jsou tak hnusný choroby tohle to.
Jdu si postěžovat trošičku. Tak jsem si blbec myslela, když Michal v pondělí musel nutně jet do Mělníka, že třeba dostanu aspoň malinkej dárek. Jel si fakt jenom pro to pivo. Připadám si jak hodně podřadnej domácí personál.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 09:34
- Nahlásit
docetla sem vas ale komentovat to moc z tel nebudu. tak jen
vlk
snad strecha dobra uz a trochu drzi, dneska fuci taky fest, a teda to cukrovi si nezaslouzis za ten dobrej skutek.
fajka
fotka pobavila
kachna
tyjo, to je mi lito. ja vedela ze nic nebude, muz rikal ze si nic nedame a at s tim pocitam, ale nakonec se aspon pokusil mi neco sehnat, odcizil mi tricko ze mi tam necha napsat : dnes si nedam vodni dymku, az zitra. tak sem si to tam napsala aspon sama s tim, ze snaha se ceni. v tvym pripade to docela zamrzi, ze ani nejakou drobnost a co holky, byly aspon spokojeny s darkama ony?
birma
no vychytal to altarek dost blbe
a ja musim rict, ze kapra sem si uzila, kez by byl castej
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 12:56
- Nahlásit
kachna_
Připadám si jak hodně podřadnej domácí personál.
líty líty pani
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 17:03 - Změnil/a: Janiii
- Nahlásit
pěkný sváteční odpoledne přeju, už jsme doma, společnost mi dělá Princezna ze mlejna, čaj s citronem a teplota
ale včerejšek byl parádní, pohodička, klídek, a ti, které mám ráda ... a bylo i veselo:
vánoční výzdoba venkovního truhlíku vzala za své už po dvou hodinách Terezka nezklame a k tomu výraz "jak se to mohlo samo přesunout do pelechu??"
a musím se pochlubit originálním zabalením dárku pro Rrrrejpala s mami jsme to balily víc jak hodinu a notnou chvíli se do toho pak Rrrrejpal dobýval (edit: P.S.: ta zelená krabice pod sněhulákem už je jinej dárek, nepatří to k sobě)
opatrujte se a ať je klídek a pohodička ....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 17:40
- Nahlásit
cernej caj
co holky, byly aspon spokojeny s darkama ony?
jo, kromě toho, že jsem koupila špatně lego panenku super. A maminka Michalova švagra upletla Lucce na takový nový miminko velký úplně dokonalej overálek - botičky, overálek, rukavičky a čepičku. Miminko vypadá jak živý, budu to pak muset nafotit.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 20:10
- Nahlásit
tak abyste věděly, jak Adámek slaví - předevčírem odpoledne procházka cca 11 km, včera dopoledne asi 12, odpoledne 5 (pomalým tempem, takže se to protáhlo) a v noci hodina couračka po městě, dneska dopoledne 13 km, odpoledne 2 hodiny extrémně pomalu s kočárem. Adam by prej přidal na tempu, zato já už sotva lezu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 22:10
- Nahlásit
rumštajn
doufám, že někoho neodfouklo, říkali v tv, že byl někdě fukéř, u nás ani větříček, 10 stupňů, prostě jaro jak vyšitý
kachna_
chudinko, musíš si příště koupit dárek sama a dát si ho pod stromek, třeba ho to trkne
birma
a to ještě žiješ? já bych zdechla už v půlce
asi dobře, že už mám starý psy kteří na dálkový pochody dlabou
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 25 Pro 2013 22:12
- Nahlásit
chtěla jsem se zkusit dostat se sem s telky, ale nějak mi to blbne, včera to šlo, dneska už to nejde, i když připojení to hlásí dobrý, tak nevím,, jestli fakt slabej signál skrz tu kamennou zeď, jako mě to sééééře mocně
asi místo smart tv budu mít obyč tv
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 08:24
- Nahlásit
Maya
u nas na vetrnych planich to fuci tak hrozne ze odmitam chodit se psama v utery to foukslo min a I tak to bylo venku desny, v tech polich su pro vitr jedina prekazka...
a nejaky natoceni tech anten nepomuze?
kachna
tak to meli z panenky oblecene jiste radost
birma
to ste si pekne uzili svatky. my akorat jezdime povpribuznejch
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 08:43
- Nahlásit
na dnešek máme naplánováno na dopoledne 15 a na odpoledne 10 a jedem domů už abychom tam byli
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 10:58
- Nahlásit
Janiii
ten darek ste zabalily fakt luxusne
birma
jako ze s pribznyma dobry, ale doma je doma? ja mizim k teticce dneska a k jednem znamym a v sobotu jeste babicku... aaaa prej svatky klidu a miru. to by bylo, kdybych mohla byt doma v klidu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 17:48
- Nahlásit
jsme doma, už jdu stahovat fotky a jsem na ně moc zvědavá
nakonec mi ruplo zádo, takže dneska "jen" těch dopoledních 15 km, ale byla to nádhera, zvlášť když šel Adam asi 8 km na volno a celkem jsem to zvládli v pohodě. Akorát teda očuchal chcíplýho divočáka, kterýho jsem přehlídla, tak jdu studovat aujézskyho chorobu, ať vim, jestli se bát. Doma uviděl pelech, plácnul sebou a od tý doby se nehnul
cernej caj
jako ze s pribznyma dobry, ale doma je doma?
tak nějak
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 18:25 - Změnil/a: birma
- Nahlásit
dokumentace
a ochutnávka:
Adam se ksichtí
kdybyste nevěděli, jestli existuje pablb, co vyleze v super klouzavých botách v prosinci na cestičky pod mokrým listím nad sráz pár desítek metrů nad řekou, tak existuje a říkate mu birmo
"mámo nezdržuj" (v podání psa, co za tři dny sežral jen jednu porci granulí)
Adam (ne)dodržuje veterinářem doporučený zákaz koupání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 19:18
- Nahlásit
birma
ty jo, pěkný fotky, Kim se taky koupe, prej je vedro
cernej caj
tak experimentováním zjišťěno, že mi nejspíš nefunguje bezdrát, když se zapnou pc připojený k routru kabelem, když jsou pc vypnutý, telka jede na bezdrát v pohodě, teda slabší signál je furt, na filmy to není, ale web jde, časem ten routr šoupnu ještě o jednu zeď blíž, ale je to vůbec možný tohleto??? že by byl ten routr nějak blbě nastavenej?? a to si ten maník za zapojení routru řekl pětikilo
my dneska nebyli nikde, takovej válecí den to byl a to jsem si taky říkala, že o dovolený něco nafotím, snad to ještě stihnu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 19:41
- Nahlásit
ještě video - přivolání na volno v lese. Sice má krapítek delší reakční dobu, ale jinak jsem strašně nadšená tim, jak nám to dneska klaplo bez jakýhokoliv průseru
Maya
Kim se taky koupe, prej je vedro
Adam naprosto souhlasí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 26 Pro 2013 22:53
- Nahlásit
birma
přivolání moc pěkný, tak ono někteří psi se takhle kapku rozmejšlej celej život, Kim se taky vždycky nejdřív podíval s tím že jako To jako mám fakt přijít? no tak jo no když na tom trváš
|
Pes_Ben
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 00:02
- Nahlásit
ještě video - přivolání na volno v lese
moc pekne privolani a pekny pes
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 06:33
- Nahlásit
Mórgen,
hlásím se z kolbenky , už jsem se docela těšila, tuším, že tu dnes budou cca. 4 lidijové, aspoň je klíd
Štědrý den se povedl, nakonec jsme šli z putyque ve 2hodiny a večer jsem se baili vybíráním rozinek z lahve -špejlí
(z domácí pálenky) ..byla jsem vyhodnocená jako nejlepší napichovačka
Bukís včera dobral Entizol a antibiotika, ale je hrozně hubenej, trčej mu ze zad kostičky z nožiček i z páteře .
Budu muset dnes skočit k řezníkovi jestli by mi mohl sehnat zelené neprané dršťky, abych ho trochu vykrmila
a dodala mu látky pro dobře fungující střevo . Sice je to smrad, jak když mám ve skříni měsíc starou mrtvolu,
ale nějak to přežiju než to naporcuju
O svátcích jsem taky makala na "domácí práci" cca-30hodin, 10 hodin mi ještě zbývá, ale to už je brnkačka, když jsem do středy doma...
kachna_
třeba dostanu aspoň malinkej dárek
Připadám si jak hodně podřadnej domácí personál.
chlapi tohle tak neřešej, bohužel
Taky by mě to moc mrzelo
Janiii
jak se to mohlo samo přesunout do pelechu??"
jsem si je zvětšila na monitoru, jj ten výraz jsi vystihla úpá přesně
a dárek jste zabalili suprově-a máš slaměný stromek jako já, (letos teda žádný nemám )
birma
jsem koukala na to vídejko ve vodě, on je hotový hledač-pátrač
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:04
- Nahlásit
taky zdravim cestou do hokny. sem nejak zaspala, v noci trochu teplotka tak sem dost cumakovala v noci. achjo. to je tak, ze nekteryvlidi maj furt desnebpretopeno, nebo nevim. sem myslela, zecuz pohofa, kdyz poslednic tyfen uz dobry. snad krk prestane skrabat po horym caji.
jinak ja mam spleno, dve celodenni navstevy u rodicu, tetu a zname a chybi jen babi, tu si necham na zitra. je to docela narocny vsechen volnej cas pronavdtevovat, aspon ty vcerejsi byly od sebe telativne kousek.
afamek sikula, pak mrknu na video.
jo a dostala sem k vanocum novy pamlskovnik za ten na vandru potracenej
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:06
- Nahlásit
maya
pc by na to nemeli mit vliv, to je dost divny. obe site by na sobe meli bejt nezavisly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:07
- Nahlásit
denyk
chudak bukis, a jak ty granule, koupilas mu tu acanu? u barona jinak maj suseny vemeno urcite, kdybys chtela I tucny pamlsky a teda vemeno taky tucny
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:28
- Nahlásit
cernej caj
v noci trochu teplotka
zase ? , hele nechtělo by to zajet na imunologii, nebo já nefím
to přece není normální
koupilas mu tu acanu
koupila jsem u veta - dietu Proplan VD EN, doporučil mi jí i Štourač.
Když jsem jsi teda přečetla pytel.obsah, tak jsem šla do mdlob-na prvním místě kukuřice....
Takže mu chci pomalu přidávat nějaký masko.
A co se týče toho sušenýho vemena-vezmu mu spíš asik mražený, teda jestli to zas bude žrát,vybíravka, že
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Pro 2013 07:49
- Nahlásit
denyk
to by hlavne chtelo, kdybych mohla aspon dva dny v kuse byt doma, flakat se u kompu nebo s knizkou a ne ze porad jen resim milion povinnosti, jako ze mamce se nechce za babickou, coz naprosto chapu, takze zatimco ja hajim cest rodiny a objizdim pribuzny, protoze nasi letos byli jen doma, tak dneska mam od navstev volno, pac su v praci a posledni kolo zitra a fakt nenavidim vanoce, protoze jediny, co me o nich ceka je hlavne stres, stres, nula odpocinku a darky...
ne, ze bych treba za tema lidma nejela rada, ale ja od utery prakticky nebyla doma krome toho, ze prijedu domu vecer po celym dnu v tahu...
no je blby, kdyz mas vybiravce, s alergii na kure a k tomu vyhublyho na kost
|