| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:25 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
jenze ja u termalu vydrzim mozna jeden den, vic urcite ne... a ono vis co, kdybysme nesetrili, tak to stejne utratime. A vis co? s tim ze on chce sedet doma by me ty penize stejne k nicemu nebyli,ze jo... sama nikam nepojedu. a navic, ma to smysl za tydenni dovolenou jet treba do ruska? kdyz neumis jazyk a jeste bys tam trcela sama? nema...
denyk
pohledeeee
ps: doufam, zes neco vsadila
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:27
- Nahlásit
Vero
tadyk photos
http://hajnej1957.rajce.idnes.cz/Kanada
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:32
- Nahlásit
denyk
tyjo, supr fotos, fakt bozi...
a ted me napada, ze kvuli dovoleny sme si rikali, ze tak prodlouzenej vikend, ale kdyby bylo hezky tak by to tam slo i na celej tyden pomale, ne? to by se dali i ty tisske steny a krivnice u sousedu a tak zmaknout, ne?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:38
- Nahlásit
cernej cajjenze ja u termalu vydrzim mozna jeden den, vic urcite ne
to je fakt, to bych měla stejně...
tak si kupte apartmán někde v hotelu s wellnesem?
s tim ze on chce sedet doma by me ty penize stejne k nicemu nebyli,ze jo... sama nikam nepojedu.
no jo já to chápu. já zas bych např na to norsko pro jednoho naškudlila, ale muž ne. a sama nepojedu, respektive nemám s kým. chjo
denyk
nádhera! závidím závidím
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:43
- Nahlásit
Vero
a co udelam asi s psama v takovym apartmanu? navic muz tam bude spat a me se tam samotny po okoli v cizim prostredi moc nechce... ja nejsu typ do apartmanu a lezet ve vyrivce a na masazi... to muzu jit po praci radsi a neplytvat na to dovcu...
hele, tak se treba muzem nejak domluvit spolu? i kdyz takova dovolena, to je treba 20 000, coz? na tyden...
proto bych rada jezdila s birmou treba na vandry, coz uziju nadherne krasy cr a muzu mit sebou ferinku a muz hlida doma tima a spokojeny sme vsichni. A s kamoskou mozna dame prodlouzeny vikend na tom slovensku nebo treba rakousko... 3-4dny, to by bylo supr.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:55
- Nahlásit
cernej caj
a co udelam asi s psama v takovym apartmanu? navic muz tam bude spat a me se tam samotny po okoli v cizim prostredi
no jo. to mi pak dochází nápady. ale na dovču spolu jezdíváte, ne? a nějak se dohodnete...?
i kdyz takova dovolena, to je treba 20 000, coz? na tyden...
jj... zhruba, odhaduju... navíc týden je málo, nemá-li většina dní padnout na přepravu. to by asi bylo moc? ale na druhou stranu- takový mega plán na léto 2015 - našetřit se dá leccos
rusko by bylo zas myslím na pobyt levnější, ale tam by to myslím zas chtělo chlapskýho průvodce a taky na dýl než na týden.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 14:59
- Nahlásit
Vero
nojo, na dovcu spolu jezdime. on spi a ja se bud nudim (proste hledam zastupny cinnosti, ktery se mi moc delat nechcou), nebo nekam dem ale na hrad, do restaurace a tak. vylet max 3x z celyho tydne a loni se mnou sel jen jedinkrat z celyho tydne... a me to taky nebavi, kdyz to ma byt dovolena a ne, ze mi to ani nedela radost pulka te dovolene... nebo nechci rict, ze to tak je vzdycky, ale treba loni byla fakt hrozna. pocasi hrozny, muz furt spal, me to tam proste nebavilo...
u me je blby, ze proste nedam do dovoleny vic, nez tech 5 dni... se mi moc nechce pak zbytek roku trcet v praci. mozna jeste 10 celkem (ze by tam byli 2 vikendy a pak by ti stacilo 6dni dovolene).
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 15:08 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
le treba loni byla fakt hrozna. pocasi hrozny, muz furt spal, me to tam proste nebavilo...
to je blbý... možná byste nějak se měli domluvit předem, co na místě hcete dělat, a jestli tam vůbec chcete oba dva.
e mi moc nechce pak zbytek roku trcet v praci.
jasně... nemohla bys pak vypadávat na prodloužený víkendy a tak... 10 dní možná není málo, nějak pragmaticky takhle jsem o tom ještě neuvažovala. my jsme s mužem zvyklí cestovat tak, že už ta cesta je dobrá, takže třeba tedka na Balt jsme cestovali 3 dny, stejně tak zpátky plus deset nebo jedenáct dní tam - to je pro mě ideální cestování, ale zas nemusí být vždycky ideál... ale na takový rusko atp už to je fakt málo...
edit- a co na svatebku až v létě k moři? to byste se neshodli?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 17:44
- Nahlásit
Zdravím
Hlásím, že jsme před chvílí dorazili. Adam je blaženej a ja sotva žiju. Poreferuju za chvíli, až budu mít fotky.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 18:49
- Nahlásit
cernej caj
hele pro vás by fakt byla ideální někde dovolená u moře, tam jsou minimálně každej druhej den výlety, sice prachy navíc, ale co, muž se může válet na lehátku u moře a ty pojezdit s ostatníma turistama po okolí a památkách
brut
na ulozto je stahovaní zdarma, platí se snad jen vícečetný, ale knížka se stahuje pár vteřin, prostě klikneš na soubor a na další obrazovce napíšeš ten písmenkový kód a dáš stáhnout
jinak knížky pro vlastní potřebu je stahování taky legální, tak samo záleží na tom, jak pobíráš že samo to sdílení na ulozto je nelegální, já to neřeším, s hudbou a filmama si taky nikdo hlavu neláme a stahuje, tak proč ne knížky
jinak spousta e-knihkupectví nabízí eknížky zdarma třeba tady http://palmknihy.cz/free/index.php?SEARCH=easy&gol d=1
ale obvykle jsou nic moc
a teda popravdě při těch cenách za eknihy se nedivím, že to nikdo moc nechce platit, dát přes 100 za eknihu, kterou ani nesmíš legálně nikomu bez čtečky půjčit a odejte ti spolu se čtečkou je fakt vydírání
jinak pokud tvoje čtečka umí formát epub, tak koukej po něm, je asi nejlepší
co máš vůbec za čtečku?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 18:50
- Nahlásit
koukala jsem včera na ten film Válečný kůn, fakt moc pěknej, ani jsem nevěděla,ž e Spielberg něco takovýho natočil
pustit s flešky na tý telce fakt jednoduchý, jsem ráda že jsem zainvestovala do týhle smart tv, tak teď si ještě založím v pc filmotéku
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 19:56
- Nahlásit
Fifi
jen fakt neznam uz moc domacnosti, co by nemely vodovod verejnej, jen cerpadlo ze studny..
no vidíš, a u našich u Hradce je taky jen studna ale je fakt, že místním 6 barákům se asi nedá říkat vesnice
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 20:05
- Nahlásit
Vero
tak on hlavne muz byl celej vikend v praci, aby ji vubec dospal, takze proste dospaval spankovej deficit a navic kdyz celej tyden chcalo, tak kdyz jakztakz de ven kdyz je hezky, tak v desti urcite nejde, takze to spis byla takova debilni souhra nahod, no...
jo a u more, nestras. to je jak termaly. jeden den lezet dobry a co zbytek tydne? a furt co ty psi, ze jo
Janiii
viděla sem vesnici o jednom domě
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 20:40
- Nahlásit
Rumštáááájn
Nedočítám, nemám sil
Byli jsme dneska v Prazéééé a jako správní vidloni jsme měli za autem vozejk, přesněji, vozejk plnej dříví. Stáli jsme s ním na Václaváku ve druhé řadě, protože jsem nutně potřebovala koupit učebnici práva v Neoluxoru. Nikdo nás nepokutoval, policajty asi šlehlo
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:09
- Nahlásit
kachna_
jako správní vidloni jsme měli za autem vozejk, přesněji, vozejk plnej dříví. Stáli jsme s ním na Václaváku ve druhé řadě
A nikdo neukrad?
birma
Tak se tesim na popis, bylo dneska krasne.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:13
- Nahlásit
táááák po nemalých útrapách mám fotky ze dneška! Holky to bylo úúúžasný! Dokonce jsme mezi Lysou a Nymburkem potkali jen 8 lidí - až jsem si říkala, jestli někde nebouchla jaderná elektrérna a neni zákaz vycházení Ráno byla úžasná mlha, vyplašili jsme několik volavek a dvakrát narazili na srny (jednou je viděl Adam a já je jenom slyšela, podruhé jsem je já viděla a Adam si jich nevšimnul). Mezi Nymburkem a Poděbradama byla hora cyklistůch, tak jsme trénovali - cyklista, pejsek si sedne místo aby ho sežral a dostane koko a u posledních cyklistů, co jsme potkali se mu v hlavičce konečně rozsvítilo - chvíli na ně koukal, pak zpomalil nakonec si přede mě dřepnul a čekal odměnu
Fakt je, že z Nymburka do Poděbrad to bylo dost krušný, krom cyklistůch, kvůlivá kterejm jsme co chvilku stáli, to bylo 8 kilometrů po asfaltu a to už jsem teda fest cejtila.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:14
- Nahlásit
Fifi
A nikdo neukrad?
Michal hlídal, možná měl ještě vybírat za fotky - fotku sv. Václava s vozejkem dříví hned tak někdo nemá
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:19
- Nahlásit
cernej caj
jo a u more, nestras. to je jak termaly. jeden den lezet dobry a co zbytek tydne?
jak píše Maya, účastnila by ses fakultativních výletů, zatímco muž by si vychutnával ležení. ale co se psy, to už nevím
birma
krásný výlet a fotky
kachna_
fotku sv. Václava s vozejkem dříví
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:22
- Nahlásit
birma
sikulky ste, vylet musel byt faktluxusni
kachna
tak hlavne, ze vam drivi neukradli
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:27
- Nahlásit
kachna_
možná měl ještě vybírat za fotky - fotku sv. Václava s vozejkem dříví hned tak někdo nemá
Tak kde je foto?
tak jsme trénovali - cyklista, pejsek si sedne místo aby ho sežral a dostane koko
Ech, sem zase cetla ....a dostane kolo, to by byla taky dobra motivace.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:33
- Nahlásit
Vero, cernej caj
jojo bylo to fakt perfektní, i to počasí nám krásně vyšlo, i to, že kolisti byli až ke konci, když už Adam nepotřeboval takovej rozlet
jen teda dvě věci mi trochu zkazili dojem - šel se Adam podívat na psy za plotem (moje blbost, pouštěla jsem ho do vody a nezvládla přivolat než k nim doběhnul) a jeden z těch psů byl malamut, kterej nedokázal uběhnout ani 30 metrů, jak byl tlustej.
Další byl pes, co po nás vystartoval v podchodu u nádraží po návratu do Prahy. Což by nebylo nic tak zvláštního, kdybych prvně v životě neviděla někoho trhnout psem na haltině tak, že dostal smyk, pak ho tam chlap ještě držel tak debilně, že jsem se skoro neudržela a něco mu řekla
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:33
- Nahlásit
Fifi
a dostane kolo, to by byla taky dobra motivace.
myslíš na sežrání, nebo že bych ho měla začít učit jezdit?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:51
- Nahlásit
birma
Usuzujic z uchylek Kremyla na pneu, tak by plast od horskyho kola, s vyrizlyma dratama, mohla do buducna dobra volba. Nebo sundat cyklistu (Adam) a pak vlakem jen zaplatit o zavazadlo navic.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 21:54
- Nahlásit
Fifi
Usuzujic z uchylek Kremyla na pneu, tak by plast od horskyho kola, s vyrizlyma dratama, mohla do buducna dobra volba.
zkusím, zatím vede zajíček, jen nevím, jak dlouho nám vydrží, protože když přestane tah, tak mu Adam vytrhává chlupy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 22:44
- Nahlásit
birma
teda ty seš nezmar, ale fakt je že dneska bylo krásně
už jste četli?
http://www.novinky.cz/koktejl/323487-psi-vymesuji- severojiznim-smerem-zjistili-cesti-vedci.html
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 3 Led 2014 22:53
- Nahlásit
Maya
Cetli, a i tomu verim. Kdyz sem videla ty polarni lisky, co chnapnou v zavejich korist taky vetsinou jen jednim smerem.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 11:56
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
tož mám za sebou dva velmi rychlý dny na nové sesli. A žiju . A učím se za ochodu a pracuju na věcech který ještě neznám , no to bude výsledek
Blanďa byla včera u mámy-páč jsme vyrazlili s Brtníkovým bývalým kolegou a kamarádem do hospůdky, po příchodu k mámě otevřu dveře do obýváku a tam PŘES CELEJ GAUČ!!! vyvalená za zrzavá příšera!!! a chechtala se mi do držky, že to má povolený! no, holky si zas udělaly mejdan , krmit jsem jí doma nemusela, vyplenila mámě tuším celou lednici, protože jí doma nekrmíme . Včera cestou k mámě lítala po sídláku jako šůs a přepadala pejsky a užívala si psích hrátek, dvouletej samojed se do ní naprosto zamiloval, což jí, bábrdli velmi lichotilo a pak mu dala na držku , páč to už prej přeháněl s tím lichocením , techtle prej jo, ale na mechtle nedojde .
Brtnik byl na pohotovsi o vánočkách proto, neb tam byl opíchán . Záda bolely, moc.
denyk
Mám to tak často, že když na někoho intenzivněji pomyslím, tak se vokáže
asi télepatie? ešivá my pak nejsme ty telata, když jí umíme
Jsem ráda, že je Blaňucha takovej akčňák
jo, je boží , teď se tu vyvaluje, užívá si lebedění a netuší, že v jednu vypne bednu a pořítí se do Srbska a na výlet . Jedeme se známejma co jsme byli včera v hospůdce a jejich dvěma malýma klukama a kokřicí Bárou. S Ešusem se znali od mala, včera jsme to ořvali, tak jsem zvědavá, jestli ho nebude hledat
A včéra jsem našla paragán vod těch Salomonů-5.9.2013 jsem je kupovala levá bota u malíčku prasklá a pravá načatá. Cena 2650ká a to mi ještě dal 10% slevu
k nasrání pardon.
kachna_
no, mně mamči Milča nabídla podání packy. Hlavně, že cvičit s ní moc nesmim, protože "je už stará a nebaví jí to"
no přesně!
přečiž, kdyby to nedávaly, vypadalo by to jinak. Když ten pes má energii do života, je na nás umožnit mu, aby žil naplno
Sice to nabídla, když jsem po ní chtěla lehni, ale já nebazíruju na nepodstatnostech
ano momentálně jsem také v této fázi. Blandíra má sedni za dveřma. A zatímco s Ešusem tam opravdu vydržela sedět, teď naznala, že jako není vůbec důvod, že se může hrnou kupředu, to utírání tlapek je nepodstatná činnnost, takže jí když se zvedne zopakuju lehce hlasitě - kdyby nedoslýchala , že SEDNI, KRŮTO! a krůta si lehne sviňa jedna vyčůraná, nakonec je po jejím
Maya
na omezování starejch psů taky nejsem, podle mě to člověk pozná když má pes dost, dá to najevo, však s Kimem to mám furt, ale trénink dělá asi hodně, tak jak přes svátky chodíme každej den, tak je mnohem
jo jo, přesně, Blanka si neuvěřitelně i ve svým věku zvedla kondičku a i když každej den dá min. tak 3-4 km, bylo teď taky vidět, jak spousta velkých výletů jí posouvá zase do lepšího.
Vero
ale mně na vánoce taky křuplo
v makovici?? Hm to víme dávno
ne fakt mám pocit, že teď hrozně moc a moc lidí má potíže se zádama. A to i lidi hejbací, ne jen sedací.
Jej huž musím letět za chvíli vyrážíme. Tak zatím.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 11:59
- Nahlásit
birma
híml to jsou krásný fotky!!! a to jsem jen nahlídla, páč fakt už musím běžet.
Až se vrátíme, prozkoumám pořádně
ty vole tahle je krásná!!
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 12:05
- Nahlásit
PetraK
ale mně na vánoce taky křuplo
v makovici?? Hm to víme dávno
ty vole drzáááááá, už je zase v kondici
do jakýho Srbska?
u nás je mlha naprosto nepřijatelná...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Led 2014 12:36
- Nahlásit
PetraK
no, holky si zas udělaly mejdan
to je super, že si to uměj spolu užít
techtle prej jo, ale na mechtle nedojde
má rozum babča, co pak taky se zrzavejma chlupatcema
i když každej den dá min. tak 3-4 km, bylo teď taky vidět, jak spousta velkých výletů jí posouvá zase do lepšího.
tohle znám i od mlaďocha Adama ale fakt je, že dneska jsem nasadila klid, páč ho ten včerejšek porazil nějak mnohem víc, než jsem čekala, přitom to nebyl žádnej extrém...
híml to jsou krásný fotky!!!
a kdybys to viděla naživo!! Sama sobě ten vejlet závidim!
|