Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:03
- Nahlásit

Fifi
mam sisku ze sekvoje ze skotska, aj seminka, chces? Vejde se vam

juuj joo chcuuuu ale nevim essi sem dost zdatnej zahradník aby semínko vzešlo ale essi máš jedno navíc tak bych to zkusit mohla místa tu je hafooo

Jak si dari Fajfkova a dochtour, sem naivne koukla na web a vy ste ustrnuli nekdy v breznu, ci co
no akcí bylo požehnaně jen nebyl čas to soukat na web, krz práci a tu fasádu blbou to nějak doženu , ted za dlouhých zimních večerůůůů
a jak vy se daříte? doufám že dobře jakž takž... my se konečně zas vyhrábli z tý největší pracovní šílenosti... někdy bych ten listopad fakt nejrači vymazala z kalendáře !

Jináč dochtor se daří dobře, furt potrhlej, furt uřvanej, furt jelitooozní akurát Fajuša krafka jak kraví ve sněhu tak už zas pajdá kravěna..
ale dyž jdu s miskou tak skáče jak maxipes fík a na pajdání zapomene

cernej caj
kondenzuje voda ve skrinich co sou u nezaizolovany tenkyvenkovni zdi, ze tam je tenteplej versus studenej...jo to jsme měli přesně v koupelně rosila se zed ze vzdušný vlhkosti jak se to kondenzovalo...
no a právě na to je ten elektrickej podle mě super, vytáhne ti fakt spolehlivě tu vlhkost, takže se tam ti ani ta plísen nemá šanci udělat tableťák jsou fakt vyhozený prachy, to si je radši vodlož na ten elektrickej a fázy tableťáku přeskoč

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:15
- Nahlásit

Fajka
juuj joo chcuuuu
Ok. Nejak ti prijdou. Sama nevim, jak to ze seminka vzejit, to si uz pozjistuj sama.
akurát Fajuša krafka jak kraví ve sněhu tak už zas pajdá kravěna..
Vydesilo me slovo ve snehu, vy uz ste zachumeleny?? At si laskave madam pajdani odpusti, neexistuje! A zdravim Jelito.
Posilala sem ti v emila, uz je to dyl, pozvanku na prednasku Šusty do Dvora, nechces teda v lednu vyrazit? My se s matheou moc tesime, este ted sem natesenejsi, birmica mi linkla krasnej clanek od nej. A koukam, ze aj kniha vyjde, tu si moc rada koupim.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:25
- Nahlásit

Fifi
Nejak ti prijdou. Sama nevim, jak to ze seminka vzejit, to si uz pozjistuj sama
je kukujuuu to já si pozjišťuju, a zkusim to, ale zpívat mu rači nebudu, to by nevzešlo na tuty

Vydesilo me slovo ve snehu, vy uz ste zachumeleny
no jéééje, v pátek tu napadlo možná 20 cenťáků a vod tý doby to leží, silnice kloužou... no prostě klasika na horách
a hned jak to přimrzlo tak sem si já taky natloukla kokos
až sem se vorosila že mám zlomenou nohu takže je jasný po kom Fajuša to pajdání a kravění má

Posilala sem ti v emila, uz je to dyl, pozvanku na prednasku Šusty do Dvora, nechces teda v lednu vyrazit? My se s matheou moc tesime, este ted sem natesenejsi, birmica mi linkla krasnej clanek od nej. A koukam, ze aj kniha vyjde, tu si moc rada koupim
hele já nebyla na mailu soukromím už asi tři tejdny.... soukromej mobil je vybitej asi tak dva
uplně se bojim ho zapnout a juknout do maila co všecko tam na mě vypadne, vůbec nic sem nestíhalo krom práce a starání se vo čoklidy ...musim se tim nějak prokousat tož na to juknu a dám ti vědít dík

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:40
- Nahlásit

Fajka
hele já nebyla na mailu soukromím už asi tři tejdny...
uplně se bojim ho zapnout a juknout do maila
Spamy? A neboj, neodkladej, kdyz ted mas chvili volneji. Se prokousej, az se ti bude chtit.
v pátek tu napadlo možná 20 cenťáků a vod tý doby to leží, silnice kloužou...
A to mam asi naky zkresleny info z lbc, tam snezeni nic moc, nebo ta osoba neleze moc z baraku asi.
až sem se vorosila že mám zlomenou nohu takže je jasný po kom Fajuša to pajdání a kravění má
Tak to nam je jasny jiz dlouho.

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:49
- Nahlásit

Maya
stránky moc pěkný, hoď si je pod člena, ať to nemusím furt hledat
děkuju už jsem je tam dala

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 21:59 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fifi
neodkladej, kdyz ted mas chvili volneji. Se prokousej, az se ti bude chtit.

jj mrknu na to , slyšela jsem o něm jen dobré tak by to mohlo bejt určitě zajímací

to mam asi naky zkresleny info z lbc, tam snezeni nic moc, nebo ta osoba neleze moc z baraku
vo*e..nemůžeš srovnávat Liberec a ani Jablonec tady s náma ...info máš dobrý, v Liberci před dvěma hodinama fakt ani vločka ale my už jsme fakt hory tady je souvislá vrstva
včera tu byla kámoška venčit a když přijela tak nechápala co máme sněhu a to ona bydlí jen asi 4 kiláky od nás u Jablonce a tam skoro nic a u nás normálka závěje
počítám že jak má o víkendu zas padat tak vyrazím s jelítkem na lýýže

birma
taky jsem jukla... háááskýýýýý

Fifi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 22:07
- Nahlásit

Fajka
jj mrknu na to
Mrkni a kdyztak se nahlas, at je este misto.
info máš dobrý, v Liberci před dvěma hodinama fakt ani vločka ale my už jsme fakt hory tady je souvislá vrstva
Brrrrrrrrrrrekekeee, snih? v prosinci? brrrrrr. A s jelitem si nesraz vaz tedyk, na bjezkach. Jo a tatka je v poradku?

Maya
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 22:08
- Nahlásit

ty jo, pěknej článek, knihu bych si taky koupila, ta v mojí sbírce nesmí chybět

birma
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 22:16
- Nahlásit

Fajka
počítám že jak má o víkendu zas padat tak vyrazím s jelítkem na lýýže
áááá já už chci taky na lýýýýže

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2013 22:29
- Nahlásit

Fifi
kdyztak se nahlas, at je este misto
jj mrknu na to promyslím to díky !

brrrrrr. A s jelitem si nesraz vaz tedyk, na bjezkach
bojim bojim, my jezdíme jen tak pijánko a po rovinkách

Jo a tatka je v poradku?

ale tak znáš to, jde to, nikdy už to nebude jaký to bylo, ale zaplat bůch že je na tom tak jak je... chodí, sice hůř ale chodí

áááá já už chci taky na lýýýýže
joo no možná se dočkáš, sem někde četla že by mělo sněžit i v nížinách tak třá bude aj u vás v rovinách

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 07:44
- Nahlásit

Fajka
dik za reference, ses prvni, kdo o tabletaku neco vi. A s elektrickym ses 3ti ze 3, kdo to chvali, takze si asi k jeziskovi neco vyhlidneme

tyjo snih... to ja doufam, ze k nam prijde co nejpozdeji... pac u nas na rovine, kdyz napadne 5cm a trochu zafouka, tak mas rovne plane jednolite a ani nevis, kde mas silnici a kde pole... ale na lyzovani urco supr, tak to si uzijte

Fifi
clanek vypada zajimave, snad ho stihnu dneska zpracovat

jinak... normalne... nechapu, jak se mi to stalo, ale zapomela sem si dat budika a zaspala sem o hodinu, takze do prace sem dorazila o 45 minut pozdej... hanba na me, to se me stalo snad naposledy na zakladce, ze sem zaspala a prisla pozde

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 08:16
- Nahlásit

cernej caj
to seš ještě dobrá, já si nedat budíka, tak zaspím o půl dne
ale teda mě už se spíš stalo, že v budíku došly baterky, tak od tý doby mám radši dva

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 08:48
- Nahlásit

Maya
ja si nastavuju telefon kazdej den prave, ale vcera to bylo nejaky divoky a asi sem zapomela, holt... ale neva, dozenu ve ctvrtek, to mame dlouhej den

no hlavne muz byl domluvenej s tatinkem, ze mu puci auto a vzbudilo me vibrovani muze telefonu, kdyz tatinek volal, kde muz je on si muz nezapl zvoneni a debilni chytry telefony kdyz maj vyplej zvuk tak proste nezvoni ani, coz stary telefony i s vyplym zvukem nebo kdyz byli cele vypnute, tak na buzeni dycky zvonili

kachna_
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 09:32
- Nahlásit

cernej caj
debilni chytry telefony kdyz maj vyplej zvuk tak proste nezvoni ani
to ten můj čoveče zvoní, ale zase když má vibrace a zapneš ho, tak se zapíná hlasitě. kretén (jsem ho zapla při hodině)
Fajka
Eninku pošlu, ještě jich tam pár visí
Jdu do školy

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 09:35
- Nahlásit

cernej caj
no telefonem bych se nevzbudila už vůbec, protože bych ho měla furt vybitej
to je ale stejně divný, že by chytrej telefon vypnutej nebudil, jestli tam není nějaká nastavovací blbinka, to jako já s mp3 si říkám jak je to přechytralá mašinka až je to k vzteku, že na náhodnej výběr mi přehrává jen z těch mejch neoblíbenějších soubrů a ne ze všeho a až za x dní jsem přišla na to, že náhodnej výběr je podle abecedy a holt některý ty soubory maj ty mp3 očíslovaný a ty se logicky přehrávaj jako první

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 09:40
- Nahlásit

kachna_
no to se me taky zda, ze i kdyz mam vyply zvoneni, tak mi nabiha hlasite a obcas vyda zvuky... ale zvoneni nemam overeny, protoze ho porad zapominam nekde polozenej.

Maya
no to je to samy jako u tech androidu je slozity zmenit zvuk sms nebo tehle akci, protoze snadno se dostanes jen ke zvoneni, takze pak cela salina vydava komplet stejny zvuky furt, v praci vseci stejny zvuky, des. jeste ze mam svoji obstarozni nokii z roku 2005.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 09:50
- Nahlásit

cernej caj
jěště že tyhle přechytralý telefony nikdy mít nebudu
i když něco lepšího než mám by se mi líbílo, ale nejspíš bych chtěla Nokii Lumii a ta je ještě celkem normální
ale stejně teď nemám prachy, tak je to jedno

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 09:53
- Nahlásit

Maya
tak jak to maji nokie, nevim. nejedou na androidu a dneska sou vic rozsireny spis ty samsungy, takze je to obcas des.

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 11:03
- Nahlásit

jeden domácí mazlíček
http://vitaminl.tv/video/1194?ref=rcm

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 11:15
- Nahlásit

Maya
jeden domácí mazlíček
to je slaďoch mně by teda vadil u něj nedostatek mimiky. Ale jinak si myslim, že ta rodina, u který bydlí, se asi úplně nenudí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 11:40
- Nahlásit

Maya
tyjo, co to je? mravenecnik? to je fakt supr

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 12:02
- Nahlásit

cernej caj
jj, mravenečník, krmit bych ho teda nechtěla

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 12:11
- Nahlásit

Maya
se to krmi samo, ne?

denyk
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 12:13
- Nahlásit

Maya
jeden domácí mazlíček
TY VOEEE, TO MI NEDĚLÉÉÉÉJ jsem se málem počůrala smíchy.... ve třetí minutě jak se postaví tak vypadá jak ALF

JINAK SE OMLUVUJU, DOBRÝ DEN VINŠUJU, U NÁS KRÁSNĚ
A JÁ NESKLÁDÁM BÁSNĚ
...ale potím se u výplat

Fajka
jsem si na tebe v neděli vzpomněla, šla jsem do kopce a
začal tlukot srdeční, nebylo si kam sednout, tak jsem se jen zastavila, trvalo to určo 10minut než jsem byla úplně redy...
jsem si připadala jak když jsem zdolala "Čumulangmu"
A zrzavec na mně vyčítavě čučel, že proč jako nejdu...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 12:36
- Nahlásit

denyk
tyjo, tak hlavne, ze to s tebou nekde nesvihlo!

premyslim, ze se zbavim siciho stroje... LADA zajemci o slapaci sici stroj s elektrickym svetylkem asi nejsou, co? pac mam domluvenou elektrickou veritasku... dostali sme ho, mel by byt funkcni ale nikdy sem ho nepouzila

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 13:10
- Nahlásit

cernej caj
zkus ho nabídnout na aukru, tam se prodá všechno a odvoz v Brně by neměl být problém, mi budeme mít někde na půdě ještě takový ten s kovovým stolečkem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 13:21
- Nahlásit

Maya
na aukru nemam ucet, tak to tam cpat nebudu. se zkusim optat a jinak to da zbyna kamaradovi, at si to zkusi prodat, potrebuje penize a ja necekam, ze bych za to neco dostala

Maya
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 16:01
- Nahlásit

cernej caj
ale tak asi dostala, ale ne moc a dobrej skutek taky není k zahození

birma
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 16:43
- Nahlásit

Asi bych měla bejt ráda, že se Adámek tak stará o mojí kondičku, ale občas bych byla radši, kdyby chtěl celej den prospat

cernej caj
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2013 18:59
- Nahlásit

birma
že se Adámek tak stará o mojí kondičku, ale občas bych byla radši, kdyby chtěl celej den prospat

<< 1 ... 2673 . 2674 . 2675 . 2676 . 2677 . 2678 . 2679 . 2680 . 2681 . 2682 . 2683 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání