| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 19:06
- Nahlásit
cernej caj
se nesměj jsme dneska sice nebyli nijak extra daleko, ale nějak mě to sejmulo. Fakt je, že jsem blažená, když vidim, jak po té pro něj náročné procházce spokojeně chrní
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 19:54
- Nahlásit
rumštajn nestíhací.
birma
velká chvála stránek , kde bereš čas
(ale pod členem je máš s překlepem,takže to nefungá jako odkaz)
video s mravenečníkem je suprózní, fakt se myslím nikdo nenudí.
šiška Eninka taky.
a zasněžená Fajka, uf, nojo, je prsinec...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 20:15
- Nahlásit
birma
ty hodně jezdíš s Adamem tím vlakem, četlas? http://mediafax.nova.cz/clanek/doprava/ceske-drahy -chystaji-zdrazeni-podivejte-o-kolik-se-zvysi-ceny .html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 3 Pro 2013 20:19
- Nahlásit
Vero
velká chvála stránek
dík
pod členem je máš s překlepem,takže to nefungá jako odkaz
dík za upozornění, už by to mělo být opravené
Maya
ty hodně jezdíš s Adamem tím vlakem
myslíš zatím 4x?
četlas?
nečetla, díky. Škoda, že se psi nepočítali po kilometru teď, kdy na první výlet stál Adam skoro víc než já, ale budou se tak počítat až budem jezdit dál :/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 07:05
- Nahlásit
birma
jenže já mám dost obavy, že jestli si takhle navyšuješ kondičku a k tomu máš echt tažnýho psa proti mýmu, tak se bojím, že ti nebudu stačit
Maya
no to mam radost... takze kdyz pojedu do riti, tak misto 30kc za celodenni s prestupama za psa dam klido 75, tak to uz je fakt masakr... radost si mi neudelala teda
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:10
- Nahlásit
rumštajn
mrazejček je pěknej, ale teda lepší než sníh, ten si nechte někde na horách, ale říkali včera v tv, že dneska odpolko má začít lejt, tak to bude asi moc pěkná klouzačka jestli se nějak výrazně neoteplí
birma
myslíš zatím 4x?
no já jela 4x asi za posledních 10 let, takže jo
cernej caj
a jo, na tebe jsem zapomněla, že taky jezdíš vlakem
taky jsem to tak pochopila, že na cesty dál ten pes dost podraží a k tomu samo lístky pro lidi taky, teď čekám, kdy zdražej i busy, určitě budou solidární a mě už fakt klepne
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:12
- Nahlásit
budu mít nečekanej výdaj za dveře, i když pravda nejsou tak drahý jak jsem předpokládala, tak teď přemejšlím, jestli odložit nákupu tv a nebo šatní skříně
asi bych si měla vsadit sportku nebo něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:57
- Nahlásit
Maya
no jo,holt des a hruza zasadne... ono je to i levnejsi jet nekde autem i jen v jendom cloveku...ale furt me to asi nepresvedci dodelat si ridicak
co mate s dverma?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 08:58
- Nahlásit
Maya
jinak ja koupila vchodovy celodreeny dvere asi za 4000, protoze nekdo si kupoval novy tak jejich jedina nevyhoda teda byla, ze uz byly pouzivany...
jo a nutneee potrebuju zimni bunduuuuu!!! byla kosa jak ...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 09:40
- Nahlásit
cernej caj
jenže já mám dost obavy, že jestli si takhle navyšuješ kondičku a k tomu máš echt tažnýho psa proti mýmu, tak se bojím, že ti nebudu stačit
neboooj, zatim nestačim spíš já tobě v nejhoršim si budem Adama střídat
psala mi kamarádka z Ostravy (jedna z holek z tábora), že by se k nám občas ráda přidala, tak jsem říkala, že určitě. Doufám, že ti to nevadí.
ještě ti nepřišla?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 09:42
- Nahlásit
Rumštááááájn
Jsem znechucená ze školy, tak nějak celkově
Maya
jestli odložit nákupu tv a nebo šatní skříně
odlož tv, do skříně klidně můžeš po večerech koukat, kdežto na televizi si zimník pověsíš dost těžko.
cernej caj
ono je to i levnejsi jet nekde autem i jen v jendom cloveku.
to taky nechápu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 09:49
- Nahlásit
kachna_
odlož tv, do skříně klidně můžeš po večerech koukat
ty woeee
cernej caj
tys tu starou ještě nenašla? asi ten váš barák není tak mrňavej jak vypadá
...ale furt me to asi nepresvedci dodelat si ridicak
che, ten už mám od pondělka, anabáze od června završena, ale stejně mám obavu, že nikdy nevyjedu, protože říct, že umím řídit auto fakt nemůžu
co mate s dverma?
nic, akorát jsem zjistila, že ta nová místnost má brutal odposlech z celýho baráku, hlavně z patra, asi kombinace toho, že se ze dvou místností udělala jedna a dveří, který jsou částečně prosklený, tudíž musím koupit nový dveře a rovnou to beru i s protihlukovou izolační folií a těsněním, to se vždycky hodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
birma
myslis, ze bude vetsi sranda az budem vohnuty az k zemi vobe, ze se ani jedna nenarovna?
kamoska neva
no jeste mi nenapsali, ze by byla uz na prodejne k vyzvednuti... ale zato mi prisla mikina, o ktere sem zvazovala uz loni, ale 1600 bych za ni nedala a koupila sem ve vyprodeji (posledni jedina velikost - moje) za pulku, coz teda taky nic moc, ale musim rict, ze je luxusne teploucka a vlastne rano mi ta mikca + tenka softshelka rano stacila.
kachna_
ono zalezi na aute... fiatka zere cca 5-6l podle provozu a plynu... takze muz rika, ze cca 1.20 kc/km
kdežto na televizi si zimník pověsíš dost těžko prehodi pres obrazovku
Maya rovnou to beru i s protihlukovou izolační folií a těsněním, to se vždycky hod
no a gratuluju k ridicaku.
No fakt, sem ji jeste nenasla... ja fakt nevim, kam sem ji dala ale nasla sem vsechno ostatni
|
Janiii
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 10:11
- Nahlásit
zdar drásalice!
nedočítám, nedáte se .... odpoledne vyrážíme směr Vídeň na ten náš vánoční dárek, vysněný koncert, tak jsem moc zvědavá
buďte tu hodné a nezlobte!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 10:19
- Nahlásit
Janiii
tak si to moc uzijte !! a hlavne bezpecne dojedte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 10:23
- Nahlásit
Janiii
tak si to užijte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 11:13
- Nahlásit
hele a worick se vymlouvá na kočky
http://www.catsit.cz/
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 11:44
- Nahlásit
Maya
zas sver cizimu cloveku aby ti lezl do domu...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 12:29
- Nahlásit
cernej caj
zas sver cizimu cloveku aby ti lezl do domu...
no já bych to taky neudělala, ale dělaj to lidi s řemeslníkama nebo hospodyněma běžně, tak spoustě lidí to asi problém nedělá
kolik mega nebo giga nebo čeho má tak jeden film?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 12:35
- Nahlásit
Maya
kolik mega nebo giga nebo čeho má tak jeden film?
co mám já, tak většinou 800 MB - 1,5 GB
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 12:36
- Nahlásit
Maya
no delaj, ale tak treba my to nedelame a bud je s nima aspon tatka nebo nekdo...
no zalezi jakej film. jako prumerny "avi" (dvd rip by se dalo rict) je tak 700MB. velikost CDcka. pak mas treba HD filmy (na blueray) muzou mit treba 10gb a pak taky cokoli mezi tim, ze jo... jinak 720p filmy mivaj treba kolem 2gb...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 13:19
- Nahlásit
cernej caj
myslím film z telky, takže to bude asi HD, takže hodně, ale koukám tak 100GB by mohlo teda stačit
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 13:48 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Janiii
moc si to užijte, už se těšim na reportáž z Dojčlanda
Ta mrňavá ropucha, co s ní chodíme ze školky řekla dneska Lucce, že ten obrázek vymalovala ošklivě. Takže, kdybyste nad tím někdo bádal, zlé ženské rostou z malých zlých holčiček
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:27
- Nahlásit
Maya
tak i nahravani z telky asi muzes nastavit (kodovani, kompresi, kvalitu...), pokud budes nahravat full HD treba dvouhodinovy filmy, tak mas na 100GB 10 10tiGB filmu, to nic moc... dyt ani na pc bych nesla pod 500 GB a to tam ma clovek vetsinou stejne leda fotky a filmy...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:34
- Nahlásit
kachna_
zlé ženské rostou z malých zlých holčiček
klasika ale... a pak taky zapšklý a protivný ženský rostou z malých hodných holčiček, kterým se ta negativita kolem dřív nebo pozděj dostane pod kůži
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:39
- Nahlásit
vero birma
jedna bazarova GPS
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:45
- Nahlásit
cernej caj
500 myslíš? no jak tak koukám, zas tak drahý to není, tak asi máš pravdu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:48
- Nahlásit
přes češtiny do angliny
můžete hádat, ale kdyby angláni viděli ty moje přepisy angliny, tak by se nasmáli asi stejně
Mloo-veeteh ahngleetskee
Neh-mloo-veem cheskee
Promeenyuh teh
Oocheht, proseem
Do-brooh khutye
koorzyuheh
Ree-bee
Nah-drazhyee
Leh-teesh-tyeh
Horzyuhee
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:53 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
no ja nevim, me se 100gb zda fakt jako dost malo. 500 si myslim, ze je uz rozumna velikost
vzpominam si, kdyz sem odhadem 10-12 let zpět experimentovala s hlasovým ovládáním počítače. počítač reagoval na slovo "počítači" (psano pocheetachee tak pipl a ja měla slova jako winamp/spustit/konec kdyz se me nechtelo vstavat z postele
Oocheht, proseem
koorzyuheh
Ree-bee
Horzyuhee
tohle sem asi nevylustila?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 4 Pro 2013 14:54
- Nahlásit
Maya
přes češtiny do angliny