| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 12:47
- Nahlásit
Maya
tak hlavne to vypada jako webapps takze by nemelo vadit, jestli to nemame (ale ja ho mam). no tak zkusim doma...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 13:09
- Nahlásit
aaaa zacalo snezit!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 13:13
- Nahlásit
cernej caj
vypada jako webapps
jo, něco takovýho tam taky píšou
aaaa zacalo snezit
to jako fakt? tady zatím nic a než dojedu domů tak to ani nechci, to si nechte na východě
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 13:15
- Nahlásit
muzopasek
no ja doufam, ze to moc prehanet nebude to snezeni...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 13:48
- Nahlásit
cernej caj
u nás taky začalo sněžit
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:01
- Nahlásit
kachna_
musím říct, že co jsem bydlela v centru Brna, sníh sem milovala, břečku přežila... teď na vesnici vidím sníh dost jakopřítěž a sice vypadá hezky, když je nasněženo, ale už se na ten sníh prostě tak netěším...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:40
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, to je super opasek
teď na vesnici vidím sníh dost jakopřítěž
realita člověka postaví na nohy, no
http://www.vtip.cz/vtipne-texty/vtipy-detail-kateg orie.php?id=79&vid=7485
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:41
- Nahlásit
cernej caj
ze to mas doma az takovy extremni tak to asi musi ale vypadat pak pro tebe mnohem hur, nez to je realne pro me.
jsem háklivá, jak když někdo někomu narušuje jeho hranice, to jo . mně u tvejch rodičů sem tam přijde, že to dělají víc, než je - já nevím, zdrávo a běžno - i než se ti líbí, ale samozřejmě to je jen můj subjektivní dojem a může být zkreslenej, to je jasný. a záleží nakonec vždycky na tom, v čem je člověk jakžtakž spokojenej, to máme taky každej člověk nastavený jinak.
no jo, snížkuje. a mužík je autem na vysočině... koupil si aspoň na to naštěstí řetězy. ale moc nadšená nejsem...
Maya
powr point mám, tím to nebude. a o čem ten test je?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:41
- Nahlásit
caj
ty jo! paráda, ten opasek!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:44
- Nahlásit
Maya
nojo, tak nejak
Vero
to bude v pohode jestli neni nekde mimo cesty, tak je snad ani nevyuzije
no a su teda zvědavá, až bude hotovej i ten můj opasek...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:46
- Nahlásit
cernej caj
jestli neni nekde mimo cesty
no právě že docela v pr... mimo hlavní trasy.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:50
- Nahlásit
Vero
ahaaa tak snad dorazi v klidu a v pohode domu, kam jel?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:52
- Nahlásit
cernej caj
na akci kamsi do pr za bedřichov, ale tak snad dneska dojede a v neděli už obleví, až pojede zpátky... loni jsme takhle při prvním sněhu skončili v příkopě (teda bez řetězů), tak z toho nemám dvakrát radost, ale tak snad to bude dobrý-
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:55
- Nahlásit
Vero
tak ja myslim, ze ani nejak moc nemrzne a snad nebude snezit moc. Horsi to je, kdyz sou vanice, nasnezi 30cm snehu za dopoledne a vsecko je to zmrzly... tak preju muzikovi, at je v poradku v nedeli doma
ja du na navstevu za kolegyni, co je doma na materske, tak sem ji koupila nejakou hracku... pred 14ti dnysem byla u byvalyho a kupovala neco pro jeho dvojcatka... mam pocit, ze tento mesic budu konfrontovana s detma vyrazne vic, nez za celej zbytek roku
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 14:56
- Nahlásit
cernej caj
ze tento mesic budu konfrontovana s detma vyrazne vic, nez za celej zbytek roku
užij si to
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 15:25
- Nahlásit
Vero
. a o čem ten test je?
o tom jestli seš normální nebo ne
já ne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 16:04
- Nahlásit
Tam je ale totalne prdelozne! Malem me to sfouklo z cesty, auto litalo sem a tam, u baraku mi vichr malem vyrval dvere, kdyz sem vylejzala - este, ze sem je nepustila. A pred chvili kvalitni vanice. Strecha zatim drzi, ale poryvy vyvalily branu, dalo dost prace ji uvest do puvodniho stavu.
Vero
Brr, tak at se muzik vrati v poradku.
cernej caj
Krasavej opasek.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 16:08
- Nahlásit
Fifi
Malem me to sfouklo z cesty, auto litalo sem a tam
to teda slyším neráda.
Maya
o tom jestli seš normální nebo ne
ahá, tak to vím ale aji bez toho testu, že ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 18:14
- Nahlásit
Fifi
tak se tam drzte, tady u nas to fici taky desive, ale jeste ne tolik
tak musim rict, ze s kolegynkou bylo fakt prijemne a to jeji dite se porad ale fakt porad smeje
Vero
zkus tady tohle a Maya rekne, jestli je to ono... jedno sem mela stejny a druhy jiny. apripomelo mi to podobnou vec, kde je "mrkev"
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 18:46 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit
cernej caj
No od ctvrt na pet koukam na kolony na vypadovce z okna, prej nakej kamion ve stromu. Asi sfouklej. Este ted na tom makaj.
Vero
to teda slyším neráda.
promin, mno...
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 19:26
- Nahlásit
No my jsme dneska měli vánoční setkání. Děti sice zpívaly krásně, ale zima zima zima vítr vítr vítr sníh sníh sníh.
Doufám, že příští rok to zkrátěj.
Šla jsem s Májou. Vylítnul na nás pes ze vrat (už podruhý!), protože páníček zajížděl do vrat a přestože pes neposlouchá,psa nezavírá. Kretén blbej.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 19:42
- Nahlásit
Fifi
tak to mas dost blbej vyhled, rekla bych
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:06
- Nahlásit
cernej caj
jj, to je vono
Fifi
no autobus s náma taky pěkně komíhal na dálnici
jen jsem vystoupila z busu, zastavil mi soused, že mě sveze a já skoro nemohla otevřít dveře od auta, to zrovna fičelo z tý strany, jako fakt děs, a sněží teda chvílema a to já zejtra musím jet objednat ty dveře a chtěli jsme jet do Prahy do obi, tak nevim nevim, uvidíme jak bude
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:24
- Nahlásit
Ahoj lidijové,
zatím ještě žiju, i když si tak nepřipadám. Ani trochu. Jsem debil, kterej věří lidem a pak se diví, že si tu držku vodře vo zem. A dokonce tak i vypadám, protože mám znervů plnou hubu oparůch. Tak teď prostě zaskočím jen občas, tak tu moc nezlobte.
Blaninka má novej kabátec a je z něj naprosto vyrvaná! Dneska ráno ho měla prvně venku a to bylo tóčo, byla tak nadšená, že už jí není zima, že přepadla místního pinče, kterýžto nesnáší žádnýho psa. Vlítla na něj s takovou vervou, že mu nezbylo nic jinýho než si taky začít hrát byla to čurina jí pozorovat. Jednu chvíli jsem úplně čekala, že udělá to stejný co Hošíček, že mu jednu prostě flákne tlapou, to byl jeho oblíbený seznamovací majstrštyk . Taky už umí krásně nosit svojí mističku, stačí říct, zavírat dveře a je dokonalej pes bombař. Hezky hledá i venku, když jí schovám uzlíka. Dneska jsme vyrazily do polí a kupodivu neodlítly i když jí teda lítaly uši dost . Bylo to po tom tejdnu děsně prima i když už byla tma. Teď tu Blanďa slastně chrápe, ščastná, že jsme zas měly čas jen pro sebe.
Jak se daříte vy baby? Řeknite, honem!
Vero
tak doufám, že mužik dorazí v pořádku!!! Držím palec
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:27
- Nahlásit
PetraK
uuuf , moc rádi tě vidíme!!!
já byla poprvé ráda že má Fajfka tolik kilo...sem lítala ve větru jak drak a vona si mě pouštěla
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:27
- Nahlásit
byla to čurina jí pozorovat. Jednu chvíli jsem úplně čekala, že udělá to stejný co Hošíček, že mu jednu prostě flákne tlapou, to byl jeho oblíbený seznamovací majstrštyk . Taky už umí krásně nosit svojí mističku, stačí říct, zavírat dveře a je dokonalej pes bombař. Hezky hledá i venku, když jí schovám uzlíka. Dneska jsme vyrazily do polí a kupodivu neodlítly i když jí teda lítaly uši dost . Bylo to po tom tejdnu děsně prima i když už byla tma. Teď tu Blanďa slastně chrápe, ščastná, že jsme zas měly čas jen pro sebe.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:29
- Nahlásit
PetraK
ahoooooooooooooooooooj pani!
Blaninka má novej kabátec a je z něj naprosto vyrvaná! Dneska ráno ho měla prvně venku a to bylo tóčo, byla tak nadšená, že už jí není zima, že přepadla místního pinče, kterýžto nesnáší žádnýho psa....
Pipinka blažená Ta má takovou kliku, že vás má
U nás nic novýho, akorát už víc jezdíme vlakem na vejlety a pomalu plánuju tramvaj na příští tejden
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:31
- Nahlásit
PetraK
Blaninka má novej kabátec a je z něj naprosto vyrvaná! Dneska ráno ho měla prvně venku a to bylo tóčo, byla tak nadšená, že už jí není zima, že přepadla místního pinče, kterýžto nesnáší žádnýho psa.
a jakej si jí nakonec teda pořídila?
to je super že je ráda že ho má a že jí je teplo
není nad to dyž jim čék něco koupí a oni z toho maj radost jak malý děcka
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:33
- Nahlásit
Fifi
, auto litalo sem a tam, u baraku mi vichr malem vyrval dvere, kdyz sem vylejzala - este, ze sem je nepustila. A pred chvili kvalitni vanice. Strecha zatim drzi, ale poryvy vyvalily branu, dalo dost prace ji uvest do puvodniho stavu
ajta krajta blbej vítr snad už nebude nic horšího i dyž u nás teda fučí strašně moc furt, a včera v noci tak že nebylo vidět na silnici která je metrů od baráku!
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 20:38
- Nahlásit
Fajka
uuuf , moc rádi tě vidíme!!!
no, bude to jen občas
ráda že má Fajfka tolik kilo
a jakej si jí nakonec teda pořídila?
zde:
oni z toho maj radost jak malý děcka
vypadá jak profi modelka, nosí se jak na talíři. Když teda radostně nerotuje prostorem, mám obavy, že jej bude vyžadovat i v létě
birma
ahoooooooooooooooooooj pani!
ahoj, moc mě mrzí, že jsem to musela odvolat
Pipinka blažená
eh, spíš pošahaná byla jako magor, vystřelenej z praku navíc
pomalu plánuju tramvaj na příští tejden
no ty vado, to jsou skoky přátelé!! metro , tramvaj, vlaky, z buráka je pražák!!!
|