| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 20:09
- Nahlásit
PetraK
tak čtu, že Blanimíra je za modelku, pěknej má vobleček, taky prosím fotečku
Vero
lity lity ale jakože takhle z dálky fakt hooodně pobavilo
mě dneska spadnul kocour ze zábradlí, jako spolu s kočkou tam furt lezou a nemůžu je to odnaučit a on je teď docela tlustej, tak ho asi převážilo břicho bo co a spadnul z patra na dlažbu, ale tváří se, že mu nic není a žere, tak je akorát pod drobnohledem, doufám, že mu nic nebude a že se poučil
birma
to by mě taky štvalo, nemůžeš mu dát pelech na to místo co lehá
ale třeba to má radši, Kim taky nesnáší pelechy, všechny roztrhal, i ty v boudě a spí radši na holý podlaze jak doma tak v boudě, dneska jsem jim tam dala slámu a počítám, že ta jeho bude zejtra venku
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 20:29
- Nahlásit
Maya
nemůžeš mu dát pelech na to místo co lehá
nevim, kde přesně tam leží (nejlepší varianta je, že na rohožce), navíc tam je fakt necelej metr šířka, všude dveře, místo na pelech veškerý žádný :/
ale třeba to má radši, Kim taky nesnáší pelechy
no on právě normálně když jsme doma v tom pelechu spí, kdyby ho neměl rád obecně, tak by mě to asi štvalo míň...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 20:39
- Nahlásit
Musim na sebe prásknout, jak jsem se dneska neudržela a po letech dala někomu naprosto nevyžádanou radu ohledně psa. Potkal nás ráno pán se štěnětem starym tak 2-3 měsíce a prcek se k nám přidal a s náma odcházel. Chlap stál na místě, rovnej jako kdyby spolknul pravítko a na pupíka furt volal. Prcek se mu vrátil až když zjistil, že s Adamem fakt nebude žádná sranda. Pán mu vyčinil (jen teda slovně a bez řevu) a připnul ho hned na vodítko. Sice se za to stydim, ale komentář jsem si tentokrát fakt neodpustila.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 20:59
- Nahlásit
Maya
ale jakože takhle z dálky fakt hooodně pobavilo
no šak, vám to nepíšu, abyste nad tím plakali
ě dneska spadnul kocour ze zábradlí,
a nedopadl na všecky 4? tak snad mu nic nebude....
no, mužík byl u bráchy, pořídili si se svojí přítulkyní malýho starýho vořešáka útulkovýho. a tak si s ním mužík prej tak hrál a hrál a pak s nemilým překvapením seznal, že teda ten pes nepadá na všechny čtyři, když ho vobrátí naštěstí to teda zjistil jen na minivýšce nad zemí. prej za to nemůže, to ta váhová kategorie našich kočičkáků
birma
se nestyď. já to taky občas udělám, ač si nemaluju iluze, že to zabere. ale... kdo ví. třá když se sejde víc podnětů....
s pelechem to by mě taky štvalo... ale třá náš psák rád lehává v předsíni, klidně i když jsme doma, teda pravda hlavně v létě, možná mu to až tak neva.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 21:00
- Nahlásit
PetraK
abych šla nějak v rozumnou dobu spát.
to mě paní znepokojuje, esis přišla k rozumu
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 23:33
- Nahlásit
birma
tak mu tam dej kus koberce, ať máš klidný spaní
Maya
taky prosím fotečku
tak tu zatím nemám, mám ale generálmajorku Blanku ze zákopůch, unavenou, bojem sešlou, hladovou....
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 23:34
- Nahlásit
Vero
rozum nehrozí, jen došly síly, moc
Maya
co a spadnul z patra na dlažbu
eh! doufám, že je cajk
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 7 Pro 2013 23:38
- Nahlásit
vero
to ma vysvetleni. NENAVIDIM DOTYKACE! na klasika klavesnici mobilni se pise lip a navic me svitilo slunko tak sem napul na ten displej ani nevidela, doctu vas zitra, dnes nsrocnej den a ten telefon je fakt za trest
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 09:43
- Nahlásit
petrak
roztomila duchodkyne
vero
tak to vas lituju s kocoure.m, co tam nslepit nejakej obrazek.?
maya
ty jo, chudak kocout
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 12:21 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
ahoj, prosím Tě, "ta věc" počítačová (zdroj s integr. zákl deskou? ) je fujitsu limited, date 06/1992, model M2266SA, jestli ti to něco řekne. Bohužel se mi nepodařilo v mobilu přiložit fotku jako přílohu a hledám kabel. Chceš to?
kdysis psala, že takové věci divné sbíráš
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 12:45
- Nahlásit
PetraK
jen došly síly,
to mě mrzí a u tebe to je už co říct, mi připadá
tak snad bude pomalu líp.
Blanka zákopová moc milá...
cernej caj
NENAVIDIM DOTYKACE
se nedivím... za největších hororů považuju napsat na dotykovou obrazofku heslo kdo to zvládne, zvládne všecko... mně se nepovidlo nikdy zlatej můj hloupej tydlifoun.
o tam nslepit nejakej obrazek.?
budu muset něco takovýho vymyslet
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 14:28
- Nahlásit
Vero
napsat na dotykovou obrazofku heslo
mně je dotykáč příjemnej, můžu to sem napsat?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 14:37
- Nahlásit
hlásím, že opět řeším dilema kastrace. V tuhle chvíli jsem na tom tak, že ho buď nechám vykastrovat, nebo ho zabiju
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 15:09
- Nahlásit
birma
co provedl?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 15:17
- Nahlásit
kachna_
neprovedl nic, ale nemá zájem o nic, krom čuchání a to už víc jak týden. Zatím se to spíš zhoršuje, takže už nemůžem cvičit ani doma, pamlsky nežere už nikde, normální jídlo už včera taky nechtěl. Venku je na přesdržku, bo jedinej kontakt, co spolu máme je "Mámo uhni, bráníš mi ve výhledu"
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 15:24
- Nahlásit
birma
tak zab/nech vykastrovat tu fenu, kvůli který zapomíná na slušný vychování
normální jídlo už včera taky nechtěl.
tak to by za tejden už mohl bejt v pohodě, ne? Teda, jestli se toho dožije.
Lituju moc., já bych Cira zabila každý hárání. Ale on aspoň reaguje na povely venku.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 15:28
- Nahlásit
kachna_
tak zab/nech vykastrovat tu fenu, kvůli který zapomíná na slušný vychování
že bych vyvraždila celou prahu?
tak to by za tejden už mohl bejt v pohodě, ne?
nevim, takhle děsivý to bejvalo vždycky tak 3-4 dny, teď už je to přes tejden...
Ale on aspoň reaguje na povely venku.
To Adam zvládá dva povely teď - pokud je na krátkym vodítku, tak zvládá přijít a sednout si, ale ty ksichty, co u toho hází
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:13
- Nahlásit
birma
e bych vyvraždila celou prahu?
myslíš, že to není jedna oujé fena?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:15 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Právě jsem přišila poutko k ručníku do školky (každý týden pere jeden rodič školkové ručníky). Bílou nit zrovna nemaje, musela jsem rozplést provázek
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:27
- Nahlásit
kachna_
myslíš, že to není jedna oujé fena?
nevim, za těch 8 měsíců je to teď asi potřetí nebo počtvrtý. Ta, která jsem si myslela, že to je, je od léta kastrovaná a žádný jiný podezření na nějakou konkrétní nemám. Teda můžu vyloučit jednu jezevčici, tu jsme potkali hárající včera a byla mu dost šumák
Bílou nit zrovna nemaje, musela jsem rozplést provázek
Kreativní rodič si vždy poradí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:49
- Nahlásit
kachna_
tohle sem nasla po hledani toho cisla na google... hmmm pokud to nepotrebujes, urcite budu moc rada, pokud se toho zbavis smerem ke me
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 16:54
- Nahlásit
kachna_
Bílou nit zrovna nemaje, musela jsem rozplést provázek hlavne, ze sis poradila. lepsi varianta jak nemit jehlu
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 17:28
- Nahlásit
cernej caj
pokud to nepotrebujes
ne, opravdu to nepotřebuju
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 17:39
- Nahlásit
Bry den.
birma
Zlaty prciny...
cernej caj
Hele, sveracko, ja tu mam celej origo pakl starejch nepouzitejch disket, klasickych - chces je? Je mi lito je hazet do popelnice.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 18:15
- Nahlásit
Fifi
Zlaty prciny..
jo! příště se na pindíky vykašlu! (I když teda minule jsem si to říkala taky )
Jsem se zeptala na názory jestli nemůžu dělat něco jinak a líp než se definitivně rozhodnu, v jedný skupině na FB. Je tam jedinej prudil, ale samozřejmě se musel ihned ozvat
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 18:31
- Nahlásit
birma
Ja myslim, ze nic lip a vic asi s pindourem nenadelas. Mela jsem v minulosti dost psu. Kazdej harani fen (at sousednich, nebo vzdalenych) vnimal jinak. Jednomu vypinal mozek jen pri tech "nej" dnech - ale ten byl zvyklej zit s cubou doma, takze 3 dny pekla a pak to slo. Jiny nacuchli haravku, zacvakali hubou a vymalovano - s tema jsem se snazila chodit co nejvic mezi haravky, ktery nebyly jeste v nejlepsim/nebo uz po, aby se "otrkali" a prestalo jim to bejt vzacny, aby zjistili, ze fungat se musi i tak. Vyslovenyho magora jsem poznala jednou, a to byl nas prvni rodinnej perdel - u nej ta priroda byla fakt silnejsi, halt teros.
Jak jsem s nim vylezla ven, bylo mi to jasny, asi jak Adam, nepritomnej vyraz, panicko polib si, koule misto mozku, takze pustit z voditka/snury neexistovalo v dane obdobi. U nej se to vyresilo samo vekem, musel jit na kastraci kvuli nadoru na varleti.
Nezavidim to rozhodovani tvoje.
Chapu, ze na jednu stranu ho chces nechat vcelku, se vsema projevama, na stranu druhou, pokud je takhle mimozni a nezravej - vzhledem k tomu jeho traveni citlivymu - asi bych zacala zvazovat i kudlu. Ale to je fakt na tobe a odolnosti tvyho nervovyho systemu, dukladne zvazit pro a proti.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:11
- Nahlásit
Fifi
Ja myslim, ze nic lip a vic asi s pindourem nenadelas.
Tos mě teda potěšila, pani
s tema jsem se snazila chodit co nejvic mezi haravky
to mě napadlo taky, jenže on je prostě divnej. Většina háravek, co jsme zatím potkali, ho zas tak moc nerozhodí. A navíc znáš můj vztah k lidem...
Nezavidim to rozhodovani tvoje.
Já si to taky nezávidim
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:37
- Nahlásit
Tak jsme zpátky z výletu, bylo to prima. Blanička si dala procházku se ségrou - byla jsem ráda, znamená to, že jí důvěřuje, šla s ní v nedomácím prostředí.
Opar se mi rozlezl víc než je zdrávo, nějak mě bolí oko a asi i tvář, bojím se, bojím abych si nepořídila pásák
birma
mi se taky osvědčilo s Ešákem, že jsem chodila záměrně za háravkama a snažila jsem se, aby se naučil mě vnímat. Byla jsem ochotná akceptovat určitej jinej levl , než byl běžně, ale nějakou funčknost jsem vyžadovala. Stejně tak jsem ho postupně učila, že i když se začte u velmi zajímavýho drnu se vzkazem od háravky, tak nemůže nepřijít, když zavolám. Měla jsem pochopení, že reakce je jiná, než u běžnýho drnu, ale reagovat musel. Když zareagoval, mohl zpátky k drnu a číst si jak dlouho potřeboval, když nezareagoval, dali jsme si to jako cvičení a hned tak se k tomu nedostal. Odměna ve formě počkám na tě u drnu klidně hodinu přišla v momentě, kdy zavnímal a přišel v takový formě, která byla akceptovatelná.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:44
- Nahlásit
PetraK
Opar se mi rozlezl víc než je zdrávo, nějak mě bolí oko a asi i tvář, bojím se, bojím abych si nepořídila pásák
Rumstajn, pani, nenechte se oparit! natoz pasove! Sice je ted blby obdobi, ale dotuj se nejak, posiluj si imunitku, je to treba.
Blanička si dala procházku se ségrou
Ona je takova skorem nadfena.
A huuuf, sem se docetla ty ztraceny beloby, zaplatbuh, ze je uz doma!!!!
Měla jsem pochopení, že reakce je jiná, než u běžnýho drnu, ale reagovat musel.
Kdyz to je problem prave asi u birmice, ta to bere jinak. A taky ma adamitu necelej rok, s tema vseho jeho uletama, preskokama... Nevim, mno, bojim se, ze u nej v podobnym tranzu akceptovatelna forma nejakyho zavnimani ani prijit nemusi.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 19:58
- Nahlásit
kachna_
supr, to bude muj nejlepsi harddisk, co mam doma, pac co mam 45MB, tak ten bych rekla, ze velikosti jen polovicni
Fifi
dik za nabidku disket, ale to neuziju. Ale rika muz, ze treba strojari se staryma masinama by to mohly vyuzit, ze se pres to daji prenaset data, tak mozna nekde na bazosu nabidnout?
PetraK
a blanicka sikovnaaa ze sla se segrou
nemuzes si vzit dovcu nebo neco a dat si ted oraz? asi chapu ze krz praci zadna slava, ale zdravi mas jen jedno...
|