| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 20:15
- Nahlásit
PetraK
Blanimíra na pelechu je super, a to voko jak hází
birma
já bych kastrovala, protože jakože takhle mimózní pes z háravky by mě asi dostal do blázince a háravky jsou všude furt
ale pro mě teda kastrace, zvlášť psa, není žádná trága, ale to má asi každej jinak
jinak hlásím koucour je v pohodě, fakt ty kočky jsou asi nesmrtelný, protože jakože plesk to byl parádní, padnul na bok, ještě že asi má zrovna tučný obdobní, tak pad na měkký
|
birma
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 21:29
- Nahlásit
PetraK
Stejně tak jsem ho postupně učila, že i když se začte u velmi zajímavýho drnu se vzkazem od háravky, tak nemůže nepřijít, když zavolám. Měla jsem pochopení, že reakce je jiná, než u běžnýho drnu, ale reagovat musel. Když zareagoval, mohl zpátky k drnu a číst si jak dlouho potřeboval, když nezareagoval, dali jsme si to jako cvičení a hned tak se k tomu nedostal. Odměna ve formě počkám na tě u drnu klidně hodinu přišla v momentě, kdy zavnímal a přišel v takový formě, která byla akceptovatelná.
To dělám taky a on je schopnej dojít (když je na vodítku samože), ale stejně mě neskutečně sere, že dojde s výrazem "nepruď, nezacláněj, jsem tady, tak mě tam zase pusť...
Opar se mi rozlezl víc než je zdrávo, nějak mě bolí oko a asi i tvář, bojím se, bojím abych si nepořídila pásák
Dej si voraz pani, jak jen to půjde.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 8 Pro 2013 23:10
- Nahlásit
dobrá vychytávka
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:06
- Nahlásit
birma
nemohl to udělat ten sníh?
u nás na sněhu při hárání je pes hned dvojitá mimóza...
já to teda neřeším, prostě máme v roce týdny, kdy s ním venku vůbec nic není a spokojím se, že dojde, páníkovi teda odchází nervy, to je fakt.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:07 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
Maya
edit.- ale teda stejně ta knížka vypadá! to by mě mužík přerazil
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:15
- Nahlásit
rumštajn,
kolegyně je nachcípaná, tak se obávám, že mě to za pár dní čeká taky, včera jsem si roztrhla prst a do dneška se mi to nějak podebralo a bolí to jak sviń jen se toho dotknu, už jsem vyměkla a dala si přes to alespoň náplast, jakože začíná nám tenhle tejden fakt moc pěkně
a aby to ho nebylo dost, tak leje a leje
tak napište něco veselého, Vero třeba
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:32
- Nahlásit
Vero
nemohl to udělat ten sníh?
u nás na sněhu při hárání je pes hned dvojitá mimóza...
určitě myslim, že to výrazně zhoršil
já to teda neřeším, prostě máme v roce týdny, kdy s ním venku vůbec nic není a spokojím se, že dojde, páníkovi teda odchází nervy, to je fakt.
když já mám vždycky hrůzu, že už tak dementní zůstane
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:34 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
Englištájn
hledám si informace o job interview a našla jsem test:
doufám, že se vám ta otázka zobrazí
http://www.englishtown.com/community/Channels/Quiz .aspx?quizId=15
Je to pátá otázka, odpověď d mě dostala D:
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:35
- Nahlásit
Maya
další hovno se zatím nekonalo
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:36
- Nahlásit
birma
když já mám vždycky hrůzu, že už tak dementní zůstane
nezůstane, je-li to pachama, ty pachy stejný zůstat nemůžou.
na sněhu se holt líp drží, je to hotová parfumérie.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:48
- Nahlásit
Maya
tak já mám ne veselý, ale potěšivý, pokladník mi volal a omluvilse mi, že mi peníze, který tvrdil, že mi předal (266 Kč), nepředal. Jsem ráda, že je férovej a přiznal chybu
|
birma
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
kachna_
hledám si informace o job interview a našla jsem test:
pěknej jsem v šoku páč jsem udělala 9/10
a 5. otázka je fakt moc pěkná
pokladník mi volal a omluvilse mi
tak to je velice dobrá zpráva
Vero
nezůstane
paranoia v praxi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
kachna_
Jsem ráda, že je férovej a přiznal chybu
tak to potěší, zvlášť když jde o prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 09:58
- Nahlásit
birma
taky jsem měla 9/10, ale nějak jsem nevykoumala, kde jsou ty správný odpovědi
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:02
- Nahlásit
Vero
na sněhu se holt líp drží, je to hotová parfumérie
přesně! a nedej nadbůch aby přeběhl zajíček, srneček či kočička to mám pak taky momooozu
kachna_
ale potěšivý, pokladník mi volal a omluvilse mi, že mi peníze, který tvrdil, že mi předal (266 Kč), nepředal. Jsem ráda, že je férovej a přiznal chybu
frajer! to se často nestává ...
Maya
tak napište něco veselého
už třetí den mám hlavu jak škopek plnej střepů
ty fronty a tlaky mě zabijou
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:14
- Nahlásit
Fajka
už třetí den mám hlavu jak škopek plnej střepů
to za moc veselý nepovažuju teda.
mě hlava teda vyloženě netřeští, ale dobrý to taky není. myslela jsem,že to je z moc práce u pc..
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:23
- Nahlásit
kachna_
tož, taky mám 9/10, ale o práci v engliš bych se ucházet nemohla, pokud by si o tom se mnou nedopisovali, ale promluvili by na mě
a nevidím nikde správný odpovědi?
zajímala by mě 1, co to bylo.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:24
- Nahlásit
Vero
mě hlava teda vyloženě netřeští, ale dobrý to taky není. myslela jsem,že to je z moc práce u pc..
já bych řekla že to je kombinace více věcí, počasí + hodně čučení do PC + nedej bože když musím telefonovat (a že se zákazníkama musim) .... tydle tři věci mě momentálně totálně ničej ...
cí okamžitě vánoce ! pro mě vánoce = 2 týdny volna bez práce, votravnejch telefonů vod zákazníkůch a práce na PC
uuuž aby to bylo !
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:39
- Nahlásit
kachna
tak to se pokladnik pekne ukazal
maya
rozveseli te ze sem v noci propotila 2 trika a skoro nespala a dneska plytvam dovcu, co sem chtela na vanoce?
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:53
- Nahlásit
Fajka
já naštěstí nemusím tydlifounovat.....
taky chcí už vánoce... a svou dovčůůůů....
cernej caj
aj. jaj
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 10:59
- Nahlásit
cernej caj
rozveseli te ze sem v noci propotila 2 trika
jako že mám bejt veselá, že nemám horečku? tak jako jo, to je fajn, ale se obávám, že za pár dní lehnu taky, akorát bez tý horečky, tu nemívám a bez dovolený, protože těch posledních pár dnů si na vánoce fakt vzít nenechám, doplazim se do práce za všech okolností
tak se brzy uzdrav, nemáš to poslední dobou nějak často?
by to chtělo asi posílit imunitu nebo tak něco
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:14
- Nahlásit
Maya
ten obrazek s vanou je skvelej
no casto necasto... stres v praci, k tomu po me kazdej neco chce. Dyt ja domu kazdej den chodim pomale v 8 vecer, protoze i kamaradi od kamaradu furt nutne neco potrebujou, pak najednou pribuzny neco nutne potrebujou, pak pribuzny od kamaradu neco nutne potrebujou a kdyz mam tu trochu casu navic, tak se snazim to maximalne uzit... ja ani nechapu, jak to muzou lidi delat, ze dou jako z prace domu, projdou se s psama, uvari si kafe a proste relaxujou... a sem myslela, ze imunitu si posiluju tim, jak na zastavce vsichni kaslou, v autobuse vsichni kaslou, v praci vsichni smrkaji a ja furt nic, a pak najednou oni prestanou smrkat a kaslat a ja lehnu..
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:19
- Nahlásit
a score mam 10/10, nebyla sem si jista u 2 ale evidentne sem to odhadla dobre
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:22
- Nahlásit
cernej caj
ja ani nechapu, jak to muzou lidi delat, ze dou jako z prace domu, projdou se s psama, uvari si kafe a proste relaxujou
není to tím, že míň spí, ti lidi?
já jsem z času poměrně zoufalá, to je vždycky prostě o tom, chvíle relaxace za cenu, že nevyperu, nechám bordel, nebo naopak. a si myslím, kdyby mýmu organismu stačilo 6 hod spát, bylo by hned veseleji. ale to mám rodový asi. nestačí.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:27 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Vero
tak spat min nez tech obvyklych 7hodin by me uz fakt zabilo a to i tak potrebuju spis 8... pokud lidi spi bezne treba jen 6 a staci jim to, tak fakt hrozne zavidim...
problem je v tom, ze i kdyz v tydnu treba spim ve stredu jen tech 6 tak su tak hrozne rozbita, ze mit to casteji nez 1 v tydnu, tak uz ani nejsu schopna pracovat
edit: a to doma neuklizim, nevarim. vlastne nedelam zadny domaci prace krome prani. to uz fakt nevim, kdy bych to delala
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:38
- Nahlásit
cernej caj
kdyz v tydnu treba spim ve stredu jen tech 6 tak su tak hrozne rozbita, ze mit to casteji nez 1 v tydnu, tak uz ani nejsu schopna pracova
to mám stejně a fakt závidím těm, komu to stačí. co neděláme
a to doma neuklizim, nevarim.
tak trochu asi uklízí každej, ne? jen s různými nároky na výsledek
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:39
- Nahlásit
Jinak kamarádi si vychvalují na imunitu Preventan. já jsem ho se vší skepsí zkoušela taky, samozřejmě nemůžu říct, esi jsem byla zdravá sama o sobě nebo taky díky tomu... letos symbolicky zobu hlívu od našich.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:43
- Nahlásit
Vero
no já možná jednou za měsíc zametu podlahu po prostředku... okna mám 3 roky a umyla sem jen jedno z nich, poprvé na jaře letos
si myslim asi, ze je to u me proste tim, ze su permanentne ve stresu a fakt nemam den, aby to bylo v poho. Kdyz mam v tydnu jedinej volnej den po mesici, tak si tam nacpu kolegyni, ze je me to uz trapny ze se domlouvame pul roku...
na ten preventan se podivam
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:49
- Nahlásit
cernej caj
jednou za měsíc zametu podlahu po prostředku... okna mám 3 roky a umyla sem jen jedno z nich, poprvé na jaře letos
děláš mi radost, že každá ženská furt jen nepucuje tzn. že na tom se svými intervaly nejsem nejhůř
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:50
- Nahlásit
Vero
mezi slepymi jednooky kralem, ze jo?
|