| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:15
- Nahlásit
Vero
no to je pravda, jenže je taky něco jinýho, když o tom víš kulový, a doma jim věříš, že je to potřeba... třeba jestli si vzpomínáte, jak mi loni vlétě spadl ten komín a poškodil i část střechy a muž říkal, že se mu zdá dost vysokej a že je to asi zbytečný? a taťka mi už rok slibuje, že doobjedná ty díly, protože já nevím, co to bylo... no včera sem se na to ptala a víš, co sem zjistila? že ten komín byl tak vysokej proto, že sme chtěli zvedat půdu a udělat tam vestavbu... tu vestavbu celou dobu chtěla maminka. Já ze začátku jen řekla, že ji zvážím, ale pak sem řekla, že ji definitivně nechci... přesto sem dala za komín 56 000 s tím, že sem myslela, že tatínek to má spočítaný přesně a ne, že sem koupila dva díly (cca 6000) navíc jen proto, že moje máma chtěla mermomocí půdní vestavbu... no takže konečný rozsudek je ten, že dokoupit ty díly netřeba, komín je k součastné střeše správně vysoký a je to moje chyba, že sem zavčas neřekla, že vestavbu nechci... no a hádej se s nima... prostě u nás to funguje tak, že já řeknu ne, naši se naserou akorát a pak přijdu z práce jeden den a divím se. Na druhou stranu, teď že naběhli chlapi a zateplily celou přední stranu a část boku, za to se na tatínka zlobit vážně nebudu, že to zařídil...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:15
- Nahlásit
cernej caj
pěkný byly ty původní okna, fakt škoda jich, ale tak zase ty eurovokna jsou furt lepší než plasťáky
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:21 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
cernej caj
no jo no, to je vždycky něco za něco... čék si buď nechá zařizovat rodičema a oni něco zaříděj tak, jak se mu líbí, a něco naopak a ještě to je o hádky, nebo si do toho nenechá kecat a pak samozřejmě nemá ani to, co by se mu líbilo.
ty starý okna byly moc pěkný, ale ty nový taky nejsou na pohled špatný.
edit- já jsem rodiče vyhodila s nějakým organizováním čehokoliv z bytu hned zkraje a důsledně... tož díky tomu furt máme škaredý a nerekonstruovaný jádro, prachů nemajíce ale nesnesla bych, aby mi rodiče plánovali bydlení ani cokoli jinýho jako by to byla jejich věc. navíc při vlezlosti těch mých by mi za chvíli máti aji věšela obrázky a plnila skříně... to by vůbec nešlo.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:23
- Nahlásit
Maya
tak jako byli pěkný, ale už nejsou, co naděláme. Pozdě bycha honit. Já v tý době přišla prakticky po celým životě v bytě do tohodle, ve stavu spíš nic než moc a prostě to bylo všechno ráz na ráz, nějak bez znalostí a tak
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 16:15
- Nahlásit
Maya
obvykle ta stará okna dvojitá bývají
no, ale vakuum mezi nima prostě neni
cernej caj
dveře jsou boží
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 17:09
- Nahlásit
kachna
jojo, sou supr. z bouracky asi za 4t, ddreveny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 18:52
- Nahlásit
zdravím
udělali jsme si dneska zase výlet - 28 km. Áda se prošel a já se strhala
fotky zde
Adámek hezky nasvalil - taky bych chtěla mít takovej hezky vyrýsovanej zadek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 19:23
- Nahlásit
tak schválně, já jsem 2%
https://powerpoint.office.live.com/p/PowerPointVie w.aspx?FBsrc=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fdown load%2Ffile_preview.php%3Fid%3D237678243067913%26t ime%3D1386267746%26metadata&access_token=100003225 677839%3AAVKPpNv1-E4tjTQnMBfx9maizTk_RSw-EquuSEbRK JoDTQ&title=super_test.pps
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 19:24
- Nahlásit
kachna_
, ale vakuum mezi nima prostě neni
to ne, ale mám zkušenosti s obojíma a nad pořádný špaletový okna není
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 19:26
- Nahlásit
Maya
tak schválně, já jsem 2%
já napůl 2%
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 19:37
- Nahlásit
Maya
taky 2%
No ale jestli my tu u Ešusky nejsme všichni ABnormal
nad pořádný špaletový okna není
čoveče mamča má eurookna a spokojenost naprostá, větší než s špaletama. Prostě ten náš barák je na dvoje okenice nešikovnej. Furt jsme se o něco mlátili, takže kromě ticha je tam i tahle výhoda.
Já teda špaletový nemám, jen dřevěný (ne euro, starý dvoukřídlý dřevěný) a budu je taky nechávat repasovat.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 20:07
- Nahlásit
Tez jsem 2%.
birma
Ujit 28 km, tyden se nehnu.
A at to nikoho neodfoukne, vosklivak, co se sem sune, tu uz se zacal zvedat vetricek a padat naky srackocosik. Hlavne horalove, at to zvladnou v poho!
|
birma
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 20:21
- Nahlásit
Fifi
Ujit 28 km, tyden se nehnu.
však to přesně mám v plánu
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2013 22:43 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit
kachna_
Furt jsme se o něco mlátili,
no jo, asi záleží jak kde, my máme metr tlustý kamenný zdi, takže hoooodně široký parapety v místnosti, takže ani otevřený okno v podstatě do místnosi skoro nejde
jakože si ani nedovedu představit, jak by tam vypadaly jednoduchý eurookna
Fifi
tady fičí a do toho leje, doufám, že nezačne ještě mrznout, ještě se potřebuju dostat zejtra do práce
jo a v sobotu potřebuju jet objednat ty dveře, takže prosím taky žádnej sníh
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 09:02
- Nahlásit
Rumštááájn
jste odfouklý?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 09:24
- Nahlásit
kachna_
jste odfouklý?
já ne, ale ostatní asi jo
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 09:29
- Nahlásit
Já se furt nemůžu rozhodnout, jestli teď půjdu venčit a pro dítě pojedu autem, nebo jestli půjdu pěšky pro dítě
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 09:51
- Nahlásit
ten je boží http://www.novinky.cz/koktejl/321279-rozcepyreny-n etvurek-bavi-celou-republiku-dostane-se-i-na-darko ve-predmety.html
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 10:03
- Nahlásit
já se zas nemůžu rozhodnout, která část těla mě bolí víc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 10:09
- Nahlásit
kachna_
birma
vaše starosti bych chtěla mít
birma
cos dělala? stěhovala?
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 10:33
- Nahlásit
Vichricstaajn,
my odfoukly nejsme, ale byl to srumec, srumajda, este i ted je tam nechutnej vichr. Elektrika v noci slus, nastesti uz to nahodili, jinak by byl barak notne vychlazenej. Snad jsou horalky v pohode.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 10:40
- Nahlásit
Maya
cos dělala? stěhovala?
sem se procházela včera
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 10:58
- Nahlásit
Maya
vaše starosti bych chtěla mít
huž jsem přifičela zpět. brrr
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 11:13
- Nahlásit
Vero
s tim bydlenim - komin sem potrebovala, ale proste napadne te, ze ti tatka pocita vysku kominu na neco, co nechces, protoze tvoje mama si mysli, ze to musis chtit? ja doma nemam vylozene nic, co tam nechci, akorat je to nekdy trochu boj. A ty okna se menily hned, protoze tam brutalne tahlo a nesly ani otevirat/zavirat poradne...
takze to beru spis tak, ze nasi to mysli dobre, nekdy to mozna malinko prehaneji, ale jak si rikala, ze by ti mati i vesela obrazky, tak tohle u nas neni. Jako ohledne domecku su celkem spokojena, a mam to tak jak chci ja. jinak bych taky komin mela jinde a krb v kuchini a tak
birma
tyjo, ste dobry, ze mate za sebou dalsi vylet
ja dneska po pul dni dovci mam nejakou hracku pro dite pro kolegyni co ji jdu navstivit a novou zimni bundu.
Fifi
tak hlavne, aby vam ty energie uz jeli a hlavne at mas cim topit
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 11:33
- Nahlásit
birma
sem se procházela včera
jo aha vlastně, ale z toho by tě měly bolet jen nohy, ne?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 11:58
- Nahlásit
Maya
z toho by tě měly bolet jen nohy, ne?
a zadek a z baťohu na zádech a foťáku na krku záda a z Adama na stopovačce v zazvěřených loukách ruce...
cernej caj
ste dobry, ze mate za sebou dalsi vylet
těď asi budem mít chvíli útrum, naprosto jsem se výletově vyčerpala
Ale to Polabí je nádherný, jsem tam nikdy nejezdila, ale je to fakt paráda
tudíž bych navrhovala na duben, kdy tam ještě nebude moc cyklistů a lidí obecně něco takového
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 12:26
- Nahlásit
cernej caj
ale proste napadne te, ze ti tatka pocita vysku kominu na neco, co nechces,
no jo, to by asi nikoho nenapadlo
ze nasi to mysli dobre
hele znáš to "cesta do pekla je dlážděná dobrými úmysly"
ale tak hlavně, že seš spokojená a máš věci, jak chceš ty, to je rozhodující.
Maya
ten ptíca je táák štrašně vošklivej
a test mi nejde pro jistotu ani otevřít
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 12:28
- Nahlásit
birma
už plánuješ duben? optimistko!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 12:35
- Nahlásit
birma
to by klidne slo, pokud to neni brutal asfalt vsude
Vero
no ja myslim, ze prave tim, ze to mas doma az takovy extremni tak to asi musi ale vypadat pak pro tebe mnohem hur, nez to je realne pro me.
Maya
ten 2% odkaz mi furt nefunguje
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 6 Pro 2013 12:46
- Nahlásit
Vero
test mi nejde pro jistotu ani otevřít
cernej caj
ten 2% odkaz mi furt nefunguje
mě to funguje, tak nevím, je to v power pointu, tak možná to nemáte?
|