Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 10:20
- Nahlásit

cernej caj
já sem se přihlásila první
teda tady je dneska mrtfo a zrovna v práci taková nuda, jako vždycky ve čtvrtek

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 10:23
- Nahlásit

Maya
u nas taky nuda. chtela sem jit dneska na boty, ale zrusila sem to, pojedu hned za kamoskou. volal mi dneska ten jeji, ze uz neni jeji... a ona ma ted volno, tak navic jeste neni ani v procesu pracovnim, at nema cas na to myslet...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 10:40
- Nahlásit

cernej caj
takže budeš mít zase zejtra bolehlav?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 10:53
- Nahlásit

Maya
nebudu, to v cajovne nedostanes ale mame dneska vanocni vecirek. kdybych na nej sla, je mozny, ze bych si ho prinesla

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 11:22
- Nahlásit

cernej caj
vánoční večírky odpoledne jsme mívali v minulý práci a byly tam zadarmo řízky a koláče, účast byla vždycky veliká

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 11:31
- Nahlásit

Maya
my tam mame zadarmo i chlast. predloni byla i cokoladova fontana a monkey bussiness ale ja moc nejsu na tady ty mega akce, kde je 100 lidi na pidi prostoru, vseci hulej apijou... a co tam mam delat jako ja?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:36
- Nahlásit

Tak jsem si myslela, že tohle:
Jestli půjdem, tak jsem pro, aby si každý připravil nějakou zajímavou historku, vtip, písničku a scénku (bude interpretovat nějakou historickou osobnost a my budeme muset uhodnout jakou, ale může to být klidně i paní z kantýny od knihovny
už po mě po ukončení základní školní docházky nikdo nemůže chtít ani dobrovolně. A ejhle, prosím pěkně návrh kolegyně ze školy (vyšší odborné, né pomocné)

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:49
- Nahlásit

kachna_
hehé, konečně milovník dlouhých rozvinutých vět s tunou vnořených souvětí, to su celá já

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:52
- Nahlásit

rumštajn,
pěknej jazykovej koutek jste rozjely.
já jsem natvrdlé ve všech aspektech.

kachna_
vyšší odborné, né pomocné
fakt, jo? nespletla ses?

cernej caj

mužík donesl ten tabletovej odvlhčovač. s tím, že nejsme na baráku s mokrou stěnou, ale máme jen problém krz vokna, takže by to mělo stačit. jsem skeptická, ale každopádně uvidíme.

taky mě vyvedl z míry, páč si před pár dny pořídil chytrej tydlifoun s gps... a já si brousila zub na nějakou tu pěknou navigaci... ale asi zatím to odložím, když je to tak. v autě je na chlup přesná, uvidíme tu tůristickou...

jo a zázrak varné konvice nemáme a mít nebudem, maminka to chtěla v nějaké akci a ta se ukázala jako podvodná nebo co... takže nám pořídím nějakou obyč, co prostě umí uvařit vodu.

tu nudu pracovní vám závidím dost těžce...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:53
- Nahlásit

cernej caj
kde je 100 lidi na pidi prostoru, vseci hulej apijou
heh, tak to u nás to bylo jiný neb to bylo v sále baráku firmy a v pracovní době, takže byl proslov, pak žranice a pak rozchod na pracoviště
už po mě po ukončení základní školní docházky nikdo nemůže chtít ani dobrovolně
ty jo, to jsme snad neměli ani na tý základy, ať si paní koupí Aktivity na doma a nemusí se takhle realizovat ve škole

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 12:56
- Nahlásit

Vero
a zázrak varné konvice nemáme a mít nebudem
sen našla nějakou, která má displej, jde tam nastavit asi 10 různých teplot (na co????) a umí ještě dalších asi sto věcí a pravdu díš, chci taky jen takovou co umí uvařit vodu páč mám dojem že v takový multifunkční by mi uvaření vody trvalo půl dne
tu nudu pracovní vám závidím dost těžce...
nejni co, protože když musíš sedět na fleku, tak je to na zabití sebe sama nejspíš hlavou vo zeď

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:01
- Nahlásit

Vero
fakt, jo? nespletla ses?
váhám už od prváku
Maya
to jsme snad neměli ani na tý základy
ani na táborech?

Dneska jsem šla venčit psy v osm ráno - sluníčko, větrno, takže bylo vidět daleko, nádherný, úžasný

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:03
- Nahlásit

Maya
když musíš sedět na fleku
ale to já musím taky a navíc tu práci k tomu, bych si taky rači ěnco pěknýho vysurfovala

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:03
- Nahlásit

kachna_
ani na táborech?
na tábory jsem nejezdila, tak to nevím
sluníčko, větrno, takže bylo vidět daleko, nádherný, úžasný
http://www.novinky.cz/domaci/321181-na-horach-bude -radit-orkan-xaver-napadne-az-pul-metru-snehu-hroz i-bila-tma.html

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:04
- Nahlásit

Vero
bych si taky rači ěnco pěknýho vysurfovala
vono i to surfování člověk vomrzí

což mi připomíná, nevíte někdo kde koupit stojan na cd, aby to bylo na víc jak 100 cd, spíš 150 a víc a nebyla to skříň jak kráva?

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:06
- Nahlásit

Maya
tak já mám od Amici s teploměrem a krom toho, že je krásná, což byl hlavní důvod koupě, docela využívám i ten teploměr

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:17
- Nahlásit

Vero
tak pak poreferuj, co ty okna. My máme zatepleno z venku a částečně z boku, tak to snad taky pomůže. A fasása na jaře.

tak aspoň ozkoušíš tydlifouní, mělo by to být +/- v pohodě a aspoň ušetříte zas za výdaj jeden. S tou konvicí, to je blbý, ale tak hlavně, že bude

teploměr je třeba supr, že na zelenej čaj stačí 70stupňů

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:29
- Nahlásit

otázka je, jestli kvůli tomu teoploměru na zelenej čaj mám platit 1000 místo 400?
váhám. jsem zvyklá prostě do horké vody dolejt studenou...
ale zas se šetří proud asi, i pára

caj

plastový vokna jsou prokletí, nikdy si to nepořizuj. zplesniví ti i to, co dosud ne.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:34
- Nahlásit

Vero
tak jasný, že to nemá smysl. Jen že Maya psala, že nechápe, k čemu to je. tak jen dávám nástřel, na co třeba. Taky na to konvici nemám a mám obyčejnou.

myslíš, že to je plasťákama? ale byla jsem včera u kámošky co bydleli v hafo vlhkým bytě a právě používali ten el. vysoušeč a teď už jsou ve svým a říkala, že jí taky plesnivý plastový okna a jinak nic... tak su ráda snad, že mám doma dřevěný...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:51
- Nahlásit

cernej caj
myslíš, že to je plasťákama?
určitě, slyšela jsem takový nářky novým majitelů plasťáků víckrát
pokud máš dřevěný, tak neměnit!!! když už tak nechat renovovat, stačí obrousit a natřít a do oken nalepit těsnění
Jen že Maya psala, že nechápe, k čemu to je
asi že si vařím jen vodu na kafe a obyč čaj, tak jiný teploty kromě tý, která tu konev vypne, jdou fakt mimo mě

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 13:58
- Nahlásit

Maya
no já mám nový. měli sme takový ty dřevený dvojitý ale mám nový právě místo nich, klasický "eurookna" nebo jak se to jmenuje... jenže ony ty dvě okna stály taky 60 000, takže v kuchyni už máme plasták z bouračky za 1500...

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:12
- Nahlásit

cernej caj
jakože jste vyhodili starý dřevěný okna a dali místo nich drahý eurookna?? mor na vás

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:24
- Nahlásit

cernej caj
ale mám nový právě místo nich, klasický "eurookna"
nééééé...
to nemyslíš vážně... to je hřích.

myslíš, že to je plasťákama?
vím... dneska už jo. stačí si projet internet...
a potvzujou to i výrobci a instalující firmy. dodatečně se dozvím, že doma nesmím sušit prádlo, natož mít akvárko a hodně kvítek a zvířata... jinej pán mi zas řek, že nesmím být lakomá a musím mít pořád otevřeno na ventilačku (což bych protopila víc, jak vydělala, a měla průvan nadto, narozdíl od dřevěných oken, co větrají přiměřeně.)
já kdyby to šlo, chci svoje starý dřevěný okna ihned zpět, to je k vyvažování zlatem, prostě to chce jen renovovat.

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:25 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit

caj

nemáš mokro náhodou teda taky v důsledku nových oken, jestlis předtím neměla?
ale tak určitá naděje jsou ty vysoušeče ještě...

edit- ty okna jsou dobrý na jediný- dokonale izolují hluk. bohužel i toto se nám hodí... asi se prostě fakt musíme odstěhovat už.
a to mi připomíná,

jak je na tom se stěhováním nakonec
birma ?

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:31
- Nahlásit

další jazykové okénko
že je tohle z němčiny mě nikdy nenapadlo ani omylem a jakože fakt už jsem asi mimo, ale neznám nikoho kdo by se zdravit čus bus bambus
Another foreign loan word which is used as a greeting is čus. It is the Czech transliteration of the German farewell tschüss. One difference with the original language is that čus here is used both as a greeting and farewell. This word seems more popular among the young. Some of them even have put a local spin and say čus bus, or even čus bus bambus.

kachna_
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:35
- Nahlásit

Vero
estli kvůli tomu teoploměru na zelenej čaj mám platit 1000 místo 400?
no fakt že jo, koukám, že už to nikde nenabízí. Já mám prostě jenom teploměr, bez dalších elektronickejch serepetiček. Stála 400-500 a jak už bych si Amicu obecně asi nekoupila, tak s tímhle výrobkem naprostá spokojenost.
Maya
když už tak nechat renovovat, stačí obrousit a natřít a do oken nalepit těsnění
no, to nevim, já bych určitě dala i dvojitá okna atd. Taky nebudu měnit celá okna, jenom renovovat, páč se mi ta stará okna líbí.

Maya
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 14:57
- Nahlásit

kachna_
, já bych určitě dala i dvojitá okna atd
to jo, ale tak obvykle ta stará okna dvojitá bývají, i když většinou špaletová

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:03
- Nahlásit

Maya
mor na vás nojo, ale to víš jak, naši řekli, naběhli, vybourali... jak de o to, co si myslí moje maminka, tak můj názor nikoho nezajímá. Naštěstí sem řekla, že okna jedině dřeveý ale tím, že i naši mají dřevěný, tak aspoň že tak.

Vero
no jasny, vlhkost je proto, ze mam a) novy okna, kolem kterych brutalne netahne, b) nemam dreveny prkna na udusane hline, ale 2 vrstvy betonu, izolace a dlazbu... a 15tku zed, ktera sousedi s nicim... takze mam s vlhkem problem asi hlavne proto, ze hur odchazi ven, coz by melo ale vetrani relativne resit, ale hlavne mame promrzlou tu zed a ty skrine byli po cely zdi takze tam dochazelo ke kondenzaci vlhka kvuli studenymu X teplymu vzduchu. zdi jako takovy sou uplne v pohode, bez vlhkych stop ci plisne, zato kdyz vrazis ruku za skrin tak citis jak ti pres ni tahne ten ledovej vzduch.

kachna_
ja mela amicu sporak v blansku a byl perfektni a stal pulku v ty vybave co jakejkoli jinej, takze mam amicu zase, ale uz 3 roky stoji tak jak ji privezlo PPL a ceka na dodelani kuchyne...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:04
- Nahlásit

stary (takovy ty dvojity jak mezi nima bylo asi 20cm) a novy

Vero
Člen
# Zasláno: 5 Pro 2013 15:08
- Nahlásit

cernej caj
naši řekli, naběhli, vybourali.

dyť je to tvoje, ne jejich.

<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání