Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:26
- Nahlásit

PetraK
že jak je jinak empatická, tak dokáže bejt brutálně sobecká - jdu přes mrtvoly, něco vidim, nutně to potřebuju, uhni vole, nepleť se mi do cesty......a sejme i kamion
A divis se ji? ze je ted soby hnusec, kterej si to chce uzit naplno, ten domov?
Ta druhá to už je vona, ale tamto je děs.
Neni to des, to je udel cloveka, ktery ma dva psy stejnyho vemene. Kremyl doted Dorotku krasne pripomina, umi udelat ten vyraz, ten vyraz. Jen blemcosema ji nikdy nedostihne, Dura byla jemna, Kremyl je mokry struhadlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:41
- Nahlásit

birma
ani pomluvypo celym okolí
to ne, to je fakt, jen dostaneš do držky rovnou

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:46
- Nahlásit

PetraK
v tvý voblíbený barvě ČERNÝ
no jistěěě, v jaký jiný přeciš

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:48
- Nahlásit

Fifi
A divis se ji? ze je ted soby hnusec, kterej si to chce uzit naplno, ten domov?

ne, ne, vůbec ne. Naopak jí to dopřávám a je pak hezký se dívat na ní a zajímavý pozorovat sebe, jak to vnímám.
Ona mě učí vnímat spoustu věcí úplně jinak. Tím kolik jí je, tím, že o ní nic nevím, tím že je to fena, tím že je všechno úplně jinak.

Kremyl doted Dorotku krasne pripomina, umi udelat ten vyraz, ten vyraz.
ach jo pani. Máte to těžší než já.
Ačkoliv...... všichni to v podstatě máme možná tak nějak vždycky stejně???? nevim,? vždycky se vynoří něco , co je připomene. Když jsem byla ty tři roky bez psa, takže nebyl nikdo kdo by mi Murphyho připomínal.... stalo se mi, mimoděk, že jsem prostě promluvila jako k němu k hromadě černejch hadrů,připravených na praní. B ylo to hrozný, když jsem zjistila po tý pikosekudně, že to není on, ale jen obyč hadry na praní.

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:49
- Nahlásit

Fajka
v jaký jiný přeciš
no tak mohlo by se najít, že? tak pro jistotu ČERNÁÁÁÁÁÁÁ

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:51
- Nahlásit

PetraK
B ylo to hrozný, když jsem zjistila po tý pikosekudně, že to není on, ale jen obyč hadry na praní.

na druhou stranu ale je to zase důkaz toho že jsou s náma vlastně pořád dál

PetraK
tak mohlo by se najít, že? tak pro jistotu ČERNÁÁÁÁÁÁÁ
no dobrá teda noooo se snad fakt naučim štrikovat

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 22:56 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
ach jo pani. Máte to těžší než já.
Proc? Naopak, ja jsem stastna, ze neterinku Doroti mam, ja bez rtw byt neumim uz a je krasny v ni videt tu "rodinku".
všichni to v podstatě máme možná tak nějak vždycky stejně???
Tak, ano, tak to je.
Když jsem byla ty tři roky bez psa
To bych nedokazala.
vždycky se vynoří něco , co je připomene.
To jo, tuhle byly jogurty a sbirala sem pak rozcupovany kelimky a s usmevem si vzpominala na fotky od mathey, nasraneho Sadla, ktera ale hlidala auto. A just si ji sem slehnu, po dlouhy dobe, usmev libezny, trilogicky.

kachna_
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:13
- Nahlásit

PetraK
Juchajé, vítej.
PetraK
připomene
Ano, často vzpomínám na Haskynku, prakticky vždycky, když hledám pravou bodu

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:16
- Nahlásit

Fifi
just si ji sem slehnu, po dlouhy dobe, usmev libezny, trilogicky.
ta se nevokouká

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:20
- Nahlásit

kachna_
prakticky vždycky, když hledám pravou bodu

Fajka
Nikdy.
Jo a semena (aby zase nekdo nespekuloval) sekvoji poslu, jak se vyhrabu na postu.

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:24
- Nahlásit

Fifi
Jo a semena (aby zase nekdo nespekuloval) sekvoji poslu, jak se vyhrabu na postu.

v poho paní, příííležitostně až si vzpomenete

sem ted byla vypustit jelito na poslední čůůr a říkal že tam je tak hnusně že by ani australáka co miluje sníh nevyhnal a votočil se ve dveřích a šel rovnou do pelechu tož to znamená že u nás už je fakt megahnusně

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:26
- Nahlásit

Fajka
a říkal že tam je tak hnusně že by ani australáka co miluje sníh nevyhnal a votočil se ve dveřích a šel rovnou do pelechu
Blee, tak to se mame nac tesit. Chytre jelitko.
OT - dala bych si jitrnici!

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:28
- Nahlásit

Fifi
Blee, tak to se mame nac tesit
ráno bé kalamita

OT - dala bych si jitrnici
ted sem votevřela pytel a žeru brambůrky
asi pneumatika..potřebuje trochu vykrmit

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:29
- Nahlásit

Fifi
OT - dala bych si jitrnici
já rači plesnivý jelito

Fifi
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:33
- Nahlásit

Fajka
Jaaa mam dva platky tlacenky, vlastne! domaci, huuz se kraji cibul.
ráno bé kalamita
Asi, vid.
já rači plesnivý jelito
To je mi jasny, mimochodem, jak dopad ten paroh?

Fajka
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:37
- Nahlásit

Fifi
tlacenky, vlastne! domaci, huuz se kraji cibul.

bré chuti přeju!

To je mi jasny, mimochodem, jak dopad ten paroh?
byl odborně očištěn a ted se suší, jako památka na jediný Fajkýšůf loveckej aport

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:40
- Nahlásit

Fajka
ale je to zase důkaz toho že jsou s náma vlastně pořád dál

ano to je fakt. Murphy to nějak umí nenápadně, jsou to věci, kterejch si všimnu dodatečně

se snad fakt naučim štrikovat

temu nevěříš, že ne?

Fifi
"rodinku".
jo? já se člověče nějak necejtím v situacích, kdy něco BláŇa uděla jako HOšíkus, stojím pak se svěšenejma rukama a jsem ko.

To bych nedokazala.

nejhorší 3 roky v mým životě , opravdu . Vím, že jsou horší věci, al tohle pro mě osobně bylo hrozný. I tím., že jsem tomu neviděla konec. Jsem ráda že to Brtnik otočil.

pak rozcupovany kelimky a s usmevem si

ty vole, vzpomínám vždy, když má Blandíra zásek a místo toho, aby kelimek vyhodila /což docela ovládá už,/ ho cumlá a cupuje

PetraK
Člen
# Zasláno: 6 Pro 2013 23:40
- Nahlásit

Fifi
just si ji sem slehnu

to jako šlehni, mám ten zérijál moc ráda

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 01:07
- Nahlásit

Tak jsem viděla svého miláčka poprvé na sněhu. Rozzářily se mu očička jak pětiletýmu harantíkovi a lítal jak šus Akorát měl teda místo sněžný slepoty sněžnou hluchotu, holt si budem muset povědít, že jsem tam furt, i když je tam sníh

cernej caj
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 09:28
- Nahlásit

ste toho naskrabaly teda,

petraj
je supr ze se blance lubi iblecek

ostatni zapafany snehem, fujavici atd, doufam, ze bude brzo lip

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 17:18
- Nahlásit

PetraK

moc ráda tě tady vidím, a čtu, že s Banicí se ti daří, i když jinak to vypadá, že moc ne...

kocour A pronikl hradbami mé pozornosti a nechal se zavřít do komory s pytlem psích granulí. kupodivu mi nepraskl, ale jen se pos... A jak se tak koná na záchodě, kocour B ho přepadne, to on dělá. a jak tak A vystartoval obloukem metr vysoko a měl tu sračku, tak mi v té výši pos... nedávno vymalovanou zeď.
sice jsem to umyla, ale vidím i za špatnýho světla, že nedokonale.
se picnu.

a buldozérek letos nejančí ze sněhu. ale asi to je tím, že ho zatím tady zas moc nenapadlo.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 18:14
- Nahlásit

Vero
a jak tak A vystartoval obloukem metr vysoko a měl tu sračku, tak mi v té výši pos... nedávno vymalovanou zeď.
sice jsem to umyla, ale vidím i za špatnýho světla, že nedokonale.

ješíš vy tam máte kabaret teda!!
se tomu popisu směju , ale. je mi jasný, že v ten moment to moc o smíchu nebylo

birma
Tak jsem viděla svého miláčka poprvé na sněhu. Rozzářily se mu očička jak pětiletýmu harantíkovi a lítal jak šus

miluju ten pohled na ně, když napadne sníh, jsou jak magoři

cernej caj
petraj
je supr ze se blance lubi iblecek

ostatni zapafany snehem, fujavici atd, doufam, ze bude brzo lip

osobo vy píšete hůř než já po flašce žampuňskýho co jste požila?

Dneska jsme si vyrazili do Hvjézdy aji s Aischou a jejím páníčkem. Blanimůrka měla na Ajšadlo kecy, páč jako, že já jsem její, tak jsem jí vysvětlila, že tím mě pěkně naséří, tak si dala voraz a nakonec si holky spolu i hrály a vyřvávaly jedna na druhou - obě to mají v povaze, takhle komunikovat. Bylo to moc hezký se na ně dívat. Chlapi spolu cosi řešili a já s oběma lítala prostorem, hrály jsme hru "Kdo sedí?", "Kdo mě chytí!" pak si spolu holky začaly úplně moc hrát a mě to zas hodilo zpátky a řvala jsem jak kráva, ale bylo to hezký se na ně dívat. Tetkon tu bábrdle leží a chrápe jako dřevorubka. Páč my tři tam pak ještě zůstali a chvíli courali a hráli s Blankou na schovku a hledání Brtníka. To jí moc bavilo. Supr odpolko.

Vero
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 18:30
- Nahlásit

PetraK
e mi jasný, že v ten moment to moc o smíchu nebylo

já vás zabiju, vy hovada blbý, pravila jsem ledově

Supr odpolko.

se máááš, já mám pracovní sobotu.

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 18:37
- Nahlásit

Vero
já vás zabiju, vy hovada blbý

vlk taky sliboval

se máááš, já mám pracovní sobotu.

tak si to zítra vynahraď!

Blandírka tu teď leží a vypadá jak voják v zákopu, teda vojínka v zákopu, páč tu před chvíli chodila s miskou, že jako ...UŽ JE ČAS PANE PROFESORE! neuspěla, tak si vzdychla a usnula s hlavou v misce

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 18:51
- Nahlásit

Dneska se mé černé podezření změnilo prakticky v jistotu - když je holomek doma sám, tak místo aby ležel na měkym pelechu a něco si žužlal, tak leží na chodbě. Jestli celou dobu čučí na dveře, nebo i chrní netušim, ale asi si ho zkusim natočit, bo mě to séře. Dneska jsme měly rodinný oběd a pak nákupy, byly jsme pryč nějakých 6 hodin a když jsem přišla, tak byla morková kost naprosto netknutá a ani neposunutá. Pustil se do ní až po mém příchodu

PetraK
Dneska jsme si vyrazili do Hvjézdy
hele a nejste v Práglu i zejtra? Že bychom se prošli spolu?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:08
- Nahlásit

birma
hele a nejste v Práglu i zejtra?

jedem na otočku do Bešónova - měli jsme jet vpátek už, ale jsem fakt k.o. a potřebovala jsem si orazit, takže jsem to zrušila.

, bo mě to séře.

tak zaplať Nadbůch že teda nedělá bugr. Myslíš, že jako vůbec nespí?

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:55
- Nahlásit

PetraK
jedem na otočku do Bešónova
jasný
zaplať Nadbůch že teda nedělá bugr
no to rozhodně!
Myslíš, že jako vůbec nespí?
nevim, netuchám. Ale je mi to líto, že leží na tvrdym na chodbě, když má o pár metrů vedle měkkej pelech ještě většinou s mlsánim

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:57
- Nahlásit

birma
Ale je mi to líto, že leží na tvrdym na chodbě, když má o pár metrů vedle měkkej pelech ještě většinou s mlsánim

klid třeba tam vůbec není celou dobu. kdyby mu to bylo nepříjemný, nebude to dělat. A proč mu teda nedat pelech taM?

PetraK
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 19:58
- Nahlásit

Kouknu se na telku a pak půjdu tvořítkovat išlový dortíky, doufám, že mi to půjde od ruky, abych šla nějak v rozumnou dobu spát.

birma
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2013 20:06
- Nahlásit

PetraK
proč mu teda nedat pelech taM?
protože je široká tak akorát na průchod, není tam místo, kde by mohl být stabilně pelech a furt mu ho někam přesunovat nechci

<< 1 ... 2682 . 2683 . 2684 . 2685 . 2686 . 2687 . 2688 . 2689 . 2690 . 2691 . 2692 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání