Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:53
- Nahlásit

cernej caj
mezi slepymi jednooky kralem, ze jo?
přééésně
asi by bylo nejlepší se odstěhovat taky do nějakýho takovýho zázračnýho domečku, kterej se uklízí v podstatě sám chlupy zamete ranní průvan do dvora a je to

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:56
- Nahlásit

Vero
jj, samocistici domecek, sen vsech, co nejsou posedli uklidem

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:57
- Nahlásit

cernej caj
pokud lidi spi bezne treba jen 6 a staci jim to, tak fakt hrozne zavidim
ono je to o zvyku, kdybys spala 6 hodin každý den, tak po dvou tejdnech by ti to už ani nepřišlo
já normálka o dovolený spím 8 hodin, to je tak moje norma, ale když chodím do práce, tak fakt tolik spát nestíhám, spím tak 5-6 hodin, někdy i míň a už mi to v podstatě ani nevadí, člověk si zvykne na všechno
jako spát 8 hodin, tak to fakt bych chodila domů akorát přespat, z autobusu rovnou do postele, to by mě odrovnalo dřív než nějaký kratší spaní

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 11:58
- Nahlásit

cernej caj
Vero
já chci taky samočistící domeček
prozatím mám v seznamu věcí nutných koupit samovytírací robot a vysavač na popel
jako jsou až na konci dlouhéééého seznamu, ale jednou na ně dojde

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:02
- Nahlásit

Maya
ono je to o zvyku
není, mám vyzkoušeno. po těch dvou týdnech přišlo zhroucení vždycky a bez výjimky, nehledě na kolabování v té práci a její výsledky na vyhazov. ani postupné přivykání- snižování hodin v posteli nepřineslo výsledek, od jistého limitu to tělo nedává a nejde to.
každej je jinak nastavenej. můj otec stejně. prostě spal po příchodu z práce domů. nic s tím nikdy nenadělal.
mně to na sobě vadí (nebo spíš vadilo dřív), kvůli tomu, že chybí hodiny v životě, ale je to na nejmíň ještě negativní varianta.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:04
- Nahlásit

Maya
ja bych byla asi stastna, kdyby se nasel aspon jeden den v tydnu, kdy bych mohla proste vklidu z prace hned domu a ne jezdit nekam na druhy konce brna nekomu instalovat tiskarnu protoze je linej si vlozit sam cd do pocitace a najit si na netu co teda znamena to slovo "install"...

ja ted mam na seznamu spis brejle... uz tak rok si rikam, ze hur vidim, ale poslednich 14 dni me silene ukrutne boli hlava snad obden a ty dny mezi tim me boli jen malo, tak projistotu sem se objednala na ocni, ze by novy bryle mohli pomoct... doufejme

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:09
- Nahlásit

cernej caj
ja bych byla asi stastna, kdyby se nasel aspon jeden den v tydnu, kdy bych mohla proste vklidu z prace hned domu a ne jezdit nekam na druhy konce brna nekomu instalovat tiskarnu protoze je linej
ty jsi moc hodná, možná až moc obětavá, já bych se asi vyprdla na někoho, kdo mě nechá strhat, jen páč je línej...

boli hlava snad obden
jesti hůř vidíš, to bude asi tím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:11
- Nahlásit

Vero
zase ono i ten spanek je dulezita cast v zivote a neda se na to uplne divat tak, ze "chybi" hodiny. Ja to mam taky tak, ze proste tech 7h aspon potrebuju, protoze dlouhodobe je pro me min neudrzitelnych a sou zas lidi, co jim 5h v tydnu staci a dospi se o vikendu...

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:13
- Nahlásit

cernej caj
jj.. já už jsem s tím dneska tak nějak celkem smířená, s tím spánkem. občas mi to zapřekáží, ale beru to, jak to je.

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:19
- Nahlásit

cernej caj
musíš se holt naučit říkat ne a pokud to nedokážeš, tak jedině podat to s historkou, že musíš domů, protože čekáš návštěvu nebo nějakou podobnou výmluvu a s tím, že k dotyčnému přijdeš za týden nebo dva, no a než tam dorazíš, tak on už si to zařídí jinak, protože tak dlouho bez tiskárny nevydrží
tak to v životě funguje a pokud se tím nebudeš řídit, tak fakt budeš jen otrokem ostatních a jednou tě to složí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:25
- Nahlásit

Maya
no ja mam prave pocit, ze me to dohnalo uz pomalu, protoze su v posledni dobou furt uz v pr** a uz nemam radost ani z toho, co me dycky bavilo a celkove je to dost na prd... jenze ono je to tezky, kdyz treba vim, ze tem lidem dost zkomplikuju zivot, kdyz jim nepomuzu.

a blby je, ze vymluvu s navstevou nemuzu pouzit, kdyz bydlim na stavenisti a kazdej by se stitil u me vubec sahnout na zvonek

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:35
- Nahlásit

cernej caj
pocit, ze me to dohnalo uz pomalu, protoze su v posledni dobou furt uz v pr** a uz nemam radost ani z toho, co me dycky bavilo

ach jo... no, fakt, zkus si najít způsob jak zabrzdit...

azdej by se stitil u me vubec sahnout na zvonek
to si nemyslím, kdyžtak by sis ho umyla
můžeš si vymyslet fůru jiných věcí...
a nebo popravdě, že se necítíš dobře...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:37
- Nahlásit

cernej caj
, ze tem lidem dost zkomplikuju zivot
mysli víc na sebe než na cizí lidi, však oni ti taky komplikujou život a je jim to nejspíš jedno
vymluvu s navstevou nemuzu pouzit, kdyz bydlim na stavenisti
ale prosimtě řekneš že dovalí někdo se psem, kterýmu nějaký staveniště nevadí a je to

tak se vyzkoušela vychytávku co jsem našla na netu a to čištění klávesnice lepicíma paírkama, jako fakt toho prachuuuu, úplný chuchvalce, se divím, že to ještě vůbec psalo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:38
- Nahlásit

Vero
nojo, mam pocit, ze tento rok byl po vsech strankach hodne narocnej... navic na me dost dolihaj deprese a kamosku ted po 6ti letech nechal pritel, takze se jeste snazim aspon kvuli ni, ale uz nejak nemam zadny rezervy.

kdyžtak by sis ho umyla a zametla chodbu i po stranach, ze jo

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:40
- Nahlásit

Ahojky při pondělku
jdu vás trochu dočíst, krafalenky ...

Víkend byl náročný na čas ...

Jen prosbička - štěndule 10ti týdenní má takový olysalý
ocásek asik jak si prďolkové hráli tak se do nich hryzákovali,
tak jsem se chtěla zeptat, jestli nemáte nějaký tip čím "mazat?
(U veta s tím byli na stěrech a není to žádná kožní nemoc)
mám doma domácí zelenou mastičku ze sádla a....myslíte že bych to mohla zkusit? Jinak srst má nádhernou.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:49
- Nahlásit

denyk
tak to ja neporadim, vet nerekl co se na to hodi?

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:55
- Nahlásit

cernej caj
jedeme s ní příští týden na očkování, u veta s ní byl majitel.
Ale tak možná tomu mému zkusím mu zavolat předem, ať nečekám téměř 14 dní ...

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:57
- Nahlásit

cernej caj
a zametla chodbu i po stranach, ze jo
tak

a fakt, nepodceňuj to. dolíhání deprese, žádný rezervy... to je varování. nebudeš k k ničemu nikomu, když ti síly dojdou a složíš se... nemůžem se rozdat z podstaty...
ono je to zas o tom nastavení hranic vůči druhejm... každej to máme jinak, fungujem v jiným nastavení, ale myslím platí úplně obecně, že když to člověka začne stresovat, vycucávat, nějak vadit, tak to je signál, že by měl tu hranici upravit, aby fungoval líp, pro sebe, a pak v důsledku i pro druhý.

a jak píše Maya
mysli víc na sebe než na cizí lidi, však oni ti taky komplikujou život a je jim to nejspíš jedno
tak to by měli tesat na šutr. samozřejmě ne všichni, ale ta podstata je pravdivá...
a některým by to třeba jedno nebylo, kdyby tušili, jak seš vysátá a že tě to bude stát energii...

Vero
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 12:57
- Nahlásit

Maya
tak se vyzkoušela vychytávku co jsem našla na netu a to čištění klávesnice lepicíma paírkama
jo? odkaz?
já dycky klábosnici vyklepnu jen a taky zírám, co všecko bylo vevnitř.

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:09
- Nahlásit

PetraK
jsem ráda, že ses "objevila"
a obleček je super, bábrdlinka musí být ráda, že má teplo na zádíčka

a fotka s miskou na hlově mě rozsápla

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:37
- Nahlásit

Vero
jo? odkaz?
odkaz nemám, ale prostě vezmeš ten samolepící papír z bločku a tou lepící částí ho strčíš mezi řádky na klábosnici, na jednu i druhou stranu a tak různě, jakože hned je celý lepidlo obalený chuchvalcema a nutno použít další papírek, ale teda mám teď klábosnici jako novou, všechen bordel fuč

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:47
- Nahlásit

ja mam teda klabosnici uz tak 10 let stejnou a moc bordelu ram nemam. ale obecne I tendpej namonitory je fajn. a nejist u klavesnice a mit cistyruce (jako v notme, ne ze budu jist jholejma rukama klobasu a pak psat hned

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:51
- Nahlásit

Maya
obalený chuchvalcema a nutno použít další papírek
no hned jsem to zkusila blbka ale docela to fachá...
my v práci používáme takovou pěnu, která se nastříká a pak se jakoby "ztratí" nefím název, zjistím

cernej caj
koukám, že jsi pořád nemocná to není nic moc...

Maya
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:55
- Nahlásit

denyk
takovou pěnu, která se nastříká a pak se jakoby "ztratí
jakože nastříkáš a zmizí to i se špínou samo? nemaj to i na podlahy, vokna, nádobí a tak

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:56
- Nahlásit

denyk
porad ne, to sou vlny kdy treba jednou za dva mesice na dva dny padnu a pakdobry. zas nejsu domatyden.

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 13:59
- Nahlásit

cernej caj
njn vlny, ale dost častý na můj vkus teda
A možná taky proto, že nejsi doma týden, nevyležíš to, tak se to opakuje... děcko zlobivé, s tím si nezahrávej, aby si něco neuhnala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 14:01
- Nahlásit

maya
takovou penuchci taky

denyk
otazka neni, ze to nevylezim, ale xe nemam poradnou psychickou rekonvalescenci

denyk
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 14:13
- Nahlásit

cernej caj
poradnou psychickou rekonvalesc
njn v práci? nešlo by to změnit?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 14:24
- Nahlásit

denyk
celkove, aspon po praci by stacilo. praci menit fakt nebudu navic kdyzjemuz na pracaku a jen hypo a inkaso schroustne jeden plat z 80%

birma
Člen
# Zasláno: 9 Pro 2013 14:26
- Nahlásit

cernej caj
no ja mam prave pocit, ze me to dohnalo uz pomalu, protoze su v posledni dobou furt uz v pr** a uz nemam radost ani z toho, co me dycky bavilo a celkove je to dost na prd...
s tím si nezahrávej. Do podobnýho stavu jsem se dostala jednou, pak jsem na hodinu odešla z práce a víc jak měsíc jsem se z toho dostávala...

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání