Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 12:43
- Nahlásit

http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/53389/pravnici- varuji-pozor-na-nove-zakony-o-rodine-vyvdate-ci-vy zenite-i-nechtene-pribuzne.html no supr... ted aby se clovek vubec bal pracovat nekde, kde mu daji vic nez 10 000 aby ho pribuzny, co sou radi za 6000 nesli zalovat k soudu

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:10
- Nahlásit

se divam, ze uz mate vseci asi vikend nebo moc prace. tak ja uz se dneska docela tesim dom po narocnym tydnu a zitra me ceka coooo??? no termalni 38°C teplý bazének

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:19
- Nahlásit

cernej caj
se divam, ze uz mate vseci asi vikend nebo moc prace.
béééé je správně v mém případě musíme na pondělek něco připravit a nestíháme tak trochek

a zitra me ceka coooo??? no termalni 38°C teplý bazének
zááááávidíííííím !!!! moc si to užij! hned bych tam sebou plácla taky

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:21
- Nahlásit

Fajka
no hlavne kdyz to postihas ted at je vikend volnej, to by bylo supr.

Nojo, tesim se moc. Musim si teda sebou vzit nejaky cteni z prace, protoze sem toho dneska uplne nezvladla tolik, co sem potrebovala, ale uz se moc tesim loni mi to sezralo plastovy konce brejli tak to byl sestej smysl vzit si stary

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:29
- Nahlásit

cernej caj
no hlavne kdyz to postihas ted at je vikend volnej, to by bylo supr
nooo to ani náhodou právě ted honim rychlovky co sem nestihla přes tejden a víkend je celej pracovní ...

ale uz se moc tesim loni mi to sezralo plastovy konce brejli tak to byl sestej smysl vzit si stary
jak sežralo? maj snad v termálním basénku žíravinu?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:32
- Nahlásit

Fajka
aha tak to je blby tak snad toho aspon stihnes co nejvic...

no to je nejaka leciva voda, tak v tom je hrozne moc veci a to asi celkove neudelalo tem plastovejm koncum dobre, kdyz sem se tam hodne valela ve vode i s tema koncema

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:48
- Nahlásit

cernej caj
pěknej vodkaz, hned dneska večer řeknu bráchovi o kus jeho vejplaty, aby se nám srovnaly ty úrovně

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:51
- Nahlásit

Maya

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:01
- Nahlásit

hm, tak mi bylo řečeno, že si nemám kupovat tv Samsung, že prej jsou dost poruchový, alespoň ty smart teda, jako je fakt, že naši maj Panasonic už léta a fachá bez jedinýho problémy, ale jakože proč je Panasonic tak debilní firma, že do těch menších smartů nedává možnost nahrávání na usb??? fakt zabít málo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:13
- Nahlásit

Maya
fakt je to poruchovy, jo? zkus nejaky fora elektro s dotazem.

brut
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:15
- Nahlásit

Zdravím vespolek

Jsem opět lítala po doktorech a díky sporům s polovinou omladiny, debilním lidem, co si pořídí psy a měli by mít tak max plyšáky, s pár jedincema, kteří jsou úplně nejchytřejší ze všech, ale vědí kulový ... nestíhám nic

Dost mi chybíte, ale síla k nějakému extra psaní není... nicméně přesto sem občas hodím očko, abych se uklidnila a nabrala od vás trochu dobré nálady, duševní rovnováhy a hlavně vše pak brala s nadhledem.

Všem Vám děkuji za držení palečků a přání uzdravení pařátku ... po včerejšku mohu říct, že 100% už nikdy nebude, budu spokojená, pokud dosáhne alespoň 80% hybnosti a obnoví se naplno jemná motorika. Příští rok mě čeká velké vyšetření na spondylochirurgii a případná operace, která se již několik let odkládá, kvůli obavám z výsledku. Nicméně asi bude nezbytná .... Ale co, jsou horší věci na světě

Ohledně australáčků .... vůbec netuším, proč se zrovna teď roztrhl pytel s problematickýma, ale základ je špatný výběr plemene, nedostatek informací, přílišný nevhodný tlak na štěně a poslouchání rad lidí, co o psech vědí akorát to že štěkají
Některé se mi povedlo udržet u majitelů... sice s tím, že budu nucená za nimi přijet a vše řešit na místě, ale snad se mi podaří najít mezi psy a majiteli nějaký rozumný kompromis. Nicméně tam mám tři chudáky, kterým hledám akutně buď dočasku nebo nový domov. Došlo to tak dalece, že lidi se svých "miláčků" bojí a nechtějí se o ně vůbec starat. No a psi pochopitelně vládnou celé rodině !! Problém je, že se jedná o psi -samce a ti se špatně udávají, navíc mimo dvou jde o bezpapíráky, kde klidně může být skrytá agresivit již od útlého štěněcího věku ....

Nestíhám Vás všechny dočítat a tak se birmy zeptám, jak je Adamitovi, co ostatní chlupáči včetně kocouřisek od Vero a hlásím, že se mi Čajíčkovy botky moc líbí, Fifky fotky nikdy nezklamou a kachny příběhy taky ne, Maye dlužím odpověď a odeslání věciček, ale ještě jsem se nedostala k tomu, abych jí poprosila o adresu ... snad jsem na nikoho nezapomněla a věřím, že se tu začnu objevovat častěji ....

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:25
- Nahlásit

brut
se mnou si hlavu nelámej, já počkám až budeš moct v klidu všechno vyřídit
těch australáků je mi líto, ale mám stejnou zkušenost, dospělý pes bezpapírák a ještě k tomu bezproblémový je v podstatě neudatelný, jako že blbý, ale je to tak

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:26
- Nahlásit

jedno pidi pidi pidi pidi prasátečko
http://www.youtube.com/watch?v=8wic_MjEyBM

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:28
- Nahlásit

a prasátečko s klikrem, vrtí teda ocasem úplně stejně jako pes
http://www.youtube.com/watch?v=uVMuAluiJUI

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:29
- Nahlásit

brut
tak hlavně, abys tu motoriku měla, to by bylo skvělý.

s těma australákama je to dost blbý

a dost si mě potěšila, muž snad dneska odeslal balíček, ale nevím. Je na pracáku už 14 dní a nemá na nic čas

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:32
- Nahlásit

Maya
hh prasatko supr

birma
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:41
- Nahlásit

brut
základ je špatný výběr plemene, nedostatek informací, přílišný nevhodný tlak na štěně a poslouchání rad lidí, co o psech vědí akorát to že štěkají
chudáci psi
se birmy zeptám, jak je Adamitovi
Adamovi je dobře, do límce i ochotně strká hlavu po jídle a po procházce, nic ho nebolí a chce lítat a blbnout. Narazili jsme na jedinej problém - nemůže si s límcem vyhonit a je z toho teda dost zoufalej chvílema.

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:47
- Nahlásit

birma
do límce i ochotně strká hlavu po jídle a po procházce, to je zlatej psak teda, podrbani te jeho roztomile tlamicce

Vero
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:53
- Nahlásit

brut
vítej!
a držím palce ohledně pařátku a dalších procesů
chlupáči se maj dobře.

Maya
dospělý pes bezpapírák a ještě k tomu bezproblémový je v podstatě neudatelný
bezproblémový taky neudatelný?

birma
emůže si s límcem vyhonit a je z toho teda dost zoufalej chvílema.
to mě složilo chudáček malinkej

cernej caj

se máš, s bazénkem, kde to?

cernej caj
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:01
- Nahlásit

Vero
termaly v mosoni. jedem s cedokem, vyjde to asi na 650 s tim, ze je v cene vlezny (asi 8-9euro) a cesta busem tam i zpet.

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:10
- Nahlásit

Rrrumstajn pri patecku trinactym.
Fajka
Jehee, prepadovku vykonali, sikovny horalove! Snad se s Blanimirou taky nekdy potkam.
cernej caj
Moc pekny boticky. A termal bych si taky dala, kor v tom nechutnym pocasi mlhavym - uzijte si to.
PetraK
A hele, kdo se mihnul, mihule. Snad budes ted mit v praci vetsi klidek, bez nervu.
byla prej právě před chvílí vzbuzená a tudíž velmi nerudná
Jak moc ty holcicce rozumim.

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:12
- Nahlásit

Vero
bezproblémový taky neudatelný?
samozřejmě mělo být problémovej, ale je fakt že i ti bezproblémový se líp udávaj s PP a nebo když už tak vyložený vořeši

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:20
- Nahlásit

kachna_
Vse nej malymu (velkymu) kachnatku k svatku!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:49
- Nahlásit

Fifi
nej malymu (velkymu) kachnatku k svatku
no joooo dneska je Lucijááášeeeeee

gratulujemeeee střednokachňátkuuuuuuuuuuu!!!

a posíláme taky malej dortíček

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:52
- Nahlásit

Fajka
Mrkni v maila, pls, kdyz nejsi na mobilu, osobo!

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 20:19
- Nahlásit

Fifi
Mrkni v maila, pls, kdyz nejsi na mobilu, osobo
pardooon, já ho nějak nabiju až najdu nabíječku

máte replááááj pani

Fifi
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 20:33
- Nahlásit

Fajka
až najdu nabíječku
Je za obrazem... Taky reply.

Fajka
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 21:41
- Nahlásit

Fifi
Je za obrazem... Taky reply
frenk juuuu...

jukněte paní velectěná do emila !!!

PS: krom prachu tam ničehož nic nejni ani skovaný prachy

Maya
Člen
# Zasláno: 13 Pro 2013 22:37
- Nahlásit

cernej caj
už máš? http://www.tchibo.cz/stereosluchatka-do-usi-star-w ars-p400048439.html?dim1=Yo51

birma
Člen
# Zasláno: 14 Pro 2013 15:30
- Nahlásit

tady je pusto prázdno?

já dneska narychlo tvořila věnec na hrob

a zde foto maroda (marod je tak akorát na hlavu, odmítá vzít na vědomí, že je po operaci a má dodržovat klid )

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání