| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 12:43
- Nahlásit
http://www.reflex.cz/clanek/zpravy/53389/pravnici- varuji-pozor-na-nove-zakony-o-rodine-vyvdate-ci-vy zenite-i-nechtene-pribuzne.html no supr... ted aby se clovek vubec bal pracovat nekde, kde mu daji vic nez 10 000 aby ho pribuzny, co sou radi za 6000 nesli zalovat k soudu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:10
- Nahlásit
se divam, ze uz mate vseci asi vikend nebo moc prace. tak ja uz se dneska docela tesim dom po narocnym tydnu a zitra me ceka coooo??? no termalni 38°C teplý bazének
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:19
- Nahlásit
cernej caj
se divam, ze uz mate vseci asi vikend nebo moc prace.
béééé je správně v mém případě musíme na pondělek něco připravit a nestíháme tak trochek
a zitra me ceka coooo??? no termalni 38°C teplý bazének
zááááávidíííííím !!!! moc si to užij! hned bych tam sebou plácla taky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:21
- Nahlásit
Fajka
no hlavne kdyz to postihas ted at je vikend volnej, to by bylo supr.
Nojo, tesim se moc. Musim si teda sebou vzit nejaky cteni z prace, protoze sem toho dneska uplne nezvladla tolik, co sem potrebovala, ale uz se moc tesim loni mi to sezralo plastovy konce brejli tak to byl sestej smysl vzit si stary
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:29
- Nahlásit
cernej caj
no hlavne kdyz to postihas ted at je vikend volnej, to by bylo supr
nooo to ani náhodou právě ted honim rychlovky co sem nestihla přes tejden a víkend je celej pracovní ...
ale uz se moc tesim loni mi to sezralo plastovy konce brejli tak to byl sestej smysl vzit si stary
jak sežralo? maj snad v termálním basénku žíravinu?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:32
- Nahlásit
Fajka
aha tak to je blby tak snad toho aspon stihnes co nejvic...
no to je nejaka leciva voda, tak v tom je hrozne moc veci a to asi celkove neudelalo tem plastovejm koncum dobre, kdyz sem se tam hodne valela ve vode i s tema koncema
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:48
- Nahlásit
cernej caj
pěknej vodkaz, hned dneska večer řeknu bráchovi o kus jeho vejplaty, aby se nám srovnaly ty úrovně
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 13:51
- Nahlásit
Maya
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:01
- Nahlásit
hm, tak mi bylo řečeno, že si nemám kupovat tv Samsung, že prej jsou dost poruchový, alespoň ty smart teda, jako je fakt, že naši maj Panasonic už léta a fachá bez jedinýho problémy, ale jakože proč je Panasonic tak debilní firma, že do těch menších smartů nedává možnost nahrávání na usb??? fakt zabít málo
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:13
- Nahlásit
Maya
fakt je to poruchovy, jo? zkus nejaky fora elektro s dotazem.
|
brut
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:15
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem opět lítala po doktorech a díky sporům s polovinou omladiny, debilním lidem, co si pořídí psy a měli by mít tak max plyšáky, s pár jedincema, kteří jsou úplně nejchytřejší ze všech, ale vědí kulový ... nestíhám nic
Dost mi chybíte, ale síla k nějakému extra psaní není... nicméně přesto sem občas hodím očko, abych se uklidnila a nabrala od vás trochu dobré nálady, duševní rovnováhy a hlavně vše pak brala s nadhledem.
Všem Vám děkuji za držení palečků a přání uzdravení pařátku ... po včerejšku mohu říct, že 100% už nikdy nebude, budu spokojená, pokud dosáhne alespoň 80% hybnosti a obnoví se naplno jemná motorika. Příští rok mě čeká velké vyšetření na spondylochirurgii a případná operace, která se již několik let odkládá, kvůli obavám z výsledku. Nicméně asi bude nezbytná .... Ale co, jsou horší věci na světě
Ohledně australáčků .... vůbec netuším, proč se zrovna teď roztrhl pytel s problematickýma, ale základ je špatný výběr plemene, nedostatek informací, přílišný nevhodný tlak na štěně a poslouchání rad lidí, co o psech vědí akorát to že štěkají
Některé se mi povedlo udržet u majitelů... sice s tím, že budu nucená za nimi přijet a vše řešit na místě, ale snad se mi podaří najít mezi psy a majiteli nějaký rozumný kompromis. Nicméně tam mám tři chudáky, kterým hledám akutně buď dočasku nebo nový domov. Došlo to tak dalece, že lidi se svých "miláčků" bojí a nechtějí se o ně vůbec starat. No a psi pochopitelně vládnou celé rodině !! Problém je, že se jedná o psi -samce a ti se špatně udávají, navíc mimo dvou jde o bezpapíráky, kde klidně může být skrytá agresivit již od útlého štěněcího věku ....
Nestíhám Vás všechny dočítat a tak se birmy zeptám, jak je Adamitovi, co ostatní chlupáči včetně kocouřisek od Vero a hlásím, že se mi Čajíčkovy botky moc líbí, Fifky fotky nikdy nezklamou a kachny příběhy taky ne, Maye dlužím odpověď a odeslání věciček, ale ještě jsem se nedostala k tomu, abych jí poprosila o adresu ... snad jsem na nikoho nezapomněla a věřím, že se tu začnu objevovat častěji ....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:25
- Nahlásit
brut
se mnou si hlavu nelámej, já počkám až budeš moct v klidu všechno vyřídit
těch australáků je mi líto, ale mám stejnou zkušenost, dospělý pes bezpapírák a ještě k tomu bezproblémový je v podstatě neudatelný, jako že blbý, ale je to tak
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:26
- Nahlásit
jedno pidi pidi pidi pidi prasátečko
http://www.youtube.com/watch?v=8wic_MjEyBM
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:28
- Nahlásit
a prasátečko s klikrem, vrtí teda ocasem úplně stejně jako pes
http://www.youtube.com/watch?v=uVMuAluiJUI
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:29
- Nahlásit
brut
tak hlavně, abys tu motoriku měla, to by bylo skvělý.
s těma australákama je to dost blbý
a dost si mě potěšila, muž snad dneska odeslal balíček, ale nevím. Je na pracáku už 14 dní a nemá na nic čas
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:32
- Nahlásit
Maya
hh prasatko supr
|
birma
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:41
- Nahlásit
brut
základ je špatný výběr plemene, nedostatek informací, přílišný nevhodný tlak na štěně a poslouchání rad lidí, co o psech vědí akorát to že štěkají
chudáci psi
se birmy zeptám, jak je Adamitovi
Adamovi je dobře, do límce i ochotně strká hlavu po jídle a po procházce, nic ho nebolí a chce lítat a blbnout. Narazili jsme na jedinej problém - nemůže si s límcem vyhonit a je z toho teda dost zoufalej chvílema.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:47
- Nahlásit
birma
do límce i ochotně strká hlavu po jídle a po procházce, to je zlatej psak teda, podrbani te jeho roztomile tlamicce
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 14:53
- Nahlásit
brut
vítej!
a držím palce ohledně pařátku a dalších procesů
chlupáči se maj dobře.
Maya
dospělý pes bezpapírák a ještě k tomu bezproblémový je v podstatě neudatelný
bezproblémový taky neudatelný?
birma
emůže si s límcem vyhonit a je z toho teda dost zoufalej chvílema.
to mě složilo chudáček malinkej
cernej caj
se máš, s bazénkem, kde to?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:01
- Nahlásit
Vero
termaly v mosoni. jedem s cedokem, vyjde to asi na 650 s tim, ze je v cene vlezny (asi 8-9euro) a cesta busem tam i zpet.
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:10
- Nahlásit
Rrrumstajn pri patecku trinactym.
Fajka
Jehee, prepadovku vykonali, sikovny horalove! Snad se s Blanimirou taky nekdy potkam.
cernej caj
Moc pekny boticky. A termal bych si taky dala, kor v tom nechutnym pocasi mlhavym - uzijte si to.
PetraK
A hele, kdo se mihnul, mihule. Snad budes ted mit v praci vetsi klidek, bez nervu.
byla prej právě před chvílí vzbuzená a tudíž velmi nerudná
Jak moc ty holcicce rozumim.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 15:12
- Nahlásit
Vero
bezproblémový taky neudatelný?
samozřejmě mělo být problémovej, ale je fakt že i ti bezproblémový se líp udávaj s PP a nebo když už tak vyložený vořeši
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:20
- Nahlásit
kachna_
Vse nej malymu (velkymu) kachnatku k svatku!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:49
- Nahlásit
Fifi
nej malymu (velkymu) kachnatku k svatku
no joooo dneska je Lucijááášeeeeee
gratulujemeeee střednokachňátkuuuuuuuuuuu!!!
a posíláme taky malej dortíček
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 19:52
- Nahlásit
Fajka
Mrkni v maila, pls, kdyz nejsi na mobilu, osobo!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 20:19
- Nahlásit
Fifi
Mrkni v maila, pls, kdyz nejsi na mobilu, osobo
pardooon, já ho nějak nabiju až najdu nabíječku
máte replááááj pani
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 20:33
- Nahlásit
Fajka
až najdu nabíječku
Je za obrazem... Taky reply.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 21:41
- Nahlásit
Fifi
Je za obrazem... Taky reply
frenk juuuu...
jukněte paní velectěná do emila !!!
PS: krom prachu tam ničehož nic nejni ani skovaný prachy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 13 Pro 2013 22:37
- Nahlásit
cernej caj
už máš? http://www.tchibo.cz/stereosluchatka-do-usi-star-w ars-p400048439.html?dim1=Yo51
|
birma
Člen |
# Zasláno: 14 Pro 2013 15:30
- Nahlásit
tady je pusto prázdno?
já dneska narychlo tvořila věnec na hrob
a zde foto maroda (marod je tak akorát na hlavu, odmítá vzít na vědomí, že je po operaci a má dodržovat klid )
|