| Autor |
Zpráva |
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 14:24
- Nahlásit
Fifi
drž je ještě 14 dní, ať přežijem rekonvalescenci
pacient je doma, ale místo dospávání chce pochodovat a blemcat si ránu. Furt zakopává a všude naráží límcem
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 14:43
- Nahlásit
birma
a nezklidnili by ho treba inejaky ty bachovky jak je tu kdosi i docela pouziva? jako na pokus by to slo, ne?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 14:48
- Nahlásit
birma
tak hlavně že je v pohodě, na límec si zvykne, kdybys viděla Dorina první den s límcem, ten zase prostál hodiny bez hnutí
a za dva dny už jsme normálka chodili na procházku i s límcem
|
brut
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 15:24
- Nahlásit
Zdravím vespolek
Jsem stále mezi živými, ale vyrojilo se několik problémových australáků, australáků v útulcích a tak řeším jejich umístění jinam.
Moje ruka stagnuje nebo spíš díky ní se horší zbytek těla. Takže ještě běhám po doktorech...
Do toho mladá o víkendu pekla cukroví a já poprvé jen asistovala, ale byla šikovná a její cukroví velikosti blech je úžasné
Doufám, že jste tu všichni v pořádku, pejsci se mají dobře a nikdo nemá žádný úraz či nějakou nemoc. ..... Teda mimo Adamity, který přišel o kulky (palce držííím moc )...
Brut i Aluška jsou v pohodě... teda, pokud tu není Karamelka, která je velká likvidátorka všeho možnýho i nemožnýho. Pak se Brut mění na nerudnýho "fotříka" a Aluška na "vychovatelku" ... Bych Vám přála vidět, jak se Brut tváří, když mu malá čůza projevuje náklonost... blinkal by z ní a dává to všemožně najevo ..
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 16:59
- Nahlásit
cernej caj
a nezklidnili by ho treba inejaky ty bachovky jak je tu kdosi i docela pouziva? jako na pokus by to slo, ne?
u těch docela trvá, než je někdo namíchá na míru. A navíc myslim, že si za chvíli na límec zvykne a půjde to
Maya
kdybys viděla Dorina první den s límcem, ten zase prostál hodiny bez hnutí
chůdě malý a ty se tomu ještě řechtáš
za dva dny už jsme normálka chodili na procházku i s límcem
tak na procházku jsem mu ho sundala, byl nešťastnej, že nemůže čůrat, protože s nim nemůže čuchat
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 17:01
- Nahlásit
brut
Jsem stále mezi živými, ale vyrojilo se několik problémových australáků, australáků v útulcích a tak řeším jejich umístění jinam.
držím palce
Moje ruka stagnuje nebo spíš díky ní se horší zbytek těla. Takže ještě běhám po doktorech...
tfuj tfuj ať už si to to tvoje tělo přestane hrát a nejpozdějc do novýho roku vstoupíš ouplně zdravá
blinkal by z ní a dává to všemožně najevo ..
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 18:52
- Nahlásit
Zase tu mam na hlidani trpaslo josefcikovy, brzo nekoho utlucu palickou. Kremyl piska, ze ji chce sezrat, trpaslo kvika, ze ji chce taky sezrat. Potrebuju pracovat a tomuhle teda nerikam idealni prostredi.
birma
Pokracuju v drzeni teda. Ale urcite sroste rychle a bez problemu, sokolik.
brut
Cim to, ze je ted takova fura problemovejch australaku?
A dej se do kupy teda, to je furt neco u tebe, at mas co nejklidnejsi vanoce. Podrbani cokloidum.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 20:58 - Změnil/a: Vero
- Nahlásit
birma
tema s limcem, no to je zlej sen, neusnu, radsi padam pryc. zveda se mi zaludek jen z toho slova
drzim palce, at do Adamek moc neresi.
nemuze curat,pac nemuze cuchat, to je taky zly retro. chudacek malej.
Maya
s tim zvyknutim ja nevim... u nas sla hodne dolu psychika. ale nastesti buldozer je spis stabil, tak po sundani se to rychle znormalizovalo, skoro hned.
edit-tim myslim,ze jak kterej pes, s tim zvyknutim.
jesteze to birma muze sundavat aspon na vychazky
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 21:54
- Nahlásit
Vero
drzim palce, at do Adamek moc neresi.
už vypadá, že bude v pohodě. Pospává a tváří se týraně, ale nepobrekává, nesnaží se to sundavat, žádný scény, ze kterejch jsem měla strach.
jesteze to birma muze sundavat aspon na vychazky
ano, za to jsem hodně vděčná
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 22:24
- Nahlásit
birma
supr, ze bude v pohode drzim palce, at mu to vydrzi!
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 22:30
- Nahlásit
Vero
tim zvyknutim ja nevim...
asi fakt jak kterej pes, Dorin je spíš labil, to jsem měla fakt obavy a nakonec byl v pohodě, jsem mu ho vůbec nesundavala, protože měl prokousnutou nohu a hned si to blemcal a malýho psa tak neuhlídám, nejvíc to oceňoval u jídla, protože misku měl v límci a Kim mu nemohl užírat
třeba Kim je pohodář a fakt normálka ho nic nerozhází, ale límec rozlámal, i když nakonec si taky zvyknul a psychicky byl pak v pohodě a psychika mu šla dolů jen po operacích, kdy musel jen na vodítku, tak spíš z toho omezování pohybu
birma
tak super, že je Adam v pohodě, tak snad přežijete noc
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 22:45
- Nahlásit
Vero
buldozer je spis stabil,
Nejhorsi bejva stabil labil.
tema s limcem, no to je zlej sen
Vsak jste si uzili...
birma
Klidnou nocku prejeme! on je frajer, zvladne to s prehledem az do stehu urcite, ma peclivou panicku, ta ho ohlida.
Maya
normálka ho nic nerozhází, ale límec rozlámal
Agata chytla total amok, kdyz sem ji ho na prvni noc nandala a to je velka pohodarka a klidaska. Pres prasky a po vydatny operaci asi nechapala, co se deje. Nez aby si potrhala stehy smejkanim se a mlacenim s nim o klec, sel dolu, tricko nahoru a bylo to. Asi mam stesti na hodny cubky, zvladla tech x desitek stehu bez limce, stejne jak kdysi Dorota.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 00:26
- Nahlásit
Buldozer vubec nemel amok... on neni takovej. Ale vsecko to tak nejak otaci do sebe, coz je myslim horsi pro neho.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 07:18
- Nahlásit
brut
tak ať máš brzo po starostech, budou vánoce, tak trochu oddech doufám
birma
tak supr, ze adamek je vzorny pacient a nedela sceny
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:18
- Nahlásit
Fifi
zvladla tech x desitek stehu bez limce,+,
jj, když měl Kim operovanou nohu, tak taky měl límec první noc a pak už jsem vyměkkla a dala mu triko a bylo to v pohodě, ale po kastraci jsem teda nepřišla na to jak a co mu na příslušný partie voblíknout, tak to měl radši límec, bejvalo by stačilo pár dní, ale jak ten první rozlámal a rozblemcal si zánět kůže, že měl břicho, stehna i kulky rudý jak vopičí prdel a museli jsme to x krát denně mazat, tak pak musel mít límec měsíc
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:25
- Nahlásit
víte, co znamená "čobogaj nebogaj, čáry nebogaj"? "Chrouste chrouste, žlutý chrouste" je to prý z maďarský lidový písničky
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:26
- Nahlásit
pardooon Chroustštájn vespolek
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:31
- Nahlásit
kachna_
tyjo, to se uci nejaky pro maly deti, zejo?
Maya
chudak kim. jeste, ze u kocoura kastrace snad dobry, minulymu se to zahojilo dobre a rychle tak snad i novej bude rozumnej.
a neco pro pobaveni. Muz se vcera vyjadril i s hmotnou veci. Zaskocil me. Preslechla sem jeho otazku. Pak sme neco resili a on asi po 15ti minutach "a odpovis mi na otazku?" no myslim, ze romatika to nebyla, ale na druhou stranu se u toho asi malokdo tak nasmeje jak my kdyz k tomu pridam, ze mi byl velkej a on vyhodil doklad do popelnice pred obchodem, tak kdyz prohledaval ten kos, tak sem predstirala, ze ho neznam... s tim, jak vypada se lidi cumeli dost blbe no nastesti si ho od rana pamatovala pani, tak mu to dohledala v pokladne
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:42 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit
cernej caj
tsche, Olympic
http://www.youtube.com/watch?v=v4NHeBpF8Nw
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 08:51
- Nahlásit
kachna_
tyjo, to je olympic? ale fakt dobra, ta se me libi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 09:29
- Nahlásit
cernej caj
ty jo, kdybyste plánovali děti tak řeknu, že tohle budete vyprávět ještě vnoučatům
kachna_
jak může být čobogaj chroust a nebogaj taky chroust????
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 09:33
- Nahlásit
nechci to zakřiknout, ale mooožná to vypadá, že si budu moct vzít dovolenou i 2. a 3. ledna, takže i když bych si musela vybrat už novou, tak nejspíš jooo, 2 tejdny dovolený by byla paráda
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 09:51
- Nahlásit
Maya
tyjo, tak to zni dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:16
- Nahlásit
tak noc byla veselá. Chlapeček je zvyklej se v noci přemísťovat mezi mojí postelí a oběma pelechama, co v tomhle pokoji má, takže furt narážel a budil mě. Pak se v půl třetí rozhodl, že bychom mohli na procházku a pak už jsme teda konečně spali nějak rozumně. Přijdu si jak zombie.
Maya
jak může být čobogaj chroust a nebogaj taky chroust????
to mě taky napadlo!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:30
- Nahlásit
birma
tak muzes neco naspat ted dopo, ne? ale supr, ze pak uz spal a byl hodnej, to si zvykne rychle cumacek
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:34
- Nahlásit
birma
chudák Adam
to narážení si taky pamatuju, když po první operaci se probudil večer a ještě omámenej a s límcem kolem půlnoci začal pochodovat po pokoji
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:49
- Nahlásit
cernej caj
ať se snažím, jak se snažím, nechápu, oč v té popelnicové historce jde asi si sedím na vedení.
birma
tak noc byla veselá
snad to bude zítra už lepší
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:52
- Nahlásit
Vero
muz se vytasil s prstynkem. Vecer se jeste ptal, co ma koupit tatinkovi, aby mu tatinek dal moji ruku... no rekla sem mu, ze pilu, ze jinak tu ruku ode me neoddeli
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:52
- Nahlásit
Vero
nechápu, oč v té popelnicové historce jde
no o co asi před svatbou a jakože romantika
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 12 Pro 2013 10:57