Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
Vero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 10:40
- Nahlásit

A stehy bych nevyndávala, nikomu, asi ani za peníze

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 10:47
- Nahlásit

Vero
myslis, ze to je tak tezky? ja bych to teda taky nedelala, ale zas je fakt, ze pokud se clovek neboji?

a co posranej kocour, uz je lepsi?

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 10:52
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze to je tak tezky?
netuším... asi by nemělo být. ale nedělala bych to

kocour je v pohodičce, jen na ze´d budu muset něco zavěsit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 11:32
- Nahlásit

Vero
tak hlavne, ze je OK a zed se posefuje

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 11:47
- Nahlásit

cernej caj
birma
znáte? http://www.cestovnipotreby.cz/

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 11:49
- Nahlásit

cernej caj
myslis, ze to je tak tezky
jako každej jinej steh, přestřihneš a vytáhneš nit, cancourky tam už trčej
mě by to asi nevadilo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 11:50
- Nahlásit

tak jsem zvazila pro a proti a vemu si volno na silvestra + mam 5dni na pristi rok. Doma to jeste proberu s muzem... otazka je, co je lepsi? nechat si rezervu nebo jeste den, dva proplytvat?

Maya
neznam, ale to je normos eshop, ze

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 12:33
- Nahlásit

cernej caj
otazka je, co je lepsi? nechat si rezervu nebo jeste den, dva proplytvat
vzhledem k tomu, že jestli já si vezmu dovolenou příští dva tejdny, tak budu muset den vybrat už z nový dovolený, tak to ti fakt asi neporadím

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 12:35
- Nahlásit

Maya
kdyz ja si nechavam tech 5 dni prevadet snad od ty doby, co pracuju jako rezervu... jeste sem ji nikdy nepotrebovala ale zas nevim, jestli je rozumny tu rezervu proste skudlit, zas si treba vic dachnu, kdyz budu trochu doma...

Vero
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 12:46
- Nahlásit

cernej caj
neporadim... my nic prevadet z roku do roku nesmime.
ale pac odpocinek je k nezaplaceni a esi rezervu prevadis uz iks let... tak si odpocin nebo treba by den dva rezervy stacilo...

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 12:56
- Nahlásit

Vero
my muzeme prevadet az 10 dni, ale to by zas clovek fakt vubec dovcu necerpal... ale nekteri lidi posedli pracou sou radi, ze se dostanou aspon na tech 10 dni...

tak sem si nakonec dala 30+31.12 volno a v praci budu jen 23 a 28. takovy maly kompromis a uvidime...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 13:42
- Nahlásit

cernej caj
jo, já taky obvykle si 5-10 dnů převádím, ale letos mi to nevyšlo, zase si říkám, že když si každý rok převádíš stejně, tak stejně máš tu dovolenou furt stejně dlouhou a víc si neodpočineš nikdy

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:05
- Nahlásit

Maya
no prave, vic si neodpocinu ale ja dovcu desne rozkouskovavam, mam treba 12 proldouzenejch vikendu tak to vyapda ze mam furt dovcu ale vlastne su spis furt v praci

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:14
- Nahlásit

cernej caj
tak já už to mám podepsaný, budu mít dovolenou až do konce roku, takže půjdu do práce až 6.1. paráááda

a teď jsem objednala na mallu ten router a taky technika na prohození doma a ten přijde příští pondělí ráno, takže jestli ten router nedorazí a technik jo, tak to bude fakt moc vtipný
zejtra vyšlu naše koupit tu telku, radší je vezmu v krámě a navíc jak jsem zjistila, u nás není opravna na Samsung kdyby něco, tak radši vezmu ten Panasonic a oželím to nahrávání, až budou prachy nazbyt, tak dokoupím dvd

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:16
- Nahlásit

cernej caj
jo jinak četla jsem na alzu a i mall docela hustý věci ohledně reklamací, takže asi to funguje furt jaks psala

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:30
- Nahlásit

Maya
no to bude asi hodne vtipny

nebo muzes koupit settopbox s nahravanim na hdd. to se da koupit taky docela levne.

to me prekvapuje, ze to furt funguje tak, jak ja mam tu zkusenost pred hooodne lety... by jeden cekal, ze se zlepsi

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:33
- Nahlásit

cernej caj
no to bude asi hodne vtipny
no ale zase kdyby to klaplo, tak budu mít telku s wifinou už na vánoce a budu si jí moc v klidu rozštelovat, to mi tak akorát jde s technikou
ale mall se dušovat, že do vánoc doručí, tak snad jo

cernej caj
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 14:37
- Nahlásit

Maya
tak to by jeste meli stihnout, nekde sem cetla, ze objednavky do 17 stihaji...

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:17
- Nahlásit

cernej caj
ja vubec netusim, jak by se takovej steh vyndaval
já teda netušim, jestli to dělám dobře, ale vždycky ho rozsříhnu a normálně vytáhnu. nikdy jsem s tim neměla problém

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:37
- Nahlásit

birma
ale vždycky ho rozsříhnu a normálně vytáhnu.
jj, tak se to dělá, pomáhala jsem u veta rozešívat Kimovo rameno

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:42
- Nahlásit

Maya
jj, tak se to dělá
tak ono co s tim taky jinýho

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 15:45
- Nahlásit

birma
tak ono co s tim taky jinýho
no to je fakt

kachna_
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 19:14 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Doufám, že moje dvouletý dítě nikdy na veřejnosti neřekne slovo pizza (říká tak i bramboráku)

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 19:43
- Nahlásit

kachna_
Doufám, že moje dvouletý dítě nikdy na veřejnosti neřekne slovo pizza
chvíli mi trvalo, než mi došlo, jakou má malá asi výslovnost

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 20:41
- Nahlásit

Rrrrumstajn,
docitam vas, priznavam, ze stehy psum taky vyndavam zcela bez problemu, pokud se tak s vetem domluvim. U sebe bych to asi nedala.
Falko dofalkovalo maso, Kremyl povidal, ze ty novy 2kg balicky jsou moc dobry, aj mrazeny - nacnula mi jich asi 5, nez sem ji pristihnula. Esli ji bude blbe, reknu ji "Ja ti to rikala!"cernej caj
otazka je, co je lepsi? nechat si rezervu nebo jeste den, dva proplytvat?
Zadnej den dovoleny se nerovna plytvani, koukej si radne odpocinout!
kachna_
moje dvouletý dítě nikdy na veřejnosti neřekne slovo pizza
Nemela i Luca nejakou podobnou hlasku?

denyk
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 21:24
- Nahlásit

Hezky kacer vsem psohlavcum . Nejak se ten predvanocni cas nedari v praci nevim co driv, ale na tom tolik nezalezi. Pred hodkou jsem se vratila z veteriny, Bukis ma zanet tlusteho streva . Takze kapacky prasky injekce a stresy . Nejsem si vedoma ze by neco nekde sezral. Vetka rikala ze by to mohlo byt i z kureci bilkoviny v granclich....nevim . Kazdopadne nechci aby mi nacpali grancle typu Hills nebo Proplan . Jinak jsem docetla jen to ze Adamek byl na zakroku doufam ze se chlapec hoji

birma
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 21:36
- Nahlásit

denyk
Bukis ma zanet tlusteho streva . Takze kapacky prasky injekce a stresy
ale neee
tak tfuj tfuj ať je v pohodě brzo chlapeček!
Vetka rikala ze by to mohlo byt i z kureci bilkoviny v granclich....nevim . Kazdopadne nechci aby mi nacpali grancle typu Hills nebo Proplan
pokud z kuřecích, tak zkus třeba nějaký totw, který nemaj kuře ve složení, nebo zkus chvíli barfovat...

Maya
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 21:58
- Nahlásit

denyk
chudák Bukisek, tak přeju brzký uzdravení, ale teda znám pár psů, kteří na to trpí opakovaně a někteří jsou krmení granclema a jiní barfem, nebyla bych moc přesvědčená, že je to z jídla, ale určitě výměnou granclí za jinej druh masa nic nezkazíš, každopádně co vím, stačí obvykle pár dní atb a je to v pohodě, tak doufám, že u vás to bude mít stejně hladkej průběh

Fifi
Člen
# Zasláno: 16 Pro 2013 21:58
- Nahlásit

denyk
Bukis ma zanet tlusteho streva . Takze kapacky prasky injekce a stresy . Nejsem si vedoma ze by neco nekde sezral. Vetka rikala ze by to mohlo byt i z kureci bilkoviny v granclich....nevim
Ouje, chudak malej! Hele, zanet streva z bilkovin v granulich? To slysim prvne, ja bych ficela na lepsi veterinu, nechat udelat kontrast rtg, krev a tak, proste zjistit faktickou pricinu. Drzim palce, pacientovi!

denyk
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 06:32
- Nahlásit

Dobré ranko,
díky za reakce, omlouvám se že jsem napsala jen "stroze"
z mobilu se blbě píše...
Dělali mu i RTG, cituji:
přítomnost plynu v tenkém i tlustém střevě, přítomnost zažitiny v žaludku
(paní doktorka se divila, protože téměř 22hodin nic nejedl, ale hodně se "pásl na trávě
tak to bude možná ono) bez známek cizího tělesa a ileu.

a krev:
KREV: hematologie: zvýšený MO%,MCH,MCHC, MPV
biochemie: zvýšená GLUK/6,3/ snížený ALP

No člověk tomu hovno rozumí, ale vysvětlila mi všechno.

Ona se samo nejdřív ptala, jestli někde něco nesnědl aniž byh o tom věděla, ale on není moc žravec a kdyby doma něco šlohnul tak bych to věděla.
Mohl mít nějaký bobky v lese, navíc ožírá klacky a to dřevo žere ... nebo když hrabe hlodavce tak rve ty drny hubou, mohl
spolykat hlínu s něčím, nevím

Co se týče TOTW, tak jsem mu pár pytlů kdysi koupila, ale přišel mi po nich ještě hubenější.

A Barf u něj nehro, to mi prostě žrát nechtěl

<< 1 ... 2691 . 2692 . 2693 . 2694 . 2695 . 2696 . 2697 . 2698 . 2699 . 2700 . 2701 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání