| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 11:54
- Nahlásit
Maya
tak ta knížka vypadá dobře. Zkusím se po ní podívat ve městě a kdyžtak objednám. Taťka rád i ty cestopisy
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 11:56
- Nahlásit
cernej caj
no tata by koukal, kdyby si umel pustit prehravac
to můj táta taky neumí, tak mu to pouští mamka
a je hotovoooo
ty jo, ty jsou fakt supeeeeer
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:15
- Nahlásit
Maya
tak u nas bohuzel ani maminka neposlouzi
nojo, fakt se na ne tesim. Akorat se to bude muset nejak zmekcovat asi, aby se neznicilo a nenakrabatilo pod poutkem, coz... asu teda dost zvedava, jak to bude vypadat a jestli to bude pouzitelny s satama. no s riflema urcite
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:19
- Nahlásit
tak je definitivně rozhodnuto. Zejtra večer už bude Adámek bez kulek. Nevim, jestli mám bejt ráda, ale rozhodně jsem ráda, že nad tim nebudu další půlrok laborovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:26
- Nahlásit
birma
takze zitra na nej budu myslet, at je operace a vse ostatni OK.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:39
- Nahlásit
cernej caj
asi koupit něco na kožený boty a tím to občas vzít?
birma
ale tak gratuluju k rozhodnutí, uklidníš se už jenom tím, že dilema skončilo a to Adamovi taky pomůže
budu držet palce, ale obvykle pes už za den za dva o ničem neví, pokud teda není takový magor jako Kim, kterej rozlámal límic a vylízal si zánět kůže, kterej jsme pak léčili měsíc
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:41
- Nahlásit
birma
no a taky díky kastraci vzala za svý moje laická představa, jak mu při ní rozřežou koule
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:44
- Nahlásit
cernej caj
takze zitra na nej budu myslet, at je operace a vse ostatni OK.
děkujem
Maya
uklidníš se už jenom tím, že dilema skončilo
no uklidním se až to bude celý za náma
pokud teda není takový magor jako Kim, kterej rozlámal límic a vylízal si zánět kůže, kterej jsme pak léčili měsíc
nestraš. Vůbec nechci vidět, co bude za rodeo s límcem
taky díky kastraci vzala za svý moje laická představa, jak mu při ní rozřežou koule
tak tu už po kastraci Altara nemám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 12:54
- Nahlásit
ja ten proces nastesti nikdy nevidela a rekla bych, ze su spis fenkoclovek
Maya
si taky rikam, ze zmekcovac jako zmekcovac, ze jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 13:06
- Nahlásit
cernej caj
, ze zmekcovac jako zmekcovac
když to bude změkčovač kůže, tak asi jo a nebo se zeptej toho, co ti to dělal, co by doporučil, obykle tihle lidi to znaj
birma
Vůbec nechci vidět, co bude za rodeo s límcem
no, tak ty si ho víc ohlídáš, já holt musela do práce
tak tu už po kastraci Altara nemám
to víš, to byla moje první kastrace, teda když nepočítám kočky a kocoury, ale tam to přece jen asi probíhá jinak a nebo jsem to tak nezkoumala, protože je to taky v menším měřítku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 13:38
- Nahlásit
jen tak kdyby to někoho zajímalo, koukám na ty telky a na alze mají tu samou o 1500 levnější než na mallu, takže na mallu asi elektroniku moc nekupovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 13:50
- Nahlásit
Maya
hrozne zalezi na obchodu... neco je v mallu levnejsi treba. dej si to do heureky nebo na zbozi.cz a vyber si podle ceny a hodnoceni
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 13:50
- Nahlásit
ha a našla jsem router i se třema anténkama
ale kromě toho má výhodu, že je černej, ten můj původně vybranej je bílej, ten tutově vymejšlel chlap, ale zase je o pětikilo levnější, tož to nevím, jestli není zbytečnost kupovat router kterej stojí přes tisícovku
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 13:53
- Nahlásit
cernej caj
no já telku chci koupit v nějakým velkým obchodě, kde by případně nebyl problém s reklamací, takže vybírat obchod podle ceny to asi ne, ale alza i mall jsou oba obr obchody a že se bude cena až tak lišit, to jsem fakt nečekala
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 14:06
- Nahlásit
tak jsem poslala dotaz do naší místní prodejny televizí, jestli mají tu mojí vybranou a za kolik, tak uvidím, s jakou cenou se vytasí oni
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 14:13
- Nahlásit
Maya
proc myslis, ze bilej vymejslel chlap? na cernym lesklym plastu sou zas desne videt otisky a spina
no s alzou mam s reklamaci zkusenosti horsi nez desny, snad nejhorsi v mym zivote, ale zas to byla tankrat jen prazska prodejna a navic je to dobrych 8let zpet, ale uz k nim nemam duveru, pac to byl fakt extrem nad extremy. a i kdyz se mohli tisickrat zmenit a lidi sou spokojeny, tak u nich uz nic nekoupim z principu.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 14:49
- Nahlásit
cernej caj
na cernym lesklym plastu sou zas desne videt otisky a spina
jaký otisky, na co bych šahala na router? a prach se opráší
kdežto bílej plast zajde, zežloutne jen tím že je na světle a už to neumeješ nikdy
fakt s tou alzou až tak? měla bych si asi přečíst ještě recenze na reklamace
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 15:30
- Nahlásit
maya
ale to jefakt davno. no ja nabilej saham furta jeste nezazloutl ale je tam jen rok na okne
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 16:29
- Nahlásit
birma
Drzim na zitrek palce! Zadny komplikejsn a limcosundavani, v kolik jde?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 18:51
- Nahlásit
Fifi
v kolik jde?
ve 12
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 10 Pro 2013 18:55
- Nahlásit
birma
Budu se soustredovat.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:32
- Nahlásit
holky, je trapny dat muzi CD (jedna kapela vydala 3, posledni treba 10 let zpatky) a ja dala na prvni vanoce prvni cd, na treti vanoce druhy a ted bych mu dala to treti, ale on pred dvema mesicama zacal tu kapelu zvucit, tak ja nevim, jestli ho mam vubec kupovat
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:46
- Nahlásit
cernej cajon pred dvema mesicama zacal tu kapelu zvucit, tak ja nevim, jestli ho mam vubec kupovat
a nešlo by se s nima nějak domluvit, třeba že by to bylo podepsaný nebo tak něco?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:54
- Nahlásit
kachna_
tak to by se určitě dalo domluvit i tak,ž e by nám to podepsal, protože já to většinou kupuju přímo od kapel, když něco kupuju. To je fajn nápad
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
cernej caj
co je to za kapelu, co 10 let nevydala žádný cd?
podpis a tak je určitě super
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 10:01
- Nahlásit
Maya
tak ona vydavala hlavne asi v tech 90tych letech a na prelomu stoleti a pak dost zmenila hudebniky, takze nejakou dobu trvalo, nez natrenovali. v tyhle novy sestave hrajou cca ty 3 roky, tak zas asi nemusi kazda kapela vydavat novy cd jen co se trochu sehraje... a co jsem byla na nich nazivo, tak teda musim rict, ze i kdyz hrajou pisnicky ze starejch cd tak sou uz trochu jinak pojaty a uz to neni ono (teda pro me
ono spousta techle kapel hraje taky dost treba po nejakych mistnich akcich a festaccich, a normalne chodi do prace, tak to taky neni treba jak ja nevim divokej bill, kterej se tim zivi naplno, ze jo, a upadek novejch skladeb jim sebere zisky...
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 11:46
- Nahlásit
birma
tak držím palce, at je vše ok
cernej caj
jestli to třetí cédo nemá, tak ho kup, třeba s tím aji počítá
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 11:55
- Nahlásit
Vero
tak ja ani nevim, jestli vi, ze maj 3
birma
nojo, za 5 minut 12... tak at to dopadne dobre
|
birma
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 12:50
- Nahlásit
Vero, cernej caj
dík, za pár minut pro holomka jedem
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2013 13:47
- Nahlásit
birma
Tak co pacient?? Uz dospava doma, muzu pustit palce?
|