| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 06:54
- Nahlásit
denyk
chudak bukis, tak ze mu drzim tlapy a at je brzo v pohode.
a zaroven mi tim, ze pises pripominas, ze se uz tyden divam na telefon, ze ho sakra musim nabit a zapnout
jinak moji psi oba po totw zhubli, hlavne tim, kterej ma s vahou potize zhubl fakt docela dost, takze ja tim krmit moc nechci.
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 07:16
- Nahlásit
cernej caj
oba po totw zhubli
mně to taky přišlo a jako Bukís je fakt "vižla" jsou mu teď vidět i páteřní kosti, říkám mu důvěrně "lybičtá"
a víš, že jsem si říkala, že ti písnu?
On byl zlatej, včera na těch kapačkách, vlezl mi na klín,
kapačka kapala a on usínal-zároveň občas vrčel na tu novou čokoládovou kámošku
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 07:50
- Nahlásit
denyk
právě já dycky, když vidím ten telefon, tak si říkám, že ho musím nabít a zapnout, co kdybys psala nebo že se aspoň ozvu, jenže ten poslední týden je fakt hroznej... já nespím už ani těch 7h teď.
No timovi se uplne zvyraznili ty kosty na zadku, zhubl mi z tech aspon 18-19 na 16, coz je u psa co ma tak 50cm v kohoutku uz fakt tak na poslani socialky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:02
- Nahlásit
cernej caj
hele mě teď zhubnul Dorin po wolfsblut, dožíraj pytel a zrovna o víkendu jsem ho ošahávala a normálka má žebra jak radiátor, no teď budou mít Nutra Gold, tak doufám, že to nabere zpátky, ale přitom dostávaj skoro denně ještě tvrdej rohlík a různý ňamky a tak, fakt to nechápu, člověk by řekl, že čím bude starší, tím bude tlustší a ono je to spíš naopak
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:06
- Nahlásit
Maya
ten wolfsblut ale ma taky docela malo tuku, ale treba totw sem fakt hodne nadsadila davkovani na pytli a presto zhubli docela dost. tak to me odradilo i proto.
Me ferinka ted pekne po tom wolfsblutu zhubla toho pul kilca, co sem potrebovala, uz nema ten spek na zadku
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:23
- Nahlásit
cernej caj
zvyraznili ty kosty na zadku
přes ty chlupy to aspoň tak není vidět
já nespím už ani těch 7h teď
a odpočineš si aspoň o Vánocích ?
Maya
mě teď zhubnul Dorin po wolfsblut
no fajn, nad touto značkou jsem teď taky přemýšlela
Nutra Gold právě teď mám....krmím s ním asik 14dní...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:34
- Nahlásit
denyk
no to je podle mě víc nebezpečný, že to právě není vidět, takže se snáz dostaneš do situace, kdy už to není úplně ideální. Trvalo 6 měsíců, než ty 2 kilča nabral zpět a blbý, že pohmatem na žebra sem mu dávku zvedala ale tu prdel mě nenapadlo kontrolovat, a to už měl fakt na zadku mnohem výrazněji poznat.
nojo, nakonec jo. Zažádala sem si o 30+31, takže se těším na pohodových 5 dní. Fifi má pravdu, že to nesmím brát, že to promrhám.
wolfsblut má dost málo tuku, tak se mrkni do složení třeba na granule.cz, tam to pěkně popisujou. Já někdy kupovala timovi acanu jehně s rýží a stou sem byla celkem spokojená, to bys možná mohla zkusit?
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:45
- Nahlásit
cernej caj
Acana prý všem nesedne, tak nevím . Protože abych jí pak někomu darovala, na to už fakt nemám
Včera jsem vyplázla 3500Kč, dnes zase něco a ještě musím
koupit nějaký ty grancle.
těším na pohodových 5 dní
ale joo, jasný vemeš chlupáče na prochajdy a užijete si to
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:51
- Nahlásit
denyk
tak jestli chces, ja budu ted timovi acanu objednavat, muzu mu vzit tuhle a poslat ti vzorek?
nojo, doufam, ze pujdeme nekam ven
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:52
- Nahlásit
Určitě chodíte některé na I-faunu, kdysi jsem žádala toho Miloše, aby mi pomohl s výběrem "nabušenějších granulí, pro hubeňoura....tak vám to sem okopčím, pro inspiraci
Našláplejší (tuk 17-19%)
ACANA Wild Prairie
ACANA Ranchlands
ACANA Pacifica Dog
Barking head puppy days
Barking heads Little Big Foot
Barking heads Tender Loving Care
Canidae pure elements (pokud jsou vůbec v České republice)
Canine Caviar Grain Free Puppy Dinner
Dog Lovers Gold
EARTHBORN HOLISTIC COASTAL CATCH
Pronature holistic puppy
FirstMate Pacific Ocean Fish Puppy
N&D GRAIN FREE DOG ADULT BOAR+APPLE (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT CHICKEN+POMEGRANATE (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT FISH+ORANGE 12kg (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
N&D GRAIN FREE DOG ADULT LAMB+BLUEBERRY (nejistota kolem konzervace, ale do střídání to zase tak nevadí)
Orijen adult
ORIJEN 6 FISH DOG
ORIJEN REGIONAL RED
PLATINUM PUPPY CHICKEN (tuk 16%, ale má větší obsah vody, sušině je to postačující)
PLATINUM ADULT CHICKEN (tuk 16%, ale má větší obsah vody, sušině je to postačující)
Power Of Nature Dog Country Chicken
Taste of the Wild High Prairie
Taste of the Wild Wetlands
Taste of the Wild High Prairie Puppy
Wolfsblut Green Valley
Wolfsblut Wild Pacific
Essential Superior Living (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
NUTRAM Turkey, Chicken & Duck GRAIN FREE (nejsem si úplně jist konzervací - málo informací)
Superenergetické (tuk 20% a více)
Pronature holistic duck & orange
ACANA Sport and Agility
Canidae pure sea (pokud jsou vůbec v České republice)
EARTHBORN HOLISTIC® PUPPY VANTAGE™
EARTHBORN HOLISTIC® PRIMITIVE NATURAL™ DOG FOOD
Orijen puppy
ZiwiPeak ZVĚŘINA
ZiwiPeak JEHNĚČÍ MASO
ZiwiPeak ZVĚŘINA & RYBA
Essential Beginning (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
Essential Stamina (neznám konzervaci, krmivo je nové, zatím u mě spíše v pozorování)
NUTRAM Salmon & Trout GRAIN FREE (nejsem si úplně jist konzervací - málo informací)
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 08:55
- Nahlásit
cernej caj
poslat ti vzorek?
asi to nech, po pár soustech stejně nebude poznat, jestli je to okej. Ale díky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 09:01
- Nahlásit
denyk
Nutram taky beru občas a po tom určitě nehubnou, ale mě normálka nehubnou ani po tom TOTW, kde si na to stěžuje hodně lidí, tak teď ten wolsblut mě překvapil, ale ono je hodně typů, třeba po jiným by to nebylo, jsem měla tuším ze zvěřiny, tak zkusím příště třeba klokana nebo tak něco
jinak nevím jak to máš finančně, ale třeba bráchovi jsem pro hubenou borderu doporučila z granule.cz Power of Nature, že jako to má taky hodně tuku a trochu jim po tom přibral, ale je to dost drahý
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 10:37
- Nahlásit
denyk
je fakt, že bukís bude mít pytel tak na měsíc, že?
ale co vím, z acanou sou hlavně problémy s reznutím u tmavejch psů, bukís by ti reznout nemusel a moji taky nejsou rezavý.
power of nature mel jeden pytel tim na pribrani... ovsem nez sel muz na pracak
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:23
- Nahlásit
cernej caj
bukís bude mít pytel tak na měsíc, že?
ten 18ti kilovej by měl na cca.50dní, on váží 25kg.
mrkla jsem na to, možná by to bylo fajn, asi jí teda objednám,
kdyžtak ti jí pošlu já
bukís by ti reznout nemusel
no ten už víc rezavej být ani nemůže
Maya
ale je to dost drahý
zrovna teď mi je docela fuk, kolik dám za pytel, hlavně
aby byl okej
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:33
- Nahlásit
Abych to odlehčila, tady je pár fotek naší nové kámošky
http://www.week.cz/tara/read.php?3,1076278,page=1
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:36
- Nahlásit
denyk
ok, tak kdyby to nesedělo, odkoupím
tak to je hubeňour, bych čekala spíš tak 30 ale to je asi tím, že já moc nemám odhad.
a je to fešanda
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:45
- Nahlásit
cernej caj
power of nature-mrkla jsem na něj, taky jsem ho kdysi
měla (podle názvu jsem si to nepamatovala, až podle obalu) njn tak zas taková pálka to není, výjde to přibližně jako ta Acana, ne?
Abych řekla pravdu, musela jsem ho zrovna do těch Power... nutit...ale kupovala jsem taky asik kuřecí, nevím, musela bych mrknout do mejlu.
ak to je hubeňour,
no je no
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:51
- Nahlásit
denyk
mas pravdu, vyjde to dost podobne. Ja jeste kupovala loni 18kg pytel za 1400, ted sem letos acanu skoro nemela a prekvapilo me, jak ho dne vyskocila cenou.
i když já si taky nedokážu představit Mayi Kima, protože jestli váží 25kg, tak mě přijde, že by proti vokounovi musel být fakt obrovskej
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 11:53
- Nahlásit
denyk
je pár fotek naší nové kámošky
ta je pěkná
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 12:20
- Nahlásit
vcera sem byla na kopirce nechat vytisknout zkusebni oznamka a vyslo to priserne tmavy, takze tudy cesta nevede.
Akorat sem myslela, ze me trefi, pac o tom, ze kdyz mam 6jpg a za to, ze i kdyz mi je daji na papir po 3, tak se za manipulaci s jpg (slecna to za 2 minuty mela hotove vsech tech 6) se uctuje 30kc/kus a to vam reknou az pri placeni...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 12:20
- Nahlásit
Hlásím, že je venku náááádherně
A taky, že je Adam blbeček. Koupila jsem mu husí hřbety, aby furt neměl jenom kuře a hovězí a prej je to blaf, kterýho se nedotkne a to ani, když jsem mu to obrala. Nakonec to sežraly kočky (ještěže ty popelnice mám), ale když jim kousek spadnul na zem, tak to Adam vyluxoval jak největší pochoutku, jen aby to neměly ony
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 12:37
- Nahlásit
birma
nádherně, jo? ty máš divný měřítka
no ještě, že můžeš fungovat na principu závisti
|
birma
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:17
- Nahlásit
cernej caj
nádherně, jo? ty máš divný měřítka
no to nevim, tady je fakt azůro, okolo nuly, krásnej zimní den
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:30
- Nahlásit
Prdelajz hlásí tóže azúro
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:34
- Nahlásit
potvrzuju Praha azůro, jako klasika v tejdnu, na víkend má bejt zase inverze, to by jeden chcíp
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:40
- Nahlásit
no je fakt, ze vyjimecne tu inverze neni, ale rano byla teda fest kosa
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 13:47
- Nahlásit
cernej caj
kosa mi nevadí, když svítí sluníčko a nefičí
našla jsem fór co ještě neznám
Američtí lovci takhle kráčí tajgou a potkají ruské lovce, kteří nesou mrtvého medvěda.
Grizzly?, optají se američtí lovci.
Nět, streláli, odpoví ruští lovci.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:00
- Nahlásit
Maya
no u nas dost foukalo teda rano, ale ted jak pudu ven, tak su zvedava.
ten vtip si nejsu jista, jestli chapu, ale jakoze "rizli" ?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:20
- Nahlásit
cernej caj
jestli chapu, ale jakoze "rizli" ?
g(h)ryzn(o)ut = grizzly = g(h)ryzli?
fakt nevím, jak to vysvětlit
teď říkalil v rádiu, že na vánoce bude +7 a lejt
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:24
- Nahlásit
Maya
ahaaa, to vis, to ja su mlada generace rustinou neposkvrnena, sem cekala presne zradu spravne, ale holt ta jazykova bariera
|