| Autor |
Zpráva |
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:52
- Nahlásit
denyk
je to hodne zajímavý, myslím, že to za to stojí aspoň pro zajímavost
jenže ty si na sebe asi nešiješ bič v tom, že po tobě furt někdo něco chce a ty prostě lítáš od čerta k ďáblu podle toho, zda píská čert nebo ďábel... nebo nespíš
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:56
- Nahlásit
kachna_
já bych taky chtěla dělat v Náprstkově muzeu nebo nějakým podobný, to je práce snů!! gratuluju mamce
cernej caj
to je prkotina, to pořešíte, hlavně že jsou jinak krásný a to jsou
denyk
my jsme vždycky v čekárně pro srandu všem, tak to já už jsem zvyklá
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:01
- Nahlásit
cernej caj
jenže ty si na sebe asi nešiješ bič v tom, že po tobě furt někdo něco chce
já jen nevím, co by po mně mohl kdo chtít ?
Maya
tak to já už jsem zvyklá
my tam bohudík nejsme často
A Bukáč je furt protivnej na tu malou, blbeček
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:02
- Nahlásit
tohle je prej dobrá kniha http://www.baron.cz/pes/kocky-by-kupovaly-mysi-364 80-k-X001501-X000691.html
taky jsem objevila finštinu pro samouky, možná si jí koupím a naučím se pár slov jsou tu toho cd, jde nějak cd předělat na mp3?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:03
- Nahlásit
denyk
my tam bohudík nejsme často
my jsme tam právě furt, akorát letos jak o tom přemejšlím, jsme byli asi jen na očkování, to je úplná rarita, zdá se že Kim či je starší tím je zdravější
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:05
- Nahlásit
Maya
ja ji mam doma, mam ji rozectenou, je minimalne zajimava
cdex je dobry na prevod zvukovyho cd na mp3.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:19
- Nahlásit
cernej caj
to vypadá dobře, doufám, že jako dám cd do počítače a ono se mi to v tom programu už ukáže samo?
a prosím tě jeslti sem ještě můžeš hodit jaks sem dávala dřív odkaz na ty starší verze Irfan, já to nemůžu najít, tu novou verzi jsem musela odinstalovat, mi to změnilo všechno ikony v pc na nějaký rozpláclý kočky či co, fakt hrůůza, tak jsem teď doma bez irfanu, díííky
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:20
- Nahlásit
starý americký test pro získání občanství, teda musím říct, že bez slovníku některý otázky fakt nedávám, asi by mě nevzali
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:40
- Nahlásit
kočičky milujou krabice http://www.youtube.com/watch?v=J11uu8L8FTY
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 09:57
- Nahlásit
Maya
na oldapps.com
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:09
- Nahlásit
cernej caj
díík ježíš to je verzí, co já vím jakou jsem měla?
zkusím nějakou trojkovou, snad to bude dobrý a bez těch změn ikon
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:11
- Nahlásit
cernej caj
a za odměnu když seš na ty počítačový vykopávky, tohle znáš? http://toastytech.com/guis/
Windows 3 pamatujuuu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:12
- Nahlásit
Maya
tak to já taky nevím, jakou si měla já si instalačky softu, co mi vyhovuje v konkrétní verzi schovávám
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:34
- Nahlásit
Maya
windows 3.11 sme měli na našem prvním pc, to měl tatínek na ůčetnictví a tak jsem si poprvé hrála s msdosem (windows 3.11 ještě nebyli operační system, ale jen graficka nastavba ms-dos)
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:35
- Nahlásit
Maya
alley cat byla nase oblibena hra tenkrat
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:39
- Nahlásit
cernej caj
já si instalačky softu, co mi vyhovuje v konkrétní verzi schovávám
já taky, ale tuhle zrovna ne, nevim proč, zákon schválnosti
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:41
- Nahlásit
cernej caj
mě to nefachá tady ta hra, já hrála vždycky jen ty win hry v pc a pak už jsme měli net a nějaký americký stránky s hrama a tam byla moje oblíbená taková kulička chodila po čárkách ve čtverci, to jsme se v práci nahráli dost dneska už bych jí asi ani nenašla
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:44
- Nahlásit
Maya
vubec nevim, co myslis? my v tom 93 roce neměli internet ještě, to snad až někdy po roce 2000
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:47
- Nahlásit
Maya
mozna nemas javu, jinak treba tohle sme jeste dost hravali perestroiku tam zaba zere kulicky a skace po lopuchach a nesmi se utopit a lopuchy se ji zmensujou pod nohama a klasika prince of persia a pak az na 486 sme meli nejaky dalsi hry
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:50
- Nahlásit
kopíruju odjinud, nevím kam kdo chodíte v Praze
Zdravím, v Hodkovičském lesoparku se vyskytl travič psů, rozhazuje otrávené uzeniny. Zatím prý jsou dvě oběti. Hlídejte si psiska a pošlete to dál
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:53
- Nahlásit
cernej caj
teď jsem to našla, spuštění seznamu v roce 1996 http://onas.seznam.cz/cz/o-firme/historie-firmy/19 96/ a my ho měli hned ten rok, na seznamu bylo jen pár firemních stránek, tak se muselo lozit po cizích
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:55
- Nahlásit
cernej caj
tyhle hry já vůbec neznám, vidím, že já znala jen samý netradiční hry
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:55
- Nahlásit
Maya
no ja vim, ze tenkrat valili vyhledavace jako altavista a tak. ale ono zas firmy taky meli treba net driv nez domacnosti a my byli dost pozadu v tomto, protoze to bylo hodne drahy. i kdyz clovek obcas uz zasel do kavarny na net dneska uz to skoro neexistuje
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 10:57 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
a meli sme takovou hru kde "permonik" odkopaval zeminu, sbiral diamanty a musel dat pozor, at ho nezabijou kameny, kdyby je podkopal a nezablokujou cestu k diamantum, kdyz je blbe podkope
a klasika
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 11:02
- Nahlásit
cernej caj
joo, tohle znám to pinkání s míčkem do těch nahoře, to byla taky moje oblíbená, akorát v lepší grafice
no mi právě ve firmě měli kabel na net jako jedni z prvních v Praze a ač byl ofiko net jen pro vedoucí, tak naše vedoucí ho mě a kolegyni zařidila tenkrát, byla dost pokroková a prej to se musíte naučit tak my byli připojený fakt brzo, ale zase jsme se museli naučit všechno samy a i pak jsme sloužily jako testovači nových win verzí
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 11:07
- Nahlásit
cernej caj
a našla jsem jednu starou oblíbenou http://www.freearcade.com/Sphererunner15.flash/Sph ererunner15.html
schválně jestli najdu i tu kuličkovou
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 11:44
- Nahlásit
Maya
tohle ale neni pinkani mickem ale sestrelovani emzaku, ktery se posunuju porad dolu az te zabujou a taky po tobe strili
ta je husta, tu neznam
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 11:50
- Nahlásit
cernej caj
aha, já myslela, že se sestřelujou ty cihly, ale princip on je to asi stejný
ježíš, na těch stránkách jsou fakt ty moje starý oblíbený, si tady odložím ještě Sokobana http://www.freearcade.com/Sokoban.jav/Sokoban.html
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 11:51
- Nahlásit
cernej caj
já myslela, že to je něco jako tohle, to byla taky moje oblíbená http://ww7.freearcade.com/Javanoid.jav/Javanoid.ht ml
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 12:00
- Nahlásit
ty voeee holky, vy jste fakt hrály tyhle hry?
Já teda vůbec nejsem soutěživý tip, mě to prostě nebaví
|