| Autor |
Zpráva |
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 19:56
- Nahlásit
Fajka
bude třeba je fait jen zaběhlej
no doufejme
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:00
- Nahlásit
rumštajn, děvy.
jste toho napsaly, to se nedá všecko přečísti.
supr, že se má Petra z Ešusů líp a Bukáč taky, o Adamitovi nemluvě a o dalších vlka psech teprv ne.
Jen Maya zas provokuje s nudou v práci to bych táák chtěla.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:02
- Nahlásit
Maya
no nevim, brácha ho asi vezme zejtra do útulku, ale jestli ho s ním vyhodě
to se bojim, že ho nevezmou navíc zrovna v Maršovicích je útulek nevytápěnej, by mi ho bylo dost líto
obec jako obvykle s tím nechce nic mít
blbci, neznaj svý povinnosti bo co?
vlk
ovek jak debil platí za balíky do ruky a ta ludra líná se neobtěžuje to dovézt, jen na kraji dědiny co máme schránku do ní frkne lísteček.....
to je aspoň pochopitelný, ta naše se neobtěžuje zvonit, přestože zvonek je asi 20 cm od schránky
Maya
ale synovec prej něco zmáčknul na noťasu a má obrazovku vzhůru nohama
to mi dělaj občas kočky, zkratka je Ctrl+Alt+šipka nahoru
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:07
- Nahlásit
maya
asi zmackl ctrl a sipku. tak AT to ctrl ackne znova (nevim jesi levy nebo pravy a vyzkousi secky sipky
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:11
- Nahlásit
tak birma byla rychlejsi. snad se najde majitel.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:13
- Nahlásit
birma
hm, ale troufni si to nechat na nic. U nás jsou slušní a navíc maj i záchytnej kotec. Ale většinou psa uplacírujou k někomu na zahradu.
Káčátku jsou dneska dva roky
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:25
- Nahlásit
kachna_
Toto leti. Vse neeej a dorticek.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:27
- Nahlásit
kachna_
všechno nej
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:36
- Nahlásit
kachna_
Tož káčátku hepi brzdy tu jůůůůůůůůůůůů.....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:38
- Nahlásit
birma
to je aspoň pochopitelný,
pro mě to nepochopitelný je.... mám zaplacej balík do ruky....kdybych nebyla doma dám míň peněz za balík na poštu....
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:51
- Nahlásit
vlk
Co ty dva privandrovalci, nemas foto? Nemuze je taky nekdo hledat? Furt doufam, ze lidi nejsou takovy kuwy, aby v zime vyhodili dve psiska z auta jen tak.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 20:53
- Nahlásit
kachna_
gratulujuuuuuuu!
vlk
pro mě to nepochopitelný je.... mám zaplacej balík do ruky....kdybych nebyla doma dám míň peněz za balík na poštu....
to je mi jasný. Myslela jsem pochopitelný z toho důvodu, že tím ušetří nějakej čas, narozdíl od toho zazvonění u nás. Omluvitelný to neni ani tak.
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:03
- Nahlásit
birma
vlk
u nás taky pošták nezvonil. po rozčilování u operátorky už mi aji předem trelefénuje
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:12
- Nahlásit
Vero
po rozčilování u operátorky už mi aji předem trelefénuje
mně taky na minulym bydlišti po sepsání stížnosti začali balíkáři zvonit a trpělivě čekat, jestli jsem doma
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:14
- Nahlásit
Fifi
Co ty dva privandrovalci, nemas foto?
foto dodám až nabiju foťák, vždycky na to zapomenu, ale hned ráno ho píchnu do nabíječky....
Nemuze je taky nekdo hledat? Furt doufam, ze lidi nejsou takovy kuwy, aby v zime vyhodili dve psiska z auta jen tak.
asik jsou, céra by nekecala, čekala u lesíka na chlopka než hodí kakiho hnědku, najednou přistavilo auto, z něj někdo vyšoup psiska a odfrčel......
birma
Myslela jsem pochopitelný z toho důvodu, že tím ušetří nějakej čas, narozdíl od toho zazvonění u nás. Omluvitelný to neni ani tak.
no jo, ale vona nemá šetřit čas, vona je v práci, za kterou je placená....no šak já jí to zítra naflusám do gezichtu....
Vero
u nás taky pošták nezvonil. po rozčilování u operátorky už mi aji předem trelefénuje
... no doufám, že ta naše už se taky bé snažiti více....příště...
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:20
- Nahlásit
vlk
ale vona nemá šetřit čas, vona je v práci, za kterou je placená....
šak jo, říkám, že jí to neomlouvá
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:22
- Nahlásit
vlk
čekala u lesíka na chlopka než hodí kakiho hnědku,
najednou přistavilo auto, z něj někdo vyšoup psiska a odfrčel......
Njn, ale sem to myslela spis, ze treba je nemusel z toho auta vysoupnout primo majitel, ech, chci zustat v tomhle naivni a doufat...
vona je v práci, za kterou je placená....no šak já jí to zítra naflusám do gezichtu....
Hele, zase na druhou stranu vim z prvni ruky, ze na poste to neni zadnej med, kor za ty prachy. A pred vanocema, s tim jejich frmolem, je mi jich i drobek lito. Ale chapu, ze kdyz si zaplatis sluzbu "balik do ruky", tak ji chces mit.
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:35
- Nahlásit
Fifi
Njn, ale sem to myslela spis, ze treba je nemusel z toho auta vysoupnout primo majitel, ech, chci zustat v tomhle naivni a doufat..
... no já su zas spíš pesimista.... ale fotnu je a rozvěsíme letáčky, třá je někdo pozná a majitel bude souzenej za týrání....
Hele, zase na druhou stranu vim z prvni ruky, ze na poste to neni zadnej med, kor za ty prachy. A pred vanocema, s tim jejich frmolem, je mi jich i drobek lito
dělala jsem brigádu na poště, a znám to....jenže holt všechno furt zdražujou, tak ať se pak nediví, že lidi jsou nespokojený když doručení i poměrně malý věci stojí docela dost peněz.... navíc, ta naše to fláká celej rok.... sousedka už taky byla na poště dělat bugr....navíc poštu mám 17 kiláků, to se 4x za týden dost projede....navíc když extra kvůli balíku čumákuju půl dne doma.....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:48
- Nahlásit
chlubivá vložka - namíchla jsem se na jedný diskusi o tom, že prostě nejde naučit psa radostně navlíkat ohlávku. Tak jsme to za 4 minuty naklikali a zároveň i natočili
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 21:59
- Nahlásit
birma
Tak jsme to za 4 minuty naklikali a zároveň i natočili
jste dobrýýýýý.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 22:03
- Nahlásit
kachna_
kačátku všechno nejlepší!!
birmacernej caj
dík za radu s noťasem, zejtra vyřídím a snad to daj do cajku
birma
ale znaj, ale nechtěj s tím nic mít, to už jsem zažila, kdybych jim ho vnutila, tak ho vyhoděj za vesnicí
chlubivá vložka
pěknýýý
|
Fifi
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 22:16
- Nahlásit
birma
za 4 minuty naklikali
chlubivá vložka
Vic radsi nepisu, mam bujnou predstavivost...
ale fotnu je a rozvěsíme letáčky, třá je někdo pozná a majitel bude souzenej za týrání....
Nebo tak! Jestli je tam fakt hajzl vykopnul!
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 22:31
- Nahlásit
Vero
Jen Maya zas provokuje s nudou v práci
n přesně..kdyby byla z Brna tak neřeknu
kachna_
ko-lik??? už dva??? kecáááš to nejni možný !!!!
přejeme všššeeeeecko neeeeeeeej !!!!!
birma
namíchla jsem se na jedný diskusi o tom, že prostě nejde naučit psa radostně navlíkat ohlávku. Tak jsme to za 4 minuty naklikali a zároveň i natočili
huuustýýýýýý
tak tchánovec vodvezen, u nás je jak v pohádce..všude sama jinovatka , nádhera... ani nemusí bejt ten blbej sníh
sem se vytunila dvěma štumprdlíčkama a du dělat hají bucí dospávat deficit ..
brou noc ...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 22:38
- Nahlásit
Fajka
n přesně..kdyby byla z Brna tak neřeknu
tss a počkejte zejtra, bude nuda celej den neb už máme zavřeno, už jsme se dneska dohadovali jestli budeme hrát pétank anebo kuličky, tak uvidím co kdo dovalí bohužel štědrej den nejni v sobotu, tak dřív nás asi nepustěj
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 22:43
- Nahlásit
Maya
tss a počkejte zejtra, bude nuda celej den neb už máme zavřeno, už jsme se dneska dohadovali jestli budeme hrát pétank anebo kuličky, tak uvidím co kdo dovalí bohužel štědrej den nejni v sobotu, tak dřív nás asi nepustěj
týjo...já chci taky takový zaměstnání
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 19 Pro 2013 23:14
- Nahlásit
Fajka
nechceš, tomu věř
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 08:43
- Nahlásit
jeden zimní vtip
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 08:45
- Nahlásit
Mórgeeen,
konečně pátečeeek a pak volno až do pátečku
kachna_
sice neumím spík engliš, ale asi tuším vo co go
|
denyk
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 08:47
- Nahlásit
Maya
co nalezenec zrzavej?
kachna_
dodatečně kačátku Happy Birthday
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 20 Pro 2013 09:14
- Nahlásit
kachna_
denyk
co nalezenec zrzavej
nevim, další info budu mít až dorazím domů
jen jsem se včera dozvěděla, že místo štěkání píská a to tak, že mamka prolejzala večer celej barák co se děje, než zjistila, že to píská pes za dveřma
|