| Autor |
Zpráva |
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:26
- Nahlásit
Maya
a teda ježíšek na vás nezapomněl?
nezapomněl... a rači poslal dopředu, nejspíš pro jistotu....
mě stačilo jednou najít bordera, málem mi sežral psy
no u nás to spíš vypadá, že šiby sežerou ty nový čupky..... lifrovat je néni kde, když byly vyhozený...jsou vedle u céry, s Maruš se snesou a naštěstí nežerou kočky....
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:27
- Nahlásit
cernej caj
tematicke vanocni videjko jak balit darky
tak koukám, že moje kočky jsou ještě slabej odvárek, tohle by nedaly
vlk
předevčírem jela céra navečer z práce a z auta před ní vyhodili josefčici a ruslici
Kreténi zasraný!
tak je naložila a dovezla dom....
ste měli málo psůch?
Maya
z toho článku by vyplývalo, že ti nejlepší a nejsluníčkovější lidi jsou ti fanatičtí uklízeči
tak to je samože blbost, ale fakt je, že třeba na sobě pociťuju, že mi můj bordel na mozek leze a ve chvíli, kdy ho omezim, tak mi je hned líp...
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:31
- Nahlásit
vlk
předevčírem jela céra navečer z práce a z auta před ní vyhodili josefčici a ruslici...
tyjo, vlku ale hodnou ceru mas
Maya
ja to pochopila spis tak, ze fakt nemas doma tunu kramu, jako obleceni ktery mi zas nekdy bude, boty, ktery sou dobry tak na ven kdyz ven nechodim, nekolik sad sklenicek i kdyz piju z hrnku a tak... spis sem to nechapa ani jako fakt poradek ale spis ze mas doma jen takove veci, ktere fakt pouzivas ale nejsi sverac a vyhodis co mas nasvirano
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:32
- Nahlásit
birma
Kreténi zasraný!
Jo !!!!! ale když pozoruju tu josefčici, kapku s nima cítím.... dostala pracovní jméno Chucky....
ste měli málo psůch?
jsou docela pidi, ty se tu ztratěj, esli si je nikdo neveme.... naštěstí pro ně jsou to čupky....
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:34
- Nahlásit
cernej caj
ale hodnou ceru mas
jo, eště že se do auta nevejde osel nebo vembloud....
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:40
- Nahlásit
vlk
eště že se do auta nevejde osel nebo vembloud....
tak a víš jistě, že si k vánocům nepřeje větší auto???
o !!!!! ale když pozoruju tu josefčici, kapku s nima cítím.... dostala pracovní jméno Chucky....
hele a nevracela tys kdysi nějakýho sběhlýho jezevšíka? že byste mu Chucky dali darem? přesněji darem danajským?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:40
- Nahlásit
vlk
ale když pozoruju tu josefčici, kapku s nima cítím.... dostala pracovní jméno Chucky....
ale tak někdo z ní to monstrum udělal...
eště že se do auta nevejde osel nebo vembloud....
při troše snahy....
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:42
- Nahlásit
kachna_
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:48
- Nahlásit
kachna_
maj Filcku a jiný auto prej nechtějí....
hele a nevracela tys kdysi nějakýho sběhlýho jezevšíka? že byste mu Chucky dali darem?
no to bysme mu nejspíš museli dát i tu ruslici, jsou na sobě docela zavislý....
birma
ale tak někdo z ní to monstrum udělal...
no spíš je asi jen nervní, že je u jinejch lidí, a kolem spousta jinejch psů....v jejím zájmu doufám, že ji to přejde až si trochu zvykne.....jinak bude mít Ašopes godhaj k večeři.....
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:49
- Nahlásit
cernej caj
spis ze mas doma jen takove veci, ktere fakt pouzivas
aha, to je možný, to mě nenapadlo, jako že já si myslím, že zas až tak velikej sverac nejsem
kachna_
přesněji darem danajským?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 12:22
- Nahlásit
Maya
no ja trochu sverac teda su, ale mam obavy, ze to, ze mam vsechno nekde v krabicich a nevim ani v jakym stavu a mnozstvi a obcas o necem ani nevim, ze mam, to mi v tom asi moc nepomaha ale delam si iluze, ze za par let az v tom bude poradek, se to zlepsi
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:05
- Nahlásit
cernej caj
no když ti to v těch krabicích nebude chybět, tak je rovnou pak můžeš vyhazovat neotevřený a budeš mít uklizeno hned
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:10
- Nahlásit
Maya
mě to právě bude chybět tam mám knížky, věci k pc, prakticky všechny kuchyňský potřeby, ručníky... to bych pak musela všecko kupovat nový, až budu zařizovat
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:39
- Nahlásit
cesi se prej stydi za svoje bydleni pred navstevou tak nevim, ale ke me ani nidko nechodi, ackoli ja se nestydim... tak nevim?
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 13:58
- Nahlásit
cernej caj
... tak nevim?
ale prosím tě, když takovýhle průzkum vydá stavební spořitelna, tak to vypovídá ne o tom jak se kdo stydí, ale akorát tak o tom, že by chtěli abys víc utrácela za bydlení ale ke me ani nidko nechodi, ackoli ja se nestydim
zkus si někoho pozvat a pak uvidíš jestli se budeš stydět nebo ne
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:07
- Nahlásit
Maya
kdyz ke mě jednou za rok někdo de, tak se nestydím ale ostatní se divím, že se nestydím někoho zvát
ale je fakt, že všeci sou zvyklý, že když, tak jedu já do Brna páč nikomu se autobusem k nám nechce...
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:08
- Nahlásit
cernej caj
to je výhoda bydlení na vesnici, návštěvy jsou sporadické a obvykle se dlouho nezdrží, protože nemůou pít, protože přijeli autem
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:15
- Nahlásit
Maya
to je výhoda bydlení na vesnici, návštěvy jsou sporadické a obvykle se dlouho nezdrží, protože nemůou pít, protože přijeli autem
aha, tak já když byla na vsi, tak jezdily návštěvy na víc dní, právě proto, aby pít mohly
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:21
- Nahlásit
Maya
u mě mají auto leda rodiče a ségra. Většina mých kamarádů ani nemá řidičák
birma
ke mě nejezdí vůbec, protože je pohodlnější, když přijedu autobusem já, než aby jezdili oni a pak přišli domů třeba večer unavený, že jo
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:28
- Nahlásit
birma
tak jezdily návštěvy na víc dní, právě proto, aby pít mohly
tak takový návštěvy naštěstí nemívám
a já doteď myslela, že spisovný je s hranolkama
http://www.mojecestina.cz/article/2010070401-chyta ky-v-cestine-kure-s-hranolky-nebo-s-hranolkami
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 14:32 - Změnil/a: cernej caj
- Nahlásit
Maya
přípomělo mi to jak v jedné restauraci dycky bylo třeba "přírodní plátek a brambory m. m."
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 15:31
- Nahlásit
cernej caj
není nad jistotu
až teď jsem to dočetla až dolů, že ona to není hranolka, ale ten hranolek, se na starý kolena ještě dozvídám věci, celej život žiju v tom, že co žeru je TA hranolka
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 15:50
- Nahlásit
jipijajééééééééééééééééééé
Lucinku poslechla Batyna na povel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
huráááááááááááááá
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 16:48
- Nahlásit
kachna_
gratuluju Lucincéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 19:54
- Nahlásit
A mamče nabídli práci v knihovně na 1/2 úvazek. Je na sebe pyšná. Rozhodilo jí to tak, že si omylem místo odpovědi na mail vypla počítač
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 20:46
- Nahlásit
kachna_
huráááááááááááááá
mamče nabídli práci v knihovně na 1/2 úvazek
jůů super ! Kachna je dneska poslem dobrých zpráv !
Já mám placatýho pfá si tak venčím přemejšlím si nad tisícem věcí a najednou koukám, že nendu ale padám držkou k zemi... tak vykročim (pravou!!) směrem na tu stranu na kerou padám a přesně v místě kam ci šlápnout je jelito takže se vo něj ukopnu dupnu mu na packu a letím držkou k zemi dál a sem o půl metra k hlíně blíž..snažím se to teda vybalancovat podruhý vykopnu pravou zas vo půlmetra dopředu a tam je zase jelito čiliže ho zase nakopnu přidupnu a padám dál...to už se ale vybrat nedá a ten chudák malej plesnivej uhne přesně na tu stranu kam padám, takže sem celou váhou těla (no celou ne půlka padla na moje koleno) druhá půlka těla na jelito ...takže sem padala do měkkýho a jelito je placatý zatímco sem přemýšlela jestli nemám něco zlomenýho tak se zpod mě vysoukal a ten kretýno mě začal skákat po hlavě nevím essi to bylo navoplátku a nebo měl pocit že panička vymyslela novou hru... a ta krafka pruhovaná se hnet přidala
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:11
- Nahlásit
Fajka
Já mám placatýho pfá
se tu řežu smíchy
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:26
- Nahlásit
birma
se tu řežu smíchy
jistěěěěě cizí "neštěstí" dycky potěší nejvíc
jak se má Amos Adámos? hojí se jak má?
|
birma
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:46
- Nahlásit
Fajka
jistěěěěě cizí "neštěstí" dycky potěší nejvíc
no a mám se snad smát svýmu neštěstí?
jak se má Amos Adámos? hojí se jak má?
hojí se dobře, už i chodíme na dlouhý procházky a přijde mi už teď mírně uvolněnější a rozhodně je pozornější. Otázka je, jestli už je to poklesem hormonů, nebo by to bylo i bez toho, ale procházky si teď vyloženě užívám
(akorát teda včera v noci jsme potkali na půl metru kočku a to jsem byla málem placatá já )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:52
- Nahlásit
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁRRRÁÁÁRRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
RRRÁÁÁ
MMŠTÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁJN !!!!!
má se mnou šichtu poslední dobou , můj andělíček strážníček , se nezastaví.
Dneska byl můj předposlední den na původní sesli. Odhodlala jsem se k tomu, co se mi moc nechtělo -rozloučit se se všema firmama, s kterýma jsem spolupracovala. Věděla jsem, že mi bude smutno. Bylo a jim taky. A fšicí mi říkali, že kdykoliv budu cokoliv z jejich oboru potřebovat, ať okamžitě volám . Že se jim se mnou skvěle spolupracovalo, že to bylo super a lidský. To bylo, vždycky. Bylo to moc milý. TAkže jsem co? Jo uronila kroupu. Tohle bylo to, proč jsem tam tak dlouho vydržela a neflákla s tím. Tohle a pak odezvy lidí, kterým jsem cesty zařizovala. Chjo, tohle mě žere hodně. CO mě nežere je, že mi - jak jsem očekávala - šéf nedal odměny. Asi teda celej rok lhal, když mi pokaždý po nějaký akci děkoval, za skvělou podporu a práci myslelal jsem, že to je odměna za práci a ne reakce na to, že si nenechám srát na hlavu. Inu co, to jsou jen peníze, neznamená to nic, jen to ukazuje jeho ubohost. To co mi říkají ostatní má větší cenu. A taky to, že si mě můj budoucí šéf hodně cení.
Vyrábím tu Blaničce játroví, ať má taky na svátky dobrůtku. pálim frantika, pouštim kolegy, piju vynikající růžový víno. a začínám bejt zase člověk a ne hromádka neštěstí. A dneska jsme na germánštině měli besídku. BYlo to super, jsme skvělá parta. Když jsme dohadovali kdy budou hodiny příští rok a já říkala, že zatím nevím,kdy by mi to vyhovovalo nejvíc, protože ze svý sesle odcházím, leknul se pan účící, že bych třeba nechodila. To mě taky potěšilo . Fšak by mi taky chyběli. A panu učícímu jsem vymyslela supr vánoční dárřek - všem se nám moc líbil a panu učícímu nejvíc. Pravil, že mu vždycky pořídíme dárek, kterej následně fakt potřebuje Mám radost, když se takhle trefuju.
Fajka
padám držkou k zemi... tak vykročim (pravou!!) směrem na tu stranu na kerou padám a přesně v místě kam ci šlápnout je jelito takže se vo něj ukopnu dupnu mu na packu a letím držkou k zemi dál a sem o půl metra k hlíně blíž..snažím se to teda vybalancovat podruhý vykopnu pravou zas vo půlmetra dopředu a tam je zase jelito čiliže ho zase nakopnu přidupnu a padám dál...to už se ale vybrat nedá a ten chudák malej plesnivej uhne přesně na tu stranu kam padám
jehehééé, hehehehe, hehehehééééé pardon. Vůbec jsem se nechtěla smát, to vono samo.
Birmo - co je s Adamitou že se hojí? zas se někde pořezal?
a co se tu vůbec jinak děje?
|