Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
denyk
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:24
- Nahlásit

Maya
já ten Ftip pochopila až po vysvětlení
napsaný to nevyzní tak jako když to řekneš

Tak a já jedu trávit krásné odpoledne na veterinu.....

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:31
- Nahlásit

cernej caj
no jo, to mě nedošlo, že jsou tady takový mladice ruštinou nepolíbený

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:39
- Nahlásit

denyk
tak at je bukis v poradku, podrb ho za me

Maya
nojo, gruza :-D

ja du dneska na pivo s kolegama a spim u kamosky ve meste, tak su zvedava, jestli muz vubec nakrmi vecer psiska

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:51
- Nahlásit

cernej caj
tak su zvedava, jestli muz vubec nakrmi vecer psiska
ona jim když tak jednodenní hladovka neuškodí

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 14:56
- Nahlásit

Maya
no takhle ne, ale ani si je neveme treba na noc do postylky

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 15:03
- Nahlásit

cernej caj
ale ani si je neveme treba na noc do po
tak to je ale týráníííí

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 15:10
- Nahlásit

tak jeden aktuální
snad pochopěj i mladší ročníky

Paní Nováková podává kávu a koláče sousedce a ta chválí:
„To jsou dobré koláčky! Dobře Vám peče trouba, co?"
„Jo, dobře, ale těch řečí, než ho k tomu dokopu..

cernej caj
Člen
# Zasláno: 17 Pro 2013 15:44
- Nahlásit

maya
klasika

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 07:23
- Nahlásit

zdravim po ranu. Vcera sem se prekonala a vypila sem dokonce tri velky piva. to sem snad jeste nikdy nevypila za jeden vecer. Se ze me na stary kolena stava alkoholik

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 07:38
- Nahlásit

Mórgen
sem dokonce tri velky piva
supeéér, než na jaře přijedeš, zvládneš těch 6 s přehledem

Bukís včera dostal ještě kapačku, 2 dietní konzervy (Purina)
měla jsem mu je zamíchat do rýže, tak jsem učinila,
ale dala jen čtvrtku večer a čtvrtku ráno...málem to sežral i s mističkou, chudínek.
Už je i veselejší, tak snad okej

a ke strojům......

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:00 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Rumštáájn
denyk
Už je i veselejší, tak snad oke
málem to sežral i s mističkou
pašááák

Včera jsem psala zápočtové testy. Držte prosím palce všem účetním položkám, abych nikdy nebyla nucena někomu vést účetnictví. Myslím, že by zavřeli mě, vedení i zaměstnance tý firmy amožná i moje děti

denyk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:16
- Nahlásit

kachna_
abych nikdy nebyla nucena někomu vést účetnictví
vedení i zaměstnance tý firmy amožná i moje děti
muheheheee, hele já to dělala dva roky-ve firmě a dodneška o tom téměř nic nevím....jsem téměř všechno opsala ze starých faktur

odvážnému štěstí přeje

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:16
- Nahlásit

denyk
super že je Bukiskovi už líp a už mu chutná
kachna_
koukám že seš jak já, rekvalifikační kurz na podvojko udělaný omylem aniž bych tak nějak pochopila o čem to je
asi že při zkouškách zadány příklady a zkoušející odešel, tak to byla taková kolektivní práce
ale držím palce

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:18
- Nahlásit

jinak včera se mi zesral Dorin, hned hlášeno po příchodu domů a mám podezření, že je to po sušenejch mlskách ze zoohitu, asi ta jiná německá kvalita nebo co a to předevčířem dostali pařáty, který koupený u nás normálka žerou
tak šel do vany a pak se směl celej večer válet na gaučíku, aby neměl rampouchy na zadku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 08:25
- Nahlásit

denyk
supeéér, než na jaře přijedeš, zvládneš těch 6 s přehledem možná jedině v případě, že bys mohla postrádat následující den koupelnu

tak to moc ráda slyším, že mu je líp

kachna_
Držte prosím palce všem účetním položkám, držím, aby tě kvůli těm sviním nezavřeli

Maya
se směl celej večer válet na gaučíku, chudák. nesežral toho moc nebo nějaký moc tučný?

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:05
- Nahlásit

cernej caj
nesežral toho moc nebo nějaký moc tu
nee, večer předtím dostali každej jeden pařátek, jako normálně kupuju ty kusový ve zveráči, tohle byli ze zoohitu od nějaký firmy Dibo nebo tak nějak v pytlíku a to má ještě asi 3 pytlíky sušenejch hrtanů a šlach od stejný firmy, jestli to budu muset vyhodit, tak mě klepne

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:07
- Nahlásit

Maya
takto das jen kimovi, ne?

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:36 - Změnil/a: Fajka
- Nahlásit

Fujtajbl ve spolek !

Hlásím že víkendovou práci jsme na pondělí stihli ale bylo to vo fous bo v nedělu celý vodpoledne jak na sfiňu nešel proud
A sem si myslela že už budu mít klídek tendle tejden ale jako firmy šílej jak blbý ale kašlu na to dneska voděšlu poslední zásilky zásilky vypnu telefén a se..ruty na to. Záftra jedu na pakůpky s maminou a budu se trochu připravovat na vánoce bo krom koupeného stromku nemám nič

kachna_
Včera jsem psala zápočtové testy. Držte prosím palce všem účetním položkám, abych nikdy nebyla nucena někomu vést účetnictví. Myslím, že by zavřeli mě, vedení i zaměstnance tý firmy amožná i moje děti
proč myslíš že nemáme děti...bo nám vedu účetnictví

Maya
denyk
birma
cernej caj

šmarjá čék tu chvíli nejni a vy už máte ty pejsky všici nějaký porouchaný tak jim přeju všem at se hezky hojej a jsou fit na vánoční procházkování !

PS: gde je topička !!!!
My chceme vědět co dělá Blaničkááááááááááááááá!!!!!!

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:39
- Nahlásit

Fajka
tak si to zitra trochu uzij a porelaxujte

zajimavej clanek o neporadku

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:51 - Změnil/a: Maya
- Nahlásit

cernej caj
takto das jen kimovi, ne?
to by Dorin nepřežil
včera po jídle Dorin ňamku nedostal, protože šel do vany a ty nevěřícný pohledy a pobíhání jakože Jak to že von jo a já ne jako vždycky???? to fakt stálo za to
ale asi jo, pokud teda dneska nepřijdu domů nebude opáčko s Kimem

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:54
- Nahlásit

Maya
tak kimovi das ty ze zoohitu a dorinovi nejaky jiny, ne? sak nepoznaj,ze maj jiny

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:55
- Nahlásit

zdravíííím

cernej cajVcera sem se prekonala a vypila sem dokonce tri velky piva... Se ze me na stary kolena stava alkoholik
To je moc dobře pani

denyk
málem to sežral i s mističkou, chudínek.

když má dobrou náladu a chuť k jídlu, tak je to super

kachna_
Držte prosím palce všem účetním položkám, abych nikdy nebyla nucena někomu vést účetnictví.
Držím Účty nesnáším. Kvůli svýmu bordelismu dělám u sebe odečty paušálem, každý rok si říkám, že to začnu odečítat dle reálu a vyjde mi to líp, jenže to bych nesměla někdy v půlce června zjistit, že veškerý výdajový účty mám v krabici a že je fakt nereálný, abych to dala dokupy

Maya
jinak včera se mi zesral Dorin
tak tfuj tfuj ať je mu líp

Fajka
ale kašlu na to dneska voděšlu poslední zásilky zásilky vypnu telefén a se..ruty na to.
dobrej plán

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 09:56
- Nahlásit

cernej caj
hm, ten článek je podle mě blábol, protože spojuje dvě různý věci a to nepořádek a hromadění krámů a na tom je to postavený, jako krámy se můžou hromadit i uklizeně a nepořádek se dá udělat s pár věcma

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:00
- Nahlásit

cernej caj
kimovi das ty ze zoohitu a dorinovi nejaky jiny, ne
to by je musel někdo koupit, balík ze zoohitu mám na poště, teď objednávat nebudu a jeslti se o dovolený dokopu do města ví bůh, to se mi určitě nebude chtít, holt když tak bude muset Dorin vydržet se suchejma rohlíkama
no uvidím, dneska učiním druhý pokus podání pařátů
birma
a že je fakt nereálný, abych to dala dokupy
ideál je pořídit si účetní progam a tam to zapisovat průběžně ne? ale zas jako chápu, je to votrava a já než se k podobným akcím dokopu, tak to taky musí bejt

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:01
- Nahlásit

cernej caj
zajimavej clanek o neporadku
tak dík no. Právě mi opadl předvánoční shon, ještě musím dodělat nějaké zakázky, napéct cukroví, přijede na dva dny kamarádka a měla bych začít podle tebe odstraňovat archeologické vrstvy?

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:02
- Nahlásit

Maya
ideál je pořídit si účetní progam a tam to zapisovat průběžně ne?
mám nějakou genetickou vadu či co a po mnoha letech snahy jsem uvízla na tom, že jediný, co jsem schopná dělat opravdu pravidelně, je venčení a krmení psa a ano, pravidelně jsem to dělat chtěla, akorát mám vždycky něco lepšího na práci a začínat s tím v létě...

kachna_
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:03
- Nahlásit

Fajka
gde je topička !!!!
doufám, že topí Růžofku/Rúžofkou!!!
proč myslíš že nemáme děti...bo nám vedu účetnictví

cernej caj
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 10:40
- Nahlásit

Maya
nojo, to mas pravdu, ze bordel a sveraci spolu uplne nesouvisi. ale na zamysleni dobry.

birma
no podle me ne, jen ze je to zajimavy. vis jak sme se zrovna my dve o tom uklidu bavily, ze jo

tematicke vanocni videjko jak balit darky

vlk
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:05
- Nahlásit

Bré deň fšem.....
Konečně skončil pracovní předvánoční frmol a mám dovolenou... do práce jdu až 2.1. takže konečně siesta.....
Dostali jsme předčasný vánoční dárek..... předevčírem jela céra navečer z práce a z auta před ní vyhodili josefčici a ruslici....tak je naložila a dovezla dom....ruslice je miláááášek, ale josefčice je satan vzteklej....

Maya
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 11:16
- Nahlásit

cernej caj
ale na zamysleni dobry
no nevím, z toho článku by vyplývalo, že ti nejlepší a nejsluníčkovější lidi jsou ti fanatičtí uklízeči, co já teda znám, tak nejpohodovější jsou ti bordeláři
ale jakože všeho s mírou
vlk
tak je naložila a dovezla dom
a teda ježíšek na vás nezapomněl?
ale teda nezávidím, mě stačilo jednou najít bordera, málem mi sežral psy a velice ráda jsem ho druhej den lifrovala domů, kdyby mi měl zůstat na krku, tak to by bylo na mašli

<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání