Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / pro Ešusovou :-)
<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 3430 . 3431 . >>
Autor Zpráva
PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:56
- Nahlásit

kachna_
jipijajééééééééééééééééééé
Lucinku poslechla Batyna na povel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ty vado!! nová kynologická generace už se tvoří

vlk
předevčírem jela céra navečer z práce a z auta před ní vyhodili josefčici a ruslici...
sráči!! Pardon! vánoce nevánoce, to se nedá tohle!! To jsou šmejdi!!!!!!!! Ty co vyhodili ty čubiny, ne céra, ta je moc hodná naopak.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 21:57
- Nahlásit

Heeey, rumstajn sveracove, koukam, ze fajfka ma placku misto pfa, male kachnatko pfy cvicit zacina, vlk ma novy dva pfy (velke gratuliren! - mne staci dycky pidijosefcice na par dni, hlidat) a birmici pef srusta, maye se pef pofral, denyky pef se leci a lepsi, takze je vse cajk. Este hlasani o Blanici by to chtelo a bylo by to tak nejak zhruba sakumprdum moc fajny a pekny.
Mate uz darky? Ja jen par a jak to tak vypada, tak to klasika budu lovit na posledni chvili. Obdivuju lidi, co nakupujou prubezne, to sem zkusila jednou a pak za rok jsem mela par darku jako novych, mile me jejich nalez prekvapil.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:00 - Změnil/a: Fifi
- Nahlásit

PetraK
Ale to je telepatolgie, na vas zrovna myslim a tu je konecne roman a pritopino drobatek.
Co jste panceli dali? Miluju students, ja dneska obdrzela cukrovi a flasku, kvalitni bile moravske sladsi, primo z sklipka.

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:07
- Nahlásit

birma
se dobře, už i chodíme na dlouhý procházky a přijde mi už teď mírně uvolněnější a rozhodně je pozornější. Otázka je, jestli už je to poklesem hormonů, nebo by to bylo i bez toho, ale procházky si teď vyloženě užívám
jůů to je dobře že srůstá však na vánoční velko courání muší bejt zas fit

PetraK
ahojkýýýýý

[i]fšicí mi říkali, že kdykoliv budu cokoliv z jejich oboru potřebovat, ať okamžitě volám . Že se jim se mnou skvěle spolupracovalo, že to bylo super a lidský. To bylo, vždycky. Bylo to moc milý[/i]

CO mě nežere je, že mi - jak jsem očekávala - šéf nedal odměny. Asi teda celej rok lhal, když mi pokaždý po nějaký akci děkoval, za skvělou podporu a práci
kretýno zůstane kretýnem..ať se udáví, ať se zalkne !
odměnou za toto mu bude skvělá práce paní růžovky

- všem se nám moc líbil a panu učícímu nejvíc. Pravil, že mu vždycky pořídíme dárek, kterej následně fakt potřebuje Mám radost, když se takhle trefuju
jůů to si dobrá to pak čék radši daruje než dostává

jehehééé, hehehehe, hehehehééééé pardon. Vůbec jsem se nechtěla smát, to vono samo.
ty můůůžeš

vlk
vkl má novýho pfá????

ted to dočítám čučím jak puk!
máme tu prvního vlka na světě se svatozáří na hlavě !

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:16
- Nahlásit

Fifi
Este hlasani o Blanici by to chtelo a bylo by to tak nejak zhruba sakumprdum moc fajny a pekny.

tak Blanice naprosto miluje hru na psa bombaře, svůj nove obleček a jakékoliv cvičení. Když se nic nekoná, popadne bačkoru a rotuje s ní a vnucuje jí každýmu, kdo by mohl projevit zájem . Při návštěvě hradu Křivoklát, kde jsme byli na adventním jarmarku, přepadla každej stánek a chtěla rabovat, pak se posadila zcela bez dovolení za lavici za stůl a chtěla hodovat. Páníček hrdě hlásí, že huž s ní taky chodí celou štreku navolno. A já si zrovna včera v noci při venčení říkala, jaký je to rozdíl. Když k nám byla přišlá, měla furt tendence mi právě v noci brát kramle do křoví a tam řádit. Dneska už jí to ani nenapadne , tak jsem jí za to pěkně podrbala. A včera odnesla přes celou kuchyň a vyhodila do koše obálku . Je šikovná. Je drzá. Je boží. A svině zrzravá

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:20
- Nahlásit

Fifi
Co jste panceli dali?

vyšpízovala jsem, že hraje tenis, tak jsme koupili profi míčky v profi balení a kolegyně přinesla takový ty plechovky na tenisáky - ovšem pozor!! Jsou z Roland Garros!!! Takže dostal dvě balení tenisáků a dvě tyhle plechovky s tím, že jakmile otevře ten originál, musí si ty tenisáky hned přendat /my to udělat nemohli, páč dneska už je to sofistikovaný a je to zabalený pod tlakem a když to otevřeš, tak pak je životnost těch míčků hrozně krátká už/ a dělat s nima frajeřinu . Byl fakt moc rád, protože říkal, že za pár tejdnů pojede na turnaj do Norimberka, takže míčky potřebuje . Zatím jsem se fakt vždycky trefila s nákupem. On je fajn, my ho máme všichni rádi, takže se snažíme nejen v učení, ale i takhle.No a on nám každýmu taky přivezl dárek - z vánočních trhnů ve vídni.

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:21
- Nahlásit

Fajka
odměnou za toto mu bude skvělá práce paní růžovky
TAK! a ma to.
PetraK
Je šikovná. Je drzá. Je boží. A svině zrzravá
Ale tomu rikam vycuc, krasa!
přepadla každej stánek a chtěla rabovat, pak se posadila zcela bez dovolení za lavici za stůl a chtěla hodovat.
dyk co by si frndu dole nechala nejak nastydnout, je teplomilna, si psala, ni?

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:23
- Nahlásit

Fajka
kretýno zůstane kretýnem..ať se udáví, ať se zalkne 3
přesně! Prostě jsem si řekla, že to je velkej s malým /neboli velkej č s malým č/ a dál to neřeším, počítala jsem s tím, že to udělá. Jen mohl mít odvahu mi to říct do očí, přizdisráč.

to pak čék radši daruje než dostává
jo mi to ba, vymýšlet a trefovat se. Zatím to většinou vychází. Letos jsem hrozně dlouho nevěděla co všem koupit a byla z toho kapek nervní. A pak to nastoupilo samo a už to jelo. Tak se těším pod stromek, jak budou fšicí reagovat. To mě na tom nejvíc ba.

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:24
- Nahlásit

Fifi
je teplomilna, si psala, ni?

ano, teplomilna. A ehm, hlavně... žřádl milná. Ten čokl je fakt bezednej . Dneska měla velko večeři a ani to jí nebylo dost, a ládovala se hovězíma odřezkama, jak kdyby tejden nejedla

Fifi
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:24
- Nahlásit

PetraK
Jsou z Roland Garros!!! Takže dostal dvě balení tenisáků a dvě tyhle plechovky s tím, že jakmile otevře ten originál, musí si ty tenisáky hned přendat /my to udělat nemohli, páč dneska už je to sofistikovaný a je to zabalený pod tlakem a když to otevřeš, tak pak je životnost těch míčků hrozně krátká už/ a dělat s nima frajeřinu
Tak ale to je krasnej dar!!! Ses sikovna spizovacka, ze si takhle vyspizovala, pro samecky jsou tyhle veci sportovni nedostizny. Viz origo ksiltovka, rucnik a sada golfovejch micku ze Skotska, St. Andrews, svatost nejvetsi pro obdarovance, byt to neni ucitel.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:25
- Nahlásit

PetraK
co je s Adamitou že se hojí? zas se někde pořezal?
nepořezal, ale nedlouho po zánětu žaludku začal držet hladovku, že prej někde něco hárá a navíc se choval jak mimozemšťan. Tak jsem se rozhodla, že nemá cenu týrat sebe i jeho a přišel o kulky hošíček

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:34
- Nahlásit

PetraK
A fšicí mi říkali, že kdykoliv budu cokoliv z jejich oboru potřebovat, ať okamžitě volám
to je milé
CO mě nežere je, že mi - jak jsem očekávala - šéf nedal odměny. Asi teda celej rok lhal, když mi pokaždý po nějaký akci děkoval, za skvělou podporu a práci
blbeček si léčí mindrák. Naděláš prt
že si mě můj budoucí šéf hodně cení.
se budeš mít jako v bavlnce
Vyrábím tu Blaničce játroví
taky musim, jsem zvědavá, kdy chci všechny plány stihnout
Mám radost, když se takhle trefuju.
to věřim a závidim

Fajka
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:42
- Nahlásit

PetraK
Letos jsem hrozně dlouho nevěděla co všem koupit a byla z toho kapek nervní. A pak to nastoupilo samo a už to jelo.
tak to bych potřebovala naučit já zůstala u bodu jedna

že hraje tenis, tak jsme koupili profi míčky v profi balení a kolegyně přinesla takový ty plechovky na tenisáky - ovšem pozor!! Jsou z Roland Garros!!! Takže dostal dvě balení tenisáků a dvě tyhle plechovky s tím, že jakmile otevře ten originál, musí si ty tenisáky hned přendat /my to udělat nemohli, páč dneska už je to sofistikovaný a je to zabalený pod tlakem a když to otevřeš, tak pak je životnost těch míčků hrozně krátká už/ a dělat s nima frajeřinu . Byl fakt moc rád, protože říkal, že za pár tejdnů pojede na turnaj do Norimberka, takže míčky potřebuje
huuustýýýý tak to je bomba... musel slintat jak péf...to věřim teda

ano, teplomilna. A ehm, hlavně... žřádl milná. Ten čokl je fakt bezednej . Dneska měla velko večeři a ani to jí nebylo dost, a ládovala se hovězíma odřezkama, jak kdyby tejden nejedla
vona je prostě zrzavec šťastlivec

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:42
- Nahlásit

PetraK
jééééé ňuňu. My chcem nějakou seznamovačku pani!!

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:46
- Nahlásit

birma
přišel o kulky hošíček

a jak to proběhlo, dobrý?

to je milé

jo hrozně fakt, navíc to nebylo ani v jednom případku řečeno takovým tim stylem, aby se neřeklo, několikrát mě sami ujišťovali. Byli fajn. i pro tohle jsem to tak dlouho vydržela. Bavilo mě to, byl to takovej můj prima svět.

blbeček si léčí mindrák

jo, nepokousnul, že jsem si nenechala líbit ten dopis a nenechala jsem si sejřit na hlavu. Takže to je pomsta ,nic jinýho. A to mě je fuck.

se budeš mít jako v bavlnce

snad ano, oni do mě hodně vkládají, tak snad je nezklamu.

chci všechny plány stihnout
já na sobě udělala uzel

to věřim

mě to fakt ba. Já mít habakůk peněz, tak je všechny prodárkuju

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:51
- Nahlásit

Fajka
tak to bych potřebovala naučit

já nevím, jak se to dělá. TO vono samo. vždycky už myslím, že jsem bez inspirace a nejednou to ťukne. Já vždycky chci pro každýho jeden velkej bomba dárek a pak hooodně menších, ale potřebných dárečků. Nesnáším dárky pro dárky. S mámou jsem letos byla v koncích a pak jsme mluvily s Aischovou a ona zmínila nějak v řeči takový to mikroplyšový povlečení a mě hned třísklo do makovice, že to bude to pravý pro mámu - takovýhle povlečení na zimu!! Je to moooc ňuňu! Bude z toho hyn.

tak to je bomba...
jo měl fakt radost, von je takovej fakt hrozně milej kluk. Hrozně se vždycky tlemíme

vona je prostě zrzavec šťastlivec
a především a nejvíc je hrozně drzá

a taky jsem si uvědomila, že je to další pes, kterej je nedožera. Zatím jsem nikdy nežravce neměla a asi ani nemůžu mít, se svým kladným vztahem k jídlu

PetraK
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 22:52
- Nahlásit

birma
My chcem nějakou seznamovačku pani!!

musíme něco vymyslet!

Jdu chrápat, mám toho dneska plný brejle.

birma
Člen
# Zasláno: 18 Pro 2013 23:04
- Nahlásit

PetraK
a jak to proběhlo, dobrý?
jojo už druhej den o tom nevěděl a chtěl akorát lítat a hopsat a tak. Teď mi přijde takovej radostnější, ale tak třeba by to tak bylo i bez toho. Hraje si a cvičí na místech, kde nikdy neměl zájem a když si s nim jeden den nehraju, tak mě pak zkouší sežrat pohopsat celou
já na sobě udělala uzel
to mně čeká asi v neděli. Zejtra pošta plus uloženka, trocha práce a asi něco cukroví. V pátek přijede káoška z Ostravy se psem, jdem do stromovky a večer buď wellness nebo někam na víno, v sobotu jdem do ZOO. A v neděli pak budu muset dodělat všecičko cukroví a pokud se nepochlapil jeden eshop tak možná shánět ještě jeden dárek, což na poslední chvíli fakt nesnášim
musíme něco vymyslet!
rozhodně pani! Jak ste na tom mezi svátkama třá?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 06:29
- Nahlásit

Mórgen,
fčéra už se mi líp dýchalo, Bukís už nedostal ani kapačky jen antibiotika domů a samo, dietní grancle.

Na veterině jsem už podruhé potkala pána s nemocným kotětem (zápal plic) bylo vidět, že pán nemá moc peněz a přesto se postaral o kotě, které si mu sedlo na zápraží....investoval do něj cca 3,5tisíce kč.
a mě až mrazilo, že né fšici lidi jsou prohnilý, že eště existují
i fajn lidi

A dneska jsem se po ránu zasmála, na vyprávěním paní Fajkovatý ...s těmi pesany se čék fakt nenudí...
Bukís u veta není placatý pes, ale pro změnu neviditelný

A velkou radost mám že se vokázala frau Ešus .
Přeju Ti abys na svém novém místě byla moc spokojená, paní
A je moc dobře, že ses rozloučila s lidma, se kterýma jsi komunikovala a ty jejich reakce, dnes si čék musí opravdu vážit fajn lidí...

A Lucka-kynoložka, tóže dobrý

Vlčkova cerka je moc hodná, že se ujala feňulí....a co josepčice zlobivá, ešče jí nezakousli?

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 06:46
- Nahlásit

PetraK
posílám hubana

a vyhodila do koše obálku
s vejplatou?

A pak to nastoupilo samo a už to jelo.
zrovna fčéra jsem mluvila s kámoškou....občas se čék něčeho zbytečně obává dlouho se stresuje....a pak zjistí, že problémy se vlastně většinou řeší samy....

birma
Teď mi přijde takovej radostnější
super, paní

já fčéra plácala 360 vanilkovejch rohlajzů
tím mé pekání pro letošek skončilo, stejně bych si to musela nakonec téměř všechno sežrat sama

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 06:47
- Nahlásit

kachna_
amče nabídli práci v knihovně na 1/2 úvazek. Je na sebe pyšná. Rozhodilo jí to tak, že si omylem místo odpovědi na mail vypla počítač
tak gratulace mamce

Fajka
chudak jelito

birma
to je supr, ze se adamek dobre hoji a venceni s nim je lepsi

PetraK
tak s tou praci, to su rada, ze si se rozloucila a ostatni si te tak vazi a sef je debil a nezaslouzi si te tam, kdyz te chvali a pak ti neda ani odmenu. Jasny, ze neni narokova, ale sakra, bud te chvali a delas dobre a neco dat mohl nebo nedal a pak ti tim ukazuje, kde te ma

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 06:55
- Nahlásit

Fifi
Mate uz darky?
jojo, ja nakupuju vpodstate od rijna/listopadu. Kdyz to mam doma tak mesic az dva, tak to jeste de. mit to doma dyl, dopadnu jak ty, najdu to pristi rok

chybi mi jen darek pro svagra, ale to vim, co dostane, jen to jeste koupit a pro kamosky pritele, ten dostane spis tak neco jako pozornost, asi teda flasku vina, klobasky nebo nejakej kvalitni olivovej olej a bude.

PetraK

aby vam pak pan ucitel nevycital, ze prohral kvuli blbejm mickum ale ne, fakt supr darek

denyk
to je dobre, ze bukis uz nedostal kapacky a s tim panem, dobra zprava po ranu

a jinak obdivuju vsecky co maj napeceno nebo se chystaj, ja zas budu jen sockovat

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 07:12
- Nahlásit

Co se týče dárků... s rodinou ze slovače si dárky neposíláme,
a klukům co ke mně příjdou 24.12 na véču jsem řekla, že odemně mají dárek tu véču ...něco malého dostanou čoklísci (Bukáč teď stejně nemůže jíst kokína) a Tara si musí rozbalit hračky až doma, aby si je Bukís nenárokoval

cernej caj
tak mě to pečení docela ba ..těším se i na přípravu salátu a smažení milijónu řízků a kilometrů klobás ...kluci jsou fajn,
budou se olizovat až za ušima.

Jo a ještě vaječňák musím vyrobit

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 07:38
- Nahlásit

z popelnice do lednice byla sem vcera na promitani, original byl o neco delsi, ale... jojo, svata pravda...

denyk
me by to taky i bavilo, ale jeste, ze nemam ani tu kuchyn pac na to nemam ani cas

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:13
- Nahlásit

tak koukám Blanimíra a Ešusovic se maj fajn, tak to je super
a z jelita je placka, to musel bejt pěknej balet, škoda že bez obecenstva

Maya
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:15
- Nahlásit

denyk
super že Bukis bez kapaček, ježiš když já si vzpomenu jak mi si užili s kapačkama, Kim ten měl fakt už všechno ale ťuk ťuk letos nic, tak snad to vydrží i napřesrok

kachna_
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:16 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

cernej caj
obdivuju vsecky co maj napeceno nebo se chystaj, ja zas budu jen sockovat
mám jednoduchej recept, takže mě to baví, co je jednoduchý, to dělám ráda.
tak gratulace mamce
ona totiž, když jí vloni vyhodili, "kvůli reorganizaci" (nebo spíš kvůli tomu, že do hodnotícího dotazníku napsala pravdu, páč vyletěly ty, co nechválilly), tak rozeslala pár žádostí o místo, byla na pár konkurzech a pak si řekla, že to nemá smysl (mamča má důchodovej věk) a začala chodit dobrovolnicky vypomáhat ornitologům, v červnu do toho vlítly povodně, na podzim onemocněla Milča... no a najednou, včera, po roce, se jí ozvali z Náprstkova muzea, že by potřebovali knihovnici pro katalogizaci na půl úvazku

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:29
- Nahlásit

kachna_
to je supr, když to už člověk ani nečeká, musela mít fakt radost

cernej caj
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:32
- Nahlásit

jo a vcera dorazily opasky. Sou luxusní, boží, supr. Nicméně chybička se vloudila, já mám asi o 15 cm delší pro jistotu, takovej pásek přece jen není na rok, a chybí mi tam tak 2 dírky a blbý, že za dírky dal peříčko, takže zkusíme posunout na druhé straně v uchycení přezky. Tak je taky peříčko, tak ho obrečím asi, stejně by nešlo pod koncem pásku vidět

denyk
Člen
# Zasláno: 19 Pro 2013 08:49
- Nahlásit

cernej caj
z popelnice do lednice
nefím, jestli to chci ještě sledovat, bych už asik fakt nemohla žrát nic

pac na to nemam ani cas
já jsem asik divná, já mám čas pořád

vzala jsem si domů zasejc "domácku" na 40 hodin, přes svátky a to jdu mezi svátkama do práce
njn ale musí vrátit pachy, co jsem si půjčila na hafiky nemocinkavý.

Maya
Kim ten měl fakt už všechno
chlapi, no

my byli zase v čekárně pro srandu všem...vylezl mi na klín, uvelebil se, sestra nasadila kapačku, já držela packu ať to teče, on po chvilce spokojeně spal a byl tam se mnou Tonda s Tarou a ta štěkala na starší babičku josepčíkovou, chtěla si s ní hrát ale madam josepčíková byla ve stresu, chtěla utýct domů, málem se prorvala ven klíčovou dírkou

cernej caj
opasky, tak máš aspoň nějakou radost

<< 1 ... 2700 . 2701 . 2702 . 2703 . 2704 . 2705 . 2706 . 2707 . 2708 . 2709 . 2710 ... 3430 . 3431 . >>
Toto téma je uzavřeno. Nemůžete zaslat odpověď.

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání